صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 11

موضوع: آموزش برنامه نویسی اندروید

1. عضو ثابت Unroid آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Lightbulb آموزش برنامه نویسی اندروید

به نام خدا

درود به تمامی کاربران انجمن سافت گذر

ضمن تبریک سال نو قصد دارم در این تاپیک آموزش 0 تا 100 برنامه نویسی اندروید رو شروع کنم. با اینکه قبلاً نیز تاپیک های خوبی از جمله تاپیک آموزش ISA Server و آموزش ++C رو شروع کرده بودم اما با بد قولی تمام تاپیک ها نیمه کاره رها شدن و به نتیجه کلی نرسیدن.

از کاربران فعال و علاقه مند در این زمینه خواستار ام که حمایت نمایند.

از مدیران نیز تقاضا دارم در جهت مرتب بودن تاپیک مدیریت های لازم را انجام دهند.

جا داره از دوست عزیزم آقای سروش جعفری تشکر نمایم و جداگانه به ایشان قول دهم که این تاپیک به صورت کامل به موفقیت خواهد رسید.

نکته: زمان آموزش ها منظم خواهد بود و کاملاً اختصاصی از این انجمن منتشر می گردد و به هیچ عنوان از هیچ منبعی چه ایرانی چه خارجی کپی نبوده و برای همین زمان زیادی را در بر خواهد گرفت - لطفاً شکیبا باشید.

--------[با تشکر - Nest]--------
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام.
    ضمن قدردانی از Nest عزیز برای شروع این مبحث،
    در صورتی که مبحث را ادامه بدهید و تکمیل نمایید جزو موضوعات مهم انجمن قرار داده خواهد شد.
    موضوع نیز به تالار برنامه نویسی موبایل در بخش برنامه نویسی منتقل گردید. با آرزوی موفقیت;)

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت Unroid آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Post نصب آماده سازی محیط برنامه نویسی اندروید

جلسه اول
    (نصب آماده سازی محیط برنامه نویسی اندروید)

برای برنامه نویسی من از زبان java و از محیط eclipse استفاده می کنم

ما می تونیم نرم افزار های مورد نیاز خودمون رو از دانلود و نصب کنیم اما به دلیل اعمال فیلترینگ و میسر نبودن ارتباط با گوگل بنده از فایل های استاد خودم آقای بهنام آقاجانی استفاده میکنم و این فایل ها به دلیل انشار رایگان توسط ایشان با توجه و رعایت قوانین این انجمن برای شما قرار خواهم داد.

توجه نمایید نصب و راه اندازی محیط برنامه نویسی کاملاً ساده می باشد، فقط کاملاً به فیلم دقت نمایید.

جهت کم حجم بودن فیلم ها ترجیحاً بدون صدا ضبط می شوند.

فایل های پیوست:
    1- فیلم آموزشی
    2- android-all-in-one
    3- jdk-6u45-windows-i586

.
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو حرفه ای 7sky آواتار ها
    نمایش اطلاعات

به به عالیه.. دستتون درد نکنه.. با قدرت هرچه تمام تر ادامه دهید..
    از این پس برنامه هام رو طوری تنظیم میکنم که به آموزش های شما هم برسم و با قدرت و علاقه آموزش های شما را دنبال میکنم..
    فیلم آموزشی رو دیدم.. فقط یه کم دقت می خواد دیگه حله.. درضمن کلیپ بسیار عالی و گویا بود..
    سربلند و سرافزار باشید.
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام(اگه خوشتون نیومد این پستو حذفش کنین)
    من یک اخلاقی دارم ....... نمی دونم چرا یک وقتایی یک چیز می گم دیگران توجه نمیکنند.....اما حرف درستیه ............واقعا نمیدونم!
    فک کنم قریب یک ماه ونیم پیش بود که این موضوع باز شد
    اون موقع من اومدم و گفتم که برادر عزیز ! تولید فیلم آموزشی رویه ایی بسیار طولانی و وقت گیره..... واقعا سخته!......گاهی ممکنه آدم بابت یک فیلم 30 دقیقه ایی 3ساعت وقت صرف کنه............ بویژه اگه بخواین این کار رو توی یک فروم انجام بدین که ممکنه ابعاد زحمات شما بعد یک مدت کم رنگ تر بشه و این کار طاقت فرسا جایگاهشو پیدا نکنه..........
    اومدم پیشنهاد دادم بیان یک فیلم آموزشی انگلیسی با همین موضوع رو (که اکثرشون دارای زیر نویس انگلیسی هستند) ترجمه فارسی کنین(مثل لیندا یا سی بی تی)
    هم کار موندنیه هم راحت از حد این انجمن فراتر میره
    ضمنا باور کنین وقت بسیار کمتری رو نسبت به تولید یک فیلم هم میگیره
    من وقتش رو ندارم وگرنه الان چندتا آموزشو تمومش کردم برا بچه ها زیرنویس میکردم
    هیچی همین دیگه!
    اون جوری میشه چند ماهه کار رو تموم کرد نه اینکه بعد از یک ماه ما شاهد فقط نحوه نصب
    eclipse باشیم
    ناراحت نشین
    اگه راهنمایی خواستین تجربیاتم رو هر چند ناچیزه ولی به شما می دم

10. نمایش تشکر

11. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با عرض پوزش از نویسنده ی تاپیک و هرکسی که این پست رو خواهد خواند.
    نوشته اصلی توسط zebra
    سلام
    من یک اخلاقی دارم ....... نمی دونم چرا یک وقتایی یک چیز می گم دیگران توجه نمیکنند.....اما حرف درستیه ............واقعا نمیدونم!
    سلام
    دلیلش اینه که شما از نقطه نظر خودتون به موضوع نگاه میکنید.ممکنه کاملا حق باشما باشه ولی اگر کسه دیگه ای از یه زاویه ی دیگه به موضوع نگاه کنه دقیقا خلاف حرف شما رو بزنه.
    مثال ساده اش:فرض کنید عدد 6 رو زمینی حک شده و دو نفریکی بالای 6 و دیگری پایین اون ایستادند.یکی میگه این 9ـه و دیگری میگه 6ـه .هردو از دید خودشون درست میگند ولی از دید دیگری غلط.
    پس ....
    نوشته اصلی توسط zebra
    فک کنم قریب یک ماه ونیم پیش بود که این موضوع باز شد
    اون موقع من اومدم و گفتم که برادر عزیز ! تولید فیلم آموزشی رویه ایی بسیار طولانی و وقت گیره..... واقعا سخته!......گاهی ممکنه آدم بابت یک فیلم 30 دقیقه ایی 3ساعت وقت صرف کنه............ بویژه اگه بخواین این کار رو توی یک فروم انجام بدین که ممکنه ابعاد زحمات شما بعد یک مدت کم رنگ تر بشه و این کار طاقت فرسا جایگاهشو پیدا نکنه..........
    خب دوست عزیز این نظر و عقیده ی شماست که محترم هم هست ولی بیایید به این فکر کنیم که نویسنده ی تاپیک به همه ی این موارد آگاه بوده و دوست داشته بله واقعا دوست داشته تجربیاتش رو اینجا و اینطوری دراختیار بقیه بذاره.خب همچین موقعی من که وظیفه ی خودم می دونم از نویسنده هرطور از دستم برمیاد حمایت کنم .

نوشته اصلی توسط zebra
    اومدم پیشنهاد دادم بیان یک فیلم آموزشی انگلیسی با همین موضوع رو (که اکثرشون دارای زیر نویس انگلیسی هستند) ترجمه فارسی کنین(مثل لیندا یا سی بی تی)
    بله و پیشنهاد شما توسط مدیریت به عنوان یه درخواست توی یه تاپیک جدا مطرح شد و فکر میکنم اگر داوطلبی در این زمینه باشه به هیچ وجه از انجام پیشنهاد شما کوتاهی نکنه.

نوشته اصلی توسط zebra

اون جوری میشه چند ماهه کار رو تموم کرد نه اینکه بعد از یک ماه ما شاهد فقط نحوه نصب
    eclipse باشیم

دوست عزیز شما از کجا می دونید شروع کننده تاپیک در چه شرایطی هست؟کلی میگم اینکه بعد از به قول شما 1ماه تاپیک در همین حد ساکن مونده ممکنه هزار و یک دلیل داشته باشه.پس اگر خواهان این آموزش هستیم باید صبور باشیم و اگر خواهانش نیستم ازکنارش رد بشیم اون هم درکمال احترام و مراعات
    آموزش ادامه پیدا کنه استفاده می کنیم ادامه پیدا نکرد هیچ .به نظرم اینجا آدما لطف میکنن اگر آموزش یا جوابی به سایرین میدند چون نه به جایی تعهد دارند نه وظیفه شونه.صرفا از وقت و انرژی و هزینه شون می زنن تا نفعی به بقیه برسونن پس همین خودش یه دنیا ارزش داره و اگر ادامه پیداکنه که دیگه ارزشش رو من و شما نمی تونیم حساب کنیم.
    نوشته اصلی توسط zebra

اگه راهنمایی خواستین تجربیاتم رو هر چند ناچیزه ولی به شما می دم
    چراکه نه
    نوشته اصلی توسط zebra

هم کار موندنیه هم راحت از حد این انجمن فراتر میره
    در مورد این جمله.دوست عزیز فکر کنید یه نفر بعدا توی گوگل سرچ کنه برنامه نویسی اندروید و یکی از لینک های گوگل لینک این تاپیک باشه.یا فرضا یکی توی انجمن این تاپیک رو ببینه و کسی رو بشناسه که دنبال همچین چیزی باشه و اون فردم با افراد دیگه ای در ارتباط باشه...
    ------------------------
    دوست عزیز تمام این حرف ها رو دوستانه و از روی دوستی زدم وبدون هیچ گونه جانبداری.اگر جایی رو اشتباه گفتم از طریق پ خ بگید تا اونجا باهم صحبت کنیم نه اینجا و اینطوری به تاپیک لطمه نزنیم.
    می بخشید طولانی شد ولی لازم دونستم (البته از دید خودم که شاید اشتباه هم باشه)
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام
    من قبول میکنم
    حرفتون درسته
    این دو تا پستو حذفش کنین تایپیک شلوغ نشه

14. نمایش تشکر

15. عضو ثابت naughtyboy آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    اقا کسی لینک دانلود android support repository رو داره خیلی لازممه ای پی های ایرانم ک تحریمه نمیشه از گوگل دانلود کرد هر کی داره لطف بزرگی کردی بده بهم.با تشکر.

16. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

ممنون

17. نمایش اطلاعات

سلام
    من b4a رو نصب کردم و یه کد رو میخوام ازش اجرا بگیرم پیغام میده
    بنظرتون نسخه جاوای که نصب کردم قدیمی هست پیغام میده یا مشکلش چیز دیگه هست...؟
    این تصویر رو ببینید
    http://upir.ir/sh94/guest/1258.jpg

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •