سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
تبلیغات در این انجمن
×
+
سفارش تبلیغات
صفحه 1 از 9 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 84

موضوع: فیلم آموزش کامل زبان برنامه نویسی Lua و Autoplay Media Studio + آموزش های تکمیلی

  1. #1
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض فیلم آموزش کامل زبان برنامه نویسی Lua و Autoplay Media Studio + آموزش های تکمیلی

    به نام خدا

    سلام



    مجموعه آموزش نرم افزار 8 Autoplay Media Studio (در 2 دوره)


    تعداد فیلم های آموزشی : 83 قسمت (دوره اول 24 و دوره دوم 59 قسمت)

    حجم کلیه فیلم های آموزشی : دوره اول حدودا 6 گیگابایت و دوره ی دوم حدودا 8.6 گیگابایت

    سال تهیه : 1392 (دوره اول) و 1395 (دوره دوم)

    منبع آموزش ها : کتاب آموزش نرم افزار 8 Autoplay Media Studio از آقای حامد حیــدری و جواد احشامیان (دوره اول) و سایت lua.org و بقیه ی منابع (دوره دوم)
    لینک دانلود (دوره اول) :
    دانلود قسمت 1 (فقط برای اتصال فایلهای قسمت اول ، با نرم افزار کم حجم Sj Split باید این کار رو کنین)

    دانلود قسمت 2

    دانلود قسمت 3

    دانلود قسمت 4

    دانلود قسمت 5

    دانلود قسمت 6

    دانلود قسمت 7

    دانلود قسمت 8

    دانلود قسمت 9

    دانلود قسمت 10

    دانلود قسمت 11 + ادامه ی این قسمت را از اینجا دانلود کین

    دانلود قسمت 12

    دانلود قسمت 13

    دانلود قسمت 14

    دانلود قسمت 15

    دانلود قسمت 16

    دانلود قسمت 17

    دانلود قسمت 18

    دانلود قسمت 19

    دانلود قسمت 20

    دانلود قسمت 21

    دانلود قسمت 22

    دانلود قسمت 23

    دانلود قسمت 24
    لینک دانلود (دوره دوم) :

    دانلود آموزش AMS قسمت 25

    دانلود آموزش AMS قسمت 26

    دانلود آموزش AMS قسمت 27

    دانلود آموزش AMS قسمت 28

    دانلود آموزش AMS قسمت 29

    دانلود آموزش AMS قسمت 30

    دانلود آموزش AMS قسمت 31

    دانلود آموزش AMS قسمت 32

    دانلود آموزش AMS قسمت 33

    دانلود آموزش AMS قسمت 34

    دانلود آموزش AMS قسمت 35

    دانلود آموزش AMS قسمت 36

    دانلود آموزش AMS قسمت 37

    دانلود آموزش AMS قسمت 38


    دانلود آموزش AMS قسمت 39

    دانلود آموزش AMS قسمت 40

    دانلود آموزش AMS قسمت 41

    دانلود آموزش AMS قسمت 42

    دانلود آموزش AMS قسمت 43

    دانلود آموزش AMS قسمت 44

    دانلود آموزش AMS قسمت 45

    دانلود آموزش AMS قسمت 46

    دانلود آموزش AMS قسمت 47

    دانلود آموزش AMS قسمت 48

    دانلود آموزش AMS قسمت 49

    دانلود آموزش AMS قسمت 50

    دانلود آموزش AMS قسمت 51

    دانلود آموزش AMS قسمت 52

    دانلود آموزش AMS قسمت 53

    دانلود آموزش AMS قسمت 54

    دانلود آموزش AMS قسمت 55

    دانلود آموزش AMS قسمت 56

    دانلود آموزش AMS قسمت 57

    دانلود آموزش AMS قسمت 58

    دانلود آموزش AMS قسمت 59

    دانلود آموزش AMS قسمت 60

    دانلود آموزش AMS قسمت 61

    دانلود آموزش AMS قسمت 62

    دانلود آموزش AMS قسمت 63

    دانلود آموزش AMS قسمت 64

    دانلود آموزش AMS قسمت 65

    دانلود آموزش AMS قسمت 66

    دانلود آموزش AMS قسمت 67

    دانلود آموزش AMS قسمت 68

    دانلود آموزش AMS قسمت 69

    دانلود آموزش AMS قسمت 70

    دانلود آموزش AMS قسمت 71

    دانلود آموزش AMS قسمت 72

    دانلود آموزش AMS قسمت 73

    دانلود آموزش AMS قسمت 74


    لینک متنی (دوره دوم) :

    25 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1l-3RAJ9vZReXptNTliRDZVNkE

    26 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1l-3RAJ9vZRZm1hWS1RSjZIZm8

    27 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1l-3RAJ9vZRTkdDXzM1eS1JeEk

    28 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1l-3RAJ9vZROG9rVFlIUnFUcFE

    29 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1l-3RAJ9vZRdlhGS0hvVXpBeU0

    30 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1l-3RAJ9vZRYjh3WDRZNFdLVG8

    31 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1l-3RAJ9vZRUVk3dWFQRWdwRHM

    32 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1l-3RAJ9vZReENjbzNieFhhdGc

    33 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1l-3RAJ9vZRSW1ER3N4dTA0Skk

    34 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1l-3RAJ9vZRbUQzd1A2VFkzaVk

    35 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1l-3RAJ9vZRVG5za25pTUZSVEU

    36 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1l-3RAJ9vZRdWRCeHFETmR4WVk

    37 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1l-3RAJ9vZRZm1hajhLOGJWa0U

    38 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1l-3RAJ9vZRanlGVVpzc3c4TzQ

    39 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1l-3RAJ9vZRb3V2bjlNU29lN3c

    40:
    https://drive.google.com/open?id=0B1l-3RAJ9vZRdU9RUUZ0MVk0V0E

    41 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1l-3RAJ9vZRWGRMYmJKUFBIeUE

    42 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1l-3RAJ9vZRQTlzYlhXZEZpVDA

    43 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1l-3RAJ9vZRUS0xZEJYbmhlaUU

    44 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...kpSWjhGaV8tMms

    45 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...nB3MjdzOE5wYnc

    46 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...GZ0X2tubHJJMEE

    47 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...lpoZHZseDJNUVk

    48 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...3g3NVFpT3dnems

    49 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...TQ1M2FTcFlINE0

    50 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...05HVFgxeS10clU

    51 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...XBuelBON2pmU1k

    52 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...k5FWU1qNzdlUDg

    53 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...0lWcXZfVmJVV0k

    54 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...2gtRjdEUDdwcWM

    55 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...XpTa0NhVVlxT28

    56 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...VNOTVhWR25CYk0

    57 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...DF1ZUFGNmFHUFk

    58 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...nZHWGVTLUwtTjA


    59 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...GlTT0JTTDRrcTg

    60 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...ngxcDV0UFNuVUk

    61 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...280Wi1ERUtGQ0k

    62 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...ktlUGVLMHBjRjg

    63 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...Tg4eDFxZGpkcjA

    64 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...nJoc0prYzFRWEk

    65 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...ndUUzRrZjBBMjQ

    66 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...ElUVWh3STFFZmc

    67 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...2lLUHVsUFF5U28

    68 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...mVSR1JGS3BQRHc

    69 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...3RtNF9WZ2RQM0E

    70 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...XZ2QkdIUFducGM

    71 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...UxWY1NlVGtneUk

    72 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...HJSdHJUaEVSVG8

    73 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...lU0NGZrOUI3T2c

    74 :
    https://drive.google.com/open?id=0B1...mMzck83bTU1SkU


    دانلود کتاب آموزش Autoplay Media Studio 8 به همراه توضیحات اضافه

    توضیحات قسمت ها (دوره اول) :
    قسمت 1 => توضیح عمومی نرم افزار AMS و آشنایی با محیط برنامه و تمام ابزارهاش بدون کد نویسی ، ساخت پروژه ی بسیار ساده مطابق با فصل اول کتاب (مدت 1:57 ساعت)
    قسمت 2 => توضیح عمومی ای که تو فصلل اول اشاره نشد ، توضیحات شروع نوشتن برنامه در AMS (رویدادها و متغییرها و انواع داده ها شامل رشته و عدد و بولین) ، شرط if و if تو در تو مطابق با فصل دوم کتاب (مدت 2:1 ساعت)
    قسمت 3 => رفع خطای یک تابع ، توضیح help برای توابع، حلقه ی for و for تو در تو ، شکستن حلقه با کلمه کلیدی break ، توضیح مختصر تابع File.Find برای جستجوی فایل یا فولدر مطابق با فصل سوم کتاب (مدت 1:21 ساعت)
    قسمت 4 => حلقه ی while و repeat ، ساخت تابع و فراخونی اش ، ایجاد آرایه و فراخونی اش مطابق با فصل سوم و یه کمی فصل چهارم کتاب (مدت 1:26 ساعت)
    قسمت 5 => انواع آرایه ی عددی و حروفی ،ادامه ی کار با آرایه ها ، فرق Get و Set در توابع AMS، توضیح کامل تر تابع مهم File.Find برای جستجوی فایل ها با استفاده از آرایه ها ، توضیح حلقه ی for با کمک تابع از پیش تعریف شده ی lua بنام pairs ، توضیح متغییرهای از پیش تعریف شده ی AMS ، توضیح انواع متغییر رویدادی و همینطور انواع رویدادها ، ایجاد تایمر مطابق با فصل پنجم کتاب (به مدت 2:31 ساعت)
    قسمت 6 => ایجاد و ساخت منو و همینطور ساخت منوی فرعی یا همون منوی کلیک راست در پروژه ، کار با قسمت text file مطابق با فصل ششم کتاب (به مدت 1:44 ساعت)
    قسمت 7 => خطایابی و رفع اش مطابق با فصل هشتم کتاب (به مدت 52 دقیقه)
    قسمت 8 => توضیح توابع و دستورات قسمت Application در AMS ، توضیح تغییر پشت زمینه مطابق با فصل نهم کتاب (به مدت 1:25 ساعت)
    قسمت 9 => توضیح توابع و دستورات قسمت های Audio و Button و CheckBox و ComboBox ، تغییر ویژگی های شی Button مطابق با فصل نهم کتاب (به مدت 1:44 ساعت)
    قسمت 10 => توضیح توابع و دستورات قسمت های Dialog و Drive و File، فراخونی تابع بازگشتی در تابع File.Copy ، لیست کردن درایوهای هارد کامپیوتر مطابق با فصل نهم کتاب (به مدت 1:53 ساعت)
    قسمت 11 => توضیح توابع و دستورات قسمت های File (ادامه اش) و Flash و Folder و Gride و HotSpot و HTTP و Image و Ini ، دانلود فایل ، توضیح تابع بازگشتی Http.Download ، توضیح و ساخت دیتابیس با فایل INI مطابق با فصل نهم کتاب (به مدت 2:22 ساعت)
    قسمت 12 => توضیح توابع و دستورات قسمت های Input و ListBox و Math و Page ، ایجاد ساعت دیجیتال مطابق با فصل نهم کتاب (به مدت 1:44 ساعت)
    قسمت 13 => توضیح توابع و دستورات قسمت های Paragraph و PDF و Progress و QuickTime و RadioButton و RichText و Servies و Shell و SlideShow و Status.Dlg مطابق با فصل نهم کتاب (به مدت 1:13 ساعت)
    قسمت 14 => توضیح توابع و دستورات قسمت های String مطابق با فصل نهم کتاب (به مدت 1:16 ساعت)
    قسمت 15 => توضیح توابع و دستورات قسمت های System و Table و TextFile مطابق با فصل نهم کتاب (به مدت 1:25 ساعت)
    قسمت 16 => توضیح توابع و دستورات قسمت Tree مطابق با فصل نهم کتاب (به مدت 1:24 ساعت)
    قسمت 17 => توضیح توابع و دستورات قسمت های Video و Web و Windows و XButton و Zip ،توضیح مختصر نصب و کار کردن با پلاگین ها ، تغییر ولوم ، توضیح بیشتر درباره متغییرها و همینطور متغییر محلی (برای درک کامل متغییر محلی به کتاب مراجعه کنین یا سئوال مورد نظر رو بپرسین) مطابق با فصل نهم کتاب (به مدت 1:34 ساعت)
    قسمت 18 => توضیح الگوریتم نمایش تعداد هر عدد مطابق با پیوست کتاب صفحه ی 426 (به مدت 1 ساعت)
    قسمت 19 => توضیح الگوریتم نمایش تمام فایل های یک فولدر در لیست باکس مطابق با پیوست کتاب صفحه ی 430 (به مدت 34 دقیقه)
    قسمت 20 => جستجو در لیست باکس یا همون جستجو در دیتابیس مطابق با پیوست کتاب صفحه ی 432 (به مدت 1 ساعت)
    قسمت 21 => توضیح الگوریتم چک کردن وجود فایل در درایو CD مطابق با پیوست کتاب صفحه ی 433 (به مدت 37 دقیقه)
    قسمت 22 => ساخت دفترچه تلفن با استفاده از دیتابیس INI (به مدت 1:4 ساعت)
    قسمت 23 => طراحی آزمون با استفاده از دیتابیس INI (به مدت 1:33 ساعت)
    قسمت 24 => طراحی اتوران قسمت اول و توضیح کامل سرچ در فولدرها (به مدت 1:24 ساعت)


    توضیح قسمت ها (دوره دوم) :

    قسمت 25 => رفع و توضیح اشکالات و ارورهایی که در 28 قسمت قبل پیش اومده بود (به مدت 2:22 دقیقه و حجم 155 مگابایت)
    قسمت 26 => نکات کاربردی و ریز و مهم درباره ی تابع و توضیح درباره ی قابلیت ها و ضعف های لوا و AMS (به مدت 4:6 دقیقه و حجم 267 مگابایت)
    قسمت 27 => بلاک ها و متغییر محلی و آرایه های key دار و تغییر عملکرد یک تابع از قبل تعریف شده و توابع Iterator (به مدت 4:57 دقیقه و حجم 295 مگابایت)
    قسمت 28 => آرایه ی چند بعدی و ماژول ها و رفع 3 اشکال بجا مونده از سری آموزش قدیمی (به مدت تقریبی 3 ساعت و حجم 166 مگابایت)
    قسمت 29 => شی گرایی در لوا (به مدت 2:23 دقیقه و حجم 123 مگابایت)
    قسمت 30 => فراآرایه و ارث بری در لوا (به مدت 1:43 دقیقه و حجم 209 مگابایت)
    قسمت 31 => شباهت ها و تفاوت های زبان لوا و اتوپلی با زبان #C و ویژال استودیو و آموزش سطحی ویژال استودیو و #C (به مدت 2:38 دقیقه و حجم 135 مگابایت)
    قسمت 32 => توضیح تکمیلی شی گرایی در لوا ؛ کوروتین ها در لوا (توقف و ادامه ی اجرای کدها) با مثالی از اجرای پی در پی چند نرم افزار تا زمانی که پنجره ی نرم افزار لود شده ی قبلی بسته نشد توسط کوروتین ها (به مدت 4:17 دقیقه حجم 261 مگابایت)
    قسمت 33 => مباحث تکمیلی شی گرایی ؛ کار با توابع فایل File I\O در لوا و برش فایل ها و ادغام آنها ؛ استفاده از garbagcollector برای آزادسازی رم از متغییرها و آرایه ها (به مدت 4:5 دقیقه و حجم 317 مگابایت)
    قسمت 34 => اولین قسمت آموزش دیتابیس (توضیح پایگاه داده SQLite و جدول هاو فیلدها و رکوردها ، ساختار و چگونگی ذخیره کردن در اون . طراحی یه دیتابیس بصورت ویژال (دقت کنید این قسمت بصورت کدنویسی با دیتابیس کار نشده) ؛ و کاربرد return در توابع و رویدادهای اتوپلی) (به مدت 3:46 دقیقه و حجم 194 مگابایت)
    قسمت 35 => قسمت دوم آموزش دیتابیس ، توضیح ساختار و نحوه ی ارتباط برقرار کردن با دیتابیس sqlite ، ساخت جدول و فیلد از اتوپلی با کد نویسی و کار با دستور Insert و نحوه ی ساخت query در ویژال استودیو (برای تولید و راهنمایی کدهای 4 دستور اصلی sql یعنی insert و update و delete و insert) (به مدت 4:15 دقیقه و حجم 266 مگابایت)
    قسمت 36 => قسمت سوم آموزش دیتابیس ،ادامه ی کار با دستور Insert ؛ ِDelete و Updateو select(به مدت 2:17 دقیقه و حجم 135 مگابایت)
    قسمت 37 => قسمت چهارم آموزش دیتابیس ، ادامه دستورات Select (به مدت 1:48 دقیقه و با حجم 108 مگابایت)
    قسمت 38 => قسمت پنجم آموزش دیتابیس ، ساخت پروژه ی ثبت نمرات دانش آموزان (قسمت اول آموزش پروژه) (به مدت 2:11 دقیقه و با حجم 138 مگابایت)
    قسمت 39 => قسمت ششم آموزش دیتابیس ، ساخت پروژه ی ثبت نمرات دانش آموزان (قسمت دوم آموزش پروژه) (به مدت 2:23 دقیقه و با حجم 164 مگابایت)
    قسمت 40 => قسمت هفتم آموزش دیتابیس ، ساخت پروژه ی ثبت نمرات دانش آموزان (قسمت سوم آموزش پروژه) (به مدت 2:16 دقیقه و با حجم 163 مگابایت)
    قسمت 41 => قسمت هشتم آموزش دیتابیس ، ساخت پروژه ی ثبت نمرات دانش آموزان (قسمت چهارم آموزش پروژه) (به مدت 2:26 دقیقه و با حجم 162 مگابایت)
    قسمت 42 => قسمت نهم آموزش دیتابیس ، ساخت پروژه ی ثبت نمرات دانش آموزان (قسمت پنجم آموزش پروژه) (به مدت 2:13 دقیقه و با حجم 164 مگابایت)
    قسمت 43 => قسمت دهم آموزش دیتابیس ، ساخت پروژه ی ثبت نمرات دانش آموزان (قسمت ششم آموزش پروژه) و آخرین قسمت از آموزش ها و طرح دیتابیس (به مدت 1:11 دقیقه و با حجم 62 مگابایت)
    قسمت 44 => قسمت اول آموزش پترن ها در لوا ؛ مرور اجمالی بر آرایه ها و متغییرهای value type و reference type (به مدت 3 ساعت و حجم 191 مگابایت)
    قسمت 45 => قسمت دوم آموزش پترن ها در لوا (به مدت 3:5 دقیقه و حجم 170 مگابایت)
    قسمت 46 => قسمت سوم آموزش پترن ها در لوا (به مدت 2:52 دقیقه و حجم 215 مگابایت)
    قسمت 47 => توضیح و مثال تابع مهم string.gsub و require ؛ توضیح و مثال توابع string ها (تابع string.dump و loadstring) (به مدت 3:51 دقیقه و حجم 264 مگابایت)
    قسمت 48 => توضیح همه ی توابع باقی مانده از لوا (تا جایی که میدونستم) و پایان آموزش های قسمت توابع لوا (به مدت 1:43 دقیقه و حجم 152 مگابایت)
    قسمت 49 => قسمت اول ساخت dll در سی شارپ بصورت Unmanaged Export (برای زبان های غیر دات نت) و فراخونی dll ساخته شده در اتوپلی با توابع Dll.CallFunction و Library.Load ؛ توضیح تکمیلی تابع require (به مدت 2:37 دقیقه و حجم 124 مگابایت)
    قسمت 50 => قسمت دوم ساخت dll در سی شارپ بصورت Unmanaged Export (برای زبان های غیر دات نت) و فراخونی dll ساخته شده در اتوپلی با توابع Dll.CallFunction و Library.Load (به مدت 2:38 دقیقه و حجم 137 مگابایت)
    قسمت 51 => کار با API ها (به مدت 1:26 دقیقه و حجم 94 مگابایت)
    قسمت 52 => توابع قسمت Application در اتوپلی (به مدت 1:53 دقیقه و حجم 107 مگابایت)
    قسمت 53 => نکته ای درباره تابع pcall ؛ ادامه ی توابع اتوپلی (تا توابع File ها) (به مدت 2:59 دقیقه و حجم 171 مگابایت)
    قسمت 54 => ادامه ی توابع اتوپلی (تا توابع Page ها) (به مدت 1:29 دقیقه و حجم 86 مگابایت)
    قسمت 55 => ادامه ی توابع اتوپلی (تا توابع status ها) (به مدت 1:47 دقیقه و حجم 109 مگابایت)
    قسمت 56 => ادامه ی توابع اتوپلی (تا آخر بجز توابع قسمت windows ها) (به مدت 1:51 دقیقه و حجم 115 مگابایت)
    قسمت 57 => توضیح کامل تابع System.IsKeyDown ؛ توابع قسمت windows ها (آخرین قسمت از توابع اتوپلی) (به مدت 1:33 دقیقه و حجم 95 مگابایت)
    قسمت 58 => نکته درباره تابع Library.Load (حل مشکل برگردوندن رشته) ؛ ساخت dll برای اکسترکت فایل های Rar در سی شارپ بصورت Unmanaged Export (برای استفاده در اتوپلی) (به مدت 2:52 دقیقه و حجم 152 مگابایت)
    قسمت 59 => نکته ای درباره قسمت قبل (رفع مشکل اکسترکت نکردن فایل های Rar چند قسمتی و چند پارتی) ؛ استفاده از ماژول luacom و کمپوننت AutoIT (قسمت اول ؛ توضیحات اولیه و کپی و رجیستر کردن کمپوننت) (به مدت 2:5 دقیقه و حجم 115 مگابایت)
    قسمت 60 => کمپوننت AutoIT قسمت دوم (به مدت 3 ساعت و حجم 172 مگابایت)
    قسمت 61 => کمپوننت AutoIT قسمت سوم (به مدت 3 ساعت و حجم 197 مگابایت)
    قسمت 62 => کمپوننت AutoIT قسمت چهارم (به مدت 1:58 دقیقه و حجم 108 مگابایت)
    قسمت 63 => کمپوننت AutoIT قسمت پنجم (قسمت آخر کمپوننت اتوات) (به مدت 2:32 دقیقه و حجم 168 مگابایت)
    قسمت 64 => عملگرهای باینری ؛ نکته ای درباره تابع System.IsKeyDown (به مدت 2:32 دقیقه و حجم 112 مگابایت)
    قسمت 65 => پلاگین WinAPI (قسمت اول) (به مدت 2:58 دقیقه و حجم 199 مگابایت)
    قسمت 66 => پلاگین WinAPI (قسمت دوم) ؛ نکاتی مهم درباره ی توابع API ویندوز (به مدت 1:21 دقیقه و حجم 98 مگابایت)
    قسمت 67 => پلاگین WinAPI (قسمت سوم) ؛ نکته ای درباره ی عملگرهای باینری (signed و unsigned) (به مدت 2:24 دقیقه و حجم 136 مگابایت)
    قسمت 68 => پلاگین WinAPI (قسمت چهارم و قسمت آخر پلاگین WinAPI) (به مدت 2:17 دقیقه و حجم 148 مگابایت)
    قسمت 69 => ابزار nircmd (به مدت 3:7 دقیقه و حجم 187 مگابایت)
    قسمت 70 => پلاگین های DragAndDrop و Download و Command Line و Tray (به مدت 2:23 دقیقه و حجم 156 مگابایت)
    قسمت 71 => پلاگین Screen Overlay (به مدت 39 دقیقه و حجم 39 مگابایت)
    قسمت 72 => پلاگین Ribbon (قسمت اول) (به مدت 3:2 دقیقه و حجم 167 مگابایت)
    قسمت 73 => پلاگین های Ribbon (قسمت دوم و قسمت آخر این پلاگین) (به مدت 2:11 دقیقه و حجم 130 مگابایت)
    قسمت 74 => کار با بعضی از پلاگین ها و معرفی پلاگین های دیگه و همینطور معرفی ابزار AMS Specialist Tools (به مدت 1:37 دقیقه و حجم 111 مگابایت)




    تمامی آموزش های این مجموعه با زبانی عامیانه و زیبا تهیه شده است که باعث میشود لحظات شاد و مفرحی را در کنار این آموزش های سپری نمائید .
    اگر تاکنون با نرم افزار 8 Autoplay Media Studio کار کرده باشید با قابلیت های فراوان این نرم افزار در زمینه ساخت آتوران آشنا هستید . اگر هم تاکنون با این نرم افزار کار نکرده اید این فیلم های آموزشی تا حد بسیار زیادی شما را با نحوه اسکریپت نویسی و ساخت نرم افزار و تهیه آتوران های سفارشی آشنا خواهد نمود .


    نکات (دوره اول آموزش) :
    1) فقط قسمت اول رو باید باید با نرم افزار Sj Split باید ادغام کنین
    2) سری اول آموزش ها داخل سرورهای قدیمی پرشین گیگ هست و این سرور خیلی از اوقات مشکل دارن . بنابراین اگه در دسترس نبودن ، چاره اش فقط منتظر موندن هه
    3) در سری اول ، فرمت تبدیل AVI و کدک تبدیل Xdive هست
    4) در سری اول ، بیشتر از 35 ساعت (2115 دقیقه) فیلم آموزش شد


    نکات (دوره دوم آموزش) :
    1) این سری جدید از فیلم های آموزشی ، با rar5 فشرده سازی شدند یعنی برای اکسترکت کردن ، باید نرم افزار Rar اون هم حتما نسخه ی 5 اش رو داشته باشین (با نسخه 4 اکسترکت نمیشه)
    2) سری آموزش های دوم ، داخل گوگل داریو هست و پیشنهاد میشه موقع دانلود از گوگل درایو ، از دانلود IDM استفاده نکنین و بجاش از دانلودر مرورگرتون استفاده کنین . اگه موقع دانلود مشکل داشت ، حتما مرورگرتون رو عوض کنین و دانلود کنین (پیشنهاد من دانلود با مرورگر اپرا هست)
    3) همه ی فایل ها قابلیت recovery record دارن (حتی دوره ی اول)
    4) به دلایلی ، چند قسمت اول از آموزش های سری دوم (یعنی از قسمت 25) ، توی فیلم اشتباه نام گذاری شد اما شماره گذاری فایل ها و پوشه های آموزشی ای که دانلود میکنید ، درست هست (بعدها داخل فیلم آموزشی اصلاح کردم وقتی که شماره ی قسمت های فیلم های آموزشی رو میگفتم) . یعنی به اشتباه ، قسمت 25 ، قسمت 29 (و همین ترتیب برای بقیه ی قسمت ها) گفته شد
    5) آخرین تجربه ، در فیلم آموزشی سری دوم بود بنابراین اگه تناقضی در متن آموزش و فیلم آموزش بود ، اون چیزی که در فیلم آموزش (سری دوم) گفته شد معتبرتر هست
    6) در سری دوم ، فرمت تبدیل MP4 و کدک تبدیل H264 هست
    7) در سری دوم ، بیشتر از 126 ساعت (7615 دقیقه) فیلم آموزش شد که با 35 ساعت قسمت اول ، بیشتر از 161 ساعت فیلم آموزش شد

    ** برای شادی روح اموات خودتون و هر کسی که در این آموزش تلاش کردن و سهیم ان ، ممنون میشم یه فاتحه بخونین


    ادامه ی آموزش های سری دوم

    حجم : 1.7 GB
    زمان کل : 25 ساعت
    تعداد قسمت ها : 9
    حجم کل دوره آموزش اتوپلی (از سایت p30download) : حدودا 11.7GB
    زمان کل دوره آموزش اتوپلی : بیشتر از 186 ساعت
    تعداد کل قسمت های دوره آموزش اتوپلی : 83 قسمت








    توضیحات قسمت ها

    قسمت 75 => توضیحات تکمیلی قسمت 1 (به مدت 2:51 دقیقه و حجم 222 مگابایت)
    شامل نکاتی درباره تابع CoFreeUnusedLibrariesEx (برای آزاد سازی dll بدون استفاده) ، فلگ کردن تغییرات موس در اتوپلی ، ثبت کردن کمپوننت autoit ، کوروتین ها ، توابع بازگشتی (فاکتوریل) ، اشاره گر ها (value & reference type ها)

    قسمت 76 => توضیحات تکمیلی قسمت 2 (به مدت 2:47 دقیقه و حجم 247 مگابایت)
    شامل نکاتی درباره اشاره گر ها در توابع ، کاربرد هم باقی مانده و تقسیم در برنامه نویسی ، شفاف سازی و حذف یک رنگ در ویندوز (شفاف سازی قسمتی از یک ویندوز) ، گرفتن هندل دکمه و ویندوز با autoit ، Extended Window Style و راست چین و چپ چین کردن کنترل ها و دکمه ها و ویندوزها ، تجزیه کردن ExStyle های کنترل و ویندوز با عملگر and (و ادغام با عملگر or با اعداد باینری) ؛ تجزیه کردن با اعداد باینری در سی شارپ

    قسمت 77=> ساخت انواع ویندوز و کنترل ها با تابع WinApi.CreateWindowEx ؛ پیام های ویندوز به عنوان رویداد ، SubClass در پلاگین MemoryEx (حذف و اضافه کردن رویداد برای کنترل یا ویندوزها) و مثالی از حذف و اضافه کردن رویداد در کنترل های اتوپلی (به مدت 3:1 دقیقه و حجم 219 مگابایت)

    قسمت 78=> اضافه کردن رویداد در کنترل ها و ویندوزهای ساخته شده با تابع WinApi.CreateWindowEx ؛ توابع گرافیکی پلاگین WinApi (به مدت 2:16 دقیقه و حجم 154 مگابایت)

    قسمت 79=> بخش MemoryEx پلاگین MemoryEx (به مدت 2:27 دقیقه و حجم 142 مگابایت)

    قسمت 80=> ارسال و دریافت آرایه ای از اعداد و رشته به سی شارپ با پلاگین MemoryEx (به مدت 3:13 دقیقه و حجم 183 مگابایت)

    قسمت 81=> دلیگیت ها و نخ ها (thread) در سی شارپ (به مدت 2:24 دقیقه و حجم 138 مگابایت)

    قسمت 82=> ایجاد نخ جداگانه در سی شارپ و مثالی از اکسترکت فایل Rar توسط dll در سی شارپ توسط نخ جداگانه (به مدت 2:29 دقیقه و حجم 155 مگابایت)

    قسمت 83=> گرفتن اطلاعات progress موقع اکسترکت فایل Rar (توضیح تکمیلی قسمت قبل) ؛ رابطه ی سی شارپ و اتوپلی بوسیله dll (قسمت سوم) (استفاده از اتوات در سی شارپ ، ابزار ManagedWinApi در سی شارپ و رابطه ی ویندوزهای ساخته شده در سی شارپ و اضافه کردن اون با استفاده از تابع Winapi.SetParent به ویندوزهای اتوپلی ، استفاده از ابزار ManagedWinApi و نشون دادن چند کانتینر بودن اتوپلی و بدست آوردن هندل کنترل ها و دکمه های اتوپلی با استفاده از این ابزار و ...) (به مدت 3:51 دقیقه و حجم 262 مگابایت)




    نکات :
    * هر نکته ای که در پست اول و در قسمت "نکات (دوره دوم آموزش)" گفته شد ، برای این 9 قسمت هم صدق میکنه

    * با تشکر ویژه از استاد علی که در ارتباط برقرار کردن بین لوا و سی شارپ کمک بسیار ویژه ای کردن

    ** برای شادی روح اموات خودتون و هر کسی که در این آموزش تلاش کردن و سهیم بودند ، ممنون میشم یه فاتحه بخونین **
    ویرایش توسط SajjadKhati : 14-07-2017 در ساعت 21:50 دلیل: ترکیب پستها به درخواست کاربر استارتر
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  2. کاربران : 18 تشکر کرده اند از شما SajjadKhati برای ارسال این پست سودمند:


  3. #2
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    این دیگه آموزش نیست . فقط کد خالیه
    عنوانش ملومه دیگه . ینی وقتی موس رو روی پروژه کلیک کردین و همینطور که فشار داده هه ، به سمت چپ یا راست میبرین ، پروژه هم به صفحه ی قبلی (وقتی موس رو به سمت چپ ببرین) یا صفحه ی بعدی (وقتی موس رو به سمت راست ببرین) میره (شبیه عملکرد صفحات لمسی و آندروید و... حالا این بار با موس توی پروژه تون . البته اگه صفحه لمسی هم داشته باشین که ما تو عمرمون ندیدیم هم میشه) :

    برین تو رویداد on mouse button و اینا رو کپی کنین :


    کد:
    if e_Type==0 then
    MousePos = "LeftButtonPressed"
    MouseMove = "Once"
    else
    MousePos = "LeftButtonNotPressed"
    MouseMove = "Not Once"
    end
    بد برین تو رویداد کناریش ینی on mouse move و ایناها رو کپی کنین :


    کد:
    if MousePos == "LeftButtonPressed" then
        if MouseMove == "Once" then
        PosNextPage = e_X+100
        PosPrevPage = e_X-100
        MouseMove = "Not Once"
        end
        
        if e_X>=PosNextPage then
        MousePos = "LeftButtonNotPressed"
        Page.Navigate(PAGE_NEXT);
        end
        
        if e_X<=PosPrevPage then
        MousePos = "LeftButtonNotPressed"
        Page.Navigate(PAGE_PREVIOUS);
        end
    end


    یه چن تا نکته فقط بگم:

    1) تو اینجا و تو این کد ، اگه تو پروژه کلیک کنین (و ول نکنین و همینجوری داشته باشین) و موس را 100 پیکسل به طرف راست ببرین ، پروژه میره به صفحه ی بعدش و اگه 100 پیکسل از همونجایی (که اول کلیک کرده بودین) ، موس رو به سمت چپ بکشین ، پروژه میره به صفحه ی قبل اش (حواستون باشه نباید کلیک موس رو ول کنین وقتی که چپ و راست میبرینش)

    2) این کد و طرح فقط تو پروژه هایی کار میکنه که تو تنظیمات پروژه (منوی project>setting) تو قسمت style اش ، نوع پنجره بصورت standard انتخاب شده باشه . ینی تو حالت flat کار نمیکنه.
    اگه میخاین تو حالت flat (که تو تنظیماتش گفتم هست) کار کنه ، باید بازم تو همین تنظیمات ، قابلیت جابجایی پروژه را مخفی کنین ینی تیک Movable رو بردارین

    3) ملومه بازم دیگه . این کد رو باید تو رویداد on mouse button و on mouse move همه ی صفحات بزارین تا همه ی صفحات کار کنن
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  4. کاربران : 13 تشکر کرده اند از شما SajjadKhati برای ارسال این پست سودمند:


  5. #3
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    از این به بد ، آموزش هایی که تو فیلم بهش کمتر توجه شد یا گفته نشد ، گفته میشه
    اغلب شو متوجه نمیشین مگر اینکه اول فیلمو ببینین و تمرین کنین
    ویرایش توسط SajjadKhati : 17-09-2014 در ساعت 08:54
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  6. کاربران : 9 تشکر کرده اند از شما SajjadKhati برای ارسال این پست سودمند:


  7. #4
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    آموزش نصب اتوماتیک فایل های msi :

    یه چند تا پست آموزشی و پروژه هست که تو فیلم ها گفته نشد ، واسه همین گفتم بگم دیگه

    این پست واسه قرار دادن و آموزش نصب اتوماتیک فایل ها (بدون اومدن پنجره ی واسه زدن دکمه های Next و ...) از طریق فایل های MSI :

    چیزی نیس که ، یه خطه همش . خوندن نداره که


    کد:
    InstallMsi = MSI.InstallProduct("AutoPlay\\Docs\\Gmail Notifier Pro 4.5.1.msi", "ACTION=INSTALL");

    خوب دیگه ملومه از اسمش دیگه . باید نوع و پسوند فایل تون MSI (نه exe ها) باشه که تک و توک فایل های نصبی مثل نرم افزارهای Google Drive و ... با این پسوند ان (حیف .شانسو میبینی؟ اگه هموشون با این پسوند میشدن ، چی میشد )
    دومین نکته این که تو ورودی اول کد بالا ینی "AutoPlay\\Docs\\Gmail Notifier Pro 4.5.1.msi" باید مسیر فایل MSI ای که میخاین نصب کنین رو بدین (هر پوشه ای که میرین باید دو تا علامت \\ بزارین (یکی نمیشه ها) باز نگین نگفتی )
    سومین نکته هم اینه که همونطور تو راهنمای این دستور ملومه ، اگه میخاین فایل رو حذف کنین (ینی قبلا اگه نصب شده بود) ، باید تو ورودی دوم این کد ، رشته ی "REMOVE=ALL" رو وارد کنین (مثل همینی که نوشتم باید داخل دابل کوتیشن باشه ها ینی نوشته هه باید داخل علامت " " باشه چون از نوع رشته هه) که اینش به درد ما زیاد نمیخوره (حذف کی میکنه آخه ) و اگه میخاین فایل msi رو نصب کنین تو ورودی دوم ، مثل کد بالا باید بنویسین "ACTION=INSTALL" و اگه میخاین بصورت administrator نصب کنین باید "ACTION=ADMIN" رو وارد کنین

    اگه نصب با موفقیت انجام شه ، متغییر اش (که تو اینجا طرف چپ مساوی ینی InstallMsi میشه) برابر true میشه ینی true رو برمیگردونه و اگه نصب نشه یا مشکلی پیش بیاد ، false رو برمیگردونه یا همون ذخیره میکنه که تو راهنماش نوشته هه. مثلا اگه میخاین وقتی با موفقیت نصب شد پیام بده ، چون اگه با موفقیت نصب بشه ، متغییرش (InstallMsi) برابر با true میشه پس میگین اگه برابر با true شد ، یه پیام بده ینی اگه میخاین پیام بده ، در ادامه ی کد بالا ، اینو بنویسین :


    کد:
    if InstallMsi==true then
    Dialog.Message("Notice", "your program installed successfully", MB_OK, MB_ICONINFORMATION, MB_DEFBUTTON1);
    end


    موفق و پیروز و سربلند باشین
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  8. کاربران : 11 تشکر کرده اند از شما SajjadKhati برای ارسال این پست سودمند:


  9. #5
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    برای نام گزاری متغییرها ، هیچ وقت از تیکه ای از اسم توابع استفاده نکنین.

    مثلا تو کد Page.StartTimer ، اگه تو خط های قبل اش یا تو رویداد های دیگه (بسته به رویداد داره که اجرا شده باشه کداش یا نه) ، متغییری بنام Page تریف کنین که دقیقا هم نام یه تیکه ی اول از کدمون که Page.StartTimer بود بدیم و فرضا اگه این متغییر Page رو برابر یه عدد یا رشته که مثلا اینجا میخام بگیرم برابر رشته ی علی ینی ali"=Page بگیرم و تو خط بدش کد Page.StartTimer رو بزارم ، همونطور که میدونین هر جا اسم Page بیاد ، بجاش مقدارش که تو اینجا ali بود رو میزاره و چون اون کد هست و اگه کوچیکترین دستگاری ای بشه ، قات میزنه پس ارور میده . ینی تو اینجا اگه اینجوری بنویسیم کد رو :

    کد:
    Page = "ali"
    Page.StartTimer(1000, 10);

    کدمون اینجوری جایگزین میشه و بجای تیکه ی اولش که Page بود ، مقدار متغییر مون که ali بود جایگزین میشه :

    کد:
    ali.StartTimer(1000, 10);



    . چون کد ali.StartTimer واسه نرم افزار نامفهومه پس موقه اجرا ، ارور میده

    یادتون باشه من گفتم اگه دقیق مثل اون یه تیکه ی کدها (حالا قسمت چپ کد که Page بود یا راستش که StartTimer بود) اما همونطور که میدونین که این نرم افزار برای تریف متغییر ، به حروف بزرگ و کوچیک حساسه پس اگه اون متغییر Page رو بصورت page اسم گزاری کنین ، ارور نمیده چون این دو تا رو به عنوان دو تا متغییر جداگانه میشناسه نرم افزار
    ویرایش توسط SajjadKhati : 18-09-2014 در ساعت 09:18
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  10. کاربران : 11 تشکر کرده اند از شما SajjadKhati برای ارسال این پست سودمند:


  11. #6
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    اینم انواع پروژه های مختلف که از انجمن خدا بیامرزی وسوسه گرفتم و مهم تریناشو براتون پیوست کردم تو زیر

    این پروژه و پلاگین های همراشو میتونین از اینجا دانلود کنین

    پروژه ها ایناهان :

    1) امتحان یا همون کوییز تستی
    2) کپی فایل با روند پیشرفت اش
    3) لودینگ خالی
    4) خوندن همراه با متن آیه های قران
    5) ضبط صدا خودتون
    6) ساخت یوزر و پسورد
    7) تغییر پشت زمینه ی صفحه دسکتاپ کامپیوتر خودتون
    8) ماشین حساب
    9) دفترچه تلفن
    10) تغییر صدا و ولوم
    11)
    utility for AMS 2.6

    به همراه یک سوپرایز

    نرم افزار یا بهتر بگم پلاگین پرکاربرد utility for AMS 2.6 که اغلب کمبود ها و پلاگین ها و کدهای مکمل رو تو خودش داره مثل انواع پلاگین ها برای transition و تعویض انیمیشنی صفه و ... و چن تا پلاگین واسه اضافه شدن کدها و ...

    به اضافه ی یه پلاگین واسه نرم افزار به اسم Progress.EX همراشه که میتونه اتوران رو هم مثل ویندوز مثلا موقع پخش آهنگ ، پروگرس و روند پیشرفت آهنگ رو تو taskbar برای پروژه ی اتوران نشون بده

    هر چند اگه فیلمو نگا کنین ، بیشتر اینا رو خودتون میتونین درس کنین و یاد میگیرین یا حداقل الگوریتم ساختن بیشتر شونو یاد میگیرین و میتونین خودتون بسازین
    هر چند من پیشنهاد و تاکیدم بازم روی آموزشه و اینکه خودتون یاد بگیرین
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  12. کاربران : 10 تشکر کرده اند از شما SajjadKhati برای ارسال این پست سودمند:


  13. #7
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    Registery :

    برای قسمت registery ، هر جا کلمه ی key رو دیدی ، منظورش پوشه های سمت چپ تو رجیستری هه و هر جا کلمه ی value Name رو دیدی منظورش همون اسم value یا همون اولین ردیف تو ستون سمت چپ هست بنام Name هه و هر جا کلمه ی value خالی یا data رو دیدی ، منظورش مقدار value که همون آخرین ردیف تو ستون سمت راست بنام data هه ، هست
    تذکر : نوع value اگه از نوع REG_SZ باشه ، به عنوان رشته ذخیره میکنه و اگه از نوع REG_DWORD باشه از نوع عدد اما موقع خوندن و برگردوندن ، همه رو از نوع رشته میخونه و برمیگردونه
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  14. کاربران : 8 تشکر کرده اند از شما SajjadKhati برای ارسال این پست سودمند:


  15. #8
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    قضیه ی return (کلمه ی کلیدی return) :


    return معمولا تو تابع استفاده میشه و اگه برابر یه مقدار شد ، اگه تابع فراخونی بشه ، اون مقداری که تو return دادیم رو برمیگردونه . مثلا :

    کد:
    n=0
    function num(n)
    if n==0 then
    return 1
    end
     
    Dialog.Message("Notice", num(n), MB_OK, MB_ICONINFORMATION, MB_DEFBUTTON1);

    در اینجا تو خروجی ، num(n) همون مقدار return ای هست که برابر 1 بود ینی تو خروجی نوشته میشه 1

    مثلا فاکتوریل رو میخایم با این روش حساب کنیم :


    کد:
    n = Input.GetText("Input1");
    n = String.ToNumber(n);
    
    
    function factorial(n)
    if n == 0 then
    return 1
    else
    return n * factorial(n - 1)
    end
    end
    Dialog.Message("Notice", factorial(n), MB_OK, MB_ICONINFORMATION, MB_DEFBUTTON1);

    تو این دستور از ورودی اینپوت مقداری که وارد شدش رو میگیره و اگه برابر 0 بود (تو ورودی اینپوت عدد 0 نوشته شده بود ) ، تو خروجی factorial(n) ، 1 میشه ینی مینویسه تو خروجی 1
    و اگه هر عدد دیگه ای بود ، مثلا اگه بود 3 ، خود اون عدد ضربدر factorial یکی از خودش کمتر حساب میشه ینی اینجوری میشه :
    3*factorial(2)
    چون تابع factorial دوباره فراخونی شد پس دوباره این تابع اجرا میشه اما این بار با پارامتر یکی کمتر از خودش ینی n=2 ینی در واقع خودش از داخل خودش ، فراخونی میکنه و صدا میزنه تابع خودش رو ینی در واقع همون کار تابع بازگشتی رو میکنه
    باز چون n=2 هه ، باز هم این قسمت else اجرامیشه ینی
    n * factorial(n -1)

    این بار که n=2 هه پس میشه :
    3*factorial(2)
    خود factorial(2) که مقدار باز گشتی بود دوباره فراخونی میشه و میشه :
    2* factorial(1)
    ینی در واقع تا حالا شد :
    3*(2* factorial(1))
    دوباره تابع factorial(1) که اینبار مقدار n برابر 1 هه اجرا میشه و همه ی قبلی ها مثل بالا ضرب میشن در factorial(1) :
    factorial(3*(2*(1)))
    در اینجا ، تا factorial(1) محاسبه میشه که میشه : factorial(0)*1 و چون factorial(0) مخالف شرط اول تابع هه ، پس فقط تا 1 ضرب میشه و factorial(0) که میشد factorial(-1)*-1 اجرا نمیشه
    پس :
    3*2*1=6
    پس فاکتوریل 3 که میشه 6 بدست اومد
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  16. کاربران : 8 تشکر کرده اند از شما SajjadKhati برای ارسال این پست سودمند:


  17. #9
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    دستور حلقه ی تکرار while :

    اگه ما مثلا بنویسیم :


    کد:
    i=1
    while i==5 do
    Dialog.Message("Notice", "Your message here.", MB_OK, MB_ICONINFORMATION, MB_DEFBUTTON1);
    End
    خوب این ملومه که چون i برابر 5 نیست پس دستور شرط اجرا نمیشه (مثلا اگه تو خط دوم میزاشتیم i==1 چون قبلش تو خط اول برابر 1 بود پس شرط دستور اجرا میشد)
    اما وقتی بجای خط بالا بنویسیم :

    کد:
    i=1
    while i do
    Dialog.Message("Notice", "Your message here.", MB_OK, MB_ICONINFORMATION, MB_DEFBUTTON1);
    end

    این بار چون تو خط دوم ، شرط و مقدارخاصی برای متغییر i تعریف نکردیم (ینی نگفتیم که هر وقت i برابر فلان مقدار بود ، شرط رو اجرا کن) ، پس اگه i برابر هر مقداری بود ، اون شرط حلقه ی while اجرا میشه . فقط کافیه که متغییر i قبل حلقه ، تعریف شده باشه (با هر مقداری)
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  18. کاربران : 8 تشکر کرده اند از شما SajjadKhati برای ارسال این پست سودمند:


  19. #10
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    فرا آرایه (MetaTable) :

    همون آرایه ی معمولی خودمونه اما میشه عنصرها یا همون عضوهاش رو برابر یه متغییر گرفت یا حتی برابر یه متغییر نگرفت . مثلا آرایه ی معمولی که این جوریه :

    کد:
    Array={10,7,3,"ali"}
    فرا آرایه ای که متغییر داره ، این جوری میشه :

    کد:
    Array={x=10,y=7,z=3,w="ali"}
    یا فرا آرایه ای که متغییر نداره ، این جوری میشه :

    کد:
    Array = {{10,7,3},"Ali"}
    که به این نوع آخر ، آرایه ی چند بعدی هم میگن که یکی از پرکاربردترین و مهم ترین و کارآسون کننده ترین هاست درباره ی این نوع آرایه یا بهتره بگم فراآرایه ی چند بعدی ، تو صفه ی 3 بحث میکنیم (حتما اگه طالب فراآرایه این ، اون مبحث را پی گیری کنین که خیلی مهمه)

    ینی خود عضوهاش رو میشه تو یه متغییر دیگه ریخت و نام گزاری کرد متغییر هاش رو اما تو آرایه ی معمولی ، فقط میشه مقدار داد (نه اینکه متغییر همراش نام برد)
    مهم ترین ویژگی فرا آرایه اینه که چون حالت چند بعدی (هر تعداد مثل 3 یا 4 بعدی و ...) هستن ، میشه کار چندین آرایه رو تو یه آرایه انجام داد . منظور از چند بعدی اینه که چندین اندیس (عدد داخل پرانتز آرایه ها) که همون نوعی متغییر هستن میشه براش تعریف کرد پس بجا اینکه چندین آرایه تعریف کرد ، میشه همه ی اون آرایه ها رو (هر چند تا میخان باشن) فقط تو یه فرا آرایه ی چند بعدی خلاصه کرد که کار رو فوق العاده آسون و سریعتر میکنه و علاوه بر اون ویژگی دیگه شم اینه که میشه دو تا فرا آرایه ی مختلف و حتی عضوهای مختلف یه فرا آرایه رو میتونیم روش عملیات ریاضی (جمع و کم و ...) و ... انجام بدیم.
    تو فرا آرایه ، حتی میشه بجای یه عضو ، یه آرایه ی دیگه نام گذاری تعریف کرد. (خود اون آرایه هم باز میتونه یه آرایه ی معمولی ( بدون متغییر داخلی ) باشه یا یه فرا آرایه باشه که متغییر داشته باشه)
    مثلا اگه آرایه ی معمولی (بدون متغییر) باشه :

    کد:
    a={v={ 7, 1, 30},y=20,z=30}

    یا مثلا اگه خودش دارای یه فرا آرایه باشه :


    کد:
    a={v={x=7,y=1,z=30},y=20,z=30}

    این جوری ای که گفتم ، دقیق باید همین جوری نام گذاری کرد . ینی مثل حالت عادی باید تعریف کرد دیگه. ینی وقتی حتی میخایم داخل خود یه فرا آرایه ،آرایه یا فرا آرایه ی دیگه ای رو تعریف کنیم ، مثل حالت عادی ای که تعریف میکنیم ، اون آرایه یا فرا آرایه ی داخلی رو هم باید بهش یه نام بدیم . (که در بالا برابر v گرفتیم)

    حالا در اینجا فقط اولین عضو فرا آرایه ی a رو براش آرایه و فرا آرایه ی دیگه ای تعریف کردیم . میتونیم عضوهای دیگه رو هم این جوری کنیم

    حالا فراخونی فرا آرایه که مهمترین قسمته :

    همونطور که میدونیم برای فراخونی عضوهای یه آرایه ، تو لوا ، 2 روش هست . اگه آرایه فقط مقدار داشت (آرایه معمولی بود) ، عضوها رو با اندیس شماره فراخونی میکنیم که در این صورت برای فراخونی عضو خاصی از آرایه ، اول اسم آرایه ی اصلی رو نام میبریم و بعد دو تا کلوشه باز و بسته میکنیم و اندیسی که بصورت شماره هست رو ، شماره شو تو کلوشه میزاریم ولی اگه اون عضوهای اون آرایه ، خودش متغییر داشت (مثل همین فرا آرایه) ، عضوها رو با اندیس اسم متغییر اش فراخونی میکنیم که در این صورت برای فراخونی عضو خاصی از آرایه ، اول اسم آرایه ی اصلی رو نام میبریم و بعد یه نقطه میزاریم و بعد اسم متغییر اون عضو خاص رو مینویسیم

    مثلا دو تا فرا آرایه داریم که فرا آرایه ی اول اسمش a هست و فرا آرایه ی دوم اسمش b :


    کد:
    a={x=10,y=20,z=30}
    b={x=2,y=7,z=5}
    خوب حالا مثلا میخایم بگیم که x امین عضو از فرا آرایه ی a که 10 هست رو با x امین عضو از فرا آرایه ی b که 2 هست رو جمع کن ، این جوری فراخونی میکنیم که چون خود عضو های آرایه ، متغییر دارن ، پس باید اسم متغییر هاشون رو برد ینی فراخونی آرایه با روش دوم که تو بالا گفتم پس a.x ینی x امین عضو از فرا آرایه ی a که 10 بود و b.x هم همون x امین عضو از فرا آرایه ی b رو که 2 بود برمیگردونه پس مینویسم :

    c=a.x+b.x

    ینی 10+2 که میشه 12 رو تو متغییر c ذخیره میکنه و تو کد پایین نمایش میده

    کد:
    Dialog.Message("Notice", c, MB_OK, MB_ICONINFORMATION, MB_DEFBUTTON1);

    ما میتونیم هر عضو از یه فرا آرایه رو با هر عضوی که دلمون خاست ، عملیات ریاضی انجام بدیم تو مثال بالا مثلا :

    C=a.z+b.x

    که z امین عضو از آرایه ی a رو که 30 بود با x امین عضو از آرایه ی b که 2 بود رو جمع میکنه که میشه 32 و تو متغییر c ذخیره میکنه
    و حتی فقط عضوهای یه آرایه رو عملیات ریاضی انجام بدیم که خوب ملوم بود و لازم به گفتن نبود.

    همینطور میتونیم عضوهای یه فرا آرایه رو با عضوهای یه آرایه ی معمولی با هم ، عملیات ریاضی انجام بدیم مثلا :


    کد:
    a={x=10,y=20,z=30}
    b={ 2, 7, 5}

    a که یه فرا آرایه هست و b هم یه آرایه ی معمولی . طرز فراخونی هر دو تا شونو تو همون اول گفتم . اونی که متغییر نداره ، ینی عضوهای آرایه ی معمولی رو با شماره (ای که داخل کلوشه هه) فراخونی میکنیم و عضوهای فرا آرایه رو چون متغییر داره ، با اسم متغییرش (با نقطه قبل اش) فراخونی میکنیم پس اگه میخایم بگیم اولین عضو فرا آرایه ی a رو که 10 هست میشه a.x و اگه میخایم بگیم اولین عضو آرایه ی b که 2 هست میشه b[1] ینی :

    کد:
    c=a.x+b[1]

    که همون 10 رو با 2 جمع میکنه و 12 رو تو c ذخیره میکنه و .. :


    کد:
    Dialog.Message("Notice", c, MB_OK, MB_ICONINFORMATION, MB_DEFBUTTON1);

    همین طور که همون اول گفتم ، میتونیم داخل یه فرا آرایه ، یه فرا آرایه ی دیگه ای رو به عنوان عضواش تعریف کنیم و با یکی دیگه عملیات ریاضی انجام بدیم مثلا :


    کد:
    a={x={x=7,y=1,z=30},y=20,z=30}
    b={x=2,y=7,z=5}

    در اینجا ما میخایم بگیم اولین عضو از فرا آرایه ی a که خودش هم یه فرا آرایه ای هه بنام x بگیم که اولین عضو از این فرا آرایه ی x رو که متغییری هست بنام x که مقدارش 7 هست رو با اولین عضو از فرا آرایه ی b که متغییر اش x با مقدار 2 هست رو جمع کنه.
    همیشه مقدار بعد از آخرین نقطه تو فراخونی ، اندیس یا همون عضو آرایه هست و قبل از اون آخرین نقطه همه شون میشن اسم آرایه پس ینی فقط کافیه برای فراخونی اولین عضو فرا آرایه x که خودش تو فرا آرایه ی a هست ، کلا به ترتیب اسم هر آرایه و هر متغییری رو که میخای ، بزاری و بین شون نقطه بزاری ینی :
    a.x.x
    ینی همون مقدار 7 که اولین عضو فرا آرایه ی x هه. ینی x امین عضو از فرا آرایه ی x که خودش تو فرا آرایه ی a هه
    یا مثلا a.x.y ینی y امین عضو از فرا آرایه ی x که تو فرا آرایه ی a هه که تو مقدار بالا میشه همون 1
    خوب حالا بریم سر اصل مطلب که میخاستیم اون 7 رو با 2 که گفته شد جمع کنیم .2 هم که منظورمون همون اولین عضو فرا آرایه ی b بود میشه b.x
    پس میشه :




    کد:
    c = a.x.x + b.x
    Dialog.Message("Notice", c, MB_OK, MB_ICONINFORMATION, MB_DEFBUTTON1
    یادتون نره که تو صفه ی 2 پست 12 ، فراآرایه ی چند بعدی رو هم دنبال کنین چون مبحث کاربردی ایه
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  20. کاربران : 9 تشکر کرده اند از شما SajjadKhati برای ارسال این پست سودمند:


صفحه 1 از 9 123 ... آخرینآخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

موضوعات مشابه

  1. مباحث نرم افزار AutoPlay Media Studio
    توسط ali68124 در انجمن Autorun و ابزارهای مربوطه
    پاسخ ها: 119
    آخرين ارسال: 10-12-2018, 10:00
  2. بازیابی پروژه های ساخته شده با برنامه AutoPlay.Media.Studio.v8.1
    توسط abbas-t در انجمن بازیابی اطلاعات (Recovery)
    پاسخ ها: 21
    آخرين ارسال: 09-01-2017, 19:25
  3. مشکل با جستجو در autoplay media studio
    توسط mrsaeed در انجمن نرم افزارهای گوناگون (متفرقه)
    پاسخ ها: 2
    آخرين ارسال: 06-03-2016, 21:57
  4. پاسخ ها: 11
    آخرين ارسال: 09-12-2014, 11:08
  5. مشکل نصب درایور صدای C-Media در ویندوز 7
    توسط Steel در انجمن ویندوز 7
    پاسخ ها: 1
    آخرين ارسال: 27-06-2012, 23:30

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •