سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
تبلیغات در این انجمن
×
+
سفارش تبلیغات
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: مشکل مربوط به پخش فیلم در ویندوز ۸.۱

  1. #1
    عضو معمولی
    تاریخ عضویت
    May 2016
    ارسال ها
    2
    محصول امنیتی
    ESET NOD32
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    اعتبار کاربر
    0

    پیش فرض مشکل مربوط به پخش فیلم در ویندوز ۸.۱

    با سلام
    مدتیه که هیچ فیلمی رو نمیتونم توی ویندوز ببینم وموقع پخش فیلم فقط صدا پخش میشه و یه اسکرین به رنگ سیاه رو دارم
    در موردش هم زیاد سرچ کردم ولی درست نشد
    کسی هست که بدونه چطوری باید درستش کنم ؟؟
    ایسوس X550D با پردازنده AMD A6 دارم.
    فقط اینکه میدونم مشکل از کارت گرافیک نیست چون من همزمان اوبونتو هم نصب دارم و اونجا هیچ مشکلی ندارم

    مرسی

  2. #2
    مدیریت کل
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ارسال ها
    4,481
    سیستم عامل
    Windows 10 64Bit
    محصول امنیتی
    Kaspersky
    تشکر تشکر کرده 
    12,351
    تشکر تشکر شده 
    15,466
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mobina نمایش پست ها
    با سلام
    مدتیه که هیچ فیلمی رو نمیتونم توی ویندوز ببینم وموقع پخش فیلم فقط صدا پخش میشه و یه اسکرین به رنگ سیاه رو دارم
    در موردش هم زیاد سرچ کردم ولی درست نشد
    کسی هست که بدونه چطوری باید درستش کنم ؟؟
    ایسوس X550D با پردازنده AMD A6 دارم.
    فقط اینکه میدونم مشکل از کارت گرافیک نیست چون من همزمان اوبونتو هم نصب دارم و اونجا هیچ مشکلی ندارم

    مرسی

    سلام و خیلی به انجمن خوش آمدید .
    این مشکل از چه زمانی درست شد , ؟ بیشتر منظورم این هست که احیانا کار بخصوصی را انجام ندادید که بعد از اون چنین مشکلی درست شده باشه . مثلا اپدیت کارت گرافیک و یا نصب هر برنامه ای و یا اپدیت ویندوز و ...
    و دوم اینکه در سایر پلیرها هم تست کردید مثلا در کام پلیر و یا پوت پلیر و یا میدیا پلیر کلاسیک و یا حتی نسخه های پرتابل سایر پلیرها .
    و نهایتا اینکه برای تموم فیلم ها اینگونه هست یا فقط در فرمتی خاص این مشکل هست ؟
    البته ناگفته نماند از سالم بودن ویندوزتون هم مطمئن شوید و یه اسکن توسط انتی ویروس تون را هم انجام بدید , اما معمولا با نصب کی لایت و یا حذف کارت گرافیک و نصب مجدد ان و یا تغییر در تنظیمات پلیر در قسمت رندر ویدیویی , چنین مواردی حل شده .
    MY ALBUM

    کاربران عزیز لطفا قبل از هر گونه فعالیتی قوانین و مقررات انجمن مطالعه شود .
    هر گونه تبلیغات در پست و امضا>>> بن دائم و اخراج کاربر

    تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
    قدردان زحمات همدیگر باشیم .


  3. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما S!RUS برای ارسال این پست سودمند:


  4. #3
    عضو معمولی
    تاریخ عضویت
    May 2016
    ارسال ها
    2
    محصول امنیتی
    ESET NOD32
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    اعتبار کاربر
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط S!RUS نمایش پست ها
    سلام و خیلی به انجمن خوش آمدید .
    این مشکل از چه زمانی درست شد , ؟ بیشتر منظورم این هست که احیانا کار بخصوصی را انجام ندادید که بعد از اون چنین مشکلی درست شده باشه . مثلا اپدیت کارت گرافیک و یا نصب هر برنامه ای و یا اپدیت ویندوز و ...
    و دوم اینکه در سایر پلیرها هم تست کردید مثلا در کام پلیر و یا پوت پلیر و یا میدیا پلیر کلاسیک و یا حتی نسخه های پرتابل سایر پلیرها .
    و نهایتا اینکه برای تموم فیلم ها اینگونه هست یا فقط در فرمتی خاص این مشکل هست ؟
    البته ناگفته نماند از سالم بودن ویندوزتون هم مطمئن شوید و یه اسکن توسط انتی ویروس تون را هم انجام بدید , اما معمولا با نصب کی لایت و یا حذف کارت گرافیک و نصب مجدد ان و یا تغییر در تنظیمات پلیر در قسمت رندر ویدیویی , چنین مواردی حل شده .
    نه کار خاصی انجام ندادم. فقط فکر میکنم یه مدت بعد از نصب اوبونتو بود. در حال حاضر فقط فرمت avi رو با Media Player Classic میتونم ببینم. بقیه پلیر هارو هم تست کردم و کار نمیکنند.

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •