صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 از مجموع 16

موضوع: اموزش تهیه نسخه پشتیبان ازویندوز 8.1

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    در چهار پست قبل توسط MICROTEL عزیز اشاره شده , گویا پست خودتون هم هست .
    سلام دوستان

دوست عزیز باید از این قسمت پیگیری کنیم ! نه اینکه تاپیک و پست های متفرقه ایجاد کنیم.
    الان بهترین تاپیک واسه سوالم و پیگیری کردن همین تاپیک دوستمون هست واقعا اموزش خوبی قرار دادن .
    درضمن با این روش تاپیک بالا می مونه ، ونمی خواد up رو پست کنیم که تاپیک بیاد بالا!!

للللللللللللللللللللللللل لللللللللللللللل~

یه سوال دیگه !
    اگه یه وقت دیدیم به هر نحوی ویندوز بالا نمیاد و مجبورم از این
    backup استفاده کنم ! باید از کدوم قسمت بایوس وارد تنظیمات بشم تا backup رو بریزم!!؟

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام.

البته دوستان دقت داشته باشن که پست گذاشتن یا نذاشتن در تاپیک های موجود در تالارهای بخش آموزشی یک قانون نیست.
    چنانچه دوستی تاپیک آموزشی تازه ای ایجاد نمود و اون رو به اتمام رسوند می تونه و این حق رو داره که از تیم مدیریت درخواست کنه که موضوع بسته بشود.
    و بایست اینکار رو با کلیک روی دکمه گزارش پست خلاف که در زیر آموزش خودش هست انجام بده و در قسمت توضیحات در خواست خودش رو ذکر کنه.
    برخی آموزش ها کامل هستند و می توانند بسته بشوند و یا اینکه تاپیک پرسش و پاسخ اختصاصی برای اونها از قبل هست مانند آموزش handbrake یا folderlock و...
    برخی دیگر از آموزش ها مانند این آموزش (بنظر خودم) و یا آموزش سانسور فیلم بنده که در قسمت مولتی مدیا هست خب نیازی نیست بسته باشند و سوالات پیرامون اونها ادامه دار هست. اما باز تصمیم با خود ایجاد کننده تاپیک هست. لطفا بیاید روی موضوع تاپیک تمرکز کنیم. با تشکر.

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام دوستان
    جوابی واسه سوال ما نیست ایا ؟

backup استفاده کنم ! باید از کدوم قسمت بایوس وارد تنظیمات بشم تا backup رو بریزم!!؟

6. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط amir/q
    سلام دوستان
    جوابی واسه سوال ما نیست ایا ؟

دوست عزیز لطفادرراستای تاپیک پست بدید،اگرهرگونه مشکل یاسوالی دارید فقط درتاپیک انجمن زیر مطرح کنیددرغیراینصورت جوابی نخواهید گرفت .

سپاس از شما

عنوان: انجمن: مباحث و مشکلات ویندوز 8.1

مشاهده صفحه

ازمدیریت محترم درخواست میشه این تاپیک رو قفل کنه.
    نمایش امضاء

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

عزیز بایستی اینجا جواب بدین!! ولی باشه از یه جای دیگه جوابم رو میگیرم.

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با درود و عرض پوزش خدمت جناب MICROTEL .
    دوست بزرگوار آموزش خوبی گذاشتید بسیار هم آموزنده بود و بنده بسیار استفاده کردم و اما در راستای پرسش دوست عزیزی که چند نوبت سوالی مطرح کردند که اگر ویندوز از کار افتاد چگونه از بک آپ استفاده کنیم . بهتر نبود بجای کشمکش و ارجاع چند باره به تاپیک مشکلات ، یکبار جواب میدادید و پست سوال را حذف میکردید، هم آن بنده خدا به جوابش میرسید و هم آموزش شما کاملتر و شسته رفته تر میشد . بنده قبول دارم که مطالب آموزشی باید پیوستگی خود را داشته باشد و طرح سوالات بعضا" بیجا باعث سکته و مغشوش شدن مطلب میگردد اما این مسئله زمانی است که آموزش یک مطلب هم کامل و با تمام ریزه کاریها و بیان نکات مهم باشد ، که متاسفانه آموزش بک آپ گیری حضرتعالی درعین حال که به زبان ساده و همه فهم بود اما کامل نبود و پاسخ به پرسش دوستمان در همین تاپیک مطلب را کاملتر می کرد . در هرصورت بابت نکاتی که از شما و سایت سافت گذر آموختم بی نهایت سپاسگزارم . و اگر احساس می کنید دخالت بیجا نموده ام باز هم پوزش میطلبم و عذر می خواهم . همواره سربلند باشید.

9. نمایش تشکر

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •