صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 17 از مجموع 17

موضوع: نحوه قفل گذاشتن روی سیدی

1. عضو ثابت Darya آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط amirmasood
    با سلام بر Darya گرامی
    قفل نرم افزاری نگهبان را در اینترنت جستجو کردم ظاهرا با 3 فایل کرک که در اینترنت هست می توان قفلش را کپی کرد!!! لطفا در صورت امکان نحوه کار با نرم فزار WTM که با ALCOHOL 120 نتوان از آن ایمیج گرفت مختصرا شرح دهید. هر چه تلاش کردم نتوانستم با WTM کار کنم.
    ممنون
    سلام اامیر مسعود جان انشالله فردا یه آموزش کامل براتون میزارم که با الکل و بعضي نرم افزارهاي ديگه نشه ایمیج گرفت که این راه را تجربی به دست اوردم ودر عین حال سازگار ولی همونطور که عرض کردم فقط یوزر عادی نمیتونه کپی کنه .موفق باشید

در ضمن مناسب ديدم يه موضوع جديد ايجادكنم با عنوان آموزش قفلگذاري روي سي دي Level 1 كه تو اون موضوع هر كدام از دوستان خواست سريع بره سراغش

2. نمایش تشکر

3. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام . آموزش استفاده از برنامه WTM CD PROTECT
    امیدوارم این مطلب بتواند تا حدودی در این زمینه راهنمایی کرده باشد .
    1- ابتدا برنامه را كه مي خواهيد قفل گذاري كنيد بر روي CD رايت كنيد يا با استفاده ازبرنامه UltraISO به صورت فايل ISO يا فرمتهاي ديگر درآوريد.
    2- در قسمت Image File با كليك بر روي Browse بايد فايل Image كه از CD تهيه كرده ايد را باز كنيد. با كليك بر روي Image List‌ مي توانيد نوع فرمتهاي Image‌ و شرايط استفاده از آنها را ببينيد. با كليك بر روي Open Image مي توانيد فايلهايي را كه بايد به Image‌ اضافه شوند را ببينيد. اين فايلها بايد به ISO اضافه شوند تا كل محتواي CD به واسطه كپي نشدن اين فايلها كپي نشود.
    3- در قسمت Add Error بايد در صورت استفاده از فايلهاي Image-Imp يعني فايلهاي با پسوند imp كه در فولدر Image-Imp بودند بايد از گزينه Make Sector Error استفاده كنيد. اين گزينه درجه كار كردن بر روي اين فايلها را مشخص مي كند تا چه حد غير قابل كپي باشند. دكمه Hanging Error …. ‌ فايلهاي error را به فايل اصلي نصب مانند install.exe اضافه مي كند. گزينه هاي پاييني نيز براي حمايت بيشتر در مقابل كپي نشدن است كه بايد با توجه به توضيحشان و محتواي CD از آنها استفاده كنيد.
    4- در قسمت Options مي توانيد حجم فايلي را كه بايد به فايل install.exe اضافه مي شود را تعيين كنيد. اين قسمت براي اين است كه بعضي فايلهاي اجرايي اگر به آنها فايلي اضافه شود و تغيير حجم دهند به درستي اجرا نمي شوند.
    5- با كليك بر روي Protect نيز مي توانيد كارهايي را كه در مراحل قبل انجام داده ايد بر روي فايل Image اعمال كنيد.
    " با تشکر از محمد غلامحسین "

پیوست : البته مطالب و ویدیوهای زیادی در این خصوص و موارد دیگه هستند اما بدلیل مغایرت با اصول و قوانین انجمن از قرار دادن انها معذوریم .از دوستانی که علاقمند هستند میتونند خیلی راحت پیدا کنند
    اموزش شکستن قفل نگهبان با کلون سی دی ,شکستن قفل حجمی با ایزو بوستر , شکستن قفل علی کامپیوتر با اولترا ایزو , کپی کردن مطالب دیسکهایی که با ایزو بوستر هم قابل نمایش نیستند و .....
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت Darya آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اون راهی که بنده توضیح دادم خیلی ساده تره ولی این راه شما هم میشه ممنون

