صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 19 از مجموع 19

موضوع: آموزش : بکاپ گرفتن از کد فعالسازی جهت فعالسازی مجدد در ویندوز جدید

1. عضو ثابت mirpooya آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من تازه دوزاریم افتاد

فکر نکنم مشکل از ولوم بودن لایسنس باشه من یه ویندوز 8.1 پرو و دو تا ویندوز 7 آلتیمیت و 3 تا آفیس 2013 را با کلیدهای ولوم اکتیو کردم و بارها با نصب مجدد اونا را دوباره فعال کردم. احتمالا فرایند اکتیو کردن ویندوز اینترپرایز متفاوت باشه که این مشکل پیش اومده

یا نسخه دیگه نصب کنید یا کلید و کد فعالسازی خودتونو یادداشت کنید تا برای دفعات بعد هم به کار ببرید. در ضمن بعد فعالسازی، از این نرم افزار هم جهت محکم کاری برای بکاپ گیری استفاده کنید اگه پیام موفقیت داد احتمالا میتونه دوباره هم فعالسازی بکنه

در ضمن تغییر سخت افزار حتی با یک کلید یکسان، نیازمند کد فعالسازی جدیدیه. اگه هارد جدید میخواید استفاده کنید احتمالا به کد فعالسازی جدید اسکایپ (حتی با همون کلید قبلی) احتیاج خواهید داشت.

در ضمن دونستن کلید به کار رفته برای ویندوز زمانی مهمه که بعد نصب و فعالسازی "مجموعه ویندوز 8 یا 8.1 و آفیس 2013" یا نصب و فعالسازی "مجموعه ویندوز 7 و آفیس 2010" بخواید از این نرم افزار استفاده کنید چون روند فعالسازی گروه نرم افزارهای نامبرده یکسانه. اما اگه آفیس 2013 را در ویندوز 7 نصب کنید برای بکاپ گیری نیازی به دونستن کلیدهای هر کدوم ندارید. خود نرم افزار اونا رو تفکیک میکنه و در پوشه های جداگانه قرار میده
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mirpooya
    من تازه دوزاریم افتاد

فکر نکنم مشکل از ولوم بودن لایسنس باشه من یه ویندوز 8.1 پرو و دو تا ویندوز 7 آلتیمیت و 3 تا آفیس 2013 را با کلیدهای ولوم اکتیو کردم و بارها با نصب مجدد اونا را دوباره فعال کردم. احتمالا فرایند اکتیو کردن ویندوز اینترپرایز متفاوت باشه که این مشکل پیش اومده

یا نسخه دیگه نصب کنید یا کلید و کد فعالسازی خودتونو یادداشت کنید تا برای دفعات بعد هم به کار ببرید. در ضمن بعد فعالسازی، از این نرم افزار هم جهت محکم کاری برای بکاپ گیری استفاده کنید اگه پیام موفقیت داد احتمالا میتونه دوباره هم فعالسازی بکنه

در ضمن تغییر سخت افزار حتی با یک کلید یکسان، نیازمند کد فعالسازی جدیدیه. اگه هارد جدید میخواید استفاده کنید احتمالا به کد فعالسازی جدید اسکایپ (حتی با همون کلید قبلی) احتیاج خواهید داشت.

در ضمن دونستن کلید به کار رفته برای ویندوز زمانی مهمه که بعد نصب و فعالسازی "مجموعه ویندوز 8 یا 8.1 و آفیس 2013" یا نصب و فعالسازی "مجموعه ویندوز 7 و آفیس 2010" بخواید از این نرم افزار استفاده کنید چون روند فعالسازی گروه نرم افزارهای نامبرده یکسانه. اما اگه آفیس 2013 را در ویندوز 7 نصب کنید برای بکاپ گیری نیازی به دونستن کلیدهای هر کدوم ندارید. خود نرم افزار اونا رو تفکیک میکنه و در پوشه های جداگانه قرار میده
    1-ببینید درست متوجه شدم؟ :) منظور شما از این خط که قرمز کردم اینه که اگر خود الان که توی این هارد HDD هستم و همون ویندزی که تا الان استفاده کردم ازش و دارم ادامه میدم.. اون کدی که جهت فعالسازی آنلاین (همینایی که دوستان میزارن و ما استفاده میکنیم) برای همین ویندوز از سال 2013 استفاده کردم و مایکروسافت بهم داده + Installation ID کدی که همش عدد هست رو اینارو اگه داشته باشم میتونم بعد از نصب ویندوز مثلا روی همین هارد و پارتیشن.. استفاده کنم دوباره ویندوز اکتیو میشه؟

2-حالا اگه این کد رو واسه ویندوز مثلا نسخه Pro استفاده کنم اکتیو نمیشه دیگه درسته ؟

3-حالا اگر همین نسخه ویندوز رو توی یه هارد مثلا SSD نصب کنم و این کد رو استفاده کنم بدلیل اینکه میگید تغییرات سخت افزاری اگر داده باشیم.. پس دیگه توی ویندوز نصب شده رو SSD نمیشه با همین کد(که تا الان داشتم رو این ویندوزم) استفاده کنم جهت فعال سازی نه؟

4-میگم ازبس که از آخرین نصب ویندوزم گذشته پاک همه چی یادم رفته و فراموش کردم دقیق چی شده! :)))) اصلا میشه بگید این product Key که این برنامه ازش بکاپ میگیره که توی ویندوز مثلا نصب شده جدید ازش استفاده کنیم مگر همین کدی نیست که دوستان میزارن توی انجمن واسه فعالسازی؟؟ بخدا یادم رفته بعد از این همه مدت..! دم مایکروسافت گرم با این ساپورت کردنش که ویندوز هیچ نقص یا مشکل خاصی پیدا نکرده بعد از 2 سال! تازه چیزی نیست من از ویندوزای قبلی مثل 7 و xp داشتم حتی رکورد 4 - 5 سال ویندوز آخ نگفت! همه کاریم باهاش کردم.

* بله درسته چون خودمم توی سایتا میدیدم که هیچ کس از نسخه ی Pro ایرادی واسه این کار نگرفته بود و معمولا نسخه های Enterprise و بعضی های دیگه رو دیدم مشکلی مثل من یا شبیه من داشتن.
    اگه به این سوالام تک تک جواب بدید بدونم چی به چی شده واقعا ممنون میشم.
    اگر دوست داشتید عکس از مشکلم هم میذارم که ببینید منظورم از اینکه کدم رو به شکل BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB نشون میده چیه :) . یا سرچ بزنید هم راحت پیدا میکنید .
    نمایش امضاء

4. عضو ثابت mirpooya آواتار ها
    نمایش اطلاعات

1- بله درسته. همون ویندوز در همون کانفیگ را بارها میشه نصب و فعال کرد. این کار را بارها با مواردی که گفتم امتحان کردم. شما با داشتن product key( یعنی کلید محصول که از این به بعد برای اختصار میگم ک.م.) و activation code (یعنی کدفعالسازی که برای اختصار میگم ک.ف.) میتونید به تعداد بی نهایت ویندوز را نصب و فعال کنید. اگه اشتباه نکنم به این نکته در آموزش فعالسازی از طریق اسکایپ اشاره شده. در مورد آفیس هم همینطوره با این توضیح اضافه که نسخه ویندوز هم مهم میشه. یعنی آفیس 2013 در یک کامپیوتر با ویندوز 7 را بارها میشه در همون ویندوز و در همون کامپیوتر با همان موارد فعال کرد. اما همون آفیس 2013 را در همون کامپیوتر ولی در ویندوز 8.1 نصب کنید حتی اگه از ک.م. قبلی استفاده کرده باشید به ک.ف. جدیدی نیازمندید. اینکه در چه پارتیشنی نصب کنید لااقل برای آفیس مهم نیست. من آفیسی که در d نصب و فعال شده بود را با نصب مجدد ویندوز، در c نصب و با همون اطلاعات فعال کردم. تغییر پارتیشن برای ویندوز را امتحان نکردم تا مطمئن بشم

2- درسته ک.م. و ک.ف. هر ویندوز فقط به درد خودش میخوره. پرو برای پرو و اینترپرایز برای اینترپرایز. شاید (فقط شاید) برای 32 یا 64 بیتی فرق نکنه. یعنی ممکنه ک.م. و ک.ف. به کار رفته برای ویندوز پرو 64 بیتی را بشه در همون کامپیوتر برای ویندوز پرو 32 بیتی استفاده کرد

3- با توجه به توضیحات نرم افزاری که در این تاپیک معرفی شده، به نظرم خیر نمیشه با تغییرات مهم در سخت افزار، ویندوز را با همون اطلاعات قبلی فعال کرد. شاید با تغییر هارد کنار بیاد امتحانش شاید ضرر نداشته باشه

4-ببینید ویندوز بعد از گرفتن ک.م. (که شما از انجمن گرفتید و بهش دادید) یک ID (شناسه ش.) به شما میده این ش. منحصر به همان ویندوز در همون کامپیوتر هستش. بعدش شما با تماس اسکایپی و با دادن این ش. یک ک.ف. منحصر به فرد میگیرید و با اون محصولتون فعال میشه (آفیس هم همینطوره البته نسخه ویندوزی که درش نصب شده هم مهم میشه) دفعه بعد که نصب مجدد کنید با قطع ارتباط از اینترنت بدون نیاز به اسکایپ با وارد کردن همان ک.م. و سپس ک.ف. محصولتون فعال میشه. حالا این نرم افزار کار شما را راحتتر کرده. خودش از این موارد و موارد دیگه ای که احتمالا مورد نیاز هست در یک پوشه بکاپ میگیره تا دفعه بعد نیازی به وارد کردن دستی نباشه. یعنی مثلا شما ویندوزتون را مجددا نصب میکنید بعد صرفا این نرم افزار را اجرا کرده و گزینه restore را میزنید. این نرم افزار خودکار ارتباط با اینترنت راقطع کرده و سپس ویندوزتونو با اطلاعاتی که قبلا داشته دوباره فعال میکنه. این کار یه مدت زمانی طول میکشه. بعدش پیام موفقیت میده و اینترنت دوباره وصل میشه. به همین راحتی ویندوزتون دوباره فعال میشه. اینطوری اشتباهات تایپی، گم کردن کاغذی که روش کدها نوشته شده و ... دیگه مهم نخواهد بود. شما حتی با آپلود کردن محتویات آن پوشه در درایو ابری خودتون یه نسخه پشتیبان همیشگی ازش میتونید بسازید

توصیه من به شما اینه که بیخیال اینترپرایز بشید. نسخه پرو واقعا کافیه برای استفاده شخصی. حتی برای استفاده معمولی نسخه core هم کافیه و جواب میده. مسحور این عبارت که "اینترپرایز امکانات بیشتری داره" نشید

یه نکته مهم اینه که اگه بعد نصب گروه هایی که در پست قبلیم گفتم (مثلا ویندوز 8 یا 8.1 به همراه آفیس 2013) از این نرم افزار استفاده کنید. دفعه بعد که ویندوز را مجدد نصب کنید باید حتما آفیس 2013 را هم نصب کنید تا نرم افزار بتونه کار کنه. مثال: من ویندوز 8.1 پرو نصب کردم فعالش کردم. بعد آفیس 2013 را نصب و فعال کردم. بعدش با این نرم افزار بکاپ گرفتم. دو ماه بعد ویندوز 8.1 پرو را مجددا نصب کردم. این نرم افزار را اجرا کردم تا ویندوز را فعال کنم اما نشد. آفیس 2013 را نصب کردم و مجددا نرم افزار را اجرا کردم. اینبار هم ویندوز و هم آفیس در یک مرحله فعال شد.

مثال نصب غیر گروه های نامبرده: ویندوز 7 نصب و فعال شد. آفیس 2013 نصب و فعال شد. نرم افزار اجرا و بکاپ گیری شد. دو ماه بعد ویندوز 7 دوباره نصب شد. نرم افزار اجرا شد. این بار بدون مشکل ویندوز فعال شد. آفیس 2013 نصب شد. نرم افزار دوباره اجرا شد. این بار آفیس جداگانه فعال شد

یعنی گروه های نامبرده در پست قبلیم باید اول هر دوشون نصب بشن تا بعد این نرم افزار بتونه کار کنه.
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

6. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mirpooya
    1- بله درسته. همون ویندوز در همون کانفیگ را بارها میشه نصب و فعال کرد. این کار را بارها با مواردی که گفتم امتحان کردم. شما با داشتن product key( یعنی کلید محصول که از این به بعد برای اختصار میگم ک.م.) و activation code (یعنی کدفعالسازی که برای اختصار میگم ک.ف.) میتونید به تعداد بی نهایت ویندوز را نصب و فعال کنید. اگه اشتباه نکنم به این نکته در آموزش فعالسازی از طریق اسکایپ اشاره شده. در مورد آفیس هم همینطوره با این توضیح اضافه که نسخه ویندوز هم مهم میشه. یعنی آفیس 2013 در یک کامپیوتر با ویندوز 7 را بارها میشه در همون ویندوز و در همون کامپیوتر با همان موارد فعال کرد. اما همون آفیس 2013 را در همون کامپیوتر ولی در ویندوز 8.1 نصب کنید حتی اگه از ک.م. قبلی استفاده کرده باشید به ک.ف. جدیدی نیازمندید. اینکه در چه پارتیشنی نصب کنید لااقل برای آفیس مهم نیست. من آفیسی که در d نصب و فعال شده بود را با نصب مجدد ویندوز، در c نصب و با همون اطلاعات فعال کردم. تغییر پارتیشن برای ویندوز را امتحان نکردم تا مطمئن بشم

2- درسته ک.م. و ک.ف. هر ویندوز فقط به درد خودش میخوره. پرو برای پرو و اینترپرایز برای اینترپرایز. شاید (فقط شاید) برای 32 یا 64 بیتی فرق نکنه. یعنی ممکنه ک.م. و ک.ف. به کار رفته برای ویندوز پرو 64 بیتی را بشه در همون کامپیوتر برای ویندوز پرو 32 بیتی استفاده کرد

3- با توجه به توضیحات نرم افزاری که در این تاپیک معرفی شده، به نظرم خیر نمیشه با تغییرات مهم در سخت افزار، ویندوز را با همون اطلاعات قبلی فعال کرد. شاید با تغییر هارد کنار بیاد امتحانش شاید ضرر نداشته باشه

4-ببینید ویندوز بعد از گرفتن ک.م. (که شما از انجمن گرفتید و بهش دادید) یک ID (شناسه ش.) به شما میده این ش. منحصر به همان ویندوز در همون کامپیوتر هستش. بعدش شما با تماس اسکایپی و با دادن این ش. یک ک.ف. منحصر به فرد میگیرید و با اون محصولتون فعال میشه (آفیس هم همینطوره البته نسخه ویندوزی که درش نصب شده هم مهم میشه) دفعه بعد که نصب مجدد کنید با قطع ارتباط از اینترنت بدون نیاز به اسکایپ با وارد کردن همان ک.م. و سپس ک.ف. محصولتون فعال میشه. حالا این نرم افزار کار شما را راحتتر کرده. خودش از این موارد و موارد دیگه ای که احتمالا مورد نیاز هست در یک پوشه بکاپ میگیره تا دفعه بعد نیازی به وارد کردن دستی نباشه. یعنی مثلا شما ویندوزتون را مجددا نصب میکنید بعد صرفا این نرم افزار را اجرا کرده و گزینه restore را میزنید. این نرم افزار خودکار ارتباط با اینترنت راقطع کرده و سپس ویندوزتونو با اطلاعاتی که قبلا داشته دوباره فعال میکنه. این کار یه مدت زمانی طول میکشه. بعدش پیام موفقیت میده و اینترنت دوباره وصل میشه. به همین راحتی ویندوزتون دوباره فعال میشه. اینطوری اشتباهات تایپی، گم کردن کاغذی که روش کدها نوشته شده و ... دیگه مهم نخواهد بود. شما حتی با آپلود کردن محتویات آن پوشه در درایو ابری خودتون یه نسخه پشتیبان همیشگی ازش میتونید بسازید

توصیه من به شما اینه که بیخیال اینترپرایز بشید. نسخه پرو واقعا کافیه برای استفاده شخصی. حتی برای استفاده معمولی نسخه core هم کافیه و جواب میده. مسحور این عبارت که "اینترپرایز امکانات بیشتری داره" نشید

یه نکته مهم اینه که اگه بعد نصب گروه هایی که در پست قبلیم گفتم (مثلا ویندوز 8 یا 8.1 به همراه آفیس 2013) از این نرم افزار استفاده کنید. دفعه بعد که ویندوز را مجدد نصب کنید باید حتما آفیس 2013 را هم نصب کنید تا نرم افزار بتونه کار کنه. مثال: من ویندوز 8.1 پرو نصب کردم فعالش کردم. بعد آفیس 2013 را نصب و فعال کردم. بعدش با این نرم افزار بکاپ گرفتم. دو ماه بعد ویندوز 8.1 پرو را مجددا نصب کردم. این نرم افزار را اجرا کردم تا ویندوز را فعال کنم اما نشد. آفیس 2013 را نصب کردم و مجددا نرم افزار را اجرا کردم. اینبار هم ویندوز و هم آفیس در یک مرحله فعال شد.

مثال نصب غیر گروه های نامبرده: ویندوز 7 نصب و فعال شد. آفیس 2013 نصب و فعال شد. نرم افزار اجرا و بکاپ گیری شد. دو ماه بعد ویندوز 7 دوباره نصب شد. نرم افزار اجرا شد. این بار بدون مشکل ویندوز فعال شد. آفیس 2013 نصب شد. نرم افزار دوباره اجرا شد. این بار آفیس جداگانه فعال شد

یعنی گروه های نامبرده در پست قبلیم باید اول هر دوشون نصب بشن تا بعد این نرم افزار بتونه کار کنه.
    بسیار عالی دوست عزیز ممنونم بابت توضیحات مفصل و کاملتون
    بله از این لحاظ که به پرو کوچ کنم واقعا نیاز مبرم دارم و دیگه بیخیال انترپرایز میشم چون واقعا توی این مورد حالمو گرفت . از طرفی نیازی هم بهش نیست.. و پرو خودش نسخه ی بسیار عالی و کاملا حرفه ای هست.
    فقط نمیدونم مثلا این نسخه ی پرو 2015 و با آپدیت ژانویه 2015 که توی سایت سافت گذر هست.. که گفته یه کرک باهاشه که بهترین کرک هست و ویندوز اون کدی رو که این کرک واسش تعریف میکنه قبول میکنه و آپدیتها و .. دریافت میکنه آنلاین واقعا به این شکل هست؟ یعنی مثلا مثل فعال کردن از طریق تماس اسکایپی و این روشها هست همین کرکه؟
    (تازه تو سافت گذر میگه نسخه ی دستکاری نشده و کاملا... :) ولی کرک توی خود فایل ISO جاسازی شده :d آخه کدوم نسخه دست کاری نشده ای هست که فایل کرک توی خود ISO ایمیج جاسازی شده باشه بعد آدرس سایت سافت گذر هم توش باشه!!! :)) )
    نمایش امضاء

7. عضو ثابت mirpooya آواتار ها
    نمایش اطلاعات

گرفتن آپدیت تنها در صورتی که زمان 30 روز امتحانی به اتمام رسیده باشه یا ویندوز متوجه جنیون نبودن خودش بشه، غیرممکن میشه. ویندوز به هر طریقی خودشو فعال شده بدونه (با کرک یا با اسکایپ) آپدیتها را میگیره و مشکلی از این بابت نداره. مشکل جایی پیش میاد که ویندوز جنیون بودن خودشو تست کنه. نصب برخی نرم افزار ها از سایت مایکروسافت نیازمند چنین چک کردنی هست. در آپدیتهای ویندوز 7 یه آپدیت خاص هست که بعد نصب به چک کردن می پردازه. البته این آپدیت به صورت پیش فرض تیک نداره و تله خوبیه برای اونهایی که جو داشتن همه چیز برشون داشته تا تیک بزنن و نصب کنن و از برکاتش مستفیض بشن.

در ویندوز 8 یا 8.1 من چنین آپدیتی ندیدم. شاید داخل ویندوز باشه. برخی اسناد EVENT VIEWER این تردید را برای من تقویت میکنه

فعالسازی اسکایپی خیال شما را تا ابد راحت میکنه. مثلا همین آپگرید مجانی از 8.1 به 10 که قراره بیاد به احتمال زیاد برای کرکیها یه چالش به حساب بیاد ولی مسلما برای اسکایپیها مشکلی نخواهد بود.

دست نخورده بودن ویندوز مربوط به فایلهای نصب ویندوزه نه سایر فایلها از جمله کرک. وجود کرک منافاتی با دست نخورده بودن ویندوز نداره. فایل اجرایی نصب تنها با پوشه ها و فایلهایی از پیش تعیین شده سر و کار داره و باقی فایلها و پوشه ها را نمی بینه. دستکاری کردن به معنای تغییر فایلهاییه که فایل اجرایی نصب باهاشون سروکار داره مثل والپیپر و برنامه های پیش فرض. پس به سافتگذر اطمینان داشته باشید
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mirpooya
    گرفتن آپدیت تنها در صورتی که زمان 30 روز امتحانی به اتمام رسیده باشه یا ویندوز متوجه جنیون نبودن خودش بشه، غیرممکن میشه. ویندوز به هر طریقی خودشو فعال شده بدونه (با کرک یا با اسکایپ) آپدیتها را میگیره و مشکلی از این بابت نداره. مشکل جایی پیش میاد که ویندوز جنیون بودن خودشو تست کنه. نصب برخی نرم افزار ها از سایت مایکروسافت نیازمند چنین چک کردنی هست. در آپدیتهای ویندوز 7 یه آپدیت خاص هست که بعد نصب به چک کردن می پردازه. البته این آپدیت به صورت پیش فرض تیک نداره و تله خوبیه برای اونهایی که جو داشتن همه چیز برشون داشته تا تیک بزنن و نصب کنن و از برکاتش مستفیض بشن.

در ویندوز 8 یا 8.1 من چنین آپدیتی ندیدم. شاید داخل ویندوز باشه. برخی اسناد EVENT VIEWER این تردید را برای من تقویت میکنه

فعالسازی اسکایپی خیال شما را تا ابد راحت میکنه. مثلا همین آپگرید مجانی از 8.1 به 10 که قراره بیاد به احتمال زیاد برای کرکیها یه چالش به حساب بیاد ولی مسلما برای اسکایپیها مشکلی نخواهد بود.

دست نخورده بودن ویندوز مربوط به فایلهای نصب ویندوزه نه سایر فایلها از جمله کرک. وجود کرک منافاتی با دست نخورده بودن ویندوز نداره. فایل اجرایی نصب تنها با پوشه ها و فایلهایی از پیش تعیین شده سر و کار داره و باقی فایلها و پوشه ها را نمی بینه. دستکاری کردن به معنای تغییر فایلهاییه که فایل اجرایی نصب باهاشون سروکار داره مثل والپیپر و برنامه های پیش فرض. پس به سافتگذر اطمینان داشته باشید
    دست شما درد نکنه عالی.
    فقط اینکه به سافت گذر که همیشه اطمینان دارم قدر چشام! ولی من کلا رو عرض کردم نه اینکه بگم مثلا توی خدایی نکرده توی فایلای سیستمی و کتابخانه ای و حساس ویندوز درست برده باشه. از این رو گفتم که نوشته بود فایل ISO بدون دست کاری . این یعنی اینکه به هیچ عنوان حتی این فایل رو باز هم نکرده باشن که بخوان توش چیزی قرار بدن حتی یه تکست ساده :) . در کل ممنون . لطف کردید عزیز.
    بله اتفاقا بیشتر هم بخاطر همین آپدیت ویندوز 10 میخواستم خیالم راحت بشه.
    پس میرم واسه اسکایپی فعال کردن. ;)
    نمایش امضاء

10. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

سلام.

پست ها طولانی بود همه شون رو نخوندم :))) ولی مثل این که آقا رضا با بک آپ گرفتن از کد فعالسازی ویندوز Win 8.1 Enterprise مشکل دارن (اگه اشتباه میکنم بگید تا پست ها رو دقیق بخونم :)) )

نوشته اصلی توسط mirpooya
    احتمالا فرایند اکتیو کردن ویندوز اینترپرایز متفاوت باشه که این مشکل پیش اومده
    یا نسخه دیگه نصب کنید یا کلید و کد فعالسازی خودتونو یادداشت کنید تا برای دفعات بعد هم به کار ببرید. در ضمن بعد فعالسازی، از این نرم افزار هم جهت محکم کاری برای بکاپ گیری استفاده کنید اگه پیام موفقیت داد احتمالا میتونه دوباره هم فعالسازی بکنه.
    نه .. فرآیند اکتیو کردن یکیه . من ویندوزم 8.1 Enterprise هست که با روش شما از کد فعال سازیم بک آپ گرفتم و بار ها ویندوزم رو تعویض و مجدداً فعال کردم .

نوشته اصلی توسط Apollo11
    * بله درسته چون خودمم توی سایتا میدیدم که هیچ کس از نسخه ی Pro ایرادی واسه این کار نگرفته بود و معمولا نسخه های Enterprise و بعضی های دیگه رو دیدم مشکلی مثل من یا شبیه من داشتن.
    به نظرم یک بار دیگه همین Enterprise رو نصب کن ( یا اگه میتونی نسخه ی آپدیت شده رو دوباره دانلود کن و نصب کن ) .

نمیدونم دلیل این مشکل چیه اما برای من همچین مشکلی نداره.( ویندوز رو از سافت گذر دانلود کردم)

2015-02-19_130124.png

11. نمایش تشکر

12. نمایش اطلاعات

من هم به این مشکل امروز که اومدم تست کنم برخوردم.
    نمی دونم برای product key چی باید وارد کنم. وقتی product id رو می زنم خطا می ده
    ویندوز من سون است و راهی جز استفاده از این ندارم (شرکتی هستم که قانونیه همه ویندوزهاشون و ممن می خواستم از اول نصب کنم ویندوزم روُ خواستم لایسنس این رو بک ا‍پ بگیریم )

با همه روش هایی که اینجا نوشته رفتم همشون bbbb نشون می دادن
    http://www.sevenforums.com/tutorials...-find-see.html

13. نمایش تشکر

14. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ARTHUR
    سلام.

پست ها طولانی بود همه شون رو نخوندم :))) ولی مثل این که آقا رضا با بک آپ گرفتن از کد فعالسازی ویندوز Win 8.1 Enterprise مشکل دارن (اگه اشتباه میکنم بگید تا پست ها رو دقیق بخونم :)) )

نه .. فرآیند اکتیو کردن یکیه . من ویندوزم 8.1 Enterprise هست که با روش شما از کد فعال سازیم بک آپ گرفتم و بار ها ویندوزم رو تعویض و مجدداً فعال کردم .

به نظرم یک بار دیگه همین Enterprise رو نصب کن ( یا اگه میتونی نسخه ی آپدیت شده رو دوباره دانلود کن و نصب کن ) .

نمیدونم دلیل این مشکل چیه اما برای من همچین مشکلی نداره.( ویندوز رو از سافت گذر دانلود کردم)

2015-02-19_130124.png

فدات علیرضا جون
    عرض شود که ویندز Pro 64 نصب کردم رفت پی کارش....! آه توپ! جات خالی با همون کرک سافت گذر که خیلی باحال بود کرکش کردم هم وینو هم آفیسو . بسیار هم عالی! آپدیتها و همه چیزو هم دارم میگیرم راحت هیچ مشکلی هم نداره. با سرعت برق و باد ویندوز رو تعویض کردم البته قبلی رو یعنی همین انترپرایزه رو هنوز روی اون هارد سختم دارمش یه سری کارا باید انجام بدم توی اون هارده هنوز. باورت میشه توی این ssd ویندوز رو با نصبش و نصب برنامه ها و درایورا و همه و همه توی کمتر از یه ربع انجام دادم؟ تنظیمشم کردم واسه پرفورمنس بالاتر و بسیار سریعتر اصلا یه جوری وحشی شده ویندوز و برنامه ها و بازیها ! :)))) البته اینم اضافه کنم که سوالاتی که توی تاپیکهای مختلف پرسیدم و راهنمایی خواستم و دوستان زحمت کشیدن و جواب ندادن به هیچ وجه! :)))) آخرش واسشون راه حل ها و تجارب بسیار جالب و تامل برانگیزی پیدا کردم و حتی ویندوز همین هارد سیگیت 1 ترام رو به صورت کامل با برنامه های نصبی روی SSD منتقل کردم ویندوز و آفیس و همه چیز هم فعال و بدون نقص بود . که خوب بنده دوست داشتم فقط به این مهم دست پیدا کنم و الا ویندوز فرش و اونم پرو چیز دیگس

نوشته اصلی توسط aghaeifar
    من هم به این مشکل امروز که اومدم تست کنم برخوردم.
    نمی دونم برای product key چی باید وارد کنم. وقتی product id رو می زنم خطا می ده
    ویندوز من سون است و راهی جز استفاده از این ندارم (شرکتی هستم که قانونیه همه ویندوزهاشون و ممن می خواستم از اول نصب کنم ویندوزم روُ خواستم لایسنس این رو بک ا‍پ بگیریم )

با همه روش هایی که اینجا نوشته رفتم همشون bbbb نشون می دادن
    Product Key Number for Windows 7 - Find and See - Windows 7 Help Forums
    دوست عزیز برای Product Key خوب Product Key رو باید وازد کنی یعنی کد محصول. ببینید عزیز قانونی بودن.. :) فقط به یه شرطه اونم اینکه وقتی ویندوزی رو میخرید حالا چه آنلاین به صورت ایمیج (سورس ویندز رو) چه به صورت دیسکی(روی DVD) . باید همراهش یه کد داشته باشه به اسم Product Key که کد محصول خریداری شده هست و میتونید باهاش بعد از نصب ویندوز به صورت کاملا ساده و راحت وارد ویندوز کنید و پیام تایید مایکروسافت رو رسما دریافت کنید. این از قانونی بودن.. غیر از این حالت فقط و فقط همه دارن از نسخه های کپی (غیرقانونی) استفاده میکنن. یعنی یا از طریق کدهای تقلبی و کرک ها و هزارن راه دیگه ویندوز رو رجیستر میکنن و البته دور میزنن که ویندوز به صورت کامل کاراییشو انجام بده و مخصوصا آپدیتها رو دریافت کنه.
    بله در این رابطه باید انشاالله یه تحقیق درست و حسابی بکنم. ولی تا جایی که آخرین پیگیریها رو انجام داده بودم فهمیدم که همین کدهای Product Key که دوستان زحمت میکشن میذارن و کلا توی اینترنت سرچ میکنیم و پیدا میکنیم یه وقت میبینید آمار استفاده از فرضا اون کدی که ما ازش استفاده کردیم بالا رفته حسابی و مایکروسافت بر همه این چیزها نظارت داره به همین خاطر موقع فعالسازی توسط تماس اسکایپی بله واسمون فعالش میکنه اما ! یه شیطنت بازیهایی هم انجام میده و کد رو به صورت یه جور کد مخصوص درمیاره که با بقیه کدها فرق میکنن که این رو ما اصلا متوجه نمیشیم و اینطوری میشه که میبینید.. به همین خوشمزگی
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •