نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 از مجموع 7

موضوع: پیدا کردن باگ امنیتی در ویندوز

1. عضو ثابت niknam آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض پیدا کردن باگ امنیتی در ویندوز

سلام
    با یک فیلم اموزشی دیگر در خدمت شما هستم
    اموزش پیدا کردن باگ امنیتی در ویندوز و رفع آن
    موفق باشید
    پدا کردن حفره ی امنیتی در ویندوز.rar حجم:2m
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط niknam
    سلام
    با یک فیلم اموزشی دیگر در خدمت شما هستم
    اموزش پیدا کردن باگ امنیتی در ویندوز و رفع آن
    موفق باشید
    پدا کردن حفره ی امنیتی در ویندوز.rar حجم:2m
    دوست عزیز

ظاهرا این نرم افزار قدیمی می باشد و سایت رسمی این نرم افزار پیدا نشد. و سایت های معروف دیگری مانند softpedia هم این نرم افزار و نداشتند.

البته فایل فشرده شده این نرم افزار رو در سایت virustotal آپلود کردم ویروسی نیست اما به هر حال معرفی این گونه نرم افزار ها توصیه نمی شود.

می توانید به جای این نرم افزار از نرم افزار Windows Hotfix Downloader استفاده کنید که در سایت softpedia هم موجود است :

Windows Hotfix Downloader Free Download

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opera
    دوست عزیز

ظاهرا این نرم افزار قدیمی می باشد و سایت رسمی این نرم افزار پیدا نشد. و سایت های معروف دیگری مانند softpedia هم این نرم افزار و نداشتند.

البته فایل فشرده شده این نرم افزار رو در سایت virustotal آپلود کردم ویروسی نیست اما به هر حال معرفی این گونه نرم افزار ها توصیه نمی شود.

می توانید به جای این نرم افزار از نرم افزار Windows Hotfix Downloader استفاده کنید که در سایت softpedia هم موجود است :

سلام اپرا جان.

عنوان: سایت رسمی این نرم افزار
    مشاهده صفحه

اگه به بخش Download Software این سایت برید نرم افزار یکی به آخر،لینک همین نرم افزاره که ورژنش 3.2 هست اما متأسفانه از سِرورش پاک شده و دانلود نمیشه!

سایت Softpedia و Majorgeeks هم این نرم افزار رو گذاشتن،با نام Windows Vulnerability Scanner که آخرین ورژنش 3.4 هست:

عنوان: لینک این نرم افزار در سافت پدیا
    مشاهده صفحه

==========
    ویرایش:

نرم افزار Windows Hotfix Downloader رو هم تست کردم اما مثل اینکه زیاد جالب نیست چون آپدیتهایی که اصلاً مربوط به ویندوز من نیست رو الکی لیست کرده!!!

فکر کنم بهترین روش،همون آپدیت از طریق Windows Updater باشه؛ساده،بی دردسر و مطمئن!
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت niknam آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opera
    دوست عزیز

سلام
    این نرم افزار قدیمی است ولی هنوز به درد میخوره از شما هم ممنون بابت راهنمای از این به بعد سعی میکنم فیلم های اموزشی جدید بسازم
    و تشکر فراوان از دوست عزیزehy7 بابت لینک دانلود
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. نمایش اطلاعات

با سلام

بزرگترین حفره ی امنیتی شما اینه که یاهو مسنجرتون با ادلیستش تو فیلم معلومه، شاید به نظر شما مهم نباشه ولی از نظر بنده اگر میخواستم شما رو هک کنم این یه جواهره

10. نمایش تشکر

11. عضو حرفه ای a.abedzadeh313 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوستان ازاونجایی که ویندوز سیستم عامل همه گیری هستش باگ هاشم زیاده.
    بالینوکس هم میشه ویندوز رو هک کرد.به طورمجازی ویندوز7رو توی شبیه ساز اوبنتو نصب کنیدش وببینید بااین سیستم عامل اوپن سورس باچندتاکدمعمولی که باکمی جست وجومیتونید پیداش کنید چه باگ هایی از ویندوز میکشید بیرون.هک ویندوز از این سیستم عامل ها اکثرا صورت میگیره.برای همینه که جدیداً موسسات دارن میرن سراغ لینوکس.
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Armin.
    با سلام

بزرگترین حفره ی امنیتی شما اینه که یاهو مسنجرتون با ادلیستش تو فیلم معلومه، شاید به نظر شما مهم نباشه ولی از نظر بنده اگر میخواستم شما رو هک کنم این یه جواهره
    سلام و ممنون بابت تذکر
    من هم به شما میگویم اینکار کرک کردن است نه هک!
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •