نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: مشکل در فتوشاپ کامپیوتر ضروری

1. عضو ثابت shahram206 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل در فتوشاپ کامپیوتر ضروری

من میخوام یه سری عکس ها رو وارد فتوشاپ کنم تا اونارو ویرایش کنم ولی برنامه ارور میده و عکس وارد نمیشه.این ارور میده :
    Could not complete your request because of a problem parsing the JPEG data .

قبلا همین عکسارو باهاش ادیت میکردم و مشکلی نداشتم .عکسهای دانلودی از اینستاگرام هستن .. عکسای دیگه رو امتحان میکنم باز میشن ولی اینا نه ..
    تو همه موارد فتوشاپ ها امتحان کردم
    فتوشاپ پورتابل
    Cs5
    Cs6
    ولی فرقی نمیکنه بازم همون ارور
    عکسهارو ضمیمه میکنم .. ممنون میشم کمکم

فرستاده شده از GT-I9300Iِ من با Tapatalk

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط shahram206
    من میخوام یه سری عکس ها رو وارد فتوشاپ کنم تا اونارو ویرایش کنم ولی برنامه ارور میده و عکس وارد نمیشه.این ارور میده :
    Could not complete your request because of a problem parsing the JPEG data .

قبلا همین عکسارو باهاش ادیت میکردم و مشکلی نداشتم .عکسهای دانلودی از اینستاگرام هستن .. عکسای دیگه رو امتحان میکنم باز میشن ولی اینا نه ..
    تو همه موارد فتوشاپ ها امتحان کردم
    فتوشاپ پورتابل
    Cs5
    Cs6
    ولی فرقی نمیکنه بازم همون ارور
    عکسهارو ضمیمه میکنم .. ممنون میشم کمکم

فرستاده شده از GT-I9300Iِ من با Tapatalk
    سلام .
    * به فرمت فایلهاتون توجه کنید که اولا اشتباه نباشه و در مبدا تغییرشون نداده باشند ,
    * از نسخه های اکستند استفاده کنید و گاها پیش امده که به دلیل کرک بوده و با تعویض کرک مشکل حل شده ,
    * از روش های دیگر باز کردن تصاویر هم استفاده کنید از درگ و دراپ گرفته تا اوپن و اوپن از و ...
    * ببینید با یکی از برنامه های مربوطه ( ویرایش و مدیریت تصاویر ) اگه تصاویر را دوباره ذخیره کنید و بعد در فتوشاپ با یکی از روشهای باز کردن فایلها مشکلتون حل خواهد شد یا خیر . و یا مثلا paint , FastStone Capture , و ....
    * یکبار هم نام تصاویر تون را تعویض کنید و مثلا انگلیسی باشد .
    ضمنا منتظر نظرات سایر دوستان هم باشید .
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •