سلام ، من میخوام این فایل psd که دارم رو از حالت افقی به عمودی تبدیل کنم ، با تمام ویژگی هایی که در حالت افقی داره
سلام ، من میخوام این فایل psd که دارم رو از حالت افقی به عمودی تبدیل کنم ، با تمام ویژگی هایی که در حالت افقی داره
نمایش امضاءپاسخ هایی که برای بنده ارسال میکنید رو در تگ نقل قول قرار بدید ، اطلاع رسانی بشه بهم
درود
میخواین تمام افکت ها و فریم هایی که وجود داره رو عمودی کنید ؟
اگر همینطوره تمام لایه هارو باهم مرج کنید ( ادغام کردم ) و بعدش به Edit , Transform برید ( یا کلید ترکیبی Ctrl + T ) و اون رو به عمودی تغییر حالت بدین و یا بعد از مرج کردم لایه ها به Image , Rotation برید و از اونجا به عمودی تبدیل کنید شکل رو .
موفق باشید
میشه زیر دیپلم بگید ؟؟من از همین ابتدا به مشکل خوردم ؛ چجوری لایه ها رو باهم ادغام کنم ؟
درست یا غلط من این مراحلی که توی عکس مشخص کردم رو رفتم ؛ اما نسبت کلی فایل psd نچرخید !
نمایش امضاءپاسخ هایی که برای بنده ارسال میکنید رو در تگ نقل قول قرار بدید ، اطلاع رسانی بشه بهم
معمولا در نسخه های فتوشاپ ( 6 ) در منوی Layer میتونید این کار را انجام دهید . گزینه Merge Down برای مرج لایه فعال با لایه زیرین و
Merge Visible برای مرج تمامی لایه هایی که چشم انها روشن یا فعال باشد .
Flatten Image برای مرج تمام لایه و در نتیجه فقط یک لایه در قسمت و کادر لایه ها خواهیم داشت به نام Background
ویرایش توسط S!RUS : 15-04-2016 در ساعت 01:15 دلیل: کوتاه کردن نقل قول
البته کاربر عزیز (OMID_M) راهنمایی درستی کردن , شما اینهارو از گروهی درش قرار دادید در بیارید ( روی گروه راست کلیک کنید و Ungroup رو انتخاب کنید ) و بعد به اولین لایه برید ( لایه ای که بالا تمام لایه هاست ) و بعد روش راست کلیک کنید و Merge Visible رو انتخاب کنید , خب حالا میبینید تمام لایه ها باهم ادغام شدن و شما فقط یک لایه دارین حالا به Edit , Free Transform و تصویر رو طبق میلتون کوچک یا بزرگ و همینطور افقی و عمودی کنین .
اگر همچنان موفق به انجام اینکار نشدید بگید تا بنده خودم برای شما فایل PSD رو ویرایش کنم و لینکش رو قرار بدم
موفق باشید
درود .
با تشکر از دوستانیکه در تاپیک مشارکت کردند .
کاربر گرامی خیلی بعیده که منظور شما چنین حالتی باشه , که در تصویر مشخص شده , ( لایه ها مرج و سپس ایمیج روتیت شده )
2016-04-15_011439.jpg
یعنی در نهایت تصویر تمام شده شما بدین صورت , بصورت عمودی باشد ,
کلیه خواص فایلهای فوق اگه قرار باشه حفظ بشه و از افقی به عمودی تغییر کنه , باید افراد در تصویر در بالای صفحه بصورت افقی قرار گیرند به نسبت کادر اصلی و سایز ان و خود نوشته هم باید بصورت افقی در پایین تصویر افراد قرار بگیره , البته اگه منظور شما چنین باشد . که در صورت مثبت بودن جواب تون , به نظر بنده بعید هست , چون در اصل باید سایز فایل اصلی هم تغییر کند و نسبت افقی و عمودی بودن فایل اولیه تغییر کند و بعد خود افراد ( که باید لایه جداگانه داشته باشد ) و سپس نوشته فوق ( که باید لایه جداگانه داشته باشد ) و در نهایت بگراند تصویر هم بدین شکل و صورت .
در کل باید قبل از هر کاری کلیه لایه ها ابتدا بدین صورت درست شود ( تغییر کند ) .
یعنی چیزی شبیه این تصویر , که البته فایل اصلی سایزش تغییر داده نشد , بهمین دلیل افراد کشیده خواهند شد و شده . و البته جزییاتش به دلیل مثال بودنش اعمال نشده در این تصویر , فقط خیلی ساده به دلیل مثال بودن ان تهیه گردید وگرنه فایل اصلی و نوشته ها و .... باید تغییر داده بشه , پس خواص و ویژگی ها انطور که شما میخواهید حفظ نخواهد شد البته تا جایی که بنده در جریان هستم . ضمنا برای چرخیدن یا روتیت فایل اصلی که اشاره کردید باید ابتدا جداگانه اونرا هم تغییر بدید
2016-04-15_020326.jpg
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
برای اینکه به دردسر نیفتید بنده فایل رو ویرایش کردم , میتونید از لینک زیر دریافت کنید
PSD File
Edit File For Haji Farbod.png
که البته اگر منظور شما عمودی کردن به صورت تصویر بالا هست
موفق باشید
فایل رو چرخوندم ؛ اما میخوام اون قسمت هایی که مشخص کردم از تصویر حذف بشه و به بالا و پایین تصویر اضافه بشه ؛ که تصویر نهایی مثل تصویر دوم نشه
با حرفتون موافقم ؛ این تصویر والکینگ دد مال خود فایل هست ؛ تصویری که من میخواستم توی این قالب psd بزارم عمودی بود .
نسبت سایز اصلی هم باید تغییر کنه ، درسته ؛ الان توی تصاویر بالا من نتونستم تغییر بدم ، تصویر خراب شده
خیــلی ممنونچقدر حجم فایل زیاد شده
راستی الان یه تصویر جدید قرار بدم توی قالب و سیو کنم میشه png و بدون بکگراند ذخیره کرد ؟
@ haj_farbod
در تصویر پایین چیزی را که میبینید , فقط فایل اصلی ( سند ) روتیت شده و کلیه تغییرات ( روتیت ) را تحت تاثیر قرار داده بازم میگم اگه منظور شما اینجوری باشه
در کل مواردی که توضیح داده شده + اینکه کدوم مورد را مد نظرتون بود را توجه کنید
1.jpg
برای اینکه فایل نهایی هم حجیم نشه اون لایه هایی که چراخش را خاموش کرده اید ( غیر فعال ) را دلیت کنید
توضیح تغییر کلیه خواص و ویژگی ها را هم در پست قبلی توضیح دادم .
البته شخصا کار اقا مسعود عزیز و استاد بودن ایشون را قبول دارم , گاها برای گرفتن الگو برای اموزش هاشون ساعتها وقت میزارند , موردی بود با ایشون مشورت کنید , موردی هم که توضیح دادم به این دلیل بود که سوال شما مشخص نبود چه منظوری دارید .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
برای ذخیره به صورت PNG چشمی بکگراند رو بردارید و به حالت PNG دخیره کنین
درباره کم کردن حجم فایل ها هم میتونین از پیشنهادی که سیروس جان دادن استفاده کنین , همینطور ایشون توضیحات و ویژگی ها کاملی درباره چرخاندن اینطور فایل ها دادن که دیگه نیازی به توضیح بنده نیست .
موفق باشید
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها