نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: کمک برای اضافه کردن آیکون به عکس در فتوشاپ

1. عضو ثابت shahram206 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض کمک برای اضافه کردن آیکون به عکس در فتوشاپ

با سلام دوستان ارجمند .
    من میخواستم در فتوشاپ روی عکسم چندتا آیکون اینستاگرام و این شبکه های مجازی بذارم که بعد با تکست جلوشون آیدی های خودمو بنویسم..
    میخواستم راهنمایی ام کنید که چکار بکنم ؟
    اگر لینک دانلود پک آیکون در این زمینه هم دارید ممنون میشم لینک بدید چون تو نت نتونستم پیدا کنم.
    آیا آیکون ها باید در فتوشاپ نصب شوند یا اضافه شوند یا باید مثل ورود عکس آنها رو وارد محیط فتوشاپ کنم و کراپ کنم و کپی پیست یا خیر..
    ممنون از زحمات شما دوستان

فرستاده شده از GT-I9300Iِ من با Tapatalk

2. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

میتونید فایل PNG رو در فوتوشاپ باز کنید و به عکستون اضافه کنید :

لینک دانلود ( سمت چپ صفحه )
    کد:
    http://www.iconarchive.com/show/neon-glow-social-icons-by-graphics-vibe.html
    یا

کد:
    http://webtreatsetc.deviantart.com/art/108-Glowing-Neon-Social-Media-125528014

3. نمایش تشکر

4. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط shahram206
    با سلام دوستان ارجمند .
    من میخواستم در فتوشاپ روی عکسم چندتا آیکون اینستاگرام و این شبکه های مجازی بذارم که بعد با تکست جلوشون آیدی های خودمو بنویسم..
    میخواستم راهنمایی ام کنید که چکار بکنم ؟
    اگر لینک دانلود پک آیکون در این زمینه هم دارید ممنون میشم لینک بدید چون تو نت نتونستم پیدا کنم.
    آیا آیکون ها باید در فتوشاپ نصب شوند یا اضافه شوند یا باید مثل ورود عکس آنها رو وارد محیط فتوشاپ کنم و کراپ کنم و کپی پیست یا خیر..
    ممنون از زحمات شما دوستان

درود
    برای اینکار کافیه برای دانلود ایکون های شبکه های اجتماعی در گوگل جسجتو کنین و جلوی هر اسمی یک Icon اضافه کنین مثال : Facebook Icon و در قسمت Pictures گوگل برید ایکون در هر اندازه کیفیت وجود داره .

اموزش خاصی برای انجام اینکار وجود نداره کار بسیار اسانیه , کافیه عکس خودتونو داخل فتوشاپ بیندازید و یک کپی با استفاده از Ctrl + J بگیرید و بعد ایکون هارو طبق سلیقه خودتون بر روی عکس پیاده سازی کنید .

به تصویر زیر دقت کنید ببینید منظورتون همین بود .

Slide1.jpg

موفق باشید

5. نمایش تشکر

6. عضو ثابت shahram206 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Helper
    درود
    برای اینکار کافیه برای دانلود ایکون های شبکه های اجتماعی در گوگل جسجتو کنین و جلوی هر اسمی یک Icon اضافه کنین مثال : Facebook Icon و در قسمت Pictures گوگل برید ایکون در هر اندازه کیفیت وجود داره .

اموزش خاصی برای انجام اینکار وجود نداره کار بسیار اسانیه , کافیه عکس خودتونو داخل فتوشاپ بیندازید و یک کپی با استفاده از Ctrl + J بگیرید و بعد ایکون هارو طبق سلیقه خودتون بر روی عکس پیاده سازی کنید .

به تصویر زیر دقت کنید ببینید منظورتون همین بود .

Slide1.jpg

موفق باشید
    بله منظورم دقیقا همین هست. تا اینجا با کمک شما عزیزان کار به نحو احسن پیش رفت.
    فقط می مونه وارد کردن آیکون ها به روی تصویر.
    آیکون هارو چطور وارد کنم ؟

7. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط shahram206
    بله منظورم دقیقا همین هست. تا اینجا با کمک شما عزیزان کار به نحو احسن پیش رفت.
    فقط می مونه وارد کردن آیکون ها به روی تصویر.
    آیکون هارو چطور وارد کنم ؟

متاسفانه ورژن های CS6 , CC های قدیمی از فرمت ICO پشتیبانی نمیکنند و برای وارد کردن فرمت Ico باید اون رو تبدیل به Fill Object کنید که اموزش طولانی داره , شما از فرمت های PNG برای وارد کردن تصویر استفاده کنید . داخل گوگل اینطوری تایپ کنید Facebook PNG و یا Instagram PNG و به قسمت Pictures گوگل برید و عکس هارو دانلود و داخل فتوشاپ قرار بدید .

موفق باشید.

8. نمایش تشکر

9. نمایش اطلاعات

سلام دوستان
    تیم گرافیک دانلود ، بزرگترین مرجع فایل گرافیک رایگان در ایران ، توانسته است مجموعه ی کاملی ای جدیدترین ابزارهای فتوشاپ را در آرشیو دانلود گرافیک بصورت لایه باز برای طراحان گرافیک عزیز آماده نماید. لذا با دانلود ان از بروزترین ها بهره برید.

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •