صفحه 12 از 12 اولین ... 2101112
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 از مجموع 120

موضوع: مباحث نرم افزار AutoPlay Media Studio

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام دوستان.
    من اتورانمو با لپتاپ خودم که رزولوشن 768×1366 داره ساختم و سایزشو روی 768×1024 قرار دادم(که استاندارد اکثر مانیتورهاست) و حالت Kiosk mode تنظیم کردم. توی لپتاپم وقتی اجراش میکنم مشکلی نیست و موقع اجرا حالت Kiosk میشه. توی کامپیوتر رومیزیم هم که رزولوشنش 768×1024 هست اجرا کردم مشکلی نبود؛ اما وقتی بردم توی یه مانیتور بزرگ و عریض اجرا کردم، اشیای روی صفحه(دکمه ها،ویدئو و ...) از جای خودشون جابجا شدن. باید چکار کنم که توی همه مانیتورها ثابت بمونن؟
    قابلیت Auto resize رو هم که فعال میکنم، فقط سایز اشیاء رو تغییر میده و جاشونو ثابت نمیکنه.
    خیلی وقته که این مشکلو دارم دوستان لطفا راهنمایی کنید.

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mrsaeed
    سلام دوستان.
    من اتورانمو با لپتاپ خودم که رزولوشن 768×1366 داره ساختم و سایزشو روی 768×1024 قرار دادم(که استاندارد اکثر مانیتورهاست) و حالت Kiosk mode تنظیم کردم. توی لپتاپم وقتی اجراش میکنم مشکلی نیست و موقع اجرا حالت Kiosk میشه. توی کامپیوتر رومیزیم هم که رزولوشنش 768×1024 هست اجرا کردم مشکلی نبود؛ اما وقتی بردم توی یه مانیتور بزرگ و عریض اجرا کردم، اشیای روی صفحه(دکمه ها،ویدئو و ...) از جای خودشون جابجا شدن. باید چکار کنم که توی همه مانیتورها ثابت بمونن؟
    قابلیت Auto resize رو هم که فعال میکنم، فقط سایز اشیاء رو تغییر میده و جاشونو ثابت نمیکنه.
    خیلی وقته که این مشکلو دارم دوستان لطفا راهنمایی کنید.
    سلام
    نمیدونم چرا میگی جابجا میشن . در حالی که نباید بشن
    ولی میتونی با توابع SetPos از اون شی مورد نظر ، دقیقا مکان شو درست تنظیم کنی

نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mrsaeed
    سلام.
    من توی اتورانم از یک Slideshow استفاده کردم که تعدادی عکسو نشون بده با Transition، و زمان هر کدومو 4 ثانیه گذاشتم. موقعی که اجرا میکنم و تصاویر پخش میشه، یه فولدر کنار فولدری که عکسام توشه ایجاد میشه و چندتا از اون عکسای اسلایدیم کپی میشه توش. روی اون فولدر که خودش ایجاد میشه، اسم یکی از تصاویرم بصورت خودکار گذاشته میشه(با پسوندش که jpg هست)؛ تا اینجاش مشکلی نیست اما وقتی میخوام پروژه رو Build کنم، وسطش ارور Failed میده. ضمن اینکه اسم اون فولدر "IMG_20151015_163321.jpg" هست و در اروری که میده، اسمشو با علامت ؟ مینویسه.
    فایل پیوست 21847
    بصورت ISO هم که میگیرم این ارورو میده
    فایل پیوست 21849
    -----------------------------------------
    ممنون از دوستان.
    مشکل برنامه حل شد؛ به خاطر فرمت تصاویر بود. با اینکه JPG بودن، اما فرمت JPG برای دوربینی بود که با استاندارد این برنامه همخونی نداشت(البته عجیبه که موقع اجرا نشون میداد اما برای Build ارور میداد)؛ با فتوشاپ تصاویرو به صورت Batch به JPG تبدیل کردم و درست شد.
    این پست رو انگار به جوابش رسیدی اوستا سعید
    ولی یه پست دیگه رو که یه جا دیگه نوشته بودی ، آقا سامان جوابش رو داده در اینجا :

مشکل با جستجو در autoplay media studio

البته این کاری که تو در پی اش بودی برای جستجوی کلمات ، این کدی که نوشتی تحقیق که کردم ربطی به این کار نداره . باید مثل اون کدی که اوستا سامان داد ، بری تا جایی که میدونم
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SajjadKhati
    سلام
    نمیدونم چرا میگی جابجا میشن . در حالی که نباید بشن
    ولی میتونی با توابع SetPos از اون شی مورد نظر ، دقیقا مکان شو درست تنظیم کنی
    سلام ممنونم.
    برای منم عجیبه. بعضی وقتا ams به مشکلای عجیب میخوره؛ مثلا یبار هرچی Build میزدم، وسط کار ارور میداد؛بعدش رفتم آیکن پروژه رو پاک کردم(تیکشو برداشتم سیو کردم و مجدد لود کردم) درست شد! این یکی مشکلم با اعمال یه سری تغییرات کلی توی پروژه حل شد. از کد setpos هم قبلا استفاده کرده بودم که به دلیل حذف نکردنش، با kiosk تداخل میکرد.
    اما در خصوص SetPos، مشکل اینه که اگه از این کد استفاده کنیم، اونوقت باید برای تطبیق با همه رزولوشن ها کد بنویسیم(یعنی میشه صدها خط کد setpos).

البته این کاری که تو در پی اش بودی برای جستجوی کلمات ، این کدی که نوشتی تحقیق که کردم ربطی به این کار نداره . باید مثل اون کدی که اوستا سامان داد ، بری تا جایی که میدونم
    ضمن تشکر از آقا سامان؛ راستش اصلا این کد که از Help نرم افزار کپی کردم و اینجا گذاشتم، معلوم نیست کاربردش چیه و من میخواستم اینو بدونم.

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mrsaeed
    سلام ممنونم.
    برای منم عجیبه. بعضی وقتا ams به مشکلای عجیب میخوره؛ مثلا یبار هرچی Build میزدم، وسط کار ارور میداد؛بعدش رفتم آیکن پروژه رو پاک کردم(تیکشو برداشتم سیو کردم و مجدد لود کردم) درست شد! این یکی مشکلم با اعمال یه سری تغییرات کلی توی پروژه حل شد. از کد setpos هم قبلا استفاده کرده بودم که به دلیل حذف نکردنش، با kiosk تداخل میکرد.
    اما در خصوص SetPos، مشکل اینه که اگه از این کد استفاده کنیم، اونوقت باید برای تطبیق با همه رزولوشن ها کد بنویسیم(یعنی میشه صدها خط کد setpos).

ضمن تشکر از آقا سامان؛ راستش اصلا این کد که از Help نرم افزار کپی کردم و اینجا گذاشتم، معلوم نیست کاربردش چیه و من میخواستم اینو بدونم.
    سلام
    ریزولیشن مانیتور رو میگیری (تابعی هست که این کار رو میکنه) و بعد تعیین میکنی دیگه
    -------------
    توضیحاتش آدمو فریب میده . اون چیزی نیست که نوشته . هیچ چی کلا کاربردش فکر نکنم به درد بخوره در حالی که توضیح اش وقت میبره . اگه میخای سرچ کنی توی کلمات کلیدی ای که در صفحات نوشتی ، از همون روش و کدها و الگوریتم ها پیش برو . یعنی اول کدهای رویداد مورد نظر را بگیر و بعد سرچ کن (در صورت نیاز اگه خواستی شماره خط را پیدا کنی از توابع بخش file i\o میتونی کمک بگیری)
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. نمایش اطلاعات

پیش فرض درخواست کمک برای حل مشکل در برنامه

سلام
    میدونم ممکنه این تاپیک رو دوباره بالا بیارم ولی چاره ای ندارم
    مشکل من اینه که وقتی چند صفحه تو برنامه میسازم و از Tree استفاده میکنم تو چند صفحه وقتی روی یکی از گره ها کلیک میکنیم و میخوایم بریم روی یه صفحه دیگه باید چه کدی بنویسم تا وقتی داخل صفحه بعد میریم تو همون ناحیه از Tree باشیم
    لطفا کمک کنین تا بعد از چند ماه این مشکل رو حل کنم

12. نمایش تشکر

13. نمایش اطلاعات

پیش فرض درخواست جواب به سوال قبل

سلام
    چرا کسی جواب نمیده اینجا؟
    لطفا به سوالم جواب بدین برنامه نویسهای عزیز مخصوصا استاد عزیز آموزش اتو پلی

14. نمایش تشکر

15. نمایش اطلاعات

Icon15 لطفا راهنمایی کنید ...

یعنی هیچکسی نیست کمک بکنه ...

چرا اینطوری شدن مردم ما ...

16. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Rahmati1369
    سلام
    میدونم ممکنه این تاپیک رو دوباره بالا بیارم ولی چاره ای ندارم
    مشکل من اینه که وقتی چند صفحه تو برنامه میسازم و از Tree استفاده میکنم تو چند صفحه وقتی روی یکی از گره ها کلیک میکنیم و میخوایم بریم روی یه صفحه دیگه باید چه کدی بنویسم تا وقتی داخل صفحه بعد میریم تو همون ناحیه از Tree باشیم
    لطفا کمک کنین تا بعد از چند ماه این مشکل رو حل کنم
    سلام
    دوست عزیز ، من بارها گفتم که دیگه کد نمیدم ولی این بار چون اصرار میکنین و منتظر موندین ، میدم .
    اگه کدنویسی اتوپلی و لوا را میخواین یاد بگیرین ، فیلم آموزش اتوپلی بصورت مفصل گفته شد که در همین انجمن هم هست و میتونین دانلود کنین .
    از تابع Tree.ExpandNode استفاده کنین.

ضمن اینکه قبلا گفتم اصلا کارتون اصولی نیست که برای یک نرم افزار (هر نرم افزاری میخواد ، باشه) تعداد بالای صفحه ایجاد کنید . نرم افزار ها (اونم نرم افزارهای بزرگ) نباید صفحات اصلی شون از چند صفحه تجاوز کنه . صفحات فرعی هم همینطور . چه برسه نرم افزارهایی که ما میسازیم. فکر کنید و نرم افزارتون را از بنیان جوری طراحی کنید که فقط یک صفحه ی اصلی نیاز داشته باشه . اگه باز هم واقعا به تعداد صفحات بالا احتیاج دارین ، بهتره از شی tab استفاده کنین .
    نمایش امضاء

17. نمایش تشکر

18. نمایش اطلاعات

Icon26

سلام
    دوست عزیز ، من بارها گفتم که دیگه کد نمیدم ولی این بار چون اصرار میکنین و منتظر موندین ، میدم .
    اگه کدنویسی اتوپلی و لوا را میخواین یاد بگیرین ، فیلم آموزش اتوپلی بصورت مفصل گفته شد که در همین انجمن هم هست و میتونین دانلود کنین .
    از تابع Tree.ExpandNode استفاده کنین.

ضمن اینکه قبلا گفتم اصلا کارتون اصولی نیست که برای یک نرم افزار (هر نرم افزاری میخواد ، باشه) تعداد بالای صفحه ایجاد کنید . نرم افزار ها (اونم نرم افزارهای بزرگ) نباید صفحات اصلی شون از چند صفحه تجاوز کنه . صفحات فرعی هم همینطور . چه برسه نرم افزارهایی که ما میسازیم. فکر کنید و نرم افزارتون را از بنیان جوری طراحی کنید که فقط یک صفحه ی اصلی نیاز داشته باشه . اگه باز هم واقعا به تعداد صفحات بالا احتیاج دارین ، بهتره از شی tab استفاده کنین .
    ممنون استاد
    باشه سعی میکنم کلا اصلاح بکنم

19. نمایش تشکر

صفحه 12 از 12 اولین ... 2101112

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •