نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 از مجموع 7

موضوع: انتخاب و رسم دقیق در فتوشاپ

1. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض انتخاب و رسم دقیق در فتوشاپ

سلام
    من یه دایره ی سفید رنگ به ابعاد 43 در 43 دارم
    حالا میخوام دقیق 2 یا 3 پیکسل کمتر ، یعنی با ابعاد 40 در 40 ، یه دایره ی دیگه داخلش بکشم تا subtract کنم دایره ی جدید کشیده شده رو از دایره ی قبلی
    حالا چجوری میتونم دقیق از ایتدای خود همون دایر ای که کشیدم ، از همونجا شروع به کشیدن دایره ی جدید کنم؟ کشیدن ابعاد دایره ی 40 در 40 رو بصورت دقیق میدونم ولی اینکه چجوری از شروع دایره ی قبلی ، شروع به کشیدن کنم رو نمیدونم
    توی فتوشاپ لایه ها ابعاد ندارن برخلاف افترافکت؟ یعنی همه ی لایه های جدیدی که درست میشن ، به اندازه ی ریزولیشن کل پروژه ان؟
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

تغییر سایز یک لایه در فتوشاپ چجوری هه؟
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

آها فهمیدم
    از منوی edit ، گزینه ی free transform رو انتخاب و بعد از اتمام کار ، enter رو میزنیم
    فقط چرا این جوری طراحی کردن فتوشاپ رو؟ افترافکت رو هم با اونکه آدوب طراحی کرد ، خیلی راحت تر از فتوشاپ هه . جوری طراحی شد که کمترین استفاده از منوها رو داره افترافکت
    با اونکه هر دو نرم افزار رو یه شرکت زد!!
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. نمایش اطلاعات

Icon19 مشکل

سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم طرح یه سری اشکال نقوش اسلیمی مانند این چجوری ممکنه لطفا راهنماییم کنین
    تصاویر پیوست شده

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط javati68
    سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم طرح یه سری اشکال نقوش اسلیمی مانند این چجوری ممکنه لطفا راهنماییم کنین
    سلام و ادب

اگه طراح ذاتی و با استعداد باشید (یعنی بتونید همچین طرح هایی رو روی کاغذ با اتود و غیره بکشید از توی ذهنتون)، دو تا راه دارید. یکی نتیجه ی روی کاغذتون رو اسکن و سپس به وکتور (طرح برداری) تبدیل کنید. راه دوم هم اینکه با یک نرم افزار گرافیک برداری مستقیما نقشتون رو پیاده سازی کنید. چون فتوشاپ نرم افزار گرافیک rasterیی (پیکسلی) هست امکاناتش ضعیف هست در اون زمینه و گزینه مناسبی برای دراوردن همچین طرح هایی نیست. نرم افزارهای طراحی برداری مثل coreldraw و illustrator و inkscape و غیره گزینه های پیش رو هستن.

در غیر اینصورت، از مجموعه طرح های آماده موجود در اینترنت باید بهره ببرید که خیلی از گرافیست ها این کارو می کنن.

10. نمایش تشکر

11. نمایش اطلاعات

سلام آموزش خاصی دارین که بشه عینا همین تصویر رو باهمین کیفیت پایین به وکتور تبدیل کنه چون من میخوام همین رو تبدیل کنم به یه عکس باکیفیت واسه چاپ

12. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط javati68
    سلام آموزش خاصی دارین که بشه عینا همین تصویر رو باهمین کیفیت پایین به وکتور تبدیل کنه چون من میخوام همین رو تبدیل کنم به یه عکس باکیفیت واسه چاپ
    درود
    این یه طرحو من براتون تبدیل به وکتور کردم+فیلم با کمک Image Tracing در Illustrator. تو فتوشاپ هم میتونید بازش کنید (file>place embedded یا place linked).
    دو تکه فیلم کوتاه هم در مجموعه illustrator cc essential training از لیندا هست که اون هارو هم ببینید دستتون راه می افته (تو فیلم من افتاده اسماشون).
    این تصویرتون چون خیلی خطوطش بهم نزدیک بودن 100درصد در نیومد البته.

13. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •