صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 29

موضوع: مباحث Folder lock

1. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مباحث Folder lock

بسیم الله الرحمن الرحیم
    Folder Lock یکی از معروف ترین و قدرتمندترین نرم افزارهای امنیتی می باشد که با کمک آن براحتی و بسرعت می توانید فایل ها، پوشه ها و درایوها را مخفی و یا رمز گذاری نمایید. علاوه بر این با رمزگذاری اطلاعات توسط این نرم افزار، می توانید از حذف شدن آنها توسط کودکان یا اشخاص دیگر یا تخریب اطلاعات توسط تروجان ها و ویروس ها جلوگیری نمایید. طبق آمار این نرم افزار تاکنون 25 میلیون بار از سایت رسمی دانلود شده است.

برخی از قابلیت های این نرم افزار:

مخفی نمودن فایل ها، پوشه ها و درایوها

قابلیت ایجاد درایو مجازی و رمزگذاری بر روی آن

قابلیت ایجاد درایو مجازی پرتابل و رایت آن بر روی USB و CD/DVD

قابلیت ایجاد لیست محافظت برای جلوگیری از حذف و ویروسی شدن اطلاعات

قابلیت حذف کامل اطلاعات و غیر قابل ریکاوری

قابل استفاده برای کاربران ساده یا حرفه ای

عدم حذف فایل های قفل شده در صورت نصب برنامه

عدم ذخیره ی پسورد بر روی رجیستری یا دیسک

بهره مندی از خاموش شدن یا حفاظت خودکار

قابلیت ارسال امن فایل های قفل شده از طریق ایمیل

و ...

سیستم مورد نیاز :

- Pentium III or higher
    - 256 MB Ram or higher
    - 8 MB of hard disk space only
    - 1024x768 screen resolution
    - 16-bit or higher Color Quality
    - Sound Card for sounds

عنوان: دانلود نسخه 7.2.2 از سایت سازنده
    دریافت کنید

نحوه فعال سازی :

پس از نصب برنامه ، فایل Disable Activation رو اجرا کنید

سپس برنامه رو درفایروال قرار بدید

درنهایت هم از سریال برای فعال سازی استفاده کنید
    تصاویر پیوست شده
    • images.jpg (7.2 کیلو بایت, 50 نمایش)
    فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط M-AUDIO : 16-03-2014 در ساعت 15:17
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض فراخوانی پسورد فراموش شده

با سلام چندی پیش توسط نرم افزار فولدر لاک پروفشنال پوشه ای را پسورد گذاری کردم الان بعد از مدتی پسورد را فراموش کرده ام ضمنا" پوشه مورد نظر مهم است البته حذف هم نمیشود در هر دو مورد حذف یا بازاوری پسورد لطفا راهنمایی کنید ممنون
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Exclamation

نوشته اصلی توسط sroosh88
    با سلام چندی پیش توسط نرم افزار فولدر لاک پروفشنال پوشه ای را پسورد گذاری کردم الان بعد از مدتی پسورد را فراموش کرده ام ضمنا" پوشه مورد نظر مهم است البته حذف هم نمیشود در هر دو مورد حذف یا بازاوری پسورد لطفا راهنمایی کنید ممنون
    چیز خیلی سختی میخواید! چون Folder Lock که یه چیزیو قفل کنه اصولاً نباید دیگه هیچ جوره باز شه چون این نرم افزار کاملاً امنیتیه! پیشنهاد میکنم با پشتیبانیش از طریق سایتش و از طریق ایمیل مکاتبه کنید.

6. نمایش تشکر

7. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط amirkia
    چیز خیلی سختی میخواید! چون folder lock که یه چیزیو قفل کنه اصولاً نباید دیگه هیچ جوره باز شه چون این نرم افزار کاملاً امنیتیه! پیشنهاد میکنم با پشتیبانیش از طریق سایتش و از طریق ایمیل مکاتبه کنید.
    با تشکر در مورد حذف پوشه مورد نظر چه ؟ کاری میشه کرد ؟چون هر کاری کردم حذف نمیشه هرچند حاوی مدارک مهم حسابداری شرکت هست اما گویا راه حلی ندارد
    نمایش امضاء

8. عضو ثابت hamidsr آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض فايلو نگه دار

نوشته اصلی توسط sroosh88
    با تشکر در مورد حذف پوشه مورد نظر چه ؟ کاری میشه کرد ؟چون هر کاری کردم حذف نمیشه هرچند حاوی مدارک مهم حسابداری شرکت هست اما گویا راه حلی ندارد
    دوست عزيز اگه اطلاعاتت خيلي واست مهمه اونا رو نگه دار شايد پسورد يادت اومد پاك كردن اونا هم كار زياد سختي نبايد باشه فكر كنم نرم افزار رو حذف كني راحت حذف ميشن البته من با اين نرم افزار تا حالا كار نكردم.

9. نمایش تشکر

10. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sroosh88
    دوست عزیز بعضی از برنامه ها هستند که پسورد گذاری روی هارد و فولدر ها می کنند وقتی که من یا هر یادشان بره دیگه هیچ کاری نمیشه کرد مجبور فورمت کنید یا fdisk

شما ببینید کی برنامه نصب کردید کی قفل گدذاشتید یک سیستم ریستور کنید حالا اگر مطمئن می خواهید بشوید پیگیری کنید

11. نمایش تشکر

12. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sroosh88
    دوست عزیز

با این که تاکنون نرم افزار مورد نظر رو استفاده نکرده ام اما فکر می کنم با استفاده از سی دی بوت نرم افزار آکرونیس بتوانید به راحتی درایو مربوطه را فرمت نمایید که در این صورت پوشه مورد نظر به راحتی پاک خواهد شد و در صورتی که پوشه مورد نظر در درایو c قرار داشته باشد فکر می کنم با تعویض ویندوز پوشه های مربوطه هم پاک خواهند شد.

13. نمایش تشکر

14. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opera
    دوست عزیز

با این که تاکنون نرم افزار مورد نظر رو استفاده نکرده ام اما فکر می کنم با استفاده از سی دی بوت نرم افزار آکرونیس بتوانید به راحتی درایو مربوطه را فرمت نمایید که در این صورت پوشه مورد نظر به راحتی پاک خواهد شد و در صورتی که پوشه مورد نظر در درایو c قرار داشته باشد فکر می کنم با تعویض ویندوز پوشه های مربوطه هم پاک خواهند شد.
    با تشکر در درایو c نیست خوشبختانه اما فقط میخواستم پوشه مد نظر را حذف کنم مگر اینکه کلیه اطلاعات این درایو را به درایو دیگه انتقال داد وبعدا" فرمت را انتخاب کنم بهر حال ممنونم
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

16. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض فراموشی رمز نرم افزار Folder Lock

سلام
    اقا من تو پي سيم ي نرم افزار لاکر نصب کردم بعضي چيزاي شخصيمو باهاش قفل کردم
    الان رمزشو يادم نمياد
    خيلي واجبه کارم
    راهي هست باز بشه؟
    اسم نرم افزارم folder lock هست ورژن 6
    ممنون ميشم سريع تر کمکم کنيد

17. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط alisorkhp0sh
    سلام
    اقا من تو پي سيم ي نرم افزار لاکر نصب کردم بعضي چيزاي شخصيمو باهاش قفل کردم
    الان رمزشو يادم نمياد
    خيلي واجبه کارم
    راهي هست باز بشه؟
    اسم نرم افزارم folder lock هست ورژن 6
    ممنون ميشم سريع تر کمکم کنيد
    با سلام . دوست گرامی متاسفانه خیلی بعید است بتوان چنین کاری کرد . این مشکل برای من هم پیش اومد نشد کاری کرد حتی نتونستم خود پوشه قفل شده را هم حذف کنم { البته با فرمت پارتیشن مورد نظر میشه }
    نمایش امضاء

18. نمایش تشکر

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •