نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: حل مشکل باز نشدن فروشگاه ویندوز 8 برای ما ایرانی ها

1. نمایش اطلاعات

Thumbs up حل مشکل باز نشدن فروشگاه ویندوز 8 برای ما ایرانی ها

سلام خدمت همه عزیزان
    دیدم که بسیاری از عزیزان این مشکل رو دارن که برای استفاده از فروشگاه ویندوز 8.1 مشکل دارند و متاسفانه این فروشگاه برای ما ایرانی ها قابل دسترسی نیست

اگه شما هم این مشکل رو دارید و راه حل های زیادی رو هم امتحان کردید مثل استفاده از فیلتر شکن های مختلف و...
    راه حلش اینه که شما برید به کنترل پنل ویندوز و در قسمت Region وارد سربرگ دوم یعنی Location شوید و در پنجره منطقه اون رو از ایران به United States تغییر بدید
    کار تمام است و بدون هیچ گونه فیلتر شکنی و براحتی فروشگاه براتون باز میشه
    البته برای بار اول اگه باز نشد با یه فیلتر شکن این کار رو بکنید و برای دفعه های بعد دیگه اتومات بدون هیچ فیلتر شکنی براتون باز میشه
    امیدوارم مفید بوده باشه

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط delhore
    سلام خدمت همه عزیزان
    دیدم که بسیاری از عزیزان این مشکل رو دارن که برای استفاده از فروشگاه ویندوز 8.1 مشکل دارند و متاسفانه این فروشگاه برای ما ایرانی ها قابل دسترسی نیست

اگه شما هم این مشکل رو دارید و راه حل های زیادی رو هم امتحان کردید مثل استفاده از فیلتر شکن های مختلف و...
    راه حلش اینه که شما برید به کنترل پنل ویندوز و در قسمت Region وارد سربرگ دوم یعنی Location شوید و در پنجره منطقه اون رو از ایران به United States تغییر بدید
    کار تمام است و بدون هیچ گونه فیلتر شکنی و براحتی فروشگاه براتون باز میشه
    البته برای بار اول اگه باز نشد با یه فیلتر شکن این کار رو بکنید و برای دفعه های بعد دیگه اتومات بدون هیچ فیلتر شکنی براتون باز میشه
    امیدوارم مفید بوده باشه

سلام.

خودتون تست کردید؟

چون بنده همین الان با قندشکن وصل شدم و Store رو باز کرد اما هم قندشکن و هم استور رو بستم و دوباره استور رو اینبار بدون قندشکن باز کردم اما خبری از باز کردن
    صفحات جدید در استور نبود و فقط همون هایی که با قندشکن لود کرده بودم آورد!
    ویرایش توسط Ya Mahdi : 17-09-2014 در ساعت 16:24
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. نمایش اطلاعات

سلام
    بله عزیزم بنده قسمت رجیون رو روی امریکا گذاشتم طبق همون اموزشی که گفتم و بعد با فیلتر شکن سیسکو به راحتی وارد فروشگاه شدم
    روز بعد به طور اتفاقی بدون فیلتر شکن سیسکو امتحان کردم و دیدم حتی بدون فیلتر شکن هم بالا میاد و میشه ازش برنامه دانلود کرد
    البته ویندوز بنده 8.1 هستش

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •