سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
تبلیغات در این انجمن
×
+
سفارش تبلیغات
صفحه 1 از 12 12311 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 120

موضوع: مباحث نرم افزار AutoPlay Media Studio

  1. #1
    ناظم سابق انجمن
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ارسال ها
    3,995
    محل سکونت
    Tehran .Alborz
    محصول امنیتی
    Kaspersky
    تشکر تشکر کرده 
    1,971
    تشکر تشکر شده 
    7,117
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض مباحث نرم افزار AutoPlay Media Studio

    با سلام
    من این برنامه را نصب کردم وقتی طراحی می خوام بکنم فارسی تایپ می کنم فارسی را به صورت عجیب میاره به صورت خرچنگ قورباغه

  2. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما ali68124 برای ارسال این پست سودمند:


  3. #2
    عضو حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ارسال ها
    719
    محل سکونت
    یزد
    محصول امنیتی
    Norton
    تشکر تشکر کرده 
    1,042
    تشکر تشکر شده 
    2,724
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    مطمئن هستین که تنظیمات زبان فارسی در Regional & Language‌ به صورت کامل انجام شده است؟ (مخصوصاً تب آخرش!)
    Mo.Re.Za
    ***************************
    رفتی و آدمکا رو جا گذاشتی
    قانون جنگلو زیر پا گذاشتی

    این‌جا قهرن سینه‌ها با مهربونی
    تو تو جنگل نمی‌تونستی بمونی


  4. کاربران : 7 تشکر کرده اند از شما Mo.Re.Za برای ارسال این پست سودمند:


  5. #3
    ناظم سابق انجمن
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ارسال ها
    3,995
    محل سکونت
    Tehran .Alborz
    محصول امنیتی
    Kaspersky
    تشکر تشکر کرده 
    1,971
    تشکر تشکر شده 
    7,117
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    بله درست است

  6. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما ali68124 برای ارسال این پست سودمند:


  7. #4
    عضو ثابت
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ارسال ها
    33
    محل سکونت
    کرمان-شیراز
    محصول امنیتی
    Kaspersky
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    97
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ali68124 نمایش پست ها
    بله درست است
    از تنظیمات هر متن فونت اون رو به فونت های فارسی مثل تیتر تغییر بدین

  8. کاربران : 5 تشکر کرده اند از شما g0dsend313 برای ارسال این پست سودمند:


  9. #5
    ناظم سابق انجمن
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ارسال ها
    3,995
    محل سکونت
    Tehran .Alborz
    محصول امنیتی
    Kaspersky
    تشکر تشکر کرده 
    1,971
    تشکر تشکر شده 
    7,117
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    مشکلم بر طرف شد فقط یه چیز مثلا می نویسم اهل علم وقتی اهل مینویسم فاصله که می دم متن بنوسم اول اهل (ا) اضافه می شود

  10. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما ali68124 برای ارسال این پست سودمند:


  11. #6
    عضو ثابت
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ارسال ها
    33
    محل سکونت
    کرمان-شیراز
    محصول امنیتی
    Kaspersky
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    97
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ali68124 نمایش پست ها
    مشکلم بر طرف شد فقط یه چیز مثلا می نویسم اهل علم وقتی اهل مینویسم فاصله که می دم متن بنوسم اول اهل (ا) اضافه می شود
    فونت رو عوض کنید
    تو تنظیمات یه قسمت هست مربوط به rtl میشه اونو فعال کنید
    شاید خطای ظاهری باشه تست کنید ببینید تو نماش اتوران هم نشون میده یا خیر

  12. کاربران : 6 تشکر کرده اند از شما g0dsend313 برای ارسال این پست سودمند:


  13. #7
    ناظم سابق انجمن
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ارسال ها
    3,995
    محل سکونت
    Tehran .Alborz
    محصول امنیتی
    Kaspersky
    تشکر تشکر کرده 
    1,971
    تشکر تشکر شده 
    7,117
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    تو تنظیمات چه جوری میشه سرعت رایت را انتخاب کرد بعد از ساخا اتوران مثلا بکنیم 8x

  14. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما ali68124 برای ارسال این پست سودمند:


  15. #8
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,258
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    کسی میدونه چرا وقتی نسخه کرکی (8.3) AMS رو نصب میکنم ، بده یه مدت وقتی راهنمای (help) برنامه رو میزنم ، AMS کرش میشه؟
    ظاهرا نسخه سریالی (8.1) مشکلی نداره
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  16. تشکرها از این نوشته :


  17. #9
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,258
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    استاد Media Stream (و بقیه ی اساتیدا) ، کسی میدونه که چجوری تو AMS قابلیت درگ و دروپ فایل (نه شی برای جابجایی تو صفحه) از خارج به داخل نرم افزار رو میشه فعال کرد و بشه تو خروجی تابع مورد نظر، مسیر فایل دروپ شده تو نرم افزار رو بدست آورد؟ البته منظورم فایل dll با تابع خاص تو نرم افزار دیگه نیست. حداکثر بشه با api خود ویندوز این کار رو کرد.
    من دو تا تابع api گرفتم اما هیچ کدومش رو بلد نیستم که چجوری درگ و دروپ شو باهاش کار کنم . این دو تان :

    SetWindowLong function (Windows)

    DoDragDrop function (COM)

    تو تابع SetWindowsLong ، تو قسمت Extended Window Styles ، ثابت WS_EX_ACCEPTFILES رو مقداردهی میکنم ، تهش فقط فایل رو که درگ و دروپ تو پروژه میکنم ، علامت درگ و دروپ میاد (علامت شکل به اضافه موقه کشیدن رو پروژه میاد) اما مهم برام خروجی مسیر فایل هست رو نمیدونم اون تابع نمیده یا من بلد نیستم ، کلا نمیتونم خروجی مسیر فایل رو دربیارم
    اگه کسی بلده بگه ، ممنون میشم
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  18. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما SajjadKhati برای ارسال این پست سودمند:


  19. #10
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,258
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    استاد میدونم اذیت تون میکنم اما اگه این سئوال رو جواب شو میدونین ، ازم دریغ نکنین (خیلی این سئوال برام مهمه و گیره کارم توش) :
    اینکه تو iterator ها تو لوا ، خط سوم و چهارم تو کد زیر (متغییر op و ln) چرا تو تکرار دفعه ی بعد ، اضافه نمیشن؟ دفعه ی اول خوبه اما دفعه ی دوم به بعد ، نمیدونم چرا بازم مقادیر اولیه اش رو میگیره (ln تو اجرای بار دوم نمیدونم مقدار 1 اش رو از کجا میگیره . مقدار اولیه ی ln که 10 هه) :

    کد:
    function Abc(op,ln)
    Dialog.Message("2", "op : "..op.."\nln : "..ln, MB_OK, MB_ICONINFORMATION, MB_DEFBUTTON1);
    op=op+1
    ln=ln-1
    Dialog.Message("5", "op : "..op.."\nln : "..ln, MB_OK, MB_ICONINFORMATION, MB_DEFBUTTON1);
    	if op~=10 then
    	return op,ln
    	else
    	return nil
    	end
    end
    
    
    
    
    for Val,gig in Abc,0,10 do
    Dialog.Message("Notice", "Val : "..Val.."\ngig : "..gig, MB_OK, MB_ICONINFORMATION, MB_DEFBUTTON1);
    end
    ممنون میشم جواب این سئوال مو زودتر بدین چون همین تیکه هی تو مغزمه و جلوتر نمیرم
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  20. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما SajjadKhati برای ارسال این پست سودمند:


صفحه 1 از 12 12311 ... آخرینآخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •