سلام من جدیدا وقتی میخوام با فتوشاپ کار کنم رنگ رو مثلا میذارم رو آبی که باهاش کار کنم خاکستری میشه رنگ های دیگه رو هم آزمایش کردم که فقط به مشکی ، سفید و مشتقاتشون تبدیل میشه یعنی نمیتونم کار رنگی انجام بدم کسی میدونه مشکل کجاست؟
سلام من جدیدا وقتی میخوام با فتوشاپ کار کنم رنگ رو مثلا میذارم رو آبی که باهاش کار کنم خاکستری میشه رنگ های دیگه رو هم آزمایش کردم که فقط به مشکی ، سفید و مشتقاتشون تبدیل میشه یعنی نمیتونم کار رنگی انجام بدم کسی میدونه مشکل کجاست؟
سلام.
1- بالای لایه ای که باهاش کار میکنید Adjustment Layer استفاده نکردید؟ (مثل Brightness/Contrast، Hue/Sauration و ...). اگه بله، غیر فعالش کنید و دوباره امتحان کنید. (روی دکمه چشم بغل Adjustment Layer کلیک کنید تا خاموش بشه)
2- Quick Mask Mode رو فعال نکردین؟ یک بار از کیبورد دکمه Q رو بزنید و دوباره امتحان کنید ببینید درست میشه یا خیر.
3- رنگ بندی پروژه تون سیاه سفید یا Grayscale نشده؟ برین از منوی Image و از قسمت Mode رنگ بندی رو روی RGB بذارید.
4- Blend Mode ابزار Brush روی Multiply، Saturation یا سایر گزینه ها افتاده؟ وقتی ابزار Brush رو انتخاب کردید، از نوار بالایی چک کنید Mode روی Normal باشه.
5- Blend Mode لایه ای که باهاش کار میکنید رو چک کنید روی حالت Normal باشه. (از پنل Layers باید این کار رو بکنید. اگه پنل Layers ندارید برید از منوی Window روی گزینه Layer رو کلیک کنید)
![]()
من موضوع رو پیدا کنم. بنابراین من فتوشاپ جست و خیز به استفاده از رنگ قلم مو. در عوض، من به تصویر علامت ساده تر، است که هم خوب به نوبه خود و بدون مشکل در رنگ داشته باشد.
سلام و ضمن خوش امدگویی به انجمن ,
کاربر عزیز شما اگه تمایلی داشتید و نتونستید با زبان فارسی پست بزارید و فعالیت کنید , میتونید با همان زبان انگلیسی پست بزارید . ضمنا برنامه فوق جهت فعال سازی و ریجستر کردن باید خریداری شود , البته محیطی ساده و کارایی دارد .هم واتر مارک عکسش و هم کلیپ و ویدیو
با تشکر و سپاس
Hello Jimmy and welcome to this forum
You can send your posts in English language, here. There isn't any problem about it
ویرایش توسط S!RUS : 25-03-2016 در ساعت 20:09
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها