صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 17

موضوع: نحوه قفل گذاشتن روی سیدی

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض نحوه قفل گذاشتن روی سیدی

با عرض سلام و خسته نباشید

میخواستم نرم افزاری برای گذاشتن قفل حرفه ای ( قفلی که نشه با CloneCd و نرم افزاری های اینطوری رایت بشه و یا حتی بر روی هارد دیسک کپی نشه ) بر روی سیدی رو معرفی کنید ؟؟؟؟

اگر آموزش نرم افزار هم معرفی کنید ممنون میشنم

2. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: نحوه قفل گذاشتن روی سیدی

سافت گذر نرم افزار WTM Copy Protection 2.44 را ارائه کرده است
    نسبتا نرم افزار قوی است من خیلی وقت پیش نیز با این نرم افزار کار کرده ام
    همراه ان اموزش هم دارد

3. نمایش تشکر

4. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من فکر کنم cloneCD و یا Alcohol این قفل رو هم بشکند، چون این دو نرم افزار مخصوصا دومی اکثر الگوریتم های قفل های نرم افزاری رو دارند و روش عکس آنها نیز می دانند.
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

6. عضو ثابت hamidsr آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز شما اگه اطلاعاتت خیلی واست مهمه دنبال این باش که با چند نرم افزار مختلف روی لوح فشرده قفل بزاری اگه توی نت هم سرچ کنی این روشها موجوده و کمتر نرم افزاری می تونه قفلشو بشکنه.

7. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hamidsr' pid='10388' dateline='1313511081
    دوست عزیز شما اگه اطلاعاتت خیلی واست مهمه دنبال این باش که با چند نرم افزار مختلف روی لوح فشرده قفل بزاری اگه توی نت هم سرچ کنی این روشها موجوده و کمتر نرم افزاری می تونه قفلشو بشکنه.

سلام

من چند روزه توی اینترنت سرچ میکنم چندتا سی دی آموزشی هم بررسی کردم اما هنوز نتونستم یه قفل ایمن بزارم

من فقط میخوام با clone, Alcohl , nero رایت نشه توی هارد هم کپی نشه

من هم میخوام از چندتا نرم افزار با هم استفاده کنم مثلا TZ Copy protection با WTM Copy Protection

اما متاسفانه نمیشه ایندو رو ترکیب کرد

ممنون میشم یکی از دوستان راهنمایی کنه یا آموزش کار با WTM رو بزاره من

8. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Exclamation

دوستان منم نرم افزار قفل گذاری روی دی وی دی همراه با آموزش میخوام. در حد اینکه خیلی راحت کپی نشه کفایت میکنه نیازی نیست خیلی قوی باشه!
    یه سری ویدیو دارم میخوام رایت کنم و روش قفل بذارم، امکانش هست؟!
    ویرایش توسط Amirkia : 18-12-2012 در ساعت 22:11
    نمایش امضاء

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با سلام
    خیلی تلاش کردم ولی نتوانستم با نرم افزار WTM Copy Protection کار کنم

چگونه می توان یک فایل exe را قفل کرد و به همراه دیگر فایل ها روی یک CD رایت کرد؟
    با تشکر

10. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط amirmasood
    با سلام
    خیلی تلاش کردم ولی نتوانستم با نرم افزار WTM Copy Protection کار کنم

چگونه می توان یک فایل exe را قفل کرد و به همراه دیگر فایل ها روی یک CD رایت کرد؟
    با تشکر
    برای پسورد گذاری روی سی دی نرم افزارهای دیگه با روشهای متفاوتی بازم هست اما بنده تجربه شخصی ندارم ولی اگه برای ارشیو کردن هست منظورم اینه که نمیخواهید به صورت اتوماتیک پخش شود مثل فایلهای تصویری , میتونید انها را فشرده کرده و پسورد گذاری کنیدبا وین رار و سپس روی سی دی رایت کنید . به نظرم ساده ترین روش هست . ضمنا منتظر نظرات دوستان دیگه باشید
    نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

12. عضو ثابت Darya آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sattar_gh
    با عرض سلام و خسته نباشید

میخواستم نرم افزاری برای گذاشتن قفل حرفه ای ( قفلی که نشه با CloneCd و نرم افزاری های اینطوری رایت بشه و یا حتی بر روی هارد دیسک کپی نشه ) بر روی سیدی رو معرفی کنید ؟؟؟؟

اگر آموزش نرم افزار هم معرفی کنید ممنون میشنم
    سلام
    ببينيد اگر بخواهيد با قفل هاي معمولي مثل TZ Copy وWTM استفاده كنيد خوب طبق صحبت دوستان بالاخره با كلون يا الكل ميشكنه
    ولي تنظيماتي داره كه جلوي الكل را ميتونه بگيره كه نزاره ايميج بگيره
    بنده يه پيشنهادي ديگه داشتم براتون قفل نگهبان نسخه طلايي اش را آپلود ميكنم از اون استفاده كنيد اگر چه اون هم قابل شكستن هست
    ولي يوزر معمولي نميتونه
    و در آخر اينكه اگر خواستيد ديتاتون را با فايل اتورانش برام بفرستيد تا براتون قفل گذاري كنم با برنامه اي كه خودم نوشتم كه مياد سي دي اصل را از غير اورجينال تشخيص ميده و ايميج ميسازم و ايميج قفلگذاري شده را براتون ارسال ميكنم كه هرچي بخواهيد بتونيد رايت كنيد و با برنامههاي بازار هم غير قابل كپي هست موفق باشيد
    اينم بگم بنده به صورت رايگان ميكنم يه وقت كسي فكر بد نكنه ها

13. نمایش تشکر

14. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با سلام بر Darya گرامی
    قفل نرم افزاری نگهبان را در اینترنت جستجو کردم ظاهرا با 3 فایل کرک که در اینترنت هست می توان قفلش را کپی کرد!!! لطفا در صورت امکان نحوه کار با نرم فزار WTM که با ALCOHOL 120 نتوان از آن ایمیج گرفت مختصرا شرح دهید. هر چه تلاش کردم نتوانستم با WTM کار کنم.
    ممنون

15. نمایش تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •