صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 16

موضوع: مباحث نرم افزار محافظت از اطلاعات خصوصی truecrypt

1. نمایش اطلاعات

Unhappy درخواست کمک برای بازیابی پسوورد فایل قفل گذاری شده به وسیله ی برنامه ی TrueCrypt

سلام دوستان

من چن وقت پیش با برنامه ی TruCrypt یک فایل 2 گیگابایتی ایجاد کردم و کلی اطلاعات شخصیم رو ریختم توش و پسوورد گذاشتم.

ولی الان بعد چن ماه که میخوام Mount کنم فایل رو هرچقدر که فکر میکنم یادم نمیاد چه پسووردی براش گذاشته بودم!!

خواهش میکنم کمکم کنید و راهنماییم کنید که چجوری میتونم اطلاعاتم رو از تو فایل Encrypt شده به وسیله این برنامه بکشم بیرون ...

2. نمایش اطلاعات

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> up <<<<<<<<<<<<<<<<<

3. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط serial killer
    سلام دوستان

من چن وقت پیش با برنامه ی trucrypt یک فایل 2 گیگابایتی ایجاد کردم و کلی اطلاعات شخصیم رو ریختم توش و پسوورد گذاشتم.

ولی الان بعد چن ماه که میخوام mount کنم فایل رو هرچقدر که فکر میکنم یادم نمیاد چه پسووردی براش گذاشته بودم!!

خواهش میکنم کمکم کنید و راهنماییم کنید که چجوری میتونم اطلاعاتم رو از تو فایل encrypt شده به وسیله این برنامه بکشم بیرون ...

دوست عزیز

تا جایی که من می دونم هیچ راهی وجود ندارد اما توصیه می کنم فایل مورد نظر رو پاک نکنید و تا مدتی صبر کنید شاید پسورد مورد نظر به یادتان افتاد.

البته منتظر نظرات دوستان دیگر هم بمانید.

4. نمایش تشکر

5. نمایش اطلاعات

بله،مـتأسفانه هیچ راهی وجود ندارد.دوست عزیز،اگر از سایت سافت گذر دانلود کرده باشید حتماً دیدید که چقدر تاکید شده اطلاعات محافظت شده بدون رمز عبور از بین میرود.

6. نمایش تشکر

7. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Serial Killer
    سلام دوستان

من چن وقت پیش با برنامه ی TruCrypt یک فایل 2 گیگابایتی ایجاد کردم و کلی اطلاعات شخصیم رو ریختم توش و پسوورد گذاشتم.

ولی الان بعد چن ماه که میخوام Mount کنم فایل رو هرچقدر که فکر میکنم یادم نمیاد چه پسووردی براش گذاشته بودم!!

خواهش میکنم کمکم کنید و راهنماییم کنید که چجوری میتونم اطلاعاتم رو از تو فایل Encrypt شده به وسیله این برنامه بکشم بیرون ...
    سلام
    دوست عزیز برنامه Passware Password Recovery Kit Professional فکر کنم مشکل شما رو حل کنه . با جستجو در گوگل میتونید پیداش کنید .

8. نمایش تشکر

9. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط king_of_chaf
    سلام
    دوست عزیز برنامه passware password recovery kit professional فکر کنم مشکل شما رو حل کنه . با جستجو در گوگل میتونید پیداش کنید .
    سلام،
    این نرم افزار که شما فرمودید مخصوص بازیابی پسورد تمامی نرم افزار های قفل گذاری است؟

10. نمایش تشکر

11. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Roya_s
    سلام،
    این نرم افزار که شما فرمودید مخصوص بازیابی پسورد تمامی نرم افزار های قفل گذاری است؟
    این نرم افزار در سافت گذر هم هست .
    دوست عزیز Roya_s ؟؟؟
    نمیتونم بگم قفل همه نرم افزارها رو میشکنه .بنده فقط یه بار باهاش پسورد یه فایل زیپ رو شکستم .در همین حد امتحانش کردم . تو یکی از سایت های ایرانی خونده بودم trucrpt رو هم پشتیبانی میکنه . تو لینک زیر برخی از امکانات این نرم افزار رو گفته :

12. نمایش تشکر

13. نمایش اطلاعات

ممنون کینگ عزیز،
    حالا اگر چنین برنامه ای بتوته قفل نرم افزار های سرسختی مانند TruCrypt رو بشکنه که قفل گذاری و محافظت از اطلاعات خصوصی بی معنا میشه و هیچ کس هیچجوره نمیتونه از اطلاعات خصوصیش محافظت کنه.

14. نمایش تشکر

15. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Roya_s
    ممنون کینگ عزیز،
    حالا اگر چنین برنامه ای بتوته قفل نرم افزار های سرسختی مانند TruCrypt رو بشکنه که قفل گذاری و محافظت از اطلاعات خصوصی بی معنا میشه و هیچ کس هیچجوره نمیتونه از اطلاعات خصوصیش محافظت کنه.
    من یبار که این نرم افزارو امتحان کردم خیلی طول کشید تا منو به نتیجه برسونه . اینجوری نیس که برنامه رو اجرا کنی سریع پسورد گم شده رو بهت بده . یه بدبختی هایی داره 100%
    حالا اگر ما اون اطلاعات شخصیمونو که قفل کردیم 1 روز بدیم دست یه آدم غریبه حق با شماس (احتمال داره طرف شیطونی کنه) . ولی هرکسی که اطلاعاتشو قفل میکنه بعید میدونم اون فایل قفل شده رو مدت طولانی دست یه آدم نامطمئن بزاره .
    سازنده این نرم افزار فکر نکنم قصدش این بوده که تو اطلاعات شخصی دیگران سرک بکشه بلکه رفع مشکل افرادی مثل کاربر عزیز Serial Killer بوده .

16. نمایش تشکر

17. نمایش اطلاعات

حرف شما درست.
    ولی سیستم هایی هستند که چندین کاربر دارن و ممکنه یکی از کاربران بخواد بعضی از اطلاعاتشو غیرقابل دسترس کنه.که با وجود چنین نرم افزار هایی بهتره همون اول با صداقت همه چی رو اعتراف کنه

18. نمایش تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •