سلام
با یک فیلم اموزشی دیگر در خدمت شما هستم
اموزش پیدا کردن باگ امنیتی در ویندوز و رفع آن
موفق باشید
پدا کردن حفره ی امنیتی در ویندوز.rar حجم:2m
سلام
با یک فیلم اموزشی دیگر در خدمت شما هستم
اموزش پیدا کردن باگ امنیتی در ویندوز و رفع آن
موفق باشید
پدا کردن حفره ی امنیتی در ویندوز.rar حجم:2m
نمایش امضاءوقت خودکشی ما گرگ هاست ... جنگل بماند برای خرگوش های زیبا
دوست عزیز
ظاهرا این نرم افزار قدیمی می باشد و سایت رسمی این نرم افزار پیدا نشد. و سایت های معروف دیگری مانند softpedia هم این نرم افزار و نداشتند.
البته فایل فشرده شده این نرم افزار رو در سایت virustotal آپلود کردم ویروسی نیست اما به هر حال معرفی این گونه نرم افزار ها توصیه نمی شود.
می توانید به جای این نرم افزار از نرم افزار Windows Hotfix Downloader استفاده کنید که در سایت softpedia هم موجود است :
Windows Hotfix Downloader Free Download
سلام اپرا جان.
اگه به بخش Download Software این سایت برید نرم افزار یکی به آخر،لینک همین نرم افزاره که ورژنش 3.2 هست اما متأسفانه از سِرورش پاک شده و دانلود نمیشه!
سایت Softpedia و Majorgeeks هم این نرم افزار رو گذاشتن،با نام Windows Vulnerability Scanner که آخرین ورژنش 3.4 هست:
==========
ویرایش:
نرم افزار Windows Hotfix Downloader رو هم تست کردم اما مثل اینکه زیاد جالب نیست چون آپدیتهایی که اصلاً مربوط به ویندوز من نیست رو الکی لیست کرده!!!
فکر کنم بهترین روش،همون آپدیت از طریق Windows Updater باشه؛ساده،بی دردسر و مطمئن!![]()
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
با سلام
بزرگترین حفره ی امنیتی شما اینه که یاهو مسنجرتون با ادلیستش تو فیلم معلومه، شاید به نظر شما مهم نباشه ولی از نظر بنده اگر میخواستم شما رو هک کنم این یه جواهره
دوستان ازاونجایی که ویندوز سیستم عامل همه گیری هستش باگ هاشم زیاده.
بالینوکس هم میشه ویندوز رو هک کرد.به طورمجازی ویندوز7رو توی شبیه ساز اوبنتو نصب کنیدش وببینید بااین سیستم عامل اوپن سورس باچندتاکدمعمولی که باکمی جست وجومیتونید پیداش کنید چه باگ هایی از ویندوز میکشید بیرون.هک ویندوز از این سیستم عامل ها اکثرا صورت میگیره.برای همینه که جدیداً موسسات دارن میرن سراغ لینوکس.
نمایش امضاءمادری فرزند خود را هدیه کرد
تقدیم در راه پسر فاطمه کرد..
بوک مارک ها