صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 19

موضوع: آموزش : بکاپ گرفتن از کد فعالسازی جهت فعالسازی مجدد در ویندوز جدید

1. عضو ثابت mirpooya آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض آموزش : بکاپ گرفتن از کد فعالسازی جهت فعالسازی مجدد در ویندوز جدید

از آنجایی که مایکروسافت در تعداد فعالسازی آنلاین و یا از طریق تلفن (همان روش اسکایپ) محدودیت قائل میشه داشتن نسخه پشتیبانی از کد فعالسازی که به صورت نسبتا قانونی از مایکروسافت دریافت کردید یک کار ضروریست.
    در این انجمن روش تهیه system image به تفصیل بیان شده که روشی مناسب برای این کار است اما محدودیتهایی دارد. اگر آفیس در درایوی غیر از درایو ویندوز نصب باشد برای ذخیره اطلاعات فعالسازی آن باید آن درایو رو هم در system image وارد کنید و از آنجایی که قابلیت انتخاب وجود ندارد باید از کل درایو نسخه پشتیبان تهیه شود. حالا اگه برنامه های دیگه ای هم نصب کرده باشید خودتون حدس بزنید چه فضایی احتیاج خواهید داشت.
    شاید هم اصلا نه فلش دیسک و نه دی وی دی لازم بررای این کار را دارید و نه میخواهید پولی بابتش بدید و از فضای هاردتون هم نمیخواهید برای این کار استفاده کنید
    پس راه حل چیه؟
    راه حل شما نرم افزار مجانی Advanced Tokens Manager هستش که تنها از کدهای فعالسازی نسخه پشتیبان تهیه میکنه و خودش هم میتونه دوباره اونها رو وارد و ویندوز و افیس رو فعال کنه

ab.png

• درصد موفقیت این نرم افزار 100% هستش اگه ورژن ویندوز و آفیس تازه نصب شده دقیقا مشابه همونی باشه که قبلا ازش بکاپ گرفتید
    • حفظ Hardware ID Master Generation Key برای کانالهای لایسنس حساس، زمانی که از طریق تلفن فعال شده باشند.
    • به صورت نامحدود حالت فعال شده را بر روی یک سخت افزار استفاده میکنه یعنی رو سیستمتون تا زمانی که تغییر عمده نداده باشید (ترجیحا هیچ تغییری مثلا لپ تاپ)
    • نرم افزارها رو از 32 بیتی به 64 بیتی و بالعکس فعال میکنه به شرطی که ورژن مشابهی به کار رفته باشه
    • تمام اطلاعات فعالسازی رو برای یک بازیابی مطمئن ذخیره میکنه
    • چک میکنه تا ببینه کلید پیدا شده همون کلید نصب شده هست یا نه
    • چک میکنه ببینه بکاپ برای نسخه مصول مورد نظر معتبر هستش یانه
    • و..

نکات قابل توجه
    • شما باید SLIC (software licensing description table) درستی برای فعالسازی OEM داشته باشید
    • فعالسازیهای آنلاین و تلفنی به راحتی بعد از بازیابی فعال میشن
    • تغییرات عمده ای روی سخت افزار نداشته باشید
    • ویندوز 8 و 8.1 و آفیس 2013 روند فعالسازی یکسانی دارند در نتیجه اطلاعاتشون یکجا ذخیره میشه
    • در حالت ویندوز 8 و آفیس 2010 یا ویندوز 7 و آفیس 2013 اطلاعات در پوشه های جداگانه ذخیره میشه

توضیحات خودم
    • برای توضیحات بیشتر میتونید به سایت اصلی برید
    • کارش آسونه اگه توضیحات بالا گیج کننده به نظر میرسه نگران نشید من خودم رو لپ تاپم اطلاعات فعالسازی ویندوز 8.1 و آفیس 2013 رو با یک کلیک بکاپ گرفتم و یه دور هم ریسک کردم و با نصب مجدد به راحتی تونستم فرایند فعالسازی رو بازیابی کنم
    • در ویندوز 7 و آفیس 2013 دو پوشه ایجاد میشه یعنی شما با اجرای نرم افزار اول از فعالسازی ویندوز بکاپ میگیرید بعد با کلیک در قسمت پایین نرم افزار (روی نوشته فعالسازی آفیس) و سپس کلیک روی بکاپ فعالسازی، از اطلاعات فعالسازی آفیس بکاپ میگیرید
    • حالت ویندوز 8 یا8.1 با آفیس 2010 هم مشابه همین حالته
    • activation restoreوقتی بکاپ گرفته شد دکمه بکاپ فعالسازی تبدیل میشه به بازیابی فعالسازی activation backup

نحوه کار در ویندوز 8.1 و آفیس 2013

برنامه رو اجرا کنید:

1.jpg

روی دکمه Activation Backup کلیک کنید:

2.jpg

روی دکمه yes کلیک کنید:

3.jpg

احتمالا پیام معذرت میاد بالا و از شما میخواد سریال به کار رفته برای فعالسازی ویندوز و آفیس رو وارد کنید تا برنامه بفهمه کدوم مال کدومه علت این قضیه روند یکسان فعالسازی آفیس 2013 و ویندوز 8 و 8.1 هستش. سریال رو وارد و گزینه I have checked رو بزنید. این کار رو هم برای ویندوز هم آفیس انجام بدید و هر مرحله continue را بزنید:
    4.jpg

5.jpg

6.jpg

کار انجام میشه و به پنجره اولیه بر می گردید این بار گزینه Activation Backup به گزینه Activation Restore تبدیل شده و آماده است تا هر وقت دوباره ویندوز و آفیس نصب کردید اونا رو بدون هیچ مشکلی فعال کنه:

7.jpg

8.jpg

نحوه کار در ویندوز 7 و آفیس 2013
    نرم افزار رو اجرا و روی Activation Backup کلیک کنید :

9.jpg

گزینه yes رو بزنید:

10.jpg

اطلاعات ویندوز ذخیره شد و گزینه Activation Backup تبدیل به گزینه Activation Restore شده در پایین صفحه گزینه Office Activation Backup رو بزنید تا همین کار رو برای آفیس انجام بدید :

11.jpg

گزینه Activation Backup رو بزنید:

12.jpg

گزینه yes رو انتخاب کنید:

13.jpg

انجام شد اینجا هم Activation Backup به گزینه Activation Restore تبدیل شده:

14.jpg

15.jpg

برای ترکیبهای دیگر ویندوز و آفیس امتحان نکردم ولی به احتمال زیاد جواب میده. در انتها هم لینک به صفحه این نرم افزار اعجاب انگیز:

عنوان: Advanced Tokens Manager - Josh Cell Softwares
    مشاهده صفحه

همچنین میتونید برنامه رو از Softpedia دانلود کنید :

عنوان: Advanced Tokens Manager
    مشاهده صفحه

آخرین نسخه برنامه ( v3.5 RC ) نیز پیوست شد
    فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط The king : 07-02-2014 در ساعت 13:20 دلیل: تصحیح تصاویر
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز من متوجه نشدم کدوم کد سریال رو باید بزنم.3و4 تا کد دارم تو زمان فعال سازی.موندم الان کوذومو بدم تا کارم تمیز انجام شه

4. عضو ثابت mirpooya آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اسم اصلی product key یا کلید محصول هست که در انجمن سافتگذر یا جاهای دیگه به اسم کد فعالسازی یا کلید محصول یا سریال فعالسازی و ... ازش نام برده میشه. منظور همون کدی هستش که مثلا از تاپیک کد فعالسازی همین انجمن سافتگذر گرفتی و با دستور slmgr وارد کردی و با اون ویندوزت فعال شد نه product id که ویندوز بهت میده یا activation code که از طریق اسکایپ گرفتی. مشابه همین حالت برای آفیس هم صدق می کنه
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mirpooya
    اسم اصلی product key یا کلید محصول هست که در انجمن سافتگذر یا جاهای دیگه به اسم کد فعالسازی یا کلید محصول یا سریال فعالسازی و ... ازش نام برده میشه. منظور همون کدی هستش که مثلا از تاپیک کد فعالسازی همین انجمن سافتگذر گرفتی و با دستور slmgr وارد کردی و با اون ویندوزت فعال شد نه product id که ویندوز بهت میده یا activation code که از طریق اسکایپ گرفتی. مشابه همین حالت برای آفیس هم صدق می کنه
    الان یه مشکل دیگه به وجود میاد که تنها کدی بود که نوشتمش نه یادم میاد کدوم بود.
    در کل ممنون از پاسخ گویی و راهنماییتون

7. عضو ثابت mirpooya آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ابتدا cmd رو به صورت ادمین اجرا کنید . دستور زیر رو تایپ کنید
    slmgr.vbs /dli
    یه پنجره باز میشه مثل شکل زیر که در جایی که من با مستطیل مشکی پنهان کردم پنج کارکتر آخر کلید محصول (product key) موجود رو که شما تونستید باهاش ویندوز رو فعال کنید بهتون نشون میده. اینو جای بنویسید یا به خاطر بسپارید یا پنجره رو نبندید تا کارتون تموم شه
    Capture.JPG
    مرحله بعد نرم افزار بالا رو اجرا کنید تا ازتون بخواد کلید ها رو وارد کنید حالا برای دونستن کلید ها و اینکه کدوم مال کدومه به پوشه ای که فایل اجرایی این نرم افزار هست برید. باید یه پوشه با نام activation backup ایجاد شده باشه. داخل اون پوشه برید و فایلی با نام config رو اجرا کنید تا با notepad باز بشه. خطوط پایانی شامل کلیدهای محصول هستش. بین اونها یکی پنج کارکتر پایانیش با اونایی که از cmd گرفتید یکیه. اون کلید مال ویندوزه و کلید دیگر مال آفیسه
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

عزیز دلم من تو قسمت اینپود که میاد میگه کد وارد کن
    اخه چه کدی رو وارد کنم من که ندارم اون کدو به عبارت دیگه ننوشتم
    این دستوری هم که دادی و گفتی با ادمین اجراش کنم یه کد داد که تو قسمت اینپود اون بالا که یه کادر کوچیک داره اونجا بود

10. عضو ثابت mirpooya آواتار ها
    نمایش اطلاعات

فایل config رو پیدا نکردی؟
    براتون تو اینترنت یه جستجو انجام دادم به این نرم افزار برخوردم که میگه سریال برنامه ها و ویندوز رو براتون پیدا میکنه. خودم امتحان نکردم و روش کارشو نمی دونم اما به نظر می رسه روش کارش ساده باشه و بتونه کلیدهای مورد نیازتون رو بهتون بده
    نرم افزار Belarc Advisor

http://www.belarc.com/Programs/advisorinstaller.exe
    نمایش امضاء

11. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام میر پویای عزیز . میگم این روش ها و برنامه رو دارم امتحان میکنم والا به مشکل بر میخورم. یه جای کار میلنگه . اولا برنامه رو که اجرا کردم و طبق دستورات پیش رفتم موقعی که اون پنجره میاد که لایسنس نوشته شده توش(یعنی همینی که Product Key ویندوزمون هست) یه چیزینه رمزش که با اینی که توی برنامه 5 کارارکتر آخر (واقعی) (اینطوری که تو برنامه نوشته Real 5 last characters) فرق میکنه . عجیبه! بعدم سعیمو کردم از طریق اون فایل Config که فکر کنم بهترین راه از طریق ویندوز هست برای دستیابی به اون لایسنسه.. هیچطوری فایل config رو پیدا نمیکنم. آخه مگه میشه جایی غیر از خود ریشه ویندوز باشه؟؟ اصلا فایل کانفیگ چی هست این میشه توضیح بدید؟ کانفیگ برنامه Token هست ؟ کانفیگ بوت وبندوز هست؟ چیزی که این بین باعث تعجبم شده همین لایسنسی هست که 5 کاراکتر آخرش رو گفته اما مال من چیز دیگس! آخه من خودم موقع نصب ویندزم و فعال سازیش اون کده Product Key م رو یادداشت کرده بودم. مال ویندوز با آفیس فرق میکنه کداشون ؟ چون فکر کنم این برنامه توکن 5 کاراکتر آخر کد فعالسازی آفیس 2013 رو نشون داده. گیج شدم

نوشته اصلی توسط mirpooya
    ابتدا cmd رو به صورت ادمین اجرا کنید . دستور زیر رو تایپ کنید
    slmgr.vbs /dli
    یه پنجره باز میشه مثل شکل زیر که در جایی که من با مستطیل مشکی پنهان کردم پنج کارکتر آخر کلید محصول (product key) موجود رو که شما تونستید باهاش ویندوز رو فعال کنید بهتون نشون میده. اینو جای بنویسید یا به خاطر بسپارید یا پنجره رو نبندید تا کارتون تموم شه
    Capture.JPG
    مرحله بعد نرم افزار بالا رو اجرا کنید تا ازتون بخواد کلید ها رو وارد کنید حالا برای دونستن کلید ها و اینکه کدوم مال کدومه به پوشه ای که فایل اجرایی این نرم افزار هست برید. باید یه پوشه با نام activation backup ایجاد شده باشه. داخل اون پوشه برید و فایلی با نام config رو اجرا کنید تا با notepad باز بشه. خطوط پایانی شامل کلیدهای محصول هستش. بین اونها یکی پنج کارکتر پایانیش با اونایی که از cmd گرفتید یکیه. اون کلید مال ویندوزه و کلید دیگر مال آفیسه

الان همین پست شما که گفتی پوشه ای.. این پوشه کجاست دقیق ؟ کدوم برنامه منظورتونه ؟

پست آپدیت :

هرکاری میکنم انواع روش ها رو امتحان میکنم همش کدم رو بصورت NBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB نشون میده! کلی گشتم توی سایتا و فرومای مختلف بعضی ها این مشکل رو داشتند و مطرح کردند . ظاهرا بعضی نسخه های ویندوز اینطوری هستند . مثل همین Enterprise . حالا بخوام ویندوز دوباره نصب کنم و با این کدهایی که میذارید واسه فعالسازی آنلاین و تلفنی. از کجا بدونم دوباره همچین کد مسخره ای واسه Product Key ویندوزم ساخته نشه؟ واقعا مسخرس! بعد جالبیش اینه که با اون برنامه Token که دادید وقتی میخوام بکاپ بگیرم اون 5 کاراکتر (واقعی) آخر رو که گذاشته قشنگ یه کده که معلومه ماقبل از آخر این 5حرف یه کد درست و حسابی بوده! اما نمیدونم چکار کنم پیداش کنم . سره کارم گذاشته این ویندوز :))) هر جارو میگردم نیست که نیست همچین کدی که آخرش این 5 کاراکتر آخری باشه که Token معرفی میکنه .
    ویرایش توسط Apollo11 : 17-02-2015 در ساعت 04:54
    نمایش امضاء

12. عضو ثابت mirpooya آواتار ها
    نمایش اطلاعات

خوب ... فرض می کنم شما ویندوزتون را اکتیویت کردید و بعدش می خواهید از این روش استفاده کنید اما product key یادتون رفته
    فایل زیپ زیر را دانلود و اکسترکت کنید

بعد از اکسترکت کردن فایل مربوطه را اجرا کنید تا product key ویندوز را به شما بده

فایل کانفیگی که من گفتم در مسیر برنامه advanced ... در پوشه windows ... ایجاد میشه
    1.PNG

2.PNG
    فایل های پیوست شده
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

14. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mirpooya
    خوب ... فرض می کنم شما ویندوزتون را اکتیویت کردید و بعدش می خواهید از این روش استفاده کنید اما product key یادتون رفته
    فایل زیپ زیر را دانلود و اکسترکت کنید

بعد از اکسترکت کردن فایل مربوطه را اجرا کنید تا product key ویندوز را به شما بده

فایل کانفیگی که من گفتم در مسیر برنامه advanced ... در پوشه windows ... ایجاد میشه
    1.PNG

2.PNG
    خوب داداش گلم من عرض کردم انواع روش ها رو امتحان کردم این روش که فایل vbs میسازیم با کدهای اسکریپت که فدای سرت چند کد رجیستری دیگه کلی روش دیگه و برنامه جانبی امتحان کردم هیچ کدوم کد درست و حسابی بهم نمیدن! فقط همین BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB این شکلی میده کد Product Key ویندوزم رو! عرض کردم خیلی تحقیق کردم در موردش و متاسفانه مثل اینکه بعضی کدها و بعضی نسخه ها ویندوز مثل مخصوصا Enterprise این شکلی هستند . و این چیزیه از طرف خود مایکروسافت یه سیستمی داره به این شکل ظاهرا برای بعضی کد ها موقع فعالسازی آنلاین.. هیچ کاریشم نمیشه کرد ظاهرا :) حالا من میگم جهنم فوقش الان میرم یه ویندوز دیگه نصب میکنم تازه و رفرش شده و تازه نفس و فعالش میکنم از طریق همین کدهای آنلاینی که دوستان میزارن و باید تماس بگیریم مایکروسافت و ..
    اما میگم از کجا بدونم که ویندوز نصی شده جدیدم هم بعد از فعالسازی دوباره این مشکل product key رو نداشته باشه و یه کد مسخره برام ثبت نکرده باشه؟ نمیدونم با همه نسخه های ویندوز این مشکل ممکنه پیش بیاد یا فقط Enterprise اینحوریه. چون یه ssd خریدم از لحاظ سرعت عملکرد و نصب ویندوز و اینها مشکی نیست وقتی هم ازم نمیگیره. سه سوته نصب میکنه. ولی فقط مشکلم میگم اینه که نمیدونم بعدش بتونم بکاپ بگیرم از کد فعال سازش یا بازم این مشکل این شکلی BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB نشون دادن کد فعال سازیم پیش بیاد. ظاهرا نسخه های Volume \ RTM \ MSDN اینطور هستند. Volume رو که زیاد دیدم اینطوری گفته بودن توی سایتای خارجی دربارش..
    ویندوز 7 ندیدم این مشکل رو کسی گزارش کرده باشه اما ویندوز 8 و 8.1 فکر میکنم بیشتر درگیر این مشکل هستند. شما ویندوزتون 7 هست عزیزم
    نمایش امضاء

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •