درود.
دوست عزیز این لینک رو مطالعه کنید ایشالله به کارتون بیاد.
نتیجه رو هم اعلام کنید.
:Link Button:
نمایش امضاء**آموزش تصويري فعال سازي ويندوز 8 از طريق اسکايپ**
میبینی چی به روزم عشق آورد ،،، منی که گرگ بارون دیده بودم
تموم لحظه های این عذابـو ،،، از آشوب نگات فهمیده بودم
…
سلام و دوست عزیز مسئله فرمت کردن جدا از سوال شما بود و من منظورم از پوشه فایل خودم بود که عرض کردم نتونستم قفلش را باز کنم و خواستم دیگه داخل سیستمم نباشه که نتونستم پاکش کنم , نه اینکه به شما پیشنهاد فرمت کردن را بدهم انشا ا... منظورم را خوب بیان کرده باشم و برای سوال شما دوست عزیزمان نیما جان لینکی را گذاشته اند حتما تست کنید و جوابش را ذکر کنید تا دوستان دیگه هم استفاده ببرند. با تشکر
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
سلام اقا يکي اينو ترجمه کنه و اموزش بده من که نفهميدم to remove password - First close Folder lock and show hidden file and System hidden file select the Tools menu and click Folder Options. Select the View Tab. Under the Hidden files and folders heading select Show hidden files and folders. Uncheck the Hide protected operating system files (recommended) option. Click Apply , OK - and Delete "win_mpwd_sys.dat" From C:\ProgramData C:\Users\Vortex\AppData\Local "C:\Windows\" in windows X86 Or "C:\Windows\SysWOW64" in windows x64
برنامه رو کامل ببنیدید
در folder option ، در تب view گزینه show hidden files and foldersرو انتخاب کنید و تیک Hide protected operating system files رو بردارید.بعد ok کنید.
بعد فایل win_mpwd_sys.dat رو در مسیرهایی که گفته:
C:\ProgramData
C:\Users\Vortex\AppData\Local
"C:\Windows\" in windows X86 Or
"C:\Windows\SysWOW64" in windows x64
پیداش کنید و پاکش کنید.بعد برنامه رو باز کنید و پسورد جدید رو وارد کنید.
این روش در ویندوز هفت 64 بیتی و نسخه 7.1.1 برنامه تست شده.
ممنون از نیمای عزیز
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
- - - - - - - - - - - -
با سلام . دوستان چند روز پیش بطور اتفاقی من با روشی ساده تونستم فایلهایی را که داخل پوشه فوق که قفل کرده بودم و پسورد انرا هم فراموش کرده بودم بازاوری کنم البته بدون هیچ صدمه ای , ناگفته نماند که پسورد را بازاوری نکرده ام .البته یکی از دوستانمان هم در پستی بنام { کمک فوری فوری } همین مشکل را هم داشتند . لطفا به تصاویر پوشه مورد نظر توجه بفرمایید : L 1.jpg L 2.jpg
چند روز پیش در حین اسکن توسط دیسک نجات کاسپر به پوشه مورد نظر در سیستمم برخورد کردم و وقتی انرا در همان محیط باز کردم از تمامی فایلهای داخل پوشه یک کپی گرفتم و در پوشه دیگری انرا پیست کردم . و در کمال ناباوری بعد از تمام شدن اسکن , در محیط ویندوز وقتی پوشه جدید را چک کردم تمامی فایلها قابل استفاده و در دسترس بودند . هرچند پوشه قفل شده بعد از ماه ها کماکان قفل شده باقی ماند اما تونستم به فایلهام که مربوط به حسابداری شرکت و چند کلیپ تصویری بود دسترسی داشته باشم ضمنا این مورد را در دو سیستم دیگه تست کردم که هم نرم افزار فوق در سیستمی نصب بود و هم در سیستم دیگه ای حذف شده بود و همچنین ویندوز را هم عوض کرده بودند . انشا ا.. استفاده ای برای دوستان داشته باشد.
- - - - - - - - - - - -
دوستان برای فولدر لاک 7 احتمالا نسخه 2.2.0 .7 , سریال و یا ریجستری کی جدید نیامده , چون در یه سیستم نصب بوده و الان چند روزی هست که اکسپایر شده و یه بار هم توسط A.U حذف شده اما بعد از نصب و ریجستر ( توسط سریال و ریجستر کد همراه نرم افزار ) دوباره اکسپایر میشه ؟
- - - - - - - - - - - -
نمایش امضاء
📌 دوستان گرامی لطفا سوالات خودتان را در انجمن مطرح کنید.
تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین اپدیتهای رسمی ویندوز 10
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
- - - - - - - - - - - -
بوک مارک ها