نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 10

موضوع: ایجاد تغییر در فایل psd

1. عضو ثابت haj_farbod آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض ایجاد تغییر در فایل psd

سلام ، من میخوام این فایل psd که دارم رو از حالت افقی به عمودی تبدیل کنم ، با تمام ویژگی هایی که در حالت افقی داره
    نمایش امضاء

2. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط haj_farbod
    سلام ، من میخوام این فایل psd که دارم رو از حالت افقی به عمودی تبدیل کنم ، با تمام ویژگی هایی که در حالت افقی داره

درود

میخواین تمام افکت ها و فریم هایی که وجود داره رو عمودی کنید ؟

اگر همینطوره تمام لایه هارو باهم مرج کنید ( ادغام کردم ) و بعدش به Edit , Transform برید ( یا کلید ترکیبی Ctrl + T ) و اون رو به عمودی تغییر حالت بدین و یا بعد از مرج کردم لایه ها به Image , Rotation برید و از اونجا به عمودی تبدیل کنید شکل رو .

موفق باشید

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت haj_farbod آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Helper

تمام لایه هارو باهم مرج کنید ( ادغام کردم )

میشه زیر دیپلم بگید ؟؟ من از همین ابتدا به مشکل خوردم ؛ چجوری لایه ها رو باهم ادغام کنم ؟

درست یا غلط من این مراحلی که توی عکس مشخص کردم رو رفتم ؛ اما نسبت کلی فایل psd نچرخید !
    نمایش امضاء

5. عضو ثابت OMID_M آواتار ها
    نمایش اطلاعات

میشه زیر دیپلم بگید ؟؟ من از همین ابتدا به مشکل خوردم ؛ چجوری لایه ها رو باهم ادغام کنم ؟

درست یا غلط من این مراحلی که توی عکس مشخص کردم رو رفتم ؛ اما نسبت کلی فایل psd نچرخید !

معمولا در نسخه های فتوشاپ ( 6 ) در منوی Layer میتونید این کار را انجام دهید . گزینه Merge Down برای مرج لایه فعال با لایه زیرین و
    Merge Visible برای مرج تمامی لایه هایی که چشم انها روشن یا فعال باشد .
    Flatten Image برای مرج تمام لایه و در نتیجه فقط یک لایه در قسمت و کادر لایه ها خواهیم داشت به نام Background
    ویرایش توسط S!RUS : 15-04-2016 در ساعت 01:15 دلیل: کوتاه کردن نقل قول

6. نمایش تشکر

7. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

البته کاربر عزیز (OMID_M) راهنمایی درستی کردن , شما اینهارو از گروهی درش قرار دادید در بیارید ( روی گروه راست کلیک کنید و Ungroup رو انتخاب کنید ) و بعد به اولین لایه برید ( لایه ای که بالا تمام لایه هاست ) و بعد روش راست کلیک کنید و Merge Visible رو انتخاب کنید , خب حالا میبینید تمام لایه ها باهم ادغام شدن و شما فقط یک لایه دارین حالا به Edit , Free Transform و تصویر رو طبق میلتون کوچک یا بزرگ و همینطور افقی و عمودی کنین .

اگر همچنان موفق به انجام اینکار نشدید بگید تا بنده خودم برای شما فایل PSD رو ویرایش کنم و لینکش رو قرار بدم

موفق باشید

8. نمایش تشکر

9. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

درود .
    با تشکر از دوستانیکه در تاپیک مشارکت کردند .
    کاربر گرامی خیلی بعیده که منظور شما چنین حالتی باشه , که در تصویر مشخص شده , ( لایه ها مرج و سپس ایمیج روتیت شده )

2016-04-15_011439.jpg
    یعنی در نهایت تصویر تمام شده شما بدین صورت , بصورت عمودی باشد ,
    کلیه خواص فایلهای فوق اگه قرار باشه حفظ بشه و از افقی به عمودی تغییر کنه , باید افراد در تصویر در بالای صفحه بصورت افقی قرار گیرند به نسبت کادر اصلی و سایز ان و خود نوشته هم باید بصورت افقی در پایین تصویر افراد قرار بگیره , البته اگه منظور شما چنین باشد . که در صورت مثبت بودن جواب تون , به نظر بنده بعید هست , چون در اصل باید سایز فایل اصلی هم تغییر کند و نسبت افقی و عمودی بودن فایل اولیه تغییر کند و بعد خود افراد ( که باید لایه جداگانه داشته باشد ) و سپس نوشته فوق ( که باید لایه جداگانه داشته باشد ) و در نهایت بگراند تصویر هم بدین شکل و صورت .
    در کل باید قبل از هر کاری کلیه لایه ها ابتدا بدین صورت درست شود ( تغییر کند ) .
    یعنی چیزی شبیه این تصویر , که البته فایل اصلی سایزش تغییر داده نشد , بهمین دلیل افراد کشیده خواهند شد و شده . و البته جزییاتش به دلیل مثال بودنش اعمال نشده در این تصویر , فقط خیلی ساده به دلیل مثال بودن ان تهیه گردید وگرنه فایل اصلی و نوشته ها و .... باید تغییر داده بشه , پس خواص و ویژگی ها انطور که شما میخواهید حفظ نخواهد شد البته تا جایی که بنده در جریان هستم . ضمنا برای چرخیدن یا روتیت فایل اصلی که اشاره کردید باید ابتدا جداگانه اونرا هم تغییر بدید

2016-04-15_020326.jpg
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

برای اینکه به دردسر نیفتید بنده فایل رو ویرایش کردم , میتونید از لینک زیر دریافت کنید
    PSD File

Edit File For Haji Farbod.png

که البته اگر منظور شما عمودی کردن به صورت تصویر بالا هست

موفق باشید

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت haj_farbod آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Helper
    البته کاربر عزیز (OMID_M) راهنمایی درستی کردن , شما اینهارو از گروهی درش قرار دادید در بیارید ( روی گروه راست کلیک کنید و Ungroup رو انتخاب کنید ) و بعد به اولین لایه برید ( لایه ای که بالا تمام لایه هاست ) و بعد روش راست کلیک کنید و Merge Visible رو انتخاب کنید , خب حالا میبینید تمام لایه ها باهم ادغام شدن و شما فقط یک لایه دارین حالا به Edit , Free Transform و تصویر رو طبق میلتون کوچک یا بزرگ و همینطور افقی و عمودی کنین .

اگر همچنان موفق به انجام اینکار نشدید بگید تا بنده خودم برای شما فایل PSD رو ویرایش کنم و لینکش رو قرار بدم

موفق باشید
    فایل رو چرخوندم ؛ اما میخوام اون قسمت هایی که مشخص کردم از تصویر حذف بشه و به بالا و پایین تصویر اضافه بشه ؛ که تصویر نهایی مثل تصویر دوم نشه
    نوشته اصلی توسط S!RUS
    درود .
    با تشکر از دوستانیکه در تاپیک مشارکت کردند .
    کاربر گرامی خیلی بعیده که منظور شما چنین حالتی باشه , که در تصویر مشخص شده , ( لایه ها مرج و سپس ایمیج روتیت شده )

2016-04-15_011439.jpg
    یعنی در نهایت تصویر تمام شده شما بدین صورت , بصورت عمودی باشد ,
    کلیه خواص فایلهای فوق اگه قرار باشه حفظ بشه و از افقی به عمودی تغییر کنه , باید افراد در تصویر در بالای صفحه بصورت افقی قرار گیرند به نسبت کادر اصلی و سایز ان و خود نوشته هم باید بصورت افقی در پایین تصویر افراد قرار بگیره , البته اگه منظور شما چنین باشد . که در صورت مثبت بودن جواب تون , به نظر بنده بعید هست , چون در اصل باید سایز فایل اصلی هم تغییر کند و نسبت افقی و عمودی بودن فایل اولیه تغییر کند و بعد خود افراد ( که باید لایه جداگانه داشته باشد ) و سپس نوشته فوق ( که باید لایه جداگانه داشته باشد ) و در نهایت بگراند تصویر هم بدین شکل و صورت .
    در کل باید قبل از هر کاری کلیه لایه ها ابتدا بدین صورت درست شود ( تغییر کند ) .
    یعنی چیزی شبیه این تصویر , که البته فایل اصلی سایزش تغییر داده نشد , بهمین دلیل افراد کشیده خواهند شد و شده . و البته جزییاتش به دلیل مثال بودنش اعمال نشده در این تصویر , فقط خیلی ساده به دلیل مثال بودن ان تهیه گردید وگرنه فایل اصلی و نوشته ها و .... باید تغییر داده بشه , پس خواص و ویژگی ها انطور که شما میخواهید حفظ نخواهد شد البته تا جایی که بنده در جریان هستم . ضمنا برای چرخیدن یا روتیت فایل اصلی که اشاره کردید باید ابتدا جداگانه اونرا هم تغییر بدید

2016-04-15_020326.jpg
    با حرفتون موافقم ؛ این تصویر والکینگ دد مال خود فایل هست ؛ تصویری که من میخواستم توی این قالب psd بزارم عمودی بود .

نسبت سایز اصلی هم باید تغییر کنه ، درسته ؛ الان توی تصاویر بالا من نتونستم تغییر بدم ، تصویر خراب شده

نوشته اصلی توسط Helper
    برای اینکه به دردسر نیفتید بنده فایل رو ویرایش کردم , میتونید از لینک زیر دریافت کنید
    PSD File

Edit File For Haji Farbod.png

که البته اگر منظور شما عمودی کردن به صورت تصویر بالا هست

موفق باشید

خیــلی ممنون چقدر حجم فایل زیاد شده

راستی الان یه تصویر جدید قرار بدم توی قالب و سیو کنم میشه png و بدون بکگراند ذخیره کرد ؟
    نمایش امضاء

14. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@ haj_farbod
    در تصویر پایین چیزی را که میبینید , فقط فایل اصلی ( سند ) روتیت شده و کلیه تغییرات ( روتیت ) را تحت تاثیر قرار داده بازم میگم اگه منظور شما اینجوری باشه
    در کل مواردی که توضیح داده شده + اینکه کدوم مورد را مد نظرتون بود را توجه کنید

1.jpg
    برای اینکه فایل نهایی هم حجیم نشه اون لایه هایی که چراخش را خاموش کرده اید ( غیر فعال ) را دلیت کنید
    توضیح تغییر کلیه خواص و ویژگی ها را هم در پست قبلی توضیح دادم .
    البته شخصا کار اقا مسعود عزیز و استاد بودن ایشون را قبول دارم , گاها برای گرفتن الگو برای اموزش هاشون ساعتها وقت میزارند , موردی بود با ایشون مشورت کنید , موردی هم که توضیح دادم به این دلیل بود که سوال شما مشخص نبود چه منظوری دارید .
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

16. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

فایل رو چرخوندم ؛ اما میخوام اون قسمت هایی که مشخص کردم از تصویر حذف بشه و به بالا و پایین تصویر اضافه بشه ؛ که تصویر نهایی مثل تصویر دوم نشه

راستی الان یه تصویر جدید قرار بدم توی قالب و سیو کنم میشه png و بدون بکگراند ذخیره کرد ؟
    برای ذخیره به صورت PNG چشمی بکگراند رو بردارید و به حالت PNG دخیره کنین

درباره کم کردن حجم فایل ها هم میتونین از پیشنهادی که سیروس جان دادن استفاده کنین , همینطور ایشون توضیحات و ویژگی ها کاملی درباره چرخاندن اینطور فایل ها دادن که دیگه نیازی به توضیح بنده نیست .

موفق باشید

17. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)