سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
تبلیغات در این انجمن
×
+
سفارش تبلیغات
صفحه 1 از 13 12311 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 128

موضوع: انجمن ++c

  1. #1
    عضو ثابت
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ارسال ها
    330
    محل سکونت
    بهشهر
    محصول امنیتی
    Kaspersky
    تشکر تشکر کرده 
    246
    تشکر تشکر شده 
    293
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض انجمن ++c

    سلام به همه ی کاربران خوب سافت گذر و خسته نباشی به همه مدیران.
    این انجمنو باز کردم تا توش در مورد ++c بحث کنیم و هرکس سوالی داره بپرسه.
    امیدوارم مفید واقع بشه.
    من غلام قمرم غیر قمر هیچ مگو....

  2. #2
    عضو معمولی
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ارسال ها
    1
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض Re: انجمن ++c

    سلام کتاب آموزشی مفیدی در مورد سی پلاس پلاس میخواستم!
    ممنون می شوم

  3. #3
    Guest
    مهمان

    پیش فرض Re: انجمن ++c

    پیشنهاد من کتاب آموزش ++C نوشته جعفر نژاد قمی است.تو اینترنت سرچ کنی پیدا میکنی.

  4. #4
    ناظم سابق انجمن
    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ارسال ها
    1,549
    محل سکونت
    Wherever The Almighty Wills
    محصول امنیتی
    Kaspersky
    تشکر تشکر کرده 
    1,067
    تشکر تشکر شده 
    2,536
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض RE: انجمن ++c

    سلام.
    دانشجوی رشته ی کامپیوتر-نرم افزار هستم..
    دنبال ورژن 64 بیت (++C ) هستم میخوام تو ویندوز 7 64 بیتی اجرا بشه
    امکانش هست؟و لطفا یه لینک دانلود یا آدرس یا راهنمایی بکنید ممنون میشم.

    Raise Yourself To Help Mankind


    >>>>>>>
    لطفا گسترش دهید<<<<<<<<

    https://youtu.be/tdXlYXZaHoI


  5. #5
    عضو ثابت
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ارسال ها
    5
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض RE: انجمن ++c

    نقل قول نوشته اصلی توسط apolo11engage' pid='12784' dateline='1317937768
    سلام.
    دانشجوی رشته ی کامپیوتر-نرم افزار هستم..
    دنبال ورژن 64 بیت (++C ) هستم میخوام تو ویندوز 7 64 بیتی اجرا بشه
    امکانش هست؟و لطفا یه لینک دانلود یا آدرس یا راهنمایی بکنید ممنون میشم.

    همون توربو سی هم جواب می ده و هم ماکروسافت ویژوال ، فقط بعد کامپایل روی 64 بیت ها اجرا می شه و نمی تونید توی 32 بیت اجراش کنید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط meray' pid='1431' dateline='1299956332
    سلام کتاب آموزشی مفیدی در مورد سی پلاس پلاس میخواستم!
    ممنون می شوم

    من این رو Learning-C++ امروز دانلود کردم ساده و روان هست و در دسترس.

    ********
    حذف لینک سافت گذر
    [CENTER] :( Steve Jobs Passed Away :(

  6. #6
    ناظم سابق انجمن
    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ارسال ها
    1,549
    محل سکونت
    Wherever The Almighty Wills
    محصول امنیتی
    Kaspersky
    تشکر تشکر کرده 
    1,067
    تشکر تشکر شده 
    2,536
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض RE: انجمن ++c

    سلام MEHRDAD32 جان مرسی از پاسخت.
    و اما باید بگم که ++C ورژن 3شو گرفتم و طی یکسری عملیات روی اون و همچنین برنامه های دیگه اونو رو 7 64 بیت اجراش کردم و دارم کار میکنم.

    Raise Yourself To Help Mankind


    >>>>>>>
    لطفا گسترش دهید<<<<<<<<

    https://youtu.be/tdXlYXZaHoI


  7. #7
    عضو معمولی
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ارسال ها
    1
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض RE: انجمن ++c

    سلام
    اولا Microsoft Visual C++ 6.0 + SP5 این ورژن روی ویندوز سون 64 بیتی Enterprise نصب می شود.
    دوم اینکه برای ورود به صفحه برنامه نویسی باید از کجا وارد شد.
    سوم برای اجرای برنامه نوشته شده باید چکار کرد .

  8. #8
    عضو معمولی
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ارسال ها
    1
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    دو تا مسئله:
    1- برنامه ای بنویسید که نابع بازگشتی فاکتوریل را در برنامه اصلی صدا بزند و برنامه به ازای هر عدد N قابل اجرا باشد.
    عدد: integr
    long integer


    سوال دوم
    برنامه ای بنویسید که ضرب ماتریس mxn از ورودی گرفته و ضرب آنها را انجام دهد و خروجی چاپ نماید.

    ممنون می شم راهنمایی کنید.

  9. #9
    عضو معمولی
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ارسال ها
    3
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    4
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    با سلام. من تازه برنامه نويسي سي ++ رو شروع كردم. قبلا با VB كار مي‌كردم. يك برنامه كوتاه نوشتم ولي در ابتداي برنامه آكولادش رو اشكال مي‌گيره (}). ممنون مي‌شم اگه كسي كمك كنه. برنامه هم به شكل زيره:
    # include <iostream.h>
    # include <conio.h>
    int main();
    {
    clrscr();
    int x;
    switch (x);
    {
    case 1:
    cout<<"The Complete Number"<<endl;
    break;
    case 2:
    cout<<"The First Number"<<endl;
    break;
    case 3:
    cout<<"Exit"<<endl;
    break;

    default:
    cout<<"Please Select 1 option"<<endl;
    }
    getch();
    return 0;
    }

  10. تشکرها از این نوشته :


  11. #10
    عضو ممتاز
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ارسال ها
    289
    محل سکونت
    **** Sangesar****
    محصول امنیتی
    Avira
    تشکر تشکر کرده 
    295
    تشکر تشکر شده 
    466
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    با سلام
    مشکل برنامه ramzi352 در این است که برنامه ورودی x را دریافت نمیکند.
    چون شما یه متغییر int x تعریف کردید میبایست با دادن x برنامه را وادار به مقایسه کنید.
    البته بگم که اکثر ارورها که میاد خیلی به اون چیزی که میگه ربط نداره
    شما باید کل برنامتون رو چک کنید
    سخنانی در اوج بلاغت از حضرت علی (ع) :

    1-خدایا در عزتم همین بس که بنده تو ام

    2-در افتخار و سرافرازیم همین بس که تو پروردگار من هستی

    3-تو چنانی که من دوست دارم مرا چنان کن که تو دوست داری

  12. تشکرها از این نوشته :


صفحه 1 از 13 12311 ... آخرینآخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •