سلام.دوستان کدوم یک از نسخه های فتوشاپ از همه بهتره؟ کدوم نسخه رو نصب کنم؟ پرتابل یه نسخه نصبی؟
سلام.دوستان کدوم یک از نسخه های فتوشاپ از همه بهتره؟ کدوم نسخه رو نصب کنم؟ پرتابل یه نسخه نصبی؟
@Gem
سلام.
آخرین نسخه از برنامه ی فوتوشاپ Adobe Photoshop CC 14 هستش. پس بهتره اینو نصب کنید.
در مورد پرتابل هم به خودتون بستگی داره. نسخه ی پرتابل بدون نیاز به نصب هستش![]()
سلام.
همون طور که علی جان فرمودن نسخه 14 آخرین نسخه است اما به گمونم فارسی نداره و باید از فارسی ساز استفاده کنید مثل فارسی ساز LeoMoon !
در مورد نصبی یا پرتابل هم به نظر بنده نصبی بهتره چون نسخه های پرتابل گاهی اوقات مشکلاتی دارن.![]()
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
@ Gem
با سلام. بعنوان کسی که مدت هاست از نسخه پرتابل استفاده می کنه باید عرض کنم که خیر مشکلی نخواهید داشت. کافیه به یک سری نکات ریز و کم اهمیت توجه کنید. نسخه cc هم در xp اجرا نمی شود. توضیحات بیشتر در این پست.
همچنین بهترین نسخه پرتابل که پیشنهاد می کنم نسخه هایی هست که بصورت paf پرتابل شدن چون واکنش پذیریشون (responsibility) با نسخه نصبی فرقی نداره. این همون نسخه ای هست که من استفاده می کنم (cs6 13.0.1.2) و از فارسی هم بخوبی پشتیبانی می کند و در ایکس پی نمی دونم کار کند یا نه اما نسخه (cs6 13.0.1.1) هم در همون صفحه لینکش هست که کار می کند در ایکس پی. حجمش هم برای دانلود تنها 93 مگابایت است. نسخه cc بصورت پرتابل هم از اینجا دانلود کنید. هردو لینک فیلتر هستن اما بهترین وبلاگ های دانلود پرتابل هستن که باید بوکمارکشون کنی. موفق باشید ;)
یک نکته هم به فرمایشات سه دوست خوبم اضافه کنم که Photoshop CC با تایپ فارسی مشکل نداره و به فارسی ساز نیازی نیست.
دیگه لازم نیست نسخه Middle-Easten دانلود کنید. از Preference برنامه میتونید این ویژگی رو فعال کنید.
Ctrl+K رو بزنید و از سمت چپ گزینه آخر یعنی Type رو انتخاب کنید. بعد Middle-Eastern & South Asia رو بردارید و OK کنید.
دیگه با تایپ فارسی مشکلی نخواهید داشت.![]()
بله فتوشاپ از خود نسخه cs6 به بعد دیگه ویرایش middle-eastern ارائه نداد. برای فارسی نویسی در cs6 هم باید مشابه همین تنظیمات بالا رو در تنظیمات انجام بدید که آموزشش در این تاپیک قرار داره. البته نمی دونم چرا اما در نسخه پرتابل cc (که لینک دادم)، بنده دانلود کردم نمی شد به این روش فارس نوشت. الان با چیزی که شاهین گفت امتحان می کنم. موفق باشید;)
ویرایش: همان روشی که در تاپیکی که لینک دادم بود رو انجام دادم و اینبار درست عمل کرد روی نسخه 14.2.1.
ویرایش توسط M-AUDIO : 22-05-2014 در ساعت 01:48
نمایش امضاء:)
سلام. دوستان. یه سوالی داشتم. من قبلا با فوتوشاپ cs6 کار می کردم . ولی بعد از نصب ویندوز جدید متاسفانه فوتوشاپ جدید ی که روش نصب شده بود کرک نشده بود و خلاصه باطل شد االن دیگه نمی تونم دوباره همون cS6 رو نصب کنم . می خواستم ببینم به نظر شما نسخه قبلی اش یعنی cS5 رو نصب کنم یا نسخه جدید یعنی CC؟ چون شنیدم که CC تفاوت های بیشتری با cs6 داره. من برنامه ای رو می خام که بیشترین شباهت رو به فوتوشاپ قبلی ام داشته باشه...ممنون می شم کمکم کنید...
با سلام و احترام
در پست شماره 5# هم لینک دانلود نسخه CS6 بصورت پرتابل رو قرار دادم (با حجم 100~ مگ) و هم لینک دانلود پرتابل CC با حجم 250~ مگ. می توانید دانلود کرده و تفاوت های آن را ببینید. یا اگر بنظرتون وقت گیر هست بنده دانلود کرده ام و دارم اگر از جای خاصی از نسخه CC می خواهید عکسی مشاهده کنید بگویید اسکرین شات یا فیلم بگیرم و آپلود کنم.
اینجانب چون زیاد به استفاده از پلاگین ها علاقه و نیازی ندارم و همچنین به بهداشت سیستم اهمیت می دهم هرگز از نسخه نصبی استفاده نمی کنم و دردسر نصب و حذف هم ندارم.
کلا نسخه های جدید تر فتوشاپ اینطوری نیست که تفاوت هاشون از زمین تا اسمان باشه (حداقل چیزی بوده که در تغییرات نسخه های اخیر دیدم)، بخصوص اگر دونسخه به هم نزدیک باشند. و توصیه می کنم به جای ثابت ماندن در نسخه قدیمی، خودتان رو با نسخه های جدید هماهنگ کنید. (CC در ایکس پی نصب نمی شود).
البته خود بنده هنوز از پرتابل CS6 استفاده می کنم. (چون کلی پریست و اکشن و استایل و ... ذخیره کرده ام وقت کوچ کردن ندارم:)))
بوک مارک ها