سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
تبلیغات در این انجمن
×
+
سفارش تبلیغات
صفحه 3 از 12 اولیناولین 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 120

موضوع: مباحث نرم افزار AutoPlay Media Studio

  1. #21
    عضو ممتاز
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    ارسال ها
    238
    تشکر تشکر کرده 
    508
    تشکر تشکر شده 
    1,178
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط SajjadKhati نمایش پست ها
    ممنون استاد بابت راهنمایی تون
    درباره ی اون حلقه که تو زبان های دیگه گفتین ، چون با زبان های دیگه آشنا نیستم ، متوجه نشدم . یعنی اگه حلقه ای تو زبان دیگه با متغییر i از 1 تا 10 یکی یکی اضافه شه ، وقتی به 5 رسید ، مقدار i را برابر -1000 کنیم ، دفعه ی بعد 5 تا بیشتر از -1000 یعنی تا -995 میره و حالا که شد کلا 10 بار تکرار ، حلقه تموم میشه؟
    تو لوا آره همونطوره که گفتین . اگه همچین کاری رو میخاین تو لوا ، چاره ای جز تعریف متغییر جداگانه ندارین
    برای مثال در سی شارپ اگر شرط حلقه i < 10 باشه و وقتی i به 5 رسید مقدارش را 1000- کنیم حلقه متوقف نمیشه و i در دفعات بعدی میشه 999- , 998-, 997- , . . . و متوقف نمیشه و همینطور ادامه میده (1009 بار) تا برسه به 10.

    حتی بجای شرط حلقه ( مثلا بجای i < 10 ) هم میتوان از یک متعیر بولین و یا یک عبارت منطقی استقاده کرد


    نقل قول نوشته اصلی توسط SajjadKhati نمایش پست ها
    استاد ، الان رفتم تو یه مرحله ی دیگه
    تو قضیه ی userdata و io file
    نوع داده ای userdata ها چون این طور که از توضیحات سایتش برمیاد به c مربوط میشه ، بازم برام گیج کننده هست. توضیحات شم اینجاست :

    Programming in Lua : 28.1

    اون طور که خودش تعریف کرد ، userdata با برنامه نویسی c انگار ربط داره و انگار (دقیق نمیدونم) یه چیزی هم در سبک اشاره گرها تو c هست
    اون کدهاشم خیلی برام گنگ هه . انگار مخلوطی از لوا و c هه (بازم نمیدونم) . مثلا من از این کد چیزی متوجه نشدم :

    کد:
    static int newarray (lua_State *L) {
          int n = luaL_checkint(L, 1);
          size_t nbytes = sizeof(NumArray) + (n - 1)*sizeof(double);
          NumArray *a = (NumArray *)lua_newuserdata(L, nbytes);
          a->size = n;
          return 1;  /* new userdatum is already on the stack */
        }
    در وهله ی اول زیاد شباهتی به دستورات و قواعد لوا ندارن
    io file هم اگه اشتباه نکنم ، همون کارهایی رو میکنه که گفته بودین بیت به بیت یه فایل رو میخونه (دقیق بازم نمیدونم)
    Userdata هم یکی از انواعی هست که در لوا تعریف شده ، و در داکیومنتها اونرو در کنار nil و Number و . . . آورده ، اما برای استفاده از اون احتیاج به دانش کد نویسی با زبان C و یا حداقل ++C است.

    در کدی که فرمودین با کمک تابع lua_newuserdata که قسمتی از سورس لوا هست تابعی بنام newarray ساخته شده که میتونه قسمتی از حافظه را برای ذخیره ی یک آرایه در نظر بگیره و کاملا با C نوشته شده .

    io هم کتابخانه ای هست که از کتابخانه های ورودی و خروجی استاندارد زبان سی استفاده میکنه ، و در لوا میتونه برای خواندن و یا نوشتن اطلاعات یک فایل بکار بره .
    البته منظور از لوا اون کامپایلر کوچک و ضعیف AMS نیست ، شما اگر دوست دارین لوا را حرفه ای دنبال کنید باید از کامپایلر های بزرگی مانند gcc و MingW و . . . را بکار ببرید.
    البته ابزارهای ساده تری هم برای کامپایل کدهای لوا موجودن که میتونین از شون استفاده کنید ، یکیشون را ضمیمه میکنم.
    عنوان: srLua


    برای کامپابل و گرفتن فایل اجرایی با srLua کافیست که کدتون را بنویسیدو سپس در خط فرمان دستور زیر را بکار ببرید :
    glue.exe srlua.exe Your.lua Your.exe
    مثلا در فایل Your.lua بنویسید print ("It is a test") و خروجی بگیرید
    مباحث نرم افزار AutoPlay Media Studio فایل های پیوست شده
    • نوع فایل: rar srLua.rar (145.0 کیلو بایت, 14 نمایش)
    با تمام خردمندان و صنعت گران و سیاست مداران بحث و گفتگو کردم ، همه گمان می کردند که دانایند ، اما هیچ چیز نمی دانستند و جاهلی بیش نبودند ، و دانستم که هر که میگوید چیزی بلدم مطمئنن دیگر نمی تواند آنرا فرا بگیرد ، اما بعد از عمری جهالت با مطالعه و جستجو و پرس و جو و تجربه مطمئن شدم که خودم یک چیز را می دانم و در آن شکی ندارم اینکه
    می دانم که هیچ نمی دانم
    سقراط حکیم

  2. کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما Media Stream برای ارسال این پست سودمند:


  3. #22
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    ممنون استاد
    آره منم به این نتیجه رسیدم . چون c و ++c هم تا حالا کار نکردم ، کد بالا رو میبینم ، درکش برام سخته. اصلا نفهمیدم چی نوشت . نفهمیدم ستاره چیه (البته یه کم تو c دیدم که همون اشاره گر هه) ، کجا تابع نوشت، آرگومان هاشو از کجا آورد و چی هستن، حتی اصلا خود قصد و هدف اصلی تابع هم متوجه نشدم
    لوا احتمالا کمپایلرش همون کمپایلر C شه و تو همون فایل dll لوا هست . لوا فقط مفسر داره که فقط کدها رو خط به خط میخونه و مثل کمپایلر ، به زبان ماشین ترجمه نمیکنه
    لوا بجز AMS هم IDE و مفسر دیگه ای داره؟ البته منظورم موتورهای بازی یا محیط داس مانند یا command line ای نیست (محیط کامند لاین شو دارم) . اگه IDE دیگه ای داره ، ممنون میشم لینک بدین . از لینکی که دادین برای srLua ممنونم اما ارور میده موقه اجرا
    من که جز یه نرم افزاری که هنوز نیومد و اونم مثل AMS تو کار مالتی مدیاست (و البته بجز موتورهای بازی و کامند لاین و ...) ، نرم افزار دیگه ای ندیدم که از لوا ساپورت کنه . AMS هم نسخه ی 5.1 لوا رو ساپورت میکنه دیگه . من بجز دستوراتی که فقط توی کامند لاین تو لوا اجرا میشه مثل print ، دستوری ندیدم از توابع اصلی لوا 5.1 که تو AMS اجرا نشه . کامل فراآرایه ها و هر چی تو لوا هست رو ساپورت میکنه

    اما اگه اجازه بدین بریم سر وقت مسئله ی اصلی
    اول فهمیدم که انگار حداقل تا وقتی که دنبال برنامه نویسی ++C نرفتم ، باید بی خیال قضیه ی userdata ها بشم
    پس فعلا توی i\o file هستم
    ، توی این تاپیک پرشین کدرز، استاد محسن یه با همین توابع i\o به عنوان ورودی ، یه قطعه کد رو دریافت و بصورت رشته ی باینری ذخیره میکنه . سئوالم اینه که اولا رشته ی باینری مگه 0 و 1 نباید باشه فقط؟ دوما من توی توابع io.open و f:write و f:close اش موندم که اولا اصلا اینا چی ان (یعنی توضیحات سایت لوا رو که میخونم مثل عادی همونطور که از اسمشم معلومه نوشته هست که مثلا io.open برای خوندن و نوشتن فایل هست اما وقتی میزنم اولا اصلا معلوم نیست کی کار میکنه و دوما اصلا منظورشو از خوندن و نوشتن متوجه نمیشم که یعنی چی؟ مثل حالت عادی مثلا نوشتن یه فایل باپسوند خاص مثل txt و mp3 و ... ؟ یا ...؟) دوما ورودی دقیقا چی میخان و مخصوصا خروجی چی میدن (چطور بگم ... ورودی و خروجی رو حتی نوع شو میشه یا تابع type و تعدادشم با select بدست آورد اما اولین باره تو خروجی توابع انگار دارم میمونم . یعنی خودتون تست کنین متوجه میشین مثلا تابع io.lines ([filename]) نوشته هه که فایل رو میخونه و خط به خط شو برمیگردونه توی یه حلقه ی for به عنوان iterator اما وقتی تست میکنم ، یه متن های اجغ وجغ میده که نمیدونم چی ان)
    فقط چیزایی که فهمیدم تو اون تاپیک استاد محسن اینه که تابع assert اگه ورودی ای که بهش میدن ، برابر nil یا false نباشه ، همون آرگومان یا ورودی (اول) رو برمیگردونه (اگه تابع باشه ، مقدار بازگشتی شو برنمیگردونه ها . دقیق خود همون آرگومان اول یعنی نام تابع که فراخونی شد رو برمیگردونه)
    تابع loadstring هم یه رشته و در واقع یه قطعه کد رو به عنوان رشته به عنوان آرگومانش میگیره و به تابع تبدیل اش میکنه .
    string.dump هم یک تابع رو به عنوان آرگومانش میگیره و رشته ی دودویی رو برمیگردونه (که این کار رو کردم اما رشته رو اجغ وجغ میکنه تحویل آدم میده . نمیدونم الگوریتم و طرز کارش چطوره)
    ویرایش توسط S!RUS : 17-03-2016 در ساعت 20:21
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  4. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما SajjadKhati برای ارسال این پست سودمند:


  5. #23
    عضو ممتاز
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    ارسال ها
    238
    تشکر تشکر کرده 
    508
    تشکر تشکر شده 
    1,178
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط SajjadKhati نمایش پست ها
    ممنون استاد
    آره منم به این نتیجه رسیدم . چون c و ++c هم تا حالا کار نکردم ، کد بالا رو میبینم ، درکش برام سخته. اصلا نفهمیدم چی نوشت . نفهمیدم ستاره چیه (البته یه کم تو c دیدم که همون اشاره گر هه) ، کجا تابع نوشت، آرگومان هاشو از کجا آورد و چی هستن، حتی اصلا خود قصد و هدف اصلی تابع هم متوجه نشدم
    لوا احتمالا کمپایلرش همون کمپایلر C شه و تو همون فایل dll لوا هست . لوا فقط مفسر داره که فقط کدها رو خط به خط میخونه و مثل کمپایلر ، به زبان ماشین ترجمه نمیکنه
    لوا بجز AMS هم IDE و مفسر دیگه ای داره؟ البته منظورم موتورهای بازی یا محیط داس مانند یا command line ای نیست (محیط کامند لاین شو دارم) . اگه IDE دیگه ای داره ، ممنون میشم لینک بدین . از لینکی که دادین برای srLua ممنونم اما ارور میده موقه اجرا
    من که جز یه نرم افزاری که هنوز نیومد و اونم مثل AMS تو کار مالتی مدیاست (و البته بجز موتورهای بازی و کامند لاین و ...) ، نرم افزار دیگه ای ندیدم که از لوا ساپورت کنه . AMS هم نسخه ی 5.1 لوا رو ساپورت میکنه دیگه . من بجز دستوراتی که فقط توی کامند لاین تو لوا اجرا میشه مثل print ، دستوری ندیدم از توابع اصلی لوا 5.1 که تو AMS اجرا نشه . کامل فراآرایه ها و هر چی تو لوا هست رو ساپورت میکنه

    اما اگه اجازه بدین بریم سر وقت مسئله ی اصلی
    اول فهمیدم که انگار حداقل تا وقتی که دنبال برنامه نویسی ++C نرفتم ، باید بی خیال قضیه ی userdata ها بشم
    پس فعلا توی i\o file هستم
    این تاپیک رو نگاه کنین استاد ، توی این تاپیک ، استاد محسن یه با همین توابع i\o به عنوان ورودی ، یه قطعه کد رو دریافت و بصورت رشته ی باینری ذخیره میکنه . سئوالم اینه که اولا رشته ی باینری مگه 0 و 1 نباید باشه فقط؟ دوما من توی توابع io.open و f:write و f:close اش موندم که اولا اصلا اینا چی ان (یعنی توضیحات سایت لوا رو که میخونم مثل عادی همونطور که از اسمشم معلومه نوشته هست که مثلا io.open برای خوندن و نوشتن فایل هست اما وقتی میزنم اولا اصلا معلوم نیست کی کار میکنه و دوما اصلا منظورشو از خوندن و نوشتن متوجه نمیشم که یعنی چی؟ مثل حالت عادی مثلا نوشتن یه فایل باپسوند خاص مثل txt و mp3 و ... ؟ یا ...؟) دوما ورودی دقیقا چی میخان و مخصوصا خروجی چی میدن (چطور بگم ... ورودی و خروجی رو حتی نوع شو میشه یا تابع type و تعدادشم با select بدست آورد اما اولین باره تو خروجی توابع انگار دارم میمونم . یعنی خودتون تست کنین متوجه میشین مثلا تابع io.lines ([filename]) نوشته هه که فایل رو میخونه و خط به خط شو برمیگردونه توی یه حلقه ی for به عنوان iterator اما وقتی تست میکنم ، یه متن های اجغ وجغ میده که نمیدونم چی ان)
    فقط چیزایی که فهمیدم تو اون تاپیک استاد محسن اینه که تابع assert اگه ورودی ای که بهش میدن ، برابر nil یا false نباشه ، همون آرگومان یا ورودی (اول) رو برمیگردونه (اگه تابع باشه ، مقدار بازگشتی شو برنمیگردونه ها . دقیق خود همون آرگومان اول یعنی نام تابع که فراخونی شد رو برمیگردونه)
    تابع loadstring هم یه رشته و در واقع یه قطعه کد رو به عنوان رشته به عنوان آرگومانش میگیره و به تابع تبدیل اش میکنه .
    string.dump هم یک تابع رو به عنوان آرگومانش میگیره و رشته ی دودویی رو برمیگردونه (که این کار رو کردم اما رشته رو اجغ وجغ میکنه تحویل آدم میده . نمیدونم الگوریتم و طرز کارش چطوره)
    کامپایلرش در فایل dll نیست ، در واقع اون فایل dll خودش کامپایل شده.
    همونطور که عرض کردم io برای ورودی و خروجی و خواندن و نوشتن در فایل بکار میره .
    براتون یک کد نوشتم که اطلاعات یک فایل wav را میخونه ، فایل را با نوت پد باز کنید ، راهنماییهای لازم برای هر دستور را همونجا نوشتم ، خودتون هم دستورات لوا را در نت جستجو و بررسی کنید و به AMS بسنده نکنید .
    srLua مشکل خاصی نداره و براحتی اجرا میشه و برنامه ی شما را بصورت فایل exe بهتون تحویل میده ،
    به ترتیب و با دقت مراحل زیر را انجام بدین :
    1- 4 فایل موجود در پوشه ی srLua را در فولدری بنام MyProgs در دزایو c:\ کپی کنید. یعنی C:\MyProgs
    2- با دستور CMD کامند پرامپت ویندوز را اجرا کنید.
    3 - در کامند پرامپت بنویسید :c و سپس اینتر بزنید.
    4 - در کامند پرامپت بنویسید \cd و سپس اینتر بزنید.
    5 - در کامند پرامپت بنویسید cd MyProgs و سپس اینتر بزنید.
    6 -فایل test.lua را هم در همین پوشه کپی کنید.
    7 - در کامند پرامپت بنویسید glue.exe srlua.exe test.lua test.exe
    8 - حالا فایل test.exe ایجاد شده .
    9 - در کامند پرامپت بنویسید test.exe و سپس اینتر بزنید تا اجرا شود.

    عنوان: test


    یله چند تا IDE تحت لینوکس و ویندوز براش ساختن من هم یک Gui ی کوچک تحت ویندوز داشتم ، فردا هارد اکسترنالم را میگردم و اگر پیداش کردم براتون قرار میدم.

    ویرایش :
    فراموش کردم بگم که برای اجرای صحیح این برنامه باید یک فایل صوتی از نوع wav شانزده بیت را بنام a.wav تغییر نام داده و در ریشه درایو سی قرار بدین.

    انشاالله درباره ی بایت و فایل باینری و دستورات و سوالهای دیگر هم در روزهای آینده توضیحاتی را عرض میکنم.

    این هم برنامه ای که قبلا عرض کرده بودم.
    عنوان: wxLua-2.8
    مباحث نرم افزار AutoPlay Media Studio فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط Media Stream : 23-01-2015 در ساعت 23:03
    با تمام خردمندان و صنعت گران و سیاست مداران بحث و گفتگو کردم ، همه گمان می کردند که دانایند ، اما هیچ چیز نمی دانستند و جاهلی بیش نبودند ، و دانستم که هر که میگوید چیزی بلدم مطمئنن دیگر نمی تواند آنرا فرا بگیرد ، اما بعد از عمری جهالت با مطالعه و جستجو و پرس و جو و تجربه مطمئن شدم که خودم یک چیز را می دانم و در آن شکی ندارم اینکه
    می دانم که هیچ نمی دانم
    سقراط حکیم

  6. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما Media Stream برای ارسال این پست سودمند:


  7. #24
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    ممنون استاد
    استاد ببخشید دیر اومدم چون چند روز بود سرم شلوغ بود ، نرسیدم والبته اسباب مزاحمت تون رو دوباره فراهم کردم
    والا من اصلا از فایل های باینری و اینکه کلا چی هستن و اینکه کارایی شون کجا هست و ... اطلاع اولیه هم ندارم . اگه میشه یه کم از پایه های فایل باینری و اینکه کارایی شون تو کجاست ، صحبت کنین ، ممنون میشم
    همون ذخیره ی اطلاعات با 0 و 1 هست که تو رم ذخیره میشن؟ اگه آره ، پس چرا با تابع io.line ، صفر و یک نمیده . مثلا یک فایل mp3 رو این رو به عنوان رشته ی خروجی داد این تابع :

    کد:
    ID3UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULAME3.98.4UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUÿúâlû]UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULAME3.98.4UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUÿúâlû]UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULAME3.98.4UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUÿúâlû]UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULAME3.98.4UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUÿúâlû]UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULAME3.98.4UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUÿúâlû]UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULAME3.98.4UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUÿúâlû]UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTÙ#ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿþ?¼;áýñMf|?¾)ý÷ï¿Jÿ÷¿£È™¦¯|0!Š†²p„.Í5´@¶ÅÈšù;ZPrEÉ;BÑ8 äÞe¾-…Á´zˆ(z­¨¶M…9Öø”pL¦‚Ö‡¹©a‘¶!
    è{;al2"¡Š‰Uó°
    خوب این الان چیه و کجا کاربرد داره؟ کلا یه توضیح مفصل برای مباحث اولیه ی فایل های دودویی نیاز دارم
    و مبحث دوم اینکه من از توابع شون سر در نیاوردم . یه جایی مثلا میگن io.open هم میتونه بخونه و بنویسه اما جای دیگه میگن تابع io.read هم میتونه بخونه . آدم گیج میشه فرق شون چیه. اصلا با این توابع هم تا حالا کار نکردم ، آشنایی اولیه هم ندارم
    جای دیگه میگن که تابع مثلا io.write همون io.output():write هست . علامت دو نقطه اصلا چی هست ، چجوری تابع io.write برابر io.output():write میشه یعنی سمت چپ اش رو کد نویس از کجا باید متوجه شه که بجای io عبارت io.output() بزاره
    ممنون بابت کد ای که نوشتین اما من بازم سر در گم ام با اونکه توضیح اش رو نوشتین . مثلا اینکه تو خط دوم که نوشتین :

    کد:
    local f = assert(io.open(file, "rb"))
    خوب تابع
    کد:
    io.open(file, "rb")
    را که خودش یوزر دیتا رو برمیگردونه رو تو متغییر f ذخیره میکنه (یوزردیتا چون به برنامه نویسی c مربوط میشه ، دقیق اطلاعی ازش ندارم. حالا فرض میکنیم هر چی که هست)
    دیگه تو خط 5 که نوشتین :

    کد:
    local tedade_byte = f:read(Bblock)

    چون اینو متوجه نشدم ، بقیه هم درکش برام خیلی سخته . تابع f:read که نوشتین ، دقیقا معادل کدوم تابع هست؟ منظورم اینه که تابعی که علامت نقل قول وسطش نداشته باشه . این رشته ای که برمیگردونه tedade_byte ، یعنی 16 بایت اطلاعات اون فایل هست؟ چرا رشته های درهم هست
    کلا من چیز زیادی متوجه نشدم استاد . اگه میشه برام به عنوان یه دانش آموز مبتدی توضیح بدین .
    بعد اینکه باز هم ممنونم از اون مفسر لوا که آپلود کردین . این یکی کار کرد . بحث مفسر شد خواستم بگم استاد محسن ، سال ها روی مفسر ایرانی لوا که خودش ساخت کار کرد و نسخه ی 1 این نرم افزار رو که پادرا اسمش رو گذاشت هم ارائه داد . لینک شو از اینجا میتونین ببینین :
    padra studio

    هر چند مثل AMS ، توابع command line ای مثل print رو اجرا نمیکنه (بجاش باید از dialog استفاده کرد) اما نقطه ی قوت اش اینه که ارتباط خیلی خیلی بهتر از AMS با توابع خارجی و همینطور api ها داره
    این نرم افزار رو دیگه ادامه نمیده استاد محسن . واقعا حیف شد . یعنی اگه یک گروه داشت ، و همینطور امیدواری استفاده کننده هایی چون ما و همینطور کسب هزینه ها ، گروه میتونستن یه نرم افزار قدرتمند ایرانی با پشتیبانی لوا رو بسازن
    البته مفسر خارجی شم که داشتم میدیدم ، به نرم افزار زیر برخوردم :

    https://github.com/pkulchenko/ZeroBraneStudio

    ولی نمیدونم چرا هر چی اجرا میکنم ، پیام موفقیت آمیز کمپایل رو میده اما چیزی به عنوان خروجی نمیاد
    ویرایش توسط S!RUS : 17-03-2016 در ساعت 20:24
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  8. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما SajjadKhati برای ارسال این پست سودمند:


  9. #25
    عضو ممتاز
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    ارسال ها
    238
    تشکر تشکر کرده 
    508
    تشکر تشکر شده 
    1,178
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط SajjadKhati نمایش پست ها
    ممنون استاد
    استاد ببخشید دیر اومدم چون چند روز بود سرم شلوغ بود ، نرسیدم والبته اسباب مزاحمت تون رو دوباره فراهم کردم
    والا من اصلا از فایل های باینری و اینکه کلا چی هستن و اینکه کارایی شون کجا هست و ... اطلاع اولیه هم ندارم . اگه میشه یه کم از پایه های فایل باینری و اینکه کارایی شون تو کجاست ، صحبت کنین ، ممنون میشم
    همون ذخیره ی اطلاعات با 0 و 1 هست که تو رم ذخیره میشن؟ اگه آره ، پس چرا با تابع io.line ، صفر و یک نمیده . مثلا یک فایل mp3 رو این رو به عنوان رشته ی خروجی داد این تابع :

    خواهش میکنم . .
    اصل و اساس تمام سیستمهای دیجیتال ( از جمله رایانه ) بر اساس 0 و 1 ساخته شدن.
    تمام فایلها ، فیلمها ، موسیقی ها ، عکسها و . . . . و نرم افزار ها اساس کارشون همین 0 و یکه ساده هست. همین الان که شما دارین این متن را میخونین رنگ هر پیکسل تصویر مانیتور شما فقط با چند تا 0 و 1 ساده معین شده.
    مثلا اگر پیکسل سیاه باشه کارت گرافیک اعداد زیر را برای 3 رنگ اصلی به مانیتور ارسال میکنه
    آبی=00000000 و قرمز= 00000000 و سبز = 00000000 و اگر پیکسل سفید باشه :
    آبی=11111111 و قرمز= 11111111 و سبز =11111111

    این فقط یک مثال بود برای اینکه یک دید کلی به 0 و 1 داشته باشید ، اما ذیلا با زبان خیلی ساده براتون بیشتر توضیح میدم :

    اعدادی که ما بطور معمول میشناسیم بر مبنای 10 هستند ، اما میشه اعداد را بر مبنای دیگر ی نیز نشون داد . در رایانه و سیستم های دیجیتال معمولا از مبنای 2 و 10 و 16 نیز استفاده میشه.

    به سیستم 0 و 1 که فقط 2 رقم دارد سیستم دودویی و یا معادل انگلیسی آن یعنی باینری گویند. به کوچکترین واحد ذخیره ی اطلاعات بیت میگویند ، و مسلما در هر بیت از حافظه (چه حافظه ی موقتی مثل رم و چه حافظه ی دائمی مثل هارد دیسک) همیشه یا صفر ذخیره میشه و یا 1. همچنین به هر 8 بیت از اطلاعات که حاوی 8 تا 0 و 1 هستن یک بایت گفته میشه .
    لطفا صفحات ویکی پدیا رادرباره ی مبناهای مختلف مطالعه و بررسی کنید. (البته منظورم صفحات فارسی نیست چون متاسفانه خیلی ناقص ترجمه شدن)
    الان میدانید که وقتی میگوئیم یک عدد بر مبنای 8 است معنیش این است که آن عدد فقط 8 رقم دارد. و نیز یک عدد بر مبنای شانزده فقط 16 رقم برای نمایش دارد.

    مثال برای اعداد مبنای 2 : 00=0 (یعنی عدد 00 بر مبنای 2 معادل 0 در مبنای 10 است ) ، 01 =1 ، 10=2 ، 11=3

    در مبنای 16 که 16 رقم برای نمایش عدد نیاز است بعد از 9 از حروف A تا F استفاده میشود
    مثال برای اعداد مبنای 16 : 01=1 ، 0A=10 ، 12= 0C ، 15=0F

    نکته : چون 0 هم جزء اعداد هست بالاترین رقم در هر مبنا= 1 - عددمبنا یعنی بیشترین رقم در مبنای 2 برابر است با 1 و در مبنای ده برابر است با 9 و در مبنای 16 نیز بیشترین رقم برابر است با F (که معادل 15 است)

    ذخیره :
    بطور معمول فایلها را میتوان به 2 نوع ذخیره کرد. 1 - متنی (استانداردهای مختلف دارد) 2 - باینری
    در استاندارد ASCII هر کاراکتر متنی که شما میبینید یک بایت فضا اشعال میکند ، در واقع برای هر کاراکتر عددی بین 0 تا 255 تعریف شده ، یادتون باشه که یک بایت (یعنی 8 تا 0 یا یک ) اطلاعات میتونه 256 حالت مختلف داشته باشه ، یعنی از 00000000 تا 11111111 .

    مثلا 72 عدد تعریف شده برای "H" است که برابر است با 01001000 و نیز عدد تعریف شده برای "i" برابر است با 105 که معادل 01101001 در مبنای 2 هست ، پس برای ذخیره ی اون 2 بایت فضا نیاز هست. (برای ذخیره ی هر کاراکتر یک بایت نیاز است )

    اگر فایل را بصورت متنی ذخیره کنید در داخل اون میتونین "Hi" را ببینید ، اما اگر فایل بصورت باینری ذخیره بشه در داخل اون اعداد 69 48 ذخیره میشه .
    علتش این هست که :
    وقتی قصد دارن بیتها را در فایل ذخیره کنن برای اینکه کوتاه تر بشه و فضای کمتری اشغال کنه اونها را به مبنای 16 یا هگزاد دسیمال تبدیل میکنن ، در نتیجه معادل 01001000 و 01101001 را در مبنای 16 در فایل مینویسن. (که در اینجا میشن 69 و 48)

    نکته ی مهم : حالا برای اینکه کمی بیشتر مطالعه کنین یک تمرین و سوال خیلی ساده ازتون میپرسم که یک نکته ی خیلی مهم داره :
    اگر با یک ادیتور متنی مثل نوت پد داخل این فایل را نگاه کنیم نه Hi را میبینیم و نه 69 و 48 را ، پس چه چیزی را خواهیم دید؟ و چرا؟

    -------------------------------------------------------------------------


    3 امر مهم برای یاد گیری برنامه نویسی = 1-تهذیب نفس و اخلاق 2 - داشتن استاد با تجربه 3 - کتاب

    بنظر بنده بهتره که خودتون فعالانه کتابهای مربوط به مبانی کامپیوتر و دیجیتال را مطالعه کنید و یا به کلاس یک استاد با تجربه برین ، چون هرچند که من استاد نیستم و فقط با شما همفکری میکنم اما متاسفانه برای نوشتن پستهای طولانی مشکل دارم و خودم هم علاقه و فرصتی برای زبان Lua ندارم.

    در ضمن نکاتی را که قبلا در مورد برنامه نویس شدن عرض کردم هم میتونه مفید واقع بشه.
    ویرایش :
    فراموش کردم که عرض کنم بنده سورس برنامه ی wxLua که در پست قبلی قرار دادم را دارم و فایلهای اون را خودم کامپایل کردم ، اما هرگز با کمی تغییر اون را به نام خودم کامپایل نخواهم کرد. (انشاالله)

    جدول کدهای اسکی :
    عنوان: asciitable


    اعداد مبنای 16 :
    عنوان: اعداد مبنای 16
    ویرایش توسط S!RUS : 17-03-2016 در ساعت 20:25 دلیل: کوتاه کردن نقل قول
    با تمام خردمندان و صنعت گران و سیاست مداران بحث و گفتگو کردم ، همه گمان می کردند که دانایند ، اما هیچ چیز نمی دانستند و جاهلی بیش نبودند ، و دانستم که هر که میگوید چیزی بلدم مطمئنن دیگر نمی تواند آنرا فرا بگیرد ، اما بعد از عمری جهالت با مطالعه و جستجو و پرس و جو و تجربه مطمئن شدم که خودم یک چیز را می دانم و در آن شکی ندارم اینکه
    می دانم که هیچ نمی دانم
    سقراط حکیم

  10. کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما Media Stream برای ارسال این پست سودمند:


  11. #26
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    ممنون استاد
    قسمت دودویی و ... شو میدونستم . منظورم توضیحاتی بود که تو قسمت ذخیره (از وسط ها) داده بودین ، بود
    تو خط آخر ، منظورتون کدوم فایل هست؟
    یعنی الان اون کدی که تو بالا دادم ، که اغلب u نوشته هست ، چیه؟
    ما اگه فایلی رو مثلا mp3 رو به عدد دودویی اش تبدیل کنیم و بعد داخل فایل نوت پد ذخیره کنیم و بعد اجرا کنیم ، همون فایل اصلی اش اجرا میشه؟
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  12. کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما SajjadKhati برای ارسال این پست سودمند:


  13. #27
    عضو ممتاز
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    ارسال ها
    238
    تشکر تشکر کرده 
    508
    تشکر تشکر شده 
    1,178
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط SajjadKhati نمایش پست ها
    . . . .
    ممنون استاد
    قسمت دودویی و ... شو میدونستم . منظورم توضیحاتی بود که تو قسمت ذخیره (از وسط ها) داده بودین ، بود
    تو خط آخر ، منظورتون کدوم فایل هست؟
    یعنی الان اون کدی که تو بالا دادم ، که اغلب u نوشته هست ، چیه؟
    ما اگه فایلی رو مثلا mp3 رو به عدد دودویی اش تبدیل کنیم و بعد داخل فایل نوت پد ذخیره کنیم و بعد اجرا کنیم ، همون فایل اصلی اش اجرا میشه؟
    برادر عزیز من هیچکدام از افرادی که شما نام بردین را نمیشناسم. که خدای نکرده بخوام غیبت و یا تهمتی دربارشون بگم . شما درباره ی اون لینک سوال کردین بنده فقط قصد پاسخگویی به شما را داشتم . بنده از نیت و قصد اون فرد و یا افراد آگاهی ندارم ، شاید هم نیتشون خیر بوده باشه. (بنظرم بهتره شما اسمهایی که نام بردین را حذف کنید ، بنده هم قسمتهایی از جواب را که درباره ی اون لینک هست ویرایش میکنم ، تا خدای نکرده باعث رنجش خاطر اونها نشیم)
    اما در کل باید توجه داشته باشید که هر شخصی میتونه دچار اشتباه بشه و صرفا به سبب اینکه شخصی استاد هست و یا دکتر هست و یا خدمتهای زیادی به دیگران کرده باعث نمیشه که اون شخص معصوم بشه و هیچ وقت دچار لغزش نشه. در واقع شیطان کاری نداره که شما رئیس جمهوری و یا کارگر ، استادی و یا شاگرد و یا به چند نفر خدمت کردی و . . . .

    ویرایش : این قسمت و نیز فایل ضمیمه را حذف کردم ، امیدوارم شما فایل را قبل از حذف دانلود کرده باشید.
    -------------------------
    خواهش میکنم ،
    منظورم این بود که اگر بخواهیم کلمه ی Hi را در فایلی بصورت باینری ذخیره کنیم ، این 2 حرف چطور ذخیره میشن ؟ و وقتی این فایل فرضی که داخلش فقط 2 تا کاراکتر Hi را بصورت باینری ذخیره کردیم را با نت پد ببینیم چه چیزی خواهیم دید؟

    جواب این سوال و کاراکتر های U را الان نمیدم تا شما هم بتونی تا فردا بهش فکر کنی. (لطفا مطالعه کنید و به راهنماییهای پست قبلی هم توجه کنید)
    ویرایش توسط Media Stream : 28-01-2015 در ساعت 12:00
    با تمام خردمندان و صنعت گران و سیاست مداران بحث و گفتگو کردم ، همه گمان می کردند که دانایند ، اما هیچ چیز نمی دانستند و جاهلی بیش نبودند ، و دانستم که هر که میگوید چیزی بلدم مطمئنن دیگر نمی تواند آنرا فرا بگیرد ، اما بعد از عمری جهالت با مطالعه و جستجو و پرس و جو و تجربه مطمئن شدم که خودم یک چیز را می دانم و در آن شکی ندارم اینکه
    می دانم که هیچ نمی دانم
    سقراط حکیم

  14. کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما Media Stream برای ارسال این پست سودمند:


  15. #28
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    خوب استاد این که سئوال خود من بود از شما و اصل سئوالم رو اگه دقت کرده باشین یکیش همین میتونست از توش دربیاد تست نکردم اما خودتون که جواب داده بودین . باید عدد دودویی مربوط به کد اسکی اش باشه دیگه؟
    بدون برنامه نویسی نمیشه یک فایل رو بصورت دودویی ذخیره و یا مشاهده کرد؟ یا هر فایلی که تو نوت پد باز میکنیم مثلا یه فایل mp3 رو ، این نوشته های قر و قاتی که میاد چیه و کجاها کاربرد داره؟
    ضمن اینکه ممنون میشم درباره ی اون توابع (io file) و سئوالاتی راجع بهش که تو پست اول امروز پرسیدم رو جواب بدین
    ممنون
    ویرایش توسط SajjadKhati : 28-01-2015 در ساعت 13:37
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  16. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما SajjadKhati برای ارسال این پست سودمند:


  17. #29
    عضو ممتاز
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    ارسال ها
    238
    تشکر تشکر کرده 
    508
    تشکر تشکر شده 
    1,178
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط SajjadKhati نمایش پست ها
    با اونکه خواستار پاک کردن نوشته های این مبحث هستین . . . .
    خوب استاد این که سئوال خود من بود از شما و اصل سئوالم رو اگه دقت کرده باشین یکیش همین میتونست از توش دربیاد تست نکردم اما خودتون که جواب داده بودین . باید عدد دودویی مربوط به کد اسکی اش باشه دیگه؟
    بدون برنامه نویسی نمیشه یک فایل رو بصورت دودویی ذخیره و یا مشاهده کرد؟ یا هر فایلی که تو نوت پد باز میکنیم مثلا یه فایل mp3 رو ، این نوشته های قر و قاتی که میاد چیه و کجاها کاربرد داره؟
    ضمن اینکه ممنون میشم درباره ی اون توابع (io file) و سئوالاتی راجع بهش که تو پست اول امروز پرسیدم رو جواب بدین
    ممنون
    برادر عزیز چیزهایی که شما گفتین قصد و منظور بنده نیستند ، منظور م فقط این بود که شما ببینید که میشه بسادگی یک برنامه ی اپن سورس را تغییر داد ، . .
    در ضمن دقت کنید که اگر کسی لایسنس یک برنامه ی اپن سورس را رعایت کنه و ازش استفاده کنه کار بدی نکرده و کارش کاملا قانونی و اخلاقیه ،(این را قبلا هم عرض کردم ) ، برای این برنامه هم طبق لایسنسش کاقیه که اسمشون را بعنوان طراح و سازنده ی اصلی در برنامه ذکر کنید ، همین.
    بگذریم . (چون من قصد دارم شما را با بعضی از مطالب آشنا کنم اما شما اشتباه برداشت میکنید ، بهتره دربارش بیشتر صحبت نکنیم)
    --------------------------------------------
    اگر یک فایل صوتی یا تصویری و یا فایل exe که بصورت باینری ذخیره شدن را با یک ادیتور متن مثل نت پد باز کنید و به نام جدیدی ذخیره کنید دیگه اجرا نمیشن. (حتما این را خودتون امتحان کنید)

    کار با فایلها در اکثر زبانها:
    در اکثر زبانهای برنامه نویسی وقتی میخواین با فایلی کار کنید یکی از 3 قصد زیر را دارید :
    1 - قصد دارین اطلاعات را از فایل بخونین
    2- قصد دارین اطلاعاتی را در فایل بنویسید
    3 - قصد دارین اطلاعاتی را به فایلی بیفزائید و یا ویرایش کنید

    در اکثر زبانها برای هر کاری که با یک فایل دارین باید ابتدا فایل را باز کنید
    در لوا میتونین با تابع io.open فایل را باز کنین. (باز کردن فایل به معنای خوندن فایل نیست )

    تابع open بطور معمول 2 تا آرگومان میگیره ، 1 -نام فایل 2 - تعیین قصد

    قصدمون از بازکردن فایل میتونه با یکی از حروف و علائم r , w , a تعیین بشه. (البته +r , +w , +a هم میشه بکار برد اما فعلا ممکنه گیجتون کنه)
    r = خواندن و w = نوشتن و a = افزودن یا ویرایش کردن (r = Read w= Write و a = Append)
    اگر یک حرف b به حروف بالا اضافه کنید سیستم تشخیص میده که قصد دارین بر روی فایلهای باینری کار کنید

    مثال : ("local file = io.open(fileName,"r در اینجا fileName نام فایل و "r" قصد ما را تعیین کرده و به سیستم میگه که ما قصد داریم که فقط فایل را بخونیم ، file هم مقدار برگشتی تابع هست ، این تابع هندل (Handle ) را برمیگردونه و در اینجا در متغیر file میریزه.

    و
    ("local file = io.open(fileName,"rb مثل دستور بالاست با این تفاوت که مشخص کردیم که فایل باینری هست.

    خب تا اینجا فقط فایل را باز کردیم و قصدمون را گفتیم ، حالا میتونیم با تابع read اطلاعات را از فایل بخونیم.

    آرگومانهایی که برای این دستور بکار میرن عبارتند از : "*line" و "*all" و "*number" و num

    مثال : ("local t = file:read("*all با این دستور همه ی فایل خوانده شده و در متغیر t ریخته میشود.


    متاسفانه دیگه نمیتونم تایپ کنم
    ، بهتره خودتون دربارشون مطالعه کنید




    با تمام خردمندان و صنعت گران و سیاست مداران بحث و گفتگو کردم ، همه گمان می کردند که دانایند ، اما هیچ چیز نمی دانستند و جاهلی بیش نبودند ، و دانستم که هر که میگوید چیزی بلدم مطمئنن دیگر نمی تواند آنرا فرا بگیرد ، اما بعد از عمری جهالت با مطالعه و جستجو و پرس و جو و تجربه مطمئن شدم که خودم یک چیز را می دانم و در آن شکی ندارم اینکه
    می دانم که هیچ نمی دانم
    سقراط حکیم

  18. کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما Media Stream برای ارسال این پست سودمند:


  19. #30
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    ممنون استاد
    اگه نمیتونین تایپ کنین فقط چند تا منبع فارسی رو لینک بدین ، ممنون دارتون میشم
    البته ببخشید که مجبور به تایپ شدن شدین
    نمیدونم بقیه ی سئوالاتم رو بپرسم یا نه
    فقط یکی که اساسی هست رو بپرسم اینکه رشته ی b رو که آخر آرگومان دوم تابع io.open باز میکنیم ، بر اساس نوع فایل که قبلا بصورت متنی ذخیره کردیم هست یا اینکه هر جور که فایل ذخیره شد ، اگه رشته ی b رو اضافه کنیم ، بدون توجه به نوع ذخیره سازی فایل که قبلا ذخیره شده بود ، بصورت باینری میخونه و اگه رشته ی b را نگذاریم ، بصورت متنی فایل رو میخونه؟ در صورتی که نوع اول صحیح هست ، پس نوع تشخیص ذخیره سازی متنی و باینری اینه که تو باینری از ذخیره سازی 16 دهی استفاده میشه اما تو حالت متنی از متن (مثل اون متن های u در بالا که کد شو گذاشتم؟)
    یه لینکی چیزی در این باره میدین تا مزاحم شما نشم؟ ممنون (اگه میشه فارسی باشه)

    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  20. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما SajjadKhati برای ارسال این پست سودمند:


صفحه 3 از 12 اولیناولین 12345 ... آخرینآخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •