سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
تبلیغات در این انجمن
×
+
سفارش تبلیغات
صفحه 3 از 13 اولیناولین 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 128

موضوع: انجمن ++c

  1. #21
    عضو حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ارسال ها
    1,091
    سیستم عامل
    Windows XP 32Bit
    محصول امنیتی
    Microsoft Security Essential
    تشکر تشکر کرده 
    3,786
    تشکر تشکر شده 
    3,923
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    This prgrame calculate the distanse beetvin tow point in 2D space//
    <include<iostream#
    <include<math.h#
    ;using namespace std
    ()int main
    }
    ;":cout<<"\n\n\t Please enter x1
    ;float x1
    ;cin>>x1
    ;":cout<<"\n\n\t Please enter y1
    ;float y1
    ;cin>>y1
    ;":cout<<"\n\n\t Please enter x2
    ;float x2
    ;cin>>x2
    ;":cout<<"\n\n\t Please enter y2
    ;float y2
    ;cin>>y2
    ​ ;float n1=x2-x1,n2=y2-y1,p1=n1*n1,p2=n2*n2,sum=p1+p2
    ;(double dis= sqrt(sum
    ​ ;cout<<"\n\n\t The distanc is:"<<"\t"<<dis<<endl
    ;return 0
    {
    سلام اینم واسه فاصله ی دو تا زوج مرتب.تو پست قبلیم واسه قدر مطلق عدد اگه می خوای اعشاری رو هم بگه نوع متغییر رو از صحیح علامت دار به اعشار علامت دار تغییر بده: signed int ---> signed float


    رم -------------- مرورگرکروم


  2. کاربران : 5 تشکر کرده اند از شما صهبا برای ارسال این پست سودمند:


  3. #22
    عضو ثابت
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ارسال ها
    6
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    3
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    اگه میشه مورد 3 رو هم جواب بدید
    3.عددی را از ورودی بگیرد وتشخیص دهد زوج است یا فرد؟
    راستی مورد 2 اگه اعشاری باشه هم قبول میکنه؟

  4. #23
    عضو حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ارسال ها
    1,091
    سیستم عامل
    Windows XP 32Bit
    محصول امنیتی
    Microsoft Security Essential
    تشکر تشکر کرده 
    3,786
    تشکر تشکر شده 
    3,923
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط assasin_201236 نمایش پست ها
    اگه میشه مورد 3 رو هم جواب بدید
    3.عددی را از ورودی بگیرد وتشخیص دهد زوج است یا فرد؟
    راستی مورد 2 اگه اعشاری باشه هم قبول میکنه؟
    مورد3 تو پست 18 جواب دادم صفحه ی قبل.
    1-ببین من نمی تونم پست هام رو ویرایش کنم(حالا چرا نمی دونم)ولی خودت درستشون بکن تو پست 19 خط18آخردستورش اشتباها علامت دو نقطه خورده باید سمیکالن باشه.واسه خودمم عجیب بود ولی بدون سمیکالن آخر این دستور اجراش نمی کرد.
    2-واسه فاصله ی دو نقطه چون نوع متغییر رو اعشاری انتخاب کردم بله اعشاری رو هم قبول میکنه.
    3-توی همین صفحه پست 21 این عبارت:
    "
    .تو پست قبلیم واسه قدر مطلق عدد اگه می خوای اعشاری رو هم بگه نوع متغییر رو از صحیح علامت دار به اعشار علامت دار تغییر بده: signed int ---> signed float"
    رو نادیده بگیر چون اصلا حواسم نبود که signed ,واسه float نیازی نیست.


    رم -------------- مرورگرکروم


  5. کاربران : 7 تشکر کرده اند از شما صهبا برای ارسال این پست سودمند:


  6. #24
    عضو ثابت
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ارسال ها
    6
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    3
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    دوستان یه سوال دارم اگه میشه با زبان c++ بنویسید

  7. #25
    ناظم ارشد
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ارسال ها
    4,009
    محل سکونت
    Tabriz
    تشکر تشکر کرده 
    14,266
    تشکر تشکر شده 
    10,965
    id تلگرام
    mostafa_sefidi
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط assasin_201236 نمایش پست ها
    دوستان یه سوال دارم اگه میشه با زبان c++ بنویسید

    دوست عزیز

    لازم نیست یک سوال رو در چندین بخش مطرح کنید اگر دوستان جواب رو بلد باشند حتما آن را ارایه می دهند.

    متاسفانه تعداد کاربران انجمن که به برنامه نویسی آشنایی دارند کم است و آن هایی هم که به برنامه نویسی آشنایی دارند معمولا در بیش تر اوقات حوصله جواب دادن این گونه سوالات رو ندارند.

    البته امیدوارم دوستان جواب این سوال شما رو بدهند.

  8. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما opera برای ارسال این پست سودمند:


  9. #26
    عضو حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ارسال ها
    1,091
    سیستم عامل
    Windows XP 32Bit
    محصول امنیتی
    Microsoft Security Essential
    تشکر تشکر کرده 
    3,786
    تشکر تشکر شده 
    3,923
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط صهبا نمایش پست ها
    سلام
    ممکنه بهم بگید شی ءcerr چی هست؟
    و اینکه خطای link چه موقع ممکنه پیش بیاد؟
    ممنون
    راستی این فروم رو دیدین؟:
    Stack Overflow
    چیزی که تقریبا فهمیدم اینه که خطای linkوقتی به وجود میاد که یه خط کد یا بیشتر توسط کامپایلر قابل ترجمه نباشه یا یه عبارتی اون خط کد توی تابع کتابخانه ای پیدانشه.
    برای شی ء cerrهم هم به این فروم میشه رفت(سوالمو اونجا مطرح کردم و جوابشو دادن)هم به این فروم که عالیه سیستم جستجوش:
    http://www.cplusplus.com
    ممنون از همه ی شما


    رم -------------- مرورگرکروم


  10. کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما صهبا برای ارسال این پست سودمند:


  11. #27
    عضو حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ارسال ها
    1,091
    سیستم عامل
    Windows XP 32Bit
    محصول امنیتی
    Microsoft Security Essential
    تشکر تشکر کرده 
    3,786
    تشکر تشکر شده 
    3,923
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    سلام و وقت به خیر به همه
    یه سوال که جوابش خیلی مهمه برام
    این برنامه رو ببینید(ایراد داره از لحاظ شکل خروجی ولی اصلش اینه که اجرا میشه)وقتی بعد از یه اخطار کامپایلش کردم پیام می ده که برنامه مشکلی نداره و آماده است که اونو بسازه اما تا می خوام بسازمش فتال ارور میده و پیام می ده که که ساختش با مشکل روبه رو شده و اگه بخوام ازآخرین بار که برنامه درست اجرا شده اونو اجرا کنه.
    در حالی که اگه همون کد ها رو توی یه پروژه با اسم جدید کپی و پیست کنم بدون هیچ پیام خطایی اونو میسازه
    می خواستم بدونم چرا fatal error میگیرم اینجور موقع ها؟
    ممنونم

    کد:
    #include<iostream>
    using namespace std;
    #include<Windows.h>
    void gotoxy (int,int);
        int main()
    {
        cout.put('*');
        gotoxy(50,20);
        int a;
        cout<<"Enter length:";
        cin>>a;
        int y1=(50-a),x1=(20-a);
        for(int x=20,y=50;x>=x1;x--)
        {
            cout.put('*');
            gotoxy(y,x);
        }
        for(int x=x1,y=50;y>=y1;y--)
            
        {
            cout.put('*');
            gotoxy(y,x);
        }
        for(int x=x1,y=y1;x<=20;x++)
        {
            cout.put('*');
            gotoxy(y,x);
        }
        for(int x=20,y=y1;y<=50;y++)
        {
            cout.put('*');
            gotoxy(y,x);
        }
        cout<<endl;
        return 0;
    }
    void gotoxy (int x,int y)
    {
    HANDLE hConsoleOutput;
    COORD dwCursorPosition;
    cout.flush();
    dwCursorPosition.X = x;
    dwCursorPosition.Y = y;
    hConsoleOutput = GetStdHandle(STD_OUTPUT_HANDLE);
    SetConsoleCursorPosition( hConsoleOutput,dwCursorPosition);
    
    }


    رم -------------- مرورگرکروم


  12. #28
    عضو حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ارسال ها
    1,091
    سیستم عامل
    Windows XP 32Bit
    محصول امنیتی
    Microsoft Security Essential
    تشکر تشکر کرده 
    3,786
    تشکر تشکر شده 
    3,923
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    و یه سوال دیگه
    کسی می دونه صفحه کنسول چندتا ستون و سطر داره؟
    ممنونم


    رم -------------- مرورگرکروم


  13. #29
    عضو حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ارسال ها
    1,091
    سیستم عامل
    Windows XP 32Bit
    محصول امنیتی
    Microsoft Security Essential
    تشکر تشکر کرده 
    3,786
    تشکر تشکر شده 
    3,923
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط صهبا نمایش پست ها
    و یه سوال دیگه
    کسی می دونه صفحه کنسول چندتا ستون و سطر داره؟
    ممنونم
    طبق آخرین نتایجی که بدست آوردم(البته بیچاره شدم تا فهمیدم)
    باید 80ستون و 25 سطر داشته باشه که سطر ستون ها از 0شماره گذاری میشن.
    انجمن ++c تصاویر پیوست شده


    رم -------------- مرورگرکروم


  14. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما صهبا برای ارسال این پست سودمند:


  15. #30
    ناظم سابق انجمن
    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ارسال ها
    1,549
    محل سکونت
    Wherever The Almighty Wills
    محصول امنیتی
    Kaspersky
    تشکر تشکر کرده 
    1,067
    تشکر تشکر شده 
    2,536
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط صهبا نمایش پست ها
    مورد3 تو پست 18 جواب دادم صفحه ی قبل.
    1-ببین من نمی تونم پست هام رو ویرایش کنم(حالا چرا نمی دونم)ولی خودت درستشون بکن تو پست 19 خط18آخردستورش اشتباها علامت دو نقطه خورده باید سمیکالن باشه.واسه خودمم عجیب بود ولی بدون سمیکالن آخر این دستور اجراش نمی کرد.
    2-واسه فاصله ی دو نقطه چون نوع متغییر رو اعشاری انتخاب کردم بله اعشاری رو هم قبول میکنه.
    3-توی همین صفحه پست 21 این عبارت:
    "
    .تو پست قبلیم واسه قدر مطلق عدد اگه می خوای اعشاری رو هم بگه نوع متغییر رو از صحیح علامت دار به اعشار علامت دار تغییر بده: Signed int ---> signed float"
    رو نادیده بگیر چون اصلا حواسم نبود که signed ,واسه float نیازی نیست.
    ===========================================

    سلام دوست عزیز به قسمتهایی که مشخص کردم جواب میدم . این امر طبیعیه چونکه در زبانهای برنامه نویسی مخصوصا ++c (محصولات برلند) تقریبا میشه گفت تمامی خطوط فرمان باید به (;) سیمیکالن ختم بشه . و الا از لحاظ پردازش و توابع کتابخانه ای نامفهوم قلمداد میشه

    =======================================
    نقل قول نوشته اصلی توسط صهبا نمایش پست ها
    سلام و وقت به خیر به همه
    یه سوال که جوابش خیلی مهمه برام
    این برنامه رو ببینید(ایراد داره از لحاظ شکل خروجی ولی اصلش اینه که اجرا میشه)وقتی بعد از یه اخطار کامپایلش کردم پیام می ده که برنامه مشکلی نداره و آماده است که اونو بسازه اما تا می خوام بسازمش فتال ارور میده و پیام می ده که که ساختش با مشکل روبه رو شده و اگه بخوام ازآخرین بار که برنامه درست اجرا شده اونو اجرا کنه.
    در حالی که اگه همون کد ها رو توی یه پروژه با اسم جدید کپی و پیست کنم بدون هیچ پیام خطایی اونو میسازه
    می خواستم بدونم چرا fatal error میگیرم اینجور موقع ها؟
    ممنونم

    کد:
    #include<iostream>
    using namespace std;
    #include<windows.h>
    void gotoxy (int,int);
        int main()
    {
        cout.put('*');
        gotoxy(50,20);
        int a;
        cout<<"enter length:";
        cin>>a;
        int y1=(50-a),x1=(20-a);
        for(int x=20,y=50;x>=x1;x--)
        {
            cout.put('*');
            gotoxy(y,x);
        }
        for(int x=x1,y=50;y>=y1;y--)
            
        {
            cout.put('*');
            gotoxy(y,x);
        }
        for(int x=x1,y=y1;x<=20;x++)
        {
            cout.put('*');
            gotoxy(y,x);
        }
        for(int x=20,y=y1;y<=50;y++)
        {
            cout.put('*');
            gotoxy(y,x);
        }
        cout<<endl;
        return 0;
    }
    void gotoxy (int x,int y)
    {
    handle hconsoleoutput;
    coord dwcursorposition;
    cout.flush();
    dwcursorposition.x = x;
    dwcursorposition.y = y;
    hconsoleoutput = getstdhandle(std_output_handle);
    setconsolecursorposition( hconsoleoutput,dwcursorposition);
    
    }
    =================================================

    این امر به نظرم معمولا مواقعی پیش میاد که شما روی یک پروژه ای دیگه عملیات جدید میخواید انجام بدید. مثلا یه برنامه ای بوده که شما نصفه کاره ولش کردید و یا فرامین رو پاک کردید و توش خطوط جدید نوشتید یا کپی پیست کردید و وقتی که یک پروژه ی خام با تنظیمات نو و نام جدید ساخته میشه کدهایی که بهش میدید بدون درگیری با حافظه و یا فرامین پروژه ی سیو شده قبلی به راحتی اجرا میشه.

    ==============================================
    نقل قول نوشته اصلی توسط صهبا نمایش پست ها
    طبق آخرین نتایجی که بدست آوردم(البته بیچاره شدم تا فهمیدم)
    باید 80ستون و 25 سطر داشته باشه که سطر ستون ها از 0شماره گذاری میشن.
    ============================

    در این مورد هم اگر بخواید دقیقتر و کاملترش رو بدونید باید عرض کنم که در اصل این سطر و ستونها در زبان برنامه نویسی (مثل سی و خیلی زبان های دیگه) در اصل ستون از 0تا79 حساب میشه و سطر ها هم از 0 تا 24 هستش.
    موفق باشید.

    ============================

    Raise Yourself To Help Mankind


    >>>>>>>
    لطفا گسترش دهید<<<<<<<<

    https://youtu.be/tdXlYXZaHoI


  16. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما Apollo11 برای ارسال این پست سودمند:


صفحه 3 از 13 اولیناولین 12345 ... آخرینآخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •