صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 از مجموع 16

موضوع: مباحث نرم افزار محافظت از اطلاعات خصوصی truecrypt

1. عضو ثابت mehdicvl آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام. من به لینکی که دادین مراجعه کردم، لیست نرم افزارایی که به قول خودشون میتونن unprotected کنن رو مرور کردم! اسمی از TrueCrypt نبود هاااااااا!

-------------------
    ویرایش مجدد:
    فک کنم تو لیست نیاورده بود بنا به دلایلی... (مثلا اینکه هدف این نرم افزار بازیابی پسورد TrueCrypt نیست! اما اینکارم میکنه)
    من در داخل سایت سرچ که زدم، در مورد دور زدن پسورد TrueCrypt توضیحاتی داده شده بود که در لینک پایین میتونین مطالعه کنین:

ویرایش توسط mehdicvl : 19-05-2012 در ساعت 00:06
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. نمایش اطلاعات

واقعاً دیگه از نرم افزار های قفل گذاری نا امید شدم.TrueCrypt رو که بشه دور زد دیگه وای به حال بقیه.وای به حال کاربرانشون.دلشون خوشه اطلاعات خصوصیشون محافظت میشه.

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای غروب آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مباحث نرم افزار محافظت از اطلاعات خصوصی truecrypt

سلام دوستان
    احتمالا اکثرا با این نرم افزار آشنا باشید.نرم افزاری که اکثر افراد اونو پیشنهاد می کنن به علت قدرت و البته سهولت کار با اون ...
    و اما بنده یه سوال داشتم.آیا این نرم افزار رایگان هستش یا اونی که از سافت گذر دانلود کردیم عملا کرک شده ست؟؟؟؟؟
    چون من هیچ کرک یا سریالی همراه نرم افزار نمی بینم!!!!
    نمایش امضاء

6. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط غروب
    سلام دوستان
    احتمالا اکثرا با این نرم افزار آشنا باشید.نرم افزاری که اکثر افراد اونو پیشنهاد می کنن به علت قدرت و البته سهولت کار با اون ...
    و اما بنده یه سوال داشتم.آیا این نرم افزار رایگان هستش یا اونی که از سافت گذر دانلود کردیم عملا کرک شده ست؟؟؟؟؟
    سلام

به احتمال زیاد رایگان هست.چون بنده همین الان نصبش کردم .گزینه ای به نام register و این چیزا نداره.همچنین اگر رایگان نباشه حتماً باید با کرکی چیزی integrate شده باشه.که معمولاً این جور نرم افزار ها در UAC مایکروسافت به صورت unknown هستند.که برای این نرم افزار این چنین نیست.
    البته برای مطمئن شده میتونید از پشتیبانی سایت سافت گذر هم بپرسید.

7. نمایش تشکر

8. عضو حرفه ای غروب آواتار ها
    نمایش اطلاعات

خب این نرم افزار رایگانه
    اینو از صفحه ی اول سایت این نرم افزار میشه فهمید
    تو عکس مشخصه
    ضمن اینکه در توضیحات آموزش این برنامه به قسمتی که در عکس مشخص کردم و زیرش خط کشیدم توجه کنید
    گفته که ""توجه کنید که TrueCrypt container
    (این یه فایله که در یه قسمت از فضای خالی سیستم ایجاد میشه و عملا وظیفه ی ایجاد فضای مجازی رو از اون قسمت بر عهده داره.به عنوان مثال فایلی به حجم 15 گیگ در درایو G ایجاد می کنه و از این 15 گیگ به عنوان فضای درایو مجازی بهره می بره) مثل یک فایل عادی قابلیت کپی شدن یا حتی حذف رو داره!!!
    حالا مشکل من اینه اگه این فایل دستخوش تغییر بشه(مثلا حذف بشه)عملا درایو مجازی ایجاد شده دچار مشکل میشه و اطلاعات ما می پره!!!
    با توجه به اینکه این فایل در دسترسه و مخفی نیست ...
    دوستان این مشکل چطوری قابل حله!!!کسی می دونه یا مجبورم برم توضیحات حوصله سر بر نرم افزار رو بخونم ...

به عکس زیر دقت کنید
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط غروب
    سلام دوستان
    دوست عزیز

خوشبختانه این نرم افزار یک نرم افزار کاملا رایگان می باشد و جزو آن دسته از نرم افزار های رایگان هست که هیچ تغییری در سیستم ایجاد نمی کند (مثلا تغییر صفحه خانگی مرورگر) و هیچ گزینه ای هم برای ایجاد تبلیغات و غیره ندارد.

برای کسب اطلاعات دقیق تر می توانید به آدرس زیر مراجعه کنید :

:Link Button:

11. نمایش تشکر

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •