صفحه 2 از 3 اولین 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 29

موضوع: مباحث Folder lock

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SYRUS 88
    با سلام . دوست گرامی متاسفانه خیلی بعید است بتوان چنین کاری کرد . این مشکل برای من هم پیش اومد نشد کاری کرد حتی نتونستم خود پوشه قفل شده را هم حذف کنم { البته با فرمت پارتیشن مورد نظر میشه }
    سلام
    عزيز يعني واقعا هيچ راهي جز فرمت پارتيشن نيست؟
    خيلي واجبه کارم

2. عضو متخصص N!MA آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط alisorkhp0sh
    سلام
    خيلي واجبه کارم
    درود.
    دوست عزیز این لینک رو مطالعه کنید ایشالله به کارتون بیاد.
    نتیجه رو هم اعلام کنید.

:Link Button:
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    خيلي واجبه کارم
    سلام و دوست عزیز مسئله فرمت کردن جدا از سوال شما بود و من منظورم از پوشه فایل خودم بود که عرض کردم نتونستم قفلش را باز کنم و خواستم دیگه داخل سیستمم نباشه که نتونستم پاکش کنم , نه اینکه به شما پیشنهاد فرمت کردن را بدهم انشا ا... منظورم را خوب بیان کرده باشم و برای سوال شما دوست عزیزمان نیما جان لینکی را گذاشته اند حتما تست کنید و جوابش را ذکر کنید تا دوستان دیگه هم استفاده ببرند. با تشکر
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام اقا يکي اينو ترجمه کنه و اموزش بده من که نفهميدم to remove password - First close Folder lock and show hidden file and System hidden file select the Tools menu and click Folder Options. Select the View Tab. Under the Hidden files and folders heading select Show hidden files and folders. Uncheck the Hide protected operating system files (recommended) option. Click Apply , OK - and Delete "win_mpwd_sys.dat" From C:\ProgramData C:\Users\Vortex\AppData\Local "C:\Windows\" in windows X86 Or "C:\Windows\SysWOW64" in windows x64

7. نمایش اطلاعات

سلام اقا يکي اينو ترجمه کنه و اموزش بده من که نفهميدم to remove password - First close Folder lock and show hidden file and System hidden file select the Tools menu and click Folder Options. Select the View Tab. Under the Hidden files and folders heading select Show hidden files and folders. Uncheck the Hide protected operating system files (recommended) option. Click Apply , OK - and Delete "win_mpwd_sys.dat" From C:\ProgramData C:\Users\Vortex\AppData\Local "C:\Windows\" in windows X86 Or "C:\Windows\SysWOW64" in windows x64

برنامه رو کامل ببنیدید

در folder option ، در تب view گزینه show hidden files and foldersرو انتخاب کنید و تیک Hide protected operating system files رو بردارید.بعد ok کنید.

بعد فایل win_mpwd_sys.dat رو در مسیرهایی که گفته:

C:\ProgramData

C:\Users\Vortex\AppData\Local
    "C:\Windows\" in windows X86 Or
    "C:\Windows\SysWOW64" in windows x64

پیداش کنید و پاکش کنید.بعد برنامه رو باز کنید و پسورد جدید رو وارد کنید.

این روش در ویندوز هفت 64 بیتی و نسخه 7.1.1 برنامه تست شده.

ممنون از نیمای عزیز

8. نمایش تشکر

9. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    اقا من تو پي سيم ي نرم افزار لاکر نصب کردم بعضي چيزاي شخصيمو باهاش قفل کردم
    الان رمزشو يادم نمياد
    خيلي واجبه کارم
    راهي هست باز بشه؟
    اسم نرم افزارم folder lock هست ورژن 6
    ممنون ميشم سريع تر کمکم کنيد
    نوشته اصلی توسط SYRUS 88
    با سلام . دوست گرامی متاسفانه خیلی بعید است بتوان چنین کاری کرد . این مشکل برای من هم پیش اومد نشد کاری کرد حتی نتونستم خود پوشه قفل شده را هم حذف کنم { البته با فرمت پارتیشن مورد نظر میشه }
    سلام
    خيلي واجبه کارم
    با سلام . دوست گرامی alisorkhp0sh , اگر هنوز مشکل شما حل نشده میتوان دوباره فایلهایی که داخل اون پوشه که قفل کرده اید را دوباره بازگرداند و استفاده کرد
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SYRUS 88
    با سلام چندی پیش توسط نرم افزار فولدر لاک پروفشنال پوشه ای را پسورد گذاری کردم الان بعد از مدتی پسورد را فراموش کرده ام ضمنا" پوشه مورد نظر مهم است البته حذف هم نمیشود در هر دو مورد حذف یا بازاوری پسورد لطفا راهنمایی کنید ممنون
    نوشته اصلی توسط Amirkia
    چیز خیلی سختی میخواید! چون Folder Lock که یه چیزیو قفل کنه اصولاً نباید دیگه هیچ جوره باز شه چون این نرم افزار کاملاً امنیتیه! پیشنهاد میکنم با پشتیبانیش از طریق سایتش و از طریق ایمیل مکاتبه کنید.
    نوشته اصلی توسط ali68124
    دوست عزیز بعضی از برنامه ها هستند که پسورد گذاری روی هارد و فولدر ها می کنند وقتی که من یا هر یادشان بره دیگه هیچ کاری نمیشه کرد مجبور فورمت کنید یا fdisk

شما ببینید کی برنامه نصب کردید کی قفل گدذاشتید یک سیستم ریستور کنید حالا اگر مطمئن می خواهید بشوید پیگیری کنید
    با سلام . دوستان چند روز پیش بطور اتفاقی من با روشی ساده تونستم فایلهایی را که داخل پوشه فوق که قفل کرده بودم و پسورد انرا هم فراموش کرده بودم بازاوری کنم البته بدون هیچ صدمه ای , ناگفته نماند که پسورد را بازاوری نکرده ام .البته یکی از دوستانمان هم در پستی بنام { کمک فوری فوری } همین مشکل را هم داشتند . لطفا به تصاویر پوشه مورد نظر توجه بفرمایید : L 1.jpg L 2.jpg
    چند روز پیش در حین اسکن توسط دیسک نجات کاسپر به پوشه مورد نظر در سیستمم برخورد کردم و وقتی انرا در همان محیط باز کردم از تمامی فایلهای داخل پوشه یک کپی گرفتم و در پوشه دیگری انرا پیست کردم . و در کمال ناباوری بعد از تمام شدن اسکن , در محیط ویندوز وقتی پوشه جدید را چک کردم تمامی فایلها قابل استفاده و در دسترس بودند . هرچند پوشه قفل شده بعد از ماه ها کماکان قفل شده باقی ماند اما تونستم به فایلهام که مربوط به حسابداری شرکت و چند کلیپ تصویری بود دسترسی داشته باشم ضمنا این مورد را در دو سیستم دیگه تست کردم که هم نرم افزار فوق در سیستمی نصب بود و هم در سیستم دیگه ای حذف شده بود و همچنین ویندوز را هم عوض کرده بودند . انشا ا.. استفاده ای برای دوستان داشته باشد.
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوستان برای فولدر لاک 7 احتمالا نسخه 2.2.0 .7 , سریال و یا ریجستری کی جدید نیامده , چون در یه سیستم نصب بوده و الان چند روزی هست که اکسپایر شده و یه بار هم توسط A.U حذف شده اما بعد از نصب و ریجستر ( توسط سریال و ریجستر کد همراه نرم افزار ) دوباره اکسپایر میشه ؟
    نمایش امضاء

14. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    دوستان برای فولدر لاک 7 احتمالا نسخه 2.2.0 .7 , سریال و یا ریجستری کی جدید نیامده , چون در یه سیستم نصب بوده و الان چند روزی هست که اکسپایر شده و یه بار هم توسط A.U حذف شده اما بعد از نصب و ریجستر ( توسط سریال و ریجستر کد همراه نرم افزار ) دوباره اکسپایر میشه ؟
    اینهم سریال این نسخه : F7-20120725-7-239532
    بعد از نصب نسخه جدیدویا اپدیت از خودنرم افزار کرک وسریال اکسپایر میشه باید نرم افزار را جهت استفاده طولانی مدت درفایروال قرار بدید.موفق باشید.
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

16. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط MICROTEL
    اینهم سریال این نسخه : F7-20120725-7-239532
    بعد از نصب نسخه جدیدویا اپدیت از خودنرم افزار کرک وسریال اکسپایر میشه باید نرم افزار را جهت استفاده طولانی مدت درفایروال قرار بدید.موفق باشید.
    ممنون این سریال و همچنین ریجستر کی را هم دارم تکراری هست در صحفه اول این موارد ذکر شده است و همچنین در فایروال هم بوده و فایل دیزیبل هم انجام شده بود , اما همانطور که گفتم بعد از مدتی اکسپایر شده , گفتم شاید سریال و اکتیویشن کی جدید براش امده باشه .
    نمایش امضاء

صفحه 2 از 3 اولین 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •