من تازه دوزاریم افتاد
فکر نکنم مشکل از ولوم بودن لایسنس باشه من یه ویندوز 8.1 پرو و دو تا ویندوز 7 آلتیمیت و 3 تا آفیس 2013 را با کلیدهای ولوم اکتیو کردم و بارها با نصب مجدد اونا را دوباره فعال کردم. احتمالا فرایند اکتیو کردن ویندوز اینترپرایز متفاوت باشه که این مشکل پیش اومده
یا نسخه دیگه نصب کنید یا کلید و کد فعالسازی خودتونو یادداشت کنید تا برای دفعات بعد هم به کار ببرید. در ضمن بعد فعالسازی، از این نرم افزار هم جهت محکم کاری برای بکاپ گیری استفاده کنید اگه پیام موفقیت داد احتمالا میتونه دوباره هم فعالسازی بکنه
در ضمن تغییر سخت افزار حتی با یک کلید یکسان، نیازمند کد فعالسازی جدیدیه. اگه هارد جدید میخواید استفاده کنید احتمالا به کد فعالسازی جدید اسکایپ (حتی با همون کلید قبلی) احتیاج خواهید داشت.
در ضمن دونستن کلید به کار رفته برای ویندوز زمانی مهمه که بعد نصب و فعالسازی "مجموعه ویندوز 8 یا 8.1 و آفیس 2013" یا نصب و فعالسازی "مجموعه ویندوز 7 و آفیس 2010" بخواید از این نرم افزار استفاده کنید چون روند فعالسازی گروه نرم افزارهای نامبرده یکسانه. اما اگه آفیس 2013 را در ویندوز 7 نصب کنید برای بکاپ گیری نیازی به دونستن کلیدهای هر کدوم ندارید. خود نرم افزار اونا رو تفکیک میکنه و در پوشه های جداگانه قرار میده
بوک مارک ها