صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 26

موضوع: مشکلات مربوط به وایرلس (Wireless) در ویندوز 8.1

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکلات مربوط به وایرلس (Wireless) در ویندوز 8.1

با سلام

دوستان من لب تاپم به مشکلی خورده که وصل نمیشه به هیچ وایرلسی تازی ویندوز عوض کردم اما بازم نمیشه یعنی مشکل از چیه ؟!!!

2. عضو ثابت Darya آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام درایور های لبتاپتون را چک کنید ببینید نصب کردید یا نه

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

بله نصبه حالا جالب اینجاس سیستم کامپیوتر خودم مادربوردش وایرلس داره اونم به مودمم وصل نمیشه جالبتر اینکه من با هر گوشی و وصیله ایی به مودم وصل میشم حتی با ویندوز ۷ چون یه لب تاپ دارم اما با لب تاپ ویندوز ۸.۱ و pc خودم که ویندوز ۸ هستش نمیتونم وصل شم !!!!!

Untitled.jpg

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

دوستان درایورها کامل نصبه و اینکه همه کار کردم ترابل شوت هم زدم مشکلی پیدا نکرد فایروال رو هم بستم تست کردم نشد :((((

Untitled.jpg

6. عضو ثابت Darya آواتار ها
    نمایش اطلاعات

تنها راهی که به نظرم میرسه و بنده هم مشکلی شبیه به شما داشتم DVD5 محصول mrt مجموعه نرم افزاری تمام درایورها را داره اونا بگیرید خودش ابتدا بررسی میکنه چی کم داره بعد شروع به نصبش میکنه همه درایوری تقریبا داره منتها این مشکل شما به نظر من تنها میتونه ناقص بودن نصب درایورهات باشه و با این تصویر نمیونید پی ببیریچون از منم همین طور بود چیزی نشون نمیداد

7. نمایش تشکر

8. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط pooryadevil
    بله نصبه حالا جالب اینجاس سیستم کامپیوتر خودم مادربوردش وایرلس داره اونم به مودمم وصل نمیشه جالبتر اینکه من با هر گوشی و وصیله ایی به مودم وصل میشم حتی با ویندوز ۷ چون یه لب تاپ دارم اما با لب تاپ ویندوز ۸.۱ و pc خودم که ویندوز ۸ هستش نمیتونم وصل شم !!!!!

Untitled.jpg
    نوشته اصلی توسط pooryadevil
    دوستان درایورها کامل نصبه و اینکه همه کار کردم ترابل شوت هم زدم مشکلی پیدا نکرد فایروال رو هم بستم تست کردم نشد :((((

Untitled.jpg
    دوست عزیز شما اول بگید ویندوز رو با اسکایپ فعال کردید یا خیر؟
    دوما شما نرم افزار hss و یه قند شکن دیگه رو بر روی سیستم نصب کردید که با عث ایجاد تداخل شده، شما اون قند شکنها رو با یه انیستالر خوب unistall کنید و سپس سیستم رو با یه بهینه ساز اسکن کنید حالا سیستم رو از نو راه اندازی کنید امیدوارم مشکلتون حل شه.
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

شما سرویس کریو غیر فعال کنید . ویندوز جدید 8.1 که آمده شما باید درایور وایرلس نصب کنید مدل دقیق لپ تاپ بگید تا پیدا کنم واستون
    مادربرد شما هم وایرلس دارهه نباید مشکل داشته باشه اون هم سی دی شو بزارید نصب کنید
    بنده تمام سرویس قند شکن نصب کردم رو سیستمم هیچ مشکلی واسم پیش نیومده ولی فکر نکنم آقا عباس ربطی به قند شکن باشه تصمیم شما هم متین

11. نمایش تشکر

12. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با تشکر از دوستان عزیز پس از جستجو های فراوان مشکل اینجا بود که میگم خدمتتون که پس فردا شما هم مشکل منو پیدا کردین بتونید برطرف کنید

حکایته ما شده میخوایم ابروشو درست کنیم میزنیم چششو کور میکنیم ما کلی برنامه و درایورو این داستانا ریختیم نشد که نشد هم لب تاپ هم کامپیوتر اخر سر فکر میکنید مشکل چی بود ؟!!!

پسورد و مودم رو که برای وایرلس گذاشته بودم عوض کردم اوکی شد !!!!!

13. نمایش تشکر

14. نمایش اطلاعات

پیش فرض از کار افتادن وایرلس در ویندوز 8.1

سلام من لب تاپ dell 5110 inspiron دارم
    ویندوز 8.1 نصب کردم بعد یه مدتی وای فایش از کار افتاد و هر کار کردم از ترابل شوت و ... درست نشد
    بعد ویندزم رو عوض کردم بعد از زمانی به اندازه دفعه ی قبل دوباره اینجوری شد ترابل شوت که میکنم میگه the wifi adapter is disabled یا وقتی میرم توی چینج یسی ستینگ بخش نتورک
    بخش ایرپلین مد نوشته we couldn't find wireless devices on ur pc
    باید چه کرد
    ( البته بگم که درایور وایفایش رو پیدا نکردم و نصب نکردم ولی چند ماه کاملا سالم عمل میکرد )

15. نمایش تشکر

16. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط jzm
    سلام من لب تاپ dell 5110 inspiron دارم
    ویندوز 8.1 نصب کردم بعد یه مدتی وای فایش از کار افتاد و هر کار کردم از ترابل شوت و ... درست نشد
    بعد ویندزم رو عوض کردم بعد از زمانی به اندازه دفعه ی قبل دوباره اینجوری شد ترابل شوت که میکنم میگه the wifi adapter is disabled یا وقتی میرم توی چینج یسی ستینگ بخش نتورک
    بخش ایرپلین مد نوشته we couldn't find wireless devices on ur pc
    باید چه کرد
    ( البته بگم که درایور وایفایش رو پیدا نکردم و نصب نکردم ولی چند ماه کاملا سالم عمل میکرد )

سلام دوست عزیز

1 - اگر نرم افزار و یا درایوری برای wifi و همینطور بلوتوث نصب کردین Uninstall کنید. (درایورها را از قسمت Device Manager آنینستال کنید )

2 - سیستم را ری استارت کنید .

3 - اگر در قبل از همین مدتی که wifi از کار افتاده وارد بایوس شده اید ، در تنظیمات بابوس سیستم چک بفرمائید که wifi را سهواً غیر فعال نکرده باشید ، اگر غیر فعال بود فعالش کنید .

4 - بزارین ویندوز بیاد بالا و سپس با CD درایور اورجینال لپ تاپتون تمام درایور های مربوط به wifi را نصب کنید.(مهم نیست درایور چه نسخه ای از ویندوز باشه فقط به نکته 1 دقت کنید )

نکته 1 : اگر درایور هایی که بر روی CD لپ تاپ هستند سازگار با ویندوز 8 نیستند ، حتما باید اونها رو در حالت سازگاری یا Compatibility Mode اجرا و نصب کنید وگرنه هیچ فایده ای نخواهد داشت.

5 - بعد از اینکار به احتمال زیاد مشکل حل میشه ، اما اگر با زدن کلید wifi و روشن کردن آن چراغش روشن نمیشه ، بگین شاید بتونم راهنمائیتون کنم.

نکته 2 : وقتی من در ایور بلوتوث VOSTRO 1510 را نصب میکردم wifi از کار می افتاد ، به همین علت اول درایور wifi و سپس بلوتوث را نصب کردم و مشکل حل شد.
    نمایش امضاء

17. نمایش تشکر

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •