سلام به همگی دوستان یه سوالی داشتم. من میخوام برنامه نویسی سایت یادبگیرم که بتونم سایت هایی در حد سایت های زیر طراحی کنم میشه راهنمایی کنید که از کجا باید شروع کنم و چیا یادبگیرم ؟
یکی از دوستاناینو بهم گفت ولی متوجه نشدم
بعداز برسی لهجه های مطرح گردیده، اینک نیاز به تارنما های ایستا زیاد وجود ندارد و ۹۹ درصد وب سایت ها در قالب سایت های پویا فعالسازی گردیده اند البته این بهاین معنا وجود ندارد که شما نیازی به یادگیری گویش های HTML و CSS و جاوا اسکریپت و jQuery ندارید، بلکه نیاز شما به یادگیری این لهجه ها همچنان پابرجاست.
در روال پباده سازی یک وب سایت، در آغاز ساختار مهم وبسایت با به کار گیری از HTML پیاده سازی می گردد، بعد با به کارگیری از CSS، برای این ساختار، معلوم میگردد که هریک از اجزای ورقه با چه شکلی به مخاطب اکران داده خواهد شد.
به خواسته جاری ساختن بعضا کارها مانند اعتبار سنجی کامل شدن درست فرم ها، نیاز میباشد تا کدنویسی جاوا اسکریپت صورت پذیرد و درصورتی که که مایل باشید جلوه تصویری و یا این که پیکربندی انیمیشنی خاصی برای تارنما خویش پیاده سازی فرمائید، نیاز میباشد تا با به کارگیری از jQuery این عمل را اجرا دهید.
هم اکنون رابط کاربری وب سایت شما فراهم میباشد و به مراد تبدیل وبسایت خویش به یک تارنما پویا، نیاز میباشد تا با به کار گیری از لهجه های اپلیکیشن نویسی مانند PHP، ASP.Net،JSP و یا این که فریمورک جنگو، کدنویسی متبوع را جاری ساختن دهید.
بوک مارک ها