نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 از مجموع 7

موضوع: عدم نمایش تصویر در نسخه 64بیتی فتوشاپ

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض عدم نمایش تصویر در نسخه 64بیتی فتوشاپ

با عرض سلام و خسته نباشی خدمت دوستان
    من نسخه 64 بیتی cs6 را نصب کردم ولی وقتی عکسی را باهاش باز می کنم، هیچی نشون نمیده. به نظرتون مشکل از کجاست؟

وقتی نسخه 32 بیتی را نصب کردم این مشکل وجود نداشت ولی ترجیحا می خواهم نسخه 64 بیتی را داشته باشم( چون سی پی یو و ویندوزم همگی 64 بیت هستند)
    به نظرم برنامه هم به درستی کرک شده چون علاوه بر اینکه در قسمت about حرفی از trial بودن نزده، نسخه 32 بیتی هم به درستی اجرا می شود (چون اگر به خاطر کرک بود، باید نسخه 32بیتی هم مشکل داشت)
    درضمن عکسی هم از صفحه ام گذاشته ام.

ممنون می شوم اگر پاسخم را بدهید

Untitled-1.jpg

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

<p>
    نوشته اصلی توسط ensadegh
    با عرض سلام و خسته نباشی خدمت دوستان من نسخه 64 بیتی cs6 را نصب کردم ولی وقتی عکسی را باهاش باز می کنم، هیچی نشون نمیده. به نظرتون مشکل از کجاست؟ وقتی نسخه 32 بیتی را نصب کردم این مشکل وجود نداشت ولی ترجیحا می خواهم نسخه 64 بیتی را داشته باشم( چون سی پی یو و ویندوزم همگی 64 بیت هستند) به نظرم برنامه هم به درستی کرک شده چون علاوه بر اینکه در قسمت about حرفی از trial بودن نزده، نسخه 32 بیتی هم به درستی اجرا می شود (چون اگر به خاطر کرک بود، باید نسخه 32بیتی هم مشکل داشت) درضمن عکسی هم از صفحه ام گذاشته ام. ممنون می شوم اگر پاسخم را بدهید Untitled-1.jpg
    سلام عرض شد. حقیقت تابحال همچین مشکلی برای اینجانب که پیش نیامده است. همین ها به ذهنم رسید. وقتی عکس رو از حالت Tab به حالت Window در بیارید چه می شود باز هم ظاهر نمی شود؟ آیا احتمال دارد مشکل از سازگاری نسخه 64بیت با GPU باشد؟ یعنی با خامش کردن آن از Edit --Preferences ---Performance اتفاقی رخ نمی دهد؟ -------------------------------------------- این مطلب هم از helpx.adobe.com برایتان می گذارم مطالعش خالی از لطف نیست:
    نوشته اصلی توسط http://helpx.adobe.com/photoshop/kb/64-bit-os-benefits-limitations.html
    Processor speed and Photoshop operations Although the 64-bit version of Photoshop speeds up some operations, it doesn&#39;t speed all of them. And, it doesn&#39;t speed the operation equally. Generally, operations run approximately 8-12% faster. Overall, processor speed is not the main advantage of using the 64-bit version
    همانطور که می بینید می گوید نسخه 64بیت در نهایت چیزی بین 8 تا 12 درصد می تواند از CPU بهینه تر استفاده کند.
    نوشته اصلی توسط http://helpx.adobe.com/photoshop/kb/64-bit-os-benefits-limitations.html
    RAM use
    The primary advantage of using the 64-bit version is to access amounts of RAM beyond what Photoshop can access when the 32-bit version is run. You can take advantage of more than 4 GB of RAM only when you are on 64-bit systems, using 64-bit Photoshop. If you use files that require more than 4 GB of RAM, and you have enough RAM, all the processing you perform on your large images can be done in RAM. It&#39;s not necessary for Photoshop to swap out to the hard disk.
    This table lists the amount of RAM available to Photoshop with the different versions of Windows:
    Photoshop Version Windows Version Maximum amount of RAM Photoshop can use
    32 bit 32 bit 1.7 GB
    32 bit 64 bit 3.2 GB
    64 bit 64 bit as much RAM as you can fit into your computer
    در مطلب بالا هم همانطور که می بینید ذکر شده فتوشاپ 32 بیتی در ویندوز های 64 بیتی می تواند تا حداکثر 3.2 گیگابایت رم سیستم را شناسایی و مورد استفاده قرار بدهد. پس اگر به آدرس Edit --Preferences ---Performance در فتوشاپ &quot;&quot;&quot;64بیتی&quot;&quot;&quot; رفتید و مشاهده کردید (با توجه به میزان رم سیستمتان) حد اکثر میزان حافظه ای که می توانید در اختیار فتوشاپ بگذارید کمتر از 3200 مگابایت است خوب استفاده از نسخه 32بیتی بجای 64بیتی آنچنان تفاوتی ایجاد نخواهد نمود. شاید هم اگر یکبار پاک کنید و اینبار فقط 64بیتی را نصب کنید و 32 بیتی را نصب نکنید تاثیر بگذارد. (حذف و نصب مجدد، استفاده از یک نسخه جدید تر یعنی آپدیت شده، استفاده از کرک های دیگر در صورت امکان، آپدیت DirectX و درایور کارت گرافیکی هم که از آن دسته توصیه هایی است که برای همه ی نرم افزار ها صدق می کند) موفق باشید .</p>
    ویرایش توسط M-AUDIO : 29-10-2013 در ساعت 20:24 دلیل: اضافه کردن مطلب در مورد برتری های فتوشاپ 64 بیتی
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

خیلی خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتید، حالا که می بینم زیاد بین 32 و 64 بیت فرقی نمی کند (البته برای من) از همان نسخه 32 بیتی که به درستی کار می کند استفاده خواهم کرد.
    باز هم ممنونم

6. نمایش تشکر

7. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ensadegh
    با عرض سلام و خسته نباشی خدمت دوستان
    من نسخه 64 بیتی cs6 را نصب کردم ولی وقتی عکسی را باهاش باز می کنم، هیچی نشون نمیده. به نظرتون مشکل از کجاست؟

وقتی نسخه 32 بیتی را نصب کردم این مشکل وجود نداشت ولی ترجیحا می خواهم نسخه 64 بیتی را داشته باشم( چون سی پی یو و ویندوزم همگی 64 بیت هستند)
    به نظرم برنامه هم به درستی کرک شده چون علاوه بر اینکه در قسمت about حرفی از trial بودن نزده، نسخه 32 بیتی هم به درستی اجرا می شود (چون اگر به خاطر کرک بود، باید نسخه 32بیتی هم مشکل داشت)
    درضمن عکسی هم از صفحه ام گذاشته ام.

ممنون می شوم اگر پاسخم را بدهید

Untitled-1.jpg
    دوست من!
    اگر اشتباه نکنم شما دارید از لپ‌تاپ استفاده می‌کنید و لپ‌تاپ‌تون دوتا کارت گرافیک داره.
    فتوشاپ شما اشتباهاً داره از کارت گرافیک Intel که قدرت کمتری داره استفاده می‌کنه و از GPUی کارت گرافیک اصلی‌تون (که احتمالاً Nvidia هست) استفاده نمی‌کنه!
    برای حل مشکل می‌تونید به تنظیمات کارت گرافیک‌تون رفته و از اونجا تعیین کنید که فتوشاپ با کارت گرافیک اصلی‌تون اجرا بشه یا می‌تونید روی آیکن Photoshop CS6 راست‌کلیک کرده و از قسمت Run with graphics processor، گزینه‌ی High-performance NVIDIA processor را انتخاب کنید.
    اگر در منوی راست‌کلیک شما گزینه‌ی Run with graphics processor موجود نبود، به Nvidia control panel رفته و در قسمت Desktop گزینه‌ی Run with graphics processor را به منوی راست‌کلیک اضافه کنید.
    امیدوارم فتوشاپ‌تون را به نسخه‌ی ۳۲بیتی تغییر نداده باشید!
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. نمایش اطلاعات

ctrl+k رو بزن
    تو بخش performance
    تو مربع Graphics Processor Settings
    تیک عبارت Use Graphics Processor رو بردار
    ممنونم از کسی که اینو توی یه پیج دیگه نوشته بود
    موفق باشین

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mohsenbaran
    ctrl+k رو بزن
    تو بخش performance
    تو مربع Graphics Processor Settings
    تیک عبارت Use Graphics Processor رو بردار
    ممنونم از کسی که اینو توی یه پیج دیگه نوشته بود
    موفق باشین
    سلام

جالبه که پارسال که اون پاسخ رو دادم دقیقا همین حدس رو هم زده بودم (خط دوم پاسخم). اما متاسفانه اطلاع رسانی نکردند که پاسخ همین بود یا خیر.
    پس شما شخصاً امتحان کردید و مطمئنید که دلیل و پاسخ نهایی این مشکل همین هست دیگه؟

12. نمایش تشکر

13. نمایش اطلاعات

Icon23

سلام . هم این مشکل رو دارم . وقتی عکسی رو در فتوشاپ باز میکنم بالا نمیاره . هر کار هم میکنم درست نمیشه . لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •