صفحه 3 از 11 اولین 12345 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 109

موضوع: مباحث و مشکلات Qihoo 360 Total Security

1. عضو حرفه ای Satanic آواتار ها
    نمایش اطلاعات

کسی خونه نیست ؟

چطور از اسکن کلاد 360 استفاده کنم ؟

2. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Reza_Shabgard
    کسی خونه نیست ؟

چطور از اسکن کلاد 360 استفاده کنم ؟
    سلام . خودش درصورتی که آنلاین باشید استفاده میکنه ، مگر این که در تنظیمات برنامه اون رو غیرفعال کرده باشید .

3. نمایش تشکر

4. عضو حرفه ای Satanic آواتار ها
    نمایش اطلاعات

برای استفاده از کلاد این قسمت باید تیک خورده باشه دیگه درسته ؟

c2zklefsaxw5efrlorkv.jpg

5. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

برای استفاده از کلاد این قسمت باید تیک خورده باشه دیگه درسته ؟

c2zklefsaxw5efrlorkv.jpg
    نخیر ! اون یه داستان دیگه داره تاجایی که یادمه باید توقسمت تنظیمات انجین ها باشه ( فکر کنم باید برید تو قسمت Active Protection )

6. نمایش تشکر

7. عضو حرفه ای Satanic آواتار ها
    نمایش اطلاعات

تو قسمت Setting=Active Protection چیزی نیست در این باره و قسمت Protection=Configure هم چیزی نیست !!!

یه باز همین جا تو انجمن خوندم که برای اسکن کلاد باید اون گزینه که تو عکس بالا هست Active باشه !!!

منتظر نظرات بقیه دوستان هم هستم

8. عضو ممتاز autumn1994 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلامـ

اگـــه بخواد آنلاین چک کنـــه کــه حجمـ تمومـ میشـــه و کلا دور از منطق هست

گـــاهی بعد از اسکن سوال میپرســـه آیا این فایل رو آپلود کنم برای اسکن یا نــه

ولی خودم دو روز دارم میگردمـ امــا چیزی پیدا نمیکنمـ کــه بشه بطور دستی این کار انجامـ بدمـ

فقط فایل های نا شناس میگه آپلود کنم یا نــه

موتور بیت هم یک مـــاهه آپدیت نمیشه ...

خیلی خیلی سنگین این آنتی ویروس Protection روی Perfoemance قرار میدی بازم سنگینــه

از رمـ استفاده چندانی نمیکنـــه امــا پراسس روی هارد دیسک روانی کنندس...

فقط قابلیت Exit داره کـــه واقعا بنظرم عالیه و همه آنتی ویروس ها اگــه داشته باشند محشره.

Initialazing هم برای اسکن فایل خیلی طول میکشه و کسل کنندس

محیط کاربر پسندی داره و قرنطینه کردن و Trust List کردن براحتی انجام میشــه ، کلا آنتی ویروس حرف گوش کنیه.

Web Protection قدرتمندی داره + افزونـــه برای مرورگر کــــه اصلا اصلا روی سرعت نت تاثیر منفی نمیذاره.../.

به کرک فوق العاده حساسه ، حتی فایل های exe دانلود شده از سایت سافت گذر رو ویروس میشنســه و عجیب هست

دونـــه دونـــه برنامــه هارو بعد از قرنطینــه شدن باید بــه Trust List ارجاع بدمـ

این اتفاق (ایل های exe دانلود شده از سایت سافت گذر رو ویروس میشنســه ) حتی با خــاموش بودن موتور بیت و آویرا همـ اتفاق میوفتـــه
    و این با تموم بد بودن این معنی رو میده کــه موتور خود آنتی ویروس همـ قدرتمنده

با وضعیت فعلی کــه آنتی ویروس هــا دارن و قابل استفاده نبودن کسپراسکــای ،
    پیشنهـــاد من در حال حاضر بیت دفندر و نود32 هست...

ناخـــاستــه Qihoo 360 Total Security نقد شد

9. نمایش تشکر

10. عضو حرفه ای Satanic آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ممنون رفیق اطلاعات کامل و دقیقی بود....اره فایل های ناشناخته و مشکوک رو میپرسه که آپ کنه یا نه ....موتور بیت یکم تاخیر داره برای آپدیت مثلا 1 روز ولی مشکلی نداره ...من که راحت آپدیت میکنم !!!!!!!

اتفاقا من با اینکه ویندوزم ماله 1 سال پیشه و کلی تو هنگه و برنامه های زیادی رو نصب و پاک کردم این انتی ویروس خیلی خوب داره کار میکنه بدون اینکه مشکلی ایجاد کنه !!!

به فایل های دانلود شده گیر میده که میتونی از همون پنجره هشدار هم Recover کنی و تیکه Add To Trust List رو بزنی

11. نمایش تشکر

12. نمایش اطلاعات

نرم افزار چینی آدم نصب کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اونهم آنتی ویروس که قراره امنیت رو تامین کنه ؟!!!! شوخی جالبی نیست .

13. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ممنون رفیق اطلاعات کامل و دقیقی بود....اره فایل های ناشناخته و مشکوک رو میپرسه که آپ کنه یا نه ....موتور بیت یکم تاخیر داره برای آپدیت مثلا 1 روز ولی مشکلی نداره ...من که راحت آپدیت میکنم !!!!!!!

اتفاقا من با اینکه ویندوزم ماله 1 سال پیشه و کلی تو هنگه و برنامه های زیادی رو نصب و پاک کردم این انتی ویروس خیلی خوب داره کار میکنه بدون اینکه مشکلی ایجاد کنه !!!

به فایل های دانلود شده گیر میده که میتونی از همون پنجره هشدار هم Recover کنی و تیکه Add To Trust List رو بزنی
    البته همیشه برای شناسایی آنلاین نیاز به آپلود فایل نیست ! این رو گفتم در جریان باشید

14. نمایش تشکر

15. عضو ممتاز autumn1994 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sinasystem
    نرم افزار چینی آدم نصب کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اونهم آنتی ویروس که قراره امنیت رو تامین کنه ؟!!!! شوخی جالبی نیست .
    شمــا میتونی از از آنتی ویروس بسیار قدرتمند Trend Micro استفاده کنی اینم منبع : دیسنا

16. نمایش تشکر

صفحه 3 از 11 اولین 12345 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)