با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم نرم افزاری برای گذاشتن قفل حرفه ای ( قفلی که نشه با CloneCd و نرم افزاری های اینطوری رایت بشه و یا حتی بر روی هارد دیسک کپی نشه ) بر روی سیدی رو معرفی کنید ؟؟؟؟
اگر آموزش نرم افزار هم معرفی کنید ممنون میشنم
با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم نرم افزاری برای گذاشتن قفل حرفه ای ( قفلی که نشه با CloneCd و نرم افزاری های اینطوری رایت بشه و یا حتی بر روی هارد دیسک کپی نشه ) بر روی سیدی رو معرفی کنید ؟؟؟؟
اگر آموزش نرم افزار هم معرفی کنید ممنون میشنم
سافت گذر نرم افزار WTM Copy Protection 2.44 را ارائه کرده است
نسبتا نرم افزار قوی است من خیلی وقت پیش نیز با این نرم افزار کار کرده ام
همراه ان اموزش هم دارد
من فکر کنم cloneCD و یا Alcohol این قفل رو هم بشکند، چون این دو نرم افزار مخصوصا دومی اکثر الگوریتم های قفل های نرم افزاری رو دارند و روش عکس آنها نیز می دانند.
دوست عزیز شما اگه اطلاعاتت خیلی واست مهمه دنبال این باش که با چند نرم افزار مختلف روی لوح فشرده قفل بزاری اگه توی نت هم سرچ کنی این روشها موجوده و کمتر نرم افزاری می تونه قفلشو بشکنه.
نوشته اصلی توسط hamidsr' pid='10388' dateline='1313511081
سلام
من چند روزه توی اینترنت سرچ میکنم چندتا سی دی آموزشی هم بررسی کردم اما هنوز نتونستم یه قفل ایمن بزارم
من فقط میخوام با clone, Alcohl , nero رایت نشه توی هارد هم کپی نشه
من هم میخوام از چندتا نرم افزار با هم استفاده کنم مثلا TZ Copy protection با WTM Copy Protection
اما متاسفانه نمیشه ایندو رو ترکیب کرد
ممنون میشم یکی از دوستان راهنمایی کنه یا آموزش کار با WTM رو بزاره من
دوستان منم نرم افزار قفل گذاری روی دی وی دی همراه با آموزش میخوام. در حد اینکه خیلی راحت کپی نشه کفایت میکنه نیازی نیست خیلی قوی باشه!
یه سری ویدیو دارم میخوام رایت کنم و روش قفل بذارم، امکانش هست؟!
ویرایش توسط Amirkia : 18-12-2012 در ساعت 22:11
نمایش امضاء![]()
با سلام
خیلی تلاش کردم ولی نتوانستم با نرم افزار WTM Copy Protection کار کنم
چگونه می توان یک فایل exe را قفل کرد و به همراه دیگر فایل ها روی یک CD رایت کرد؟
با تشکر
برای پسورد گذاری روی سی دی نرم افزارهای دیگه با روشهای متفاوتی بازم هست اما بنده تجربه شخصی ندارم ولی اگه برای ارشیو کردن هست منظورم اینه که نمیخواهید به صورت اتوماتیک پخش شود مثل فایلهای تصویری , میتونید انها را فشرده کرده و پسورد گذاری کنیدبا وین رار و سپس روی سی دی رایت کنید . به نظرم ساده ترین روش هست . ضمنا منتظر نظرات دوستان دیگه باشید
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
سلام
ببينيد اگر بخواهيد با قفل هاي معمولي مثل TZ Copy وWTM استفاده كنيد خوب طبق صحبت دوستان بالاخره با كلون يا الكل ميشكنه
ولي تنظيماتي داره كه جلوي الكل را ميتونه بگيره كه نزاره ايميج بگيره
بنده يه پيشنهادي ديگه داشتم براتون قفل نگهبان نسخه طلايي اش را آپلود ميكنم از اون استفاده كنيد اگر چه اون هم قابل شكستن هست
ولي يوزر معمولي نميتونه
و در آخر اينكه اگر خواستيد ديتاتون را با فايل اتورانش برام بفرستيد تا براتون قفل گذاري كنم با برنامه اي كه خودم نوشتم كه مياد سي دي اصل را از غير اورجينال تشخيص ميده و ايميج ميسازم و ايميج قفلگذاري شده را براتون ارسال ميكنم كه هرچي بخواهيد بتونيد رايت كنيد و با برنامههاي بازار هم غير قابل كپي هست موفق باشيد
اينم بگم بنده به صورت رايگان ميكنم يه وقت كسي فكر بد نكنه ها![]()
با سلام بر Darya گرامی
قفل نرم افزاری نگهبان را در اینترنت جستجو کردم ظاهرا با 3 فایل کرک که در اینترنت هست می توان قفلش را کپی کرد!!! لطفا در صورت امکان نحوه کار با نرم فزار WTM که با ALCOHOL 120 نتوان از آن ایمیج گرفت مختصرا شرح دهید. هر چه تلاش کردم نتوانستم با WTM کار کنم.
ممنون
بوک مارک ها