برنامه ای بنویسید که یک عدد مابین 1 تا 360 را دریافت نماید و بافرض اینکه اولین روز سال شنبه است و هرسال 360
روز و هرماه 30 روز باشد تعیین نماید چندمین رو از چندمین ماه سال میباشد وهمچنین تعیین نماید چند شنبه است
به زبان c++
ممنون
برنامه ای بنویسید که یک عدد مابین 1 تا 360 را دریافت نماید و بافرض اینکه اولین روز سال شنبه است و هرسال 360
روز و هرماه 30 روز باشد تعیین نماید چندمین رو از چندمین ماه سال میباشد وهمچنین تعیین نماید چند شنبه است
به زبان c++
ممنون
ویرایش توسط Milad2022 : 22-02-2012 در ساعت 16:55
درود به Milad2022
این :
نکته: از برنامه Compile&Run نگرفتم ممکنه اشکال کوچیک داشته باشه اگر اینطور بود همینجا مطرح کن تا ویرایش کنم.کد:int x,c,y,z; cout<<"Enter the number: "; cin>>x; if (x<360 && x>1){ c=x/12; z=x/7; y=x%7; } else cout<<"not valid number"<<endl; cout<<c+1<<"month"<<endl; cout<<z+1<<"week"<<endl; switch (y){ case (0): cout<<"Day: shanbe"; break; case (1): cout<<"Day: 1shanbe"; break; case (2): cout<<"Day: 2shanbe"; break; case (3): cout<<"Day: 3shanbe"; break; case (4): cout<<"Day: 4shanbe"; break; case (5): cout<<"Day: 5shanbe"; break; case (6): cout<<"Day: jome"; break; default: cout << "not valid"; }
نام کاربری بنده از (Nest) به (Unroid) تغییر پیدا کرد
nestجان عزیز این دوستمون فکر نکنم هنوز به فرامین switch و Case و break رسیده باشند و یا اصلا نیازی پیدا کنند به این فرامین..
شما این کدنویسی رو کاپی پِیست کردی از جایی یا خودت نوشتی؟
دوست عزیز بنده این کد رو در همین فروم تایپ کردم و عرض کردم که حتی کامپایل هم نگرفتم ممکن مشکل داشته باشه
در مورد مباحث پرسش کننده مطلبی بیان نکردن شما هم نمی خواد از جانب ایشون بیان کنی اگر کد بهتری می توانی ارائه بدی بسم الله . . .
بدرود.
عجب..
اولا که کدنویسیت اشتباهه و سعی کن کامل بنویسی و شرح هم بدی لااقل چون برنامه نویسی مستلزم توضیحات هست
در ثانی شما مشکلی داری با این حرف بنده؟خب من اینو گفتم که اگه پرسش کننده پست منو دیدند و یا با کامپایل برنامه مشکل پیدا کردند بدونن که اشکال از کجا ممکنه باشه و اصلا این فرامین رو تا حالا دیدند یا خیر;شما نمیدونم چرا زود از کوره ظاهرا در رفتی داداش!؟
+
تبصره : اگه از حرف بنده ناراحت شدید و یا اشتباه برداشت کردید بنده همینجا از شما عذر خواهی میکنم.ولی من اصلا قصد بدی نداشتم که عزیزم
اگه از اون حرف بنده ناراحت شدید که گفتم کاپی پیست کردی;من به این خاطر گفتم که موارد اینگونه بسیار زیاد مشاهده کرده ام عزیز،ومعمولا این برنامه های آماتور و نه چندان مهم و سخت با کدهای بسیار ابتدایی هم نوشته میشوند و وقتی که دیدم این کدها نوشته شده گفتم شاید از اون آماده ای ها که در جزوات و یا سایتها هست استفاده شده! همین.حرف بدی نزدم که ایطور جبهه گیری کنید عزیز.بازم من معذرت میخوام اگه سوء تفاهمی شد.
ویرایش توسط Apollo11 : 04-04-2012 در ساعت 12:01
اثبات درستی برنامه:
کد:http://up.chakme.ir/images/cuzjkpytpy33atb0w.jpg
باز هم ممکن مشکل داشته باشه
نکته ای دیدید بگید اصلاح بشه یا خودتون اصلاح کنید.
یه برنامه پیش پا افتاده انقدر قابل بحث نیست.
بدرود.
+
تبصره : اگه از حرف بنده ناراحت شدید و یا اشتباه برداشت کردید بنده همینجا از شما عذر خواهی میکنم.ولی من اصلا قصد بدی نداشتم که عزیزم
اگه از اون حرف بنده ناراحت شدید که گفتم کاپی پیست کردی;من به این خاطر گفتم که موارد اینگونه بسیار زیاد مشاهده کرده ام عزیز،ومعمولا این برنامه های آماتور و نه چندان مهم و سخت با کدهای بسیار ابتدایی هم نوشته میشوند و وقتی که دیدم این کدها نوشته شده گفتم شاید از اون آماده ای ها که در جزوات و یا سایتها هست استفاده شده! همین.حرف بدی نزدم که ایطور جبهه گیری کنید عزیز.بازم من معذرت میخوام اگه سوء تفاهمی شد.
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها