سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
تبلیغات در این انجمن
×
+
سفارش تبلیغات
صفحه 2 از 3 اولیناولین 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 26

موضوع: برنامه نویسی

  1. #11
    ناظم سابق انجمن
    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ارسال ها
    1,549
    محل سکونت
    Wherever The Almighty Wills
    محصول امنیتی
    Kaspersky
    تشکر تشکر کرده 
    1,067
    تشکر تشکر شده 
    2,536
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط yaranm2s2 نمایش پست ها
    بی خیال دمت گرم اصلاحش کردم

    تشکر.......................................... .................................................. ...............................تشکر
    این که شما فرمودید به زبان c نبود بلکه به زبان ++c بود

    چون یکیشون دوبار scan f داشت
    بله دیگه تستش موند با خود شما..
    بنده به ++c نوشتم چون با اون کار کردم ولی خودتون میتونید فرامین رو در c اصلاح کنید با c کار نکردم ولی اختلافاش خیلی جزئی فکر کنم باشه..
    مهم اینه که الگوریتم ها و تریس برنامه رو درست متوجه بشیم و کجا چی رو بکار ببریم.موفق باشید.


    نقل قول نوشته اصلی توسط rahro14 نمایش پست ها
    چه خوب شد همچين تاپيكي زده شد مي بينم كه همه عزيزان حرفه اي هستند
    من خيلي دوست دارم برنامه نويسي ياد بگيرم ،‌ و الان مبتدي هستم . دوستان اگر نرم افزار رابطي كه كار باهاش ساده باشه رو بهم معرفي كنند ممنونم ؟
    و اگر كتاب يا مجموعه آموزشي سراغ دارند بازهم معرفي كنند لطفا . بنده مشتاق هستم .
    با تشكر
    رهرو جان الان چه زبانی رو داری مبتدی کار میکنی؟
    ویرایش توسط Soroush : 18-05-2012 در ساعت 11:21 دلیل: پشت سر هم

    Raise Yourself To Help Mankind


    >>>>>>>
    لطفا گسترش دهید<<<<<<<<

    https://youtu.be/tdXlYXZaHoI


  2. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما Apollo11 برای ارسال این پست سودمند:


  3. #12
    عضو ثابت
    تاریخ عضویت
    May 2011
    ارسال ها
    341
    محل سکونت
    اهواز
    تشکر تشکر کرده 
    70
    تشکر تشکر شده 
    281
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    يه مدتي است بيخيال شدم ولي در فروم ها يا سايت هاي اموزشي مختلف كه مثلا سرچ ميكردم اموزش ها را مي ديدم و خودم تست مي كردم بعضي وقت ها هم يه كم امتحاني .
    ++c خودم هم نميدونم بعضي وقت ها c
    كلا خيلي كم ياد گرفتم
    (Turbo C++ ، Microsoft C++/C از اين ها استفاده مي كردم )

  4. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما rahro14 برای ارسال این پست سودمند:


  5. #13
    عضو ثابت
    تاریخ عضویت
    May 2012
    ارسال ها
    35
    تشکر تشکر کرده 
    127
    تشکر تشکر شده 
    19
    اعتبار کاربر
    1

    Wink

    بله دیگه تستش موند با خود شما..
    بنده به ++c نوشتم چون با اون کار کردم ولی خودتون میتونید فرامین رو در c اصلاح کنید با c کار نکردم ولی اختلافاش خیلی جزئی فکر کنم باشه..
    مهم اینه که الگوریتم ها و تریس برنامه رو درست متوجه بشیم و کجا چی رو بکار ببریم.موفق باشید.


    سلام
    بابا شما حرفه ای هستید ما آماتور ++C از C پیشرفته تره

    آدم آگه از روی اجبار بخواد یاد بگیره اون هم
    ++C

    تا 100 سال سیاه نمی تونه

    خیلی خیلی ممنون ....................................
    ویرایش توسط yaranm2s2 : 17-05-2012 در ساعت 21:28

  6. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما yaranm2s2 برای ارسال این پست سودمند:


  7. #14
    مدیریت سابق انجمن
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    ارسال ها
    1,034
    محل سکونت
    تهران
    محصول امنیتی
    Microsoft Security Essential
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    2,116
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    البته توصیه می کنم انقدر ها هم نا امید نباشید اگر کمی به برنامه نویسی علاقه داشته باشید به راحتی می توانید یاد بگیرید ( البته با کمی تمرین و صرف وقت ) گرچه بنده همیشه می گم در یادگیری مهمترین مسئله انگیزه و علاقه هستش و در برنامه نویسی علاقه بیشترین نقش رو بازی می کنه
    برای عضویت در انجمن تخصصی سافت گذر کلیک نمایید.

  8. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما Soroush برای ارسال این پست سودمند:


  9. #15
    عضو معمولی
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ارسال ها
    2
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    به نظر بنده شما از وی بی .6 استفاده کن. خیلی کار کردن با هاش از بقیه بهتره. واقعا عالی است.

  10. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما SOLTAN75 برای ارسال این پست سودمند:


  11. #16
    عضو معمولی
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ارسال ها
    1
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    سلام
    لطفا راهنمایی بفرمایید که در یک فرم Access، چگونه می توان قسمتی از یک متن موجود در یک Textbox رو ـ که از نوع memo هم هست ـ مخفی کرد؟
    همچنین چطور میشه کلمه یا عبارتی رو که در چنین باکسی وجود دارد (احیانا تکرار شده است) رو با کد vba، به صورت select شده در آورد؟
    بسیار ممنون میشم از پاسختون.

  12. تشکرها از این نوشته :


  13. #17
    عضو ممتاز
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ارسال ها
    289
    محل سکونت
    **** Sangesar****
    محصول امنیتی
    Avira
    تشکر تشکر کرده 
    295
    تشکر تشکر شده 
    466
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    با سلام

    اون هایی که میخواهند کد های برنامه نویسی شون رو با برنامه ساده و با محیط کاربری اسان یزنند

    پیشنهاد من Code Block هستش (من خودم تمام کدهای c و ++c رو تو این نرم زدم . خیلی کار باهاش راحته)
    سخنانی در اوج بلاغت از حضرت علی (ع) :

    1-خدایا در عزتم همین بس که بنده تو ام

    2-در افتخار و سرافرازیم همین بس که تو پروردگار من هستی

    3-تو چنانی که من دوست دارم مرا چنان کن که تو دوست داری

  14. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما behnam93 برای ارسال این پست سودمند:


  15. #18
    عضو ثابت
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ارسال ها
    6
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    3
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    یه سوال داشتم اگه میشه کامل جواب بدید (c++)

  16. تشکرها از این نوشته :


  17. #19
    عضو ممتاز
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ارسال ها
    256
    محل سکونت
    Google
    محصول امنیتی
    ESET NOD32
    تشکر تشکر کرده 
    40
    تشکر تشکر شده 
    403
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    سلام خدمت دوستان عزیز.

    می خواستم چندین عکس که در یک سایت فیلتر قرار داره رو تو سایتم نشون بدم این عکس ها شامل یک سری عدد هستش که تغییر می کنه و نمی تونم عکس رو دانلود و یا آپلود کنم به دلیل تغییرات لحضه ای اعداد.

    می خواستم ببینم راهی هست این عکس ها رو در سایت نشون بدم.
    مستقیم سازی رایگان و بدون محدودیت لینک های یوتیوب

    www.YouTubeDownloader.ir

  18. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما esmaeel برای ارسال این پست سودمند:


  19. #20
    عضو حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ارسال ها
    1,091
    سیستم عامل
    Windows XP 32Bit
    محصول امنیتی
    Microsoft Security Essential
    تشکر تشکر کرده 
    3,786
    تشکر تشکر شده 
    3,914
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط esmaeel نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان عزیز.

    می خواستم چندین عکس که در یک سایت فیلتر قرار داره رو تو سایتم نشون بدم این عکس ها شامل یک سری عدد هستش که تغییر می کنه و نمی تونم عکس رو دانلود و یا آپلود کنم به دلیل تغییرات لحضه ای اعداد.

    می خواستم ببینم راهی هست این عکس ها رو در سایت نشون بدم.
    این برنامه رو امتحان کنید:
    Offline Explorer


    رم -------------- مرورگرکروم


  20. تشکرها از این نوشته :


صفحه 2 از 3 اولیناولین 123 آخرینآخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •