سلام
من می خوام نرم افزار فتوشاپ و دانلود کنم. در سایت سرچ کردم، نتیجه های زیادی برام نشون داده شد. لطف کنید راهنماییم کنید که کدوم نسخه رو دانلود کنم. لطفا نسخه نهایی و معرفی کنید.
ممنون از شما :)
سلام
من می خوام نرم افزار فتوشاپ و دانلود کنم. در سایت سرچ کردم، نتیجه های زیادی برام نشون داده شد. لطف کنید راهنماییم کنید که کدوم نسخه رو دانلود کنم. لطفا نسخه نهایی و معرفی کنید.
ممنون از شما :)
نمایش امضاءدر زندگی باید یاد بگیریم که استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر. زیرا در بازی زندگی اگر عوض نشویم، تعویض میشویم...!
Adobe Photoshop CC 2015
نمایش امضاءدانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
لطف کنید این لینک و نگاه کنید:
Adobe Photoshop CS6 13.0 / 13.1.2 Extended Final + Portable
همین و دانلود کنم؟ 2015 ننوشته.
نمایش امضاءدر زندگی باید یاد بگیریم که استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر. زیرا در بازی زندگی اگر عوض نشویم، تعویض میشویم...!
نه
نسخه 16
این 13 هه
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
سلام من میخوام بنر فلش طراحی کنم از چه نرم افزار باید استفاده کنم
نمایش امضاءTHE KING OFF KING IKER CASILLAS
سلام .
دوست عزیز l میتونید از فتوشاپ استفاده کنید و در واقع بنر فلش در قابلیت انیمیشن و ویدیو منو اون ( تایم لاین ) ساخته میشه , هر کدوم از نسخه هایی که این قابلیت را داشته باشند میتونید استفاده کنید . بنده که برای چنین مواردی از CS6 استفاده میکنم . اما نباید مشکلی با نسخه های بالاتر از 10 ( CS3 ) داشته باشید .البته قابل توجه هست که بیشتر برنامه های مورد استفاده بنده نسخه پرتابل آنها هست .
time line.jpg
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
بوک مارک ها