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض رمز گذاری بر روی DVD

سلام خدمت دوستان عزیز هرچی تو فروم دنبال این موضوع گشتم پیدا نکردم و به اجبار تاپیک زدم اساتید اگر صلاح دونستید انتقال بدید دیگه

میخوام بدونم میشه رو DVD رمز گذاری کرد تا از تکثیر اون جلو گیری بشه ؟ فکر کنید محتوا فیلم هست و من میخوام فقط فیلم اجراء بشه نه کپی کرد تو سیستم و نه تکثیرش . خیلی هم خفن نبود نبود .

8. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط soheilsaadat
    سلام خدمت دوستان عزیز هرچی تو فروم دنبال این موضوع گشتم پیدا نکردم و به اجبار تاپیک زدم اساتید اگر صلاح دونستید انتقال بدید دیگه

میخوام بدونم میشه رو DVD رمز گذاری کرد تا از تکثیر اون جلو گیری بشه ؟ فکر کنید محتوا فیلم هست و من میخوام فقط فیلم اجراء بشه نه کپی کرد تو سیستم و نه تکثیرش . خیلی هم خفن نبود نبود .

سلام و پوزش بابت تاخیر .
    دوست گرامی میتونید از برنامه فوق استفاده کنید و توضیحات و اموزشش هم همراهش هست .

- جلوگیری از کپی شدن کامل CD یا DVD به صورت Image
    - جلوگیری از کپی شدن تک تک فایلهای داخل CD یا DVD
    - جلوگیری از Rip شدن دیسک های Audio CD
    - امکان محافظت چند لایه و چندتایی در یک CD یا DVD
    محافظت قوی از محتویات CD

عنوان:
    WTM Copy Protection 2.51

مشاهده صفحه

ضمن اینکه برنامه های متعددی دیگری جهت قفل و پسورد گذاری مثل ( Copy Protect ) و ... معرفی شده , که میتونید تست کنید .
    ضمن اینکه راه های متفاوتی در پسورد گذاری و جلوگیری از کپی شدن محتویات سی دی و .. توسط برنامه های مختلف استفاده میشه .
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    سلام و پوزش بابت تاخیر .
    دوست گرامی میتونید از برنامه فوق استفاده کنید و توضیحات و اموزشش هم همراهش هست .

- جلوگیری از کپی شدن کامل CD یا DVD به صورت Image
    - جلوگیری از کپی شدن تک تک فایلهای داخل CD یا DVD
    - جلوگیری از Rip شدن دیسک های Audio CD
    ............
    .

سلام، ببخشید مدیر جان شما نرم فزاری که دقیقا عکس این کار رو انجام بده میشناسی؟ یه رمزشکن، که بشه ازش برای ایمیج گرفتن از روی DVD استفاده کرد؟
    مثل DVD ها و مجموعه نرم افزاری های لرد و گردو و هلو ....
    یا این که تولید کننده های این مجموعه ها خودشون خفن تر از کسایی هستن که این نرم افزار ها رو ریلیز میکنن؟
    (ببخشید اگه اسپم کردم.)

11. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط koueosh
    سلام، ببخشید مدیر جان شما نرم فزاری که دقیقا عکس این کار رو انجام بده میشناسی؟ یه رمزشکن، که بشه ازش برای ایمیج گرفتن از روی DVD استفاده کرد؟
    مثل DVD ها و مجموعه نرم افزاری های لرد و گردو و هلو ....
    یا این که تولید کننده های این مجموعه ها خودشون خفن تر از کسایی هستن که این نرم افزار ها رو ریلیز میکنن؟
    (ببخشید اگه اسپم کردم.)

سلام .
    خواهش میکنم ,
    میتونید به این انجمن مراجعه کنید و تاپیکهای مربوطه را مطالعه کنید . چندین تاپیک در این خصوص هست .
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •