نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: مشکل صحیح نبودن رنگ قلمو در photoshop cc

1. عضو ثابت reza1992 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل صحیح نبودن رنگ قلمو در photoshop cc

سلام من جدیدا وقتی میخوام با فتوشاپ کار کنم رنگ رو مثلا میذارم رو آبی که باهاش کار کنم خاکستری میشه رنگ های دیگه رو هم آزمایش کردم که فقط به مشکی ، سفید و مشتقاتشون تبدیل میشه یعنی نمیتونم کار رنگی انجام بدم کسی میدونه مشکل کجاست؟

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

کارت گرافیک رو اپدیت کنید

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza1992
    سلام من جدیدا وقتی میخوام با فتوشاپ کار کنم رنگ رو مثلا میذارم رو آبی که باهاش کار کنم خاکستری میشه رنگ های دیگه رو هم آزمایش کردم که فقط به مشکی ، سفید و مشتقاتشون تبدیل میشه یعنی نمیتونم کار رنگی انجام بدم کسی میدونه مشکل کجاست؟
    سلام.

1- بالای لایه ای که باهاش کار میکنید Adjustment Layer استفاده نکردید؟ (مثل Brightness/Contrast، Hue/Sauration و ...). اگه بله، غیر فعالش کنید و دوباره امتحان کنید. (روی دکمه چشم بغل Adjustment Layer کلیک کنید تا خاموش بشه)

2- Quick Mask Mode رو فعال نکردین؟ یک بار از کیبورد دکمه Q رو بزنید و دوباره امتحان کنید ببینید درست میشه یا خیر.

3- رنگ بندی پروژه تون سیاه سفید یا Grayscale نشده؟ برین از منوی Image و از قسمت Mode رنگ بندی رو روی RGB بذارید.

4- Blend Mode ابزار Brush روی Multiply، Saturation یا سایر گزینه ها افتاده؟ وقتی ابزار Brush رو انتخاب کردید، از نوار بالایی چک کنید Mode روی Normal باشه.

5- Blend Mode لایه ای که باهاش کار میکنید رو چک کنید روی حالت Normal باشه. (از پنل Layers باید این کار رو بکنید. اگه پنل Layers ندارید برید از منوی Window روی گزینه Layer رو کلیک کنید)

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

من موضوع رو پیدا کنم. بنابراین من فتوشاپ جست و خیز به استفاده از رنگ قلم مو. در عوض، من به تصویر علامت ساده تر، است که هم خوب به نوبه خود و بدون مشکل در رنگ داشته باشد.

8. نمایش تشکر

9. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط JimmyJimmy
    من موضوع رو پیدا کنم. بنابراین من فتوشاپ جست و خیز به استفاده از رنگ قلم مو. در عوض، من به تصویر علامت ساده تر، است که هم خوب به نوبه خود و بدون مشکل در رنگ داشته باشد.
    سلام و ضمن خوش امدگویی به انجمن ,
    کاربر عزیز شما اگه تمایلی داشتید و نتونستید با زبان فارسی پست بزارید و فعالیت کنید , میتونید با همان زبان انگلیسی پست بزارید . ضمنا برنامه فوق جهت فعال سازی و ریجستر کردن باید خریداری شود , البته محیطی ساده و کارایی دارد .هم واتر مارک عکسش و هم کلیپ و ویدیو
    با تشکر و سپاس

Hello Jimmy and welcome to this forum
    You can send your posts in English language, here. There isn't any problem about it

ویرایش توسط S!RUS : 25-03-2016 در ساعت 20:09
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)