صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 13

موضوع: چطوری از دی وی دی قفل دار ایمیج بگیرم؟؟

1. عضو ثابت abc3x آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض چطوری از دی وی دی قفل دار ایمیج بگیرم؟؟

مجموعه لرد 2012
    روی دی وی دی های نرم افزاریش هیچ پسوردی نذاشته و به راحتی میشه کپیشون کرد
    اما روی 4 تا از دی وی دی های آموزشیش قفل گذاشته .

من برنامه های - UltraISO - Blindwrite - Alcohol.120.2.0.1.2033 - clon رو تست کردم ولی همشون تا یه درصد خاصی پیش میرند و بعد از اون به صورت اتوماتیک کنسل میشند
    همچنین وقتی با نرو از محتویات دی وی دی ایمیج گرفتم ، تا 100 درصد پیش رفت و نوشت " با موفقیت انجام شد".
    اما جالب اینجا بود ، که با اینکه ایمج درست گرفته شده بود ، ولی درصورتی کار میکرد که دی وی دی اصلی درون دستگاه میبود.
    و هر موقع که ایمیج رو باز میکردم و دی وی دی توی دستگاه نبود ، می نوشت : " اشکال در شناسایی قفل نرم افزار ".

شایان ذکر است ، وقتی از طریق my computer حجم اشغال شده توسط برنامه ها رو مشاهده میکریم حدود 3.8 گیگ بود ولی وقتی توی دی وی دی اصلی رو مشاهده
    و انداز گیری میکردیم حدود 3.2 گیگ رو نشن میداد. همچنین ایمیج گرفته شده 3.2 بود.

به نظر شما برای گرفتن ایمیج باید چکار کنم/

2. عضو متخصص E M P E R O R آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط abc3x
    مجموعه لرد 2012

من برنامه های - UltraISO - Blindwrite - Alcohol.120.2.0.1.2033 - clon رو تست کردم ولی همشون تا یه درصد خاصی پیش میرند و بعد از اون به صورت اتوماتیک کنسل میشند
    همچنین وقتی با نرو از محتویات دی وی دی ایمیج گرفتم ، تا 100 درصد پیش رفت و نوشت " با موفقیت انجام شد".
    اما جالب اینجا بود ، که با اینکه ایمج درست گرفته شده بود ، ولی درصورتی کار میکرد که دی وی دی اصلی درون دستگاه میبود.
    و هر موقع که ایمیج رو باز میکردم و دی وی دی توی دستگاه نبود ، می نوشت : " اشکال در شناسایی قفل نرم افزار ".

شایان ذکر است ، وقتی از طریق my computer حجم اشغال شده توسط برنامه ها رو مشاهده میکریم حدود 3.8 گیگ بود ولی وقتی توی دی وی دی اصلی رو مشاهده

سلام
    نمیشه که نمیشه
    منم مثل شما خواستم از آموزشی هاش ایمیج بگیریم به هیچ طریقی نشد و بیخیال شدم
    حتی تو انجمن خودشون هم بعضی کاربرا سوال کردن که مسئولینش جواب دادن اگر تونستید ایمیج بگیرید پیش ما جایزه دارید...

3. نمایش تشکر

4. عضو حرفه ای Mahdinim آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط abc3x
    مجموعه لرد 2012

برنامه IsoBuster v رو هم تست کنید روی دیسک داخل برنامه راست کلیک کنید و قسمتی رو تو عکس نشون دادم کلیک کنید

تصاویر پیوست شده
    • j.jpg (33.4 کیلو بایت, 127 نمایش)

5. نمایش تشکر

6. عضو ثابت abc3x آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mahdinim
    برنامه IsoBuster v رو هم تست کنید روی دیسک داخل برنامه راست کلیک کنید و قسمتی رو تو عکس نشون دادم کلیک کنید

انجام دادم نشد

7. نمایش تشکر

8. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

سلام. من اینجور مواقع از یه روش دیگه ای وارد عمل میشدم.

شکستن قفل، اونم مال جایی که معلومه یه عده متخصص کار درست روش وقت و انرژی گذاشتن، ممکنه ولی زمان و تخصص زیادی میخواد.

شما بهتره محتویات DVD رو ببینید، ببینید مثلاً فایل های ویدئویی و صوتی و فلش و آیکون ها و دکمه ها و وکتور ها و ..... کجا ذخیره شدن.

بعد همونارو داخل هاردتون کپی کنید. اگر وقت و حوصله کافی دارین، بشینید با برنامه هایی مثل Flash یا Director یا برنامه های ساده تری مثل Multimedia Builder یک عدد فایل اجرایی خوشگل به عنوان Autorun با امکانات خیلی بهتر از مال LORD با استفاده از اون فایل ها که از DVD استخراج کردید بسازید و روی DVD رایت کنید.

اگر حوصله ندارید و میبینید یک رابطه منطقی بین فایل های استخراج شده هست، مثلا مجموعه ویدئوهای مربوط به آموزش فتوشاپ رو فصل به فصل میشه تو یه folder قرار داد، اون موقع فایل هایی که استخراج کردید رو به سلیقه خودتون تو چندتا folder مرتب و روی DVD ذخیره کنید.

البته این زمانی ممکنه که فایل های استفاده شده داخل DVD قابل دسترسی باشه. یعنی کد گذاری شده نباشه، در قالب یک فایل اجرایی یکپارچه ساخته نشده باشه و اینا.

تازه اگه خیلی جون سخت باشید و بخواید هر طور شده این کارو انجام بدین میتونید برنامه های Capture مثل SnagIt یا Mirrilis Action رو هم امتحان کنید تا از آموزش هایی که داده میشه خودتون فیلم بگیرید، ریپ کنید و بعد اتوران اینتراکتیو خودتون رو بسازید.

9. نمایش تشکر

10. عضو حرفه ای 7sky آواتار ها
    نمایش اطلاعات

به نظر منم همیشه یه راهی وجود داره.. من خودم آموزش های lord رو ندارم اگه پیدا کردم روش کار میکنم، "نشد" نداریم، بلاخره روش کار میکنیم اگه شد که هیچی اگر هم نتونستم بلاخره چون راه های زیادی رفتیم خودش تجربه زیادیه..
    دست بالای دست زیاده
    نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

12. عضو ثابت abc3x آواتار ها
    نمایش اطلاعات

الکل آخرین ورژن رو تست کردم و موقعی که نصب شد یا هر موقع اجراش میکنم
    تصویر زیر میاد

پی از گذشت 10 ثانیه از شروع ایمیج نوشته زیر اومد

چه کار کنم؟؟؟

13. عضو حرفه ای Mahdinim آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط abc3x
    تصویر زیر میاد

چه کار کنم؟؟؟
    سلام مشکل کاملا واضح نیست ولی 90 درصد مشکل بخاطر کرک برنامه هست امکانش زیاده ایمیجم مشکل داشته باشه بهتر بود عکس های از ارور یا نوشته های ارور در مورد کامل نشده رایت بذارید از سالم بودن ایمیج مطمئن بشید برنامه رو هم با run as administrator اجرا کنید اگر در مورد کرک یا درست نصب شدن برنامه مطمئن نیستید میتونید برنامه رو دوباره نصب کنید و با یک کرک دیگه امتحان کنید امیدوارم مشکلتون حل بشه

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط abc3x
    تصویر زیر میاد

چه کار کنم؟؟؟
    در مورد تصویر اول ، همون طور که دوست عزیز mahdinim اشاره کردندمشکل از کرک برنامه است ، یک بار برنامه رو ب YOU UNUSTALLER در حالت SUPER MODE پاک کنید ، سیستم رو ری استرات کنید و دوباره اقدام به نصب کنید . برای فعال سازی هم از کرک پیوست شده استفاده کنید ، در مورد تصویر دوم مشکل از اون CD یا DVD هست که میخواین ازش ایمیج بگیرید.
    فایل های پیوست شده

16. نمایش تشکر

17. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

از دوستان کسی میدونه با چه برنامه ای سی دی ها رو قفل گذاری کرده اند؟
    برنامه قفل گذاری تولید خودشون هست یا نه؟

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •