نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: آموزش نصب Adobe Photoshop CC 2015.5 17.0 x86/x64

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض آموزش نصب Adobe Photoshop CC 2015.5 17.0 x86/x64

من
    Adobe Photoshop CC 2015.5 17.0 x86/x64 خریدم
    برای نصب دچار مشکل شدم
    روی sign in later میزنم دو تا گزینه پایین صفحه میاد start trial و license this software
    من نمیخوام تریال نصب کنم .گزینه اینستال یا ترای نمیاد.چطور باید نصب کنم؟لطفا راهنمایی کنید امروز حتما باید نصب کنم ،
    مرسی

2. نمایش تشکر

3. عضو ممتاز shahrabiamir آواتار ها
    نمایش اطلاعات

درود

قبلا روی سیستم فوتوشاپ نداشتید؟

4. نمایش اطلاعات

نه تازه ویندوز عوض کردم

5. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط titi
    نه تازه ویندوز عوض کردم
    درود بر شما

خب اگر به صورت Trail وارد شید میتونید با کرک Painter یا X-Force آن را کرک کنید ( و همینطور گروه های دیگه ) و اگر بر روی گزینه لایسنس بزنید و پس از آن گزینه Offline Active ( و یا گزینه ای مانند به این , چون مدت زیادی هست که چون مدت زمان زیادی هست که در گزینه فعال سازی وارد نشدم در حال حاضر خاطرم نیست ) و پس از آن Request Code که فتوشاپ به شما میده را در قسمت Request Code برنامه X-Force کپی کنید و Generate را بزنید و کد فعال سازی را وارد فتوشاپ کنید .

خوشبختانه و یا متاسفانه ! برنامه های زیادی برای کرک کردن محصول های Adobe وجود دارد که به پله مانند از دیگر نرم افزار ها Autodesk , HU کاکردشان صحیح تر است.

موفق باشید

6. نمایش تشکر

7. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Helper
    درود بر شما

خب اگر به صورت Trail وارد شید میتونید با کرک Painter یا X-Force آن را کرک کنید ( و همینطور گروه های دیگه ) و اگر بر روی گزینه لایسنس بزنید و پس از آن گزینه Offline Active ( و یا گزینه ای مانند به این , چون مدت زیادی هست که چون مدت زمان زیادی هست که در گزینه فعال سازی وارد نشدم در حال حاضر خاطرم نیست ) و پس از آن Request Code که فتوشاپ به شما میده را در قسمت Request Code برنامه X-Force کپی کنید و Generate را بزنید و کد فعال سازی را وارد فتوشاپ کنید .

خوشبختانه و یا متاسفانه ! برنامه های زیادی برای کرک کردن محصول های Adobe وجود دارد که به پله مانند از دیگر نرم افزار ها Autodesk , HU کاکردشان صحیح تر است.

موفق باشید
    فایل مربوط به X-Force وجود داره ولی با کلیک
    license this software ی پیغام میده میگه ب اینترنت وصل بشید.در صورتی که باید
    Request Code بخواد.قبلا illustrator cc 2014 نصب کردم همین مراحل طی کردم ولی Adobe Photoshop CC 2015.5 17.0 x86/x64 نمیشه .

8. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط titi
    فایل مربوط به X-Force وجود داره ولی با کلیک
    license this software ی پیغام میده میگه ب اینترنت وصل بشید.در صورتی که باید
    Request Code بخواد.قبلا illustrator cc 2014 نصب کردم همین مراحل طی کردم ولی Adobe Photoshop CC 2015.5 17.0 x86/x64 نمیشه .

در گام اول همونطور که میدونید باید زمان کرک دسترسی سیستم رو به اینترنت قطع کنید , خب حال از گزینه Try برای نصب استفاده میکنید و پس از آن Sign In و Connect Later خب حال از شما سریال میخواد که در برنامه X-Force موجوده و پس از آن برنامه نصب میشود و زین پس نوبت به وارد شدن به برنامه است که از گزینه I Have Trouble Connection استفاده کنید و در گام بعد Active Offline و Generate Request Code و حال Request کد رو وارد برنامه X-Force کنید و کد Active را دریافت کنید .

موفق باشید

9. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)