دوستان میخواستم بدونم برای برنامه نویسی اندروید ایکلیپس بهتره یا اندروید استودیو؟
دوستان میخواستم بدونم برای برنامه نویسی اندروید ایکلیپس بهتره یا اندروید استودیو؟
اکلیپس یک محیط سورس باز قدیمی با امکانات بسیار زیاد هست که در اون میتونین با زبانهای مختلف برای پلتفرمهای گوناگون برنامه نویسی کنید و با نصب پلاگین های مربوطه برای اندروید هم برنامه بنویسید ، اما اندروید استودیو که دو سه سال بیشتر از عمرش نمیگذره مختص تولید برنامه های اندرویدی ساخته شده ، در کل میشه گفت که خوب و یا بدتر بودن بستگی به شما و اهداف شما و تواناییهای شما داره اما اگر برنامه نویس حرفه ای زبانهای سی و جاوا و .. . هستید بهتره اکلیپس را بکار ببرید ، ولی اگر قصد دارید فقط برنامه های اندرویدی تولید کنید اندروید استودیو بهترین گزینه هست ، زیرا بنظر من با اندروید استودیو سریعتر میتونین نرم افزارهاتون را تولید کنید.
ویرایش توسط Media Stream : 30-04-2015 در ساعت 22:20
نمایش امضاءبا تمام خردمندان و صنعت گران و سیاست مداران بحث و گفتگو کردم ، همه گمان می کردند که دانایند ، اما هیچ چیز نمی دانستند و جاهلی بیش نبودند ، و دانستم که هر که میگوید چیزی بلدم مطمئنن دیگر نمی تواند آنرا فرا بگیرد ، اما بعد از عمری جهالت با مطالعه و جستجو و پرس و جو و تجربه مطمئن شدم که خودم یک چیز را می دانم و در آن شکی ندارم اینکه
می دانم که هیچ نمی دانم
سقراط حکیم
ویرایش توسط S!RUS : 06-07-2015 در ساعت 16:24 دلیل: حذف لینک تبلیغاتی و اموزشهای پولی
بوک مارک ها