سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
تبلیغات در این انجمن
×
+
سفارش تبلیغات
صفحه 13 از 13 اولیناولین ... 3111213
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 128 از مجموع 128

موضوع: انجمن ++c

  1. #121
    عضو ممتاز
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ارسال ها
    598
    محل سکونت
    تهران - پیروزی
    سیستم عامل
    Windows 10 64Bit
    محصول امنیتی
    Microsoft Security Essential
    تشکر تشکر کرده 
    792
    تشکر تشکر شده 
    1,116
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    توی این لینک توضیحات کامل هست : Windows API Index in msdn .

  2. تشکرها از این نوشته :


  3. #122
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    ممنون
    البته منظورم به api نبود
    اون fcl ای بود که گفتی
    قرار شد فعلا بجای جاوا ، #C ای رو که گفتی آموزش ببینم
    البته ++C هم باید پیگیری کنم.
    #C اما اگه این طور که آموزشش رو دارم میبینم پیش بره ، واقعا بهتر از ++C هه . لازم نداره آدم الکی دستورات پیش پردازنده رو حفظ کنه . حتی این طور فهمیدم فضای نام رو هم خودش اتوماتیک مینویسه . حالا نمیدونم تا آخر برای همه ی موارد خودش فضای نام رو مینویسه یا لازمه ما هم بنویسیم؟
    #C بر پایه ی توابع نیست؟ مثلا توی ams اگه میخاستیم یه متنی رو توی شی label بنویسیم از تابعی استفاده میکردیم :

    کد:
    Label.SetText("Label1","Salam")
    توی لوا این مشهور به ماژول هه
    اما توی #C همینو باید بصورت استراکچر (توی لوا همون آرایه) نوشت و به صورت تابع نیست . یعنی این طوری :

    کد:
    this.Label1.Text="Salam";
    منظور از this همون اسم فرم یا هر چیزی که توی اون شی مینویسیم هست دیگه؟ مثلا اگه توی Label1_Click نوشتیم this منظور از این this همون Label1 هست؟
    سئوالم اینه که کلا توابع (توابعی که خودمون تعریف میکنین منظورم نیست) توی #C وجود نداره؟ همه شون همین طورن؟
    بعد اینکه بعضی از این دستورات (یا توابع) در مرحله ی اول که تازه دارم #C کار میکنم ، حفظ کردن شون سخته یه کم . مثلا تغییر رنگ که توی قسمت system بعد Drawing و بعد color و بعد هم که اسم رنگ یعنی :

    کد:
    System.Drawing.Color.Blue
    حالا میگم یه کم از دسته بندی های دستورات و توابع توی #C میگی؟ چون من فعلا فقط با همین دستور system اونم رنگ اش آشنا شدم . مثلا چه دستورات و توابع دیگه ای توی system وجود داره؟ مثلا مدیریت آهنگ ها تو کدوم قسمت ان؟ یا چمیدونم مدیریت فایل ها کجان؟ و ....؟
    زودتر #C پیشنهاد میدادی . 2000 تا زبون وجود داره ، آدم نمیدونه کدوم به دردش میخوره

    ممنون
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  4. تشکرها از این نوشته :


  5. #123
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    کسی با هر زبانی (++C یا #C و ...) با فایل ها کار نکرد؟
    من اطلاعات فایل را خط به خط میخونم و توی آرایه میریزم هر خط شو و بعدا خط به خط را توی یه فایل ذخیره میکنم و ساختار و عبارت های هر دو فایل باینری (منشاء و اونی که جدید نوشته میشه) دقیق عین هم هستن اما فایل جدید اجرا نمیشه اما اگه یهو همه ی محتوای فایل را بخونم و همه رو هم توی فایل جدید بنویسم ، مشکلی ندارن اما مشکل این قسمت اینه که فایل اگه بزرگ باشه ، نمیتونه بخونه
    میدونین مشکلش تو قضیه ی آرایه چیه؟
    و اینکه بافر تو قضیه ی فایل یعنی چی و کلا چیه؟
    ویرایش توسط SajjadKhati : 01-11-2015 در ساعت 11:13
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  6. #124
    عضو ممتاز
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ارسال ها
    598
    محل سکونت
    تهران - پیروزی
    سیستم عامل
    Windows 10 64Bit
    محصول امنیتی
    Microsoft Security Essential
    تشکر تشکر کرده 
    792
    تشکر تشکر شده 
    1,116
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    -اگه اسم فضای نام رو نیاری خودش یه پیغام میده که میتونی با کلیک بر روی اون فضای نام رو اضافه کنی
    -منظور از this همون فرم هستش.
    -توابع توی سی شارپ هستن بهمون شکلی که خودمون تعریف میکنیم
    -درباره حفظ کردن هم چاره ای نیست! اولش سخته اما بعد برات آسون میشه. یکم با فضای نامها اشنا شو و بدون هر کدومشون رو چه موضوعی مانور میدن همین باعث میشه بطور ضمنی بفهمی کدوم کلاس برای کدوم فضای نام هست
    -در مورد توابع به اینجا رجوع کن. من چمیدونم مدیریت اهنگها کدوم قسمته! ببین این بدردت میخوره.
    -در مورد فایلها توی سی شارپ هم بعدا میام. فعلا شب بخیر

  7. تشکرها از این نوشته :


  8. #125
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط shahrabiamir نمایش پست ها
    -اگه اسم فضای نام رو نیاری خودش یه پیغام میده که میتونی با کلیک بر روی اون فضای نام رو اضافه کنی
    -منظور از this همون فرم هستش.
    -توابع توی سی شارپ هستن بهمون شکلی که خودمون تعریف میکنیم
    -درباره حفظ کردن هم چاره ای نیست! اولش سخته اما بعد برات آسون میشه. یکم با فضای نامها اشنا شو و بدون هر کدومشون رو چه موضوعی مانور میدن همین باعث میشه بطور ضمنی بفهمی کدوم کلاس برای کدوم فضای نام هست
    -در مورد توابع به اینجا رجوع کن. من چمیدونم مدیریت اهنگها کدوم قسمته! ببین این بدردت میخوره.
    -در مورد فایلها توی سی شارپ هم بعدا میام. فعلا شب بخیر
    ممنون گلپسر
    اینا رو که قبلا جواب دادی
    پست آخری (124) سئوالمه
    و اینکه بافر تو قضیه ی فایل یعنی چی و کلا چیه؟
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  9. تشکرها از این نوشته :


  10. #126
    عضو ممتاز
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ارسال ها
    598
    محل سکونت
    تهران - پیروزی
    سیستم عامل
    Windows 10 64Bit
    محصول امنیتی
    Microsoft Security Essential
    تشکر تشکر کرده 
    792
    تشکر تشکر شده 
    1,116
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    بافر رو نمیدونم اما در مورد فایلها اگه مشکلت حل نشده کد را بذار تا من ببینم مشکلش چیه

  11. تشکرها از این نوشته :


  12. #127
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط shahrabiamir نمایش پست ها
    بافر رو نمیدونم اما در مورد فایلها اگه مشکلت حل نشده کد را بذار تا من ببینم مشکلش چیه
    کدش برای لوا هست
    کلا ساختارش مشکل داره نه کد من
    تا حالا کلا اطلاعات یه فایل را تقسیم کردی و در داخل فایل های مختلف ریختی؟ (فایل مبداء رو حذف کن حالا) و دوباره بعدش این اطلاعات های تقسیم شده را به هم چسبوندی و همون فایل رو دوباره ساختی؟
    مشکلم اینه
    این ساختار برای فایل های کوچیک مثل pdf برام جواب میده اما برای فایل های بزرگ مثل ویدئویی جواب نمیده
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  13. #128
    عضو ممتاز
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ارسال ها
    598
    محل سکونت
    تهران - پیروزی
    سیستم عامل
    Windows 10 64Bit
    محصول امنیتی
    Microsoft Security Essential
    تشکر تشکر کرده 
    792
    تشکر تشکر شده 
    1,116
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    با مدیریت فایلها کار کردم اما نه دیگه اینجوری

  14. تشکرها از این نوشته :


صفحه 13 از 13 اولیناولین ... 3111213

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •