صفحه 3 از 8 اولین 12345 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 71

موضوع: آیا نرم افزارهای اجتماعی از ما جاسوسی می کنند

1. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Amirkia
    اولاً من از هیچ کسی دفاع نکردم لطفاً به این عادت نکنید که بیخودی حرف تو دهن کسی بذارید، نمیدونم کجای این برنامه میگه "ما جاسوس هستیم" و واقعاً چقدر اون برنامه باید سازندگان آماتوری داشته باشه که بیاد بگه ما جاسوسیم، دوماً راه مبارزه با جنگ نرم ارائه ی عکس های جنایات اسرائیل نیست، راهش اینه که دانش خودمون رو ببریم بالا تا در این جنگ نرم شکست نخوریم. من فکر می کنم اگه کسی نخواد از نرم افزارهای امریکا و روسیه استفاده کنه، کلاً کامپیوتر رو باید بذاره کنار! چون همون کامپایلری که داریم توش کد میزنیم تولید آمریکاست!
    بنده به شدت از اسرائیل بدم میاد و واسه جنایاتی که مرتکب شده باید جواب پس بده، امّا به نظر شما انحمن سافت گذر واسه چی ایجاد شده؟ واسه اینه که بیایم به مردم در زمینه های نرم افزاری خدمت کنیم، که چی بشه؟ که مردم اطلاعات کامپیوتریشون هر چقدر هم اندک بره بالا ، تا در این جنگ نرم شکست نخوریم! با عکس گذاشتن فقط خشممون بیشتر میشه و عملاً دشمن رو با خشم خودمون خوشحال می کنیم. مطمئن باشید اگه وایبر یک سرویس جاسوسی باشه، دولت ما به هیج عنوان اجازه ی استفاده ازش رو نمیده و وزیر ارتباطات اولین کسی خواهد بود که جلوش رو میگیره. بهتره در برابر دشمن قوی باشیم ، و قدرت یعنی اطلاعات بالا.
    همین که از رژیم (هم آمریکا و اسرائیل) ای که جنایات اش معلومه ، مخالفت نمیکنی ، این خودش یعنی دفاع چه برسه موافق هم هستی و چه برسه مدارک ای که علیه اش هم خودش و هم چند سایت معتبر ایرانی و هم آیه ی قرآن پشتش هست ، رو قبول نداری
    همونطور که میدونی هر نرم افزار قبل از نصب ، قوانین استفاده رو میگه که مورد تایید کاربر قرار بگیره . هر چند من تا حالا وایبر رو ندیدم ، اما اون متن رو ممنون میشم برام بزاری (مستندات هم قبلا ارائه شد) . خود این اوستا عارف هم تو پست 18 که دیگه گفت . بازم قبول نداری حتما؟
    دیگه وقتی طرف این قدر رو متوجه نشه که ابعاد جنگ نرم کجاست ، مجبور میشیم برای روشنگری ، ابعاد جنگ سخت شو برملا کنیم و بگیم که آشغال هایی مثل اینا قطعا دل شون برای ماها نسوخت (طوری که دست شون بهم مون برسه ریز مون میکنن) که میان این طور برای ما پول خرج میکنن (شبکه اجتماعی و ماهواره و ...)
    پشت بندشم که گفتم متاسفم که تا این حد باید بیام روشنگری کنم که برای بخش بسیار کوچیک جنگ نرم که آیا وجود داره یا نه و همینطور ابعاد این جنگ نرم، از جنگ سخت حرف بزنم (چون خلق اکثر افراد جنگ سخت رو واضح تر میبینه مثل خودم)
    اولا من نگفتم هر نرم افزاری که آمریکا میده . حرفم اینه که حداقل ارتش و سازمان موساد و سیا آمریکا و اسرائیل رو که میشناسیم ، حداقل میتونیم از نرم افزارای اینا استفاده نکنیم (هر چند بقیه هم نباید از لحاظ جاسوسی از اینا کم داشته باشن ولو یه کم تفاوت رو داشته باشن و حداقل سعی در امن کردن ارتباط شون میکنن ولی اینجا میشه گفت تا حدودی مجبوریم مثل استفاده از gps شرکت گوگل یا خدمات این شرکت و شرکت های خصوصی دیگه ی آمریکایی و ...)
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت feelgood آواتار ها
    نمایش اطلاعات

مطمئن باشید که 100% جاسوسی از اطلاعات شما صورت میگیره...این جاسوسی میتونه برای اهداف نظامی...سیاسی و یا حتی تجاری باشه.....
    فرقی هم نمیکنه کشور اسلامی باشه یا غیر اسلامی.....هر کشوری برای حفاظت از منافعش چه خوب یا بد به هر طریقی که بتونه از کشورهای دیگه جاسوسی میکنه......

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SajjadKhati
    این طور باشه که کل ایران که اخبارشون صادق نیست چون اکثرا دارن با دشمنی با غرب اخبار منتشر میکنن
    جوابت تو پست 14 و 15 هست
    به علاوه اصلا مگه جاسوسی نیست؟ چرا ارتش عربستان و مصر و دو کشور دیگه استفاده ازش رو ممنوع اعلام کرد؟ چرا سرویس های دیگه رو نکرد؟ علنی تر از این که خود سازنده ی نرم افزار بیاد خودش بگه؟ اون که اونه داره خودش اعلام میکنه و تو هم تایید میکنی که میخاد جاسوسی کنه ، تو داری ازش دفاع میکنن که جاسوسی نمیکنه؟ جالبه برام. مثل این میمونه که یه دزد به دزدی اش اعتراف کنه ، یکی دیگه بگه اون دزد نیست
    چشم باز کن ببین داری از کی دفاع میکنی؟!!
    خبرگذاری ای هم که فقط منبع it باشه هم تو پست 15 دادم
    اتفاقا برای ممنون اعلام کردن توسط دستگاه قضا هم توی همون پست 15 لینک دادم. خود اخبار هم اعلام کرد که درخواست اش صادر شد به قوه ی قضاییه

درباره ی بقیه ی نظراتت هم یا تو همون پست ها دادم جواب رو یا دیگه بحث نکنم بهتره چون وارد حوضه ی جنگ نرم و اعتقاد بهش میشه

دوست عزیز با توجه به اینکه پست قبلی شما هیچ ربطی به موضوع تاپیک نداشت و بنده نتوانستم به دلیل عکس های زیاد ان را نقل قول کنم....

در این تاپیک ما سعی در اثبات جنگ نرم نداریم که شما قصد دارید جنگ نرم را اثبات کنید هدف ما تنها و تنها بررسی علمی و منطقی با منابع معتبر برای جاسوسی این برنامه ها هست. و دقت داشته باشید که هرچقدر هم اینها دشمن باشند دلیل نمی شود که دشمن بودن انها را علت بگیریم برای جاسوسی از ما (البته اشتباه برداشت نکنید که اینها جاسوسی نمی کنند) حد اقل دشمن بودن انها دلیل بر جاسوسی انها نیست.

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط arefgh96
    درود دوستان
    تاپیک خیلی خوبی ایجاد شده امیدوارم بحث های مفیدی صورت بگیره.
    دوستان نظراتشون رو دادن یک سری مخالف و یک سری موافق. اما نظر بنده، بنده جزو موافق ها هستم، یعنی جاسوسی سرویس های پیام رساتی و اجتماعی رو تایید میکنم اما چرا. من این چرا رو از این و اون و این شبکه و این سایت و اون سایت و اون شبکه پیدا نکردم. اول منطق.و گذاشتم جلوم، اینکه شبکه ای مثل وایبر که هممون میدونیم سرور مادرش در اسراییله و اطلاعات هر ان کسی که عضو این شبکه باشه بدون هیچگونه درد سری در دستان مالکان سروروه، وایبر تونسته حداقل توی ایران به موفقیت دست پیدا کنه، وایبر تونسته یه جامعه اماری عالی رو از حداقل افرادی که به اینترنت دسترسی دارن و در ایران هستن بدست بیاره، متن ها، فایل صوتی شخصی، تصاویر اکانت شخصی، ویدیو های شخصی، نوع رفتار های شخص، محل سکونت، مقدار فعالیت هر شخص در اینترنت، سرعت اینترنت شخص و شماره تلفن شخص رو تونسته به راحتی و بدون هیچ دردسری بدست بیاره. بازم همه گمان و حدس بود، ولی چند روز پیش یه تاپیکی زدم تو قسمت ماژول ها، این دفه از نظر علمی و فنی و در عمل دیدم که بععععله، واقعا همینطوره، تونستم بفهمم چه کارها که این جناب وایبر انجام نمیده، حتی به برنامه های درحال اجرای سیستم گوشی هم رحم نکرد و خواست ببینه من کاربر رو،گوشیم،چه نرم افزار هایی نصبه .البته این رو پلتفورم اندروید، حالا سایر موارد رو بنده خودم مشاهده،نکردم. ببینید همیشه گفتم و خواهم گفت ، همیشه برای رایگان بودن یک دلیلی وجود داره، و ما هم مجبوریم از نرم افزاری مانند وایبر استفاده کنیم، چرا؟ چون چنین چیزی در کشور خودمون وجود نداره که ، اگه هم وجود داشته باشه به این کیفیت نیست و این جای تاسف داره.
    در زیر میتونید تعدادی شات گرفته شده از دسترسی های وایبر رو ملاحظه کنید، چون بنده از سایر نرم افزار ها مثل واتس اپ استفاده نمیکنم شات قرار ندادم.
    فایل پیوست 18146 فایل پیوست 18147 فایل پیوست 18148

به این می گویند یک پست منطقی و ارائه مدرک و دلیل....
    هدف ما بررسی است به این گونه که دوست عزیز ارائه کرده است نه اینکه سعی در اثبات دشمنی انها و یا اثبات جنگ نرم داشته باشیم.

این پست باعث شد که بنده این برنامه را نصب کرده و خود به شخصه بررسی بیشتری انجام دهم

با تشکر از شما دوست عزیز

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اگر دوستان مدرک معتبری مبنی بر جاسوسی این برنامه ها (همانند تصاویری که جناب arefgh96 ارائه کرده بود) در اختیار دارند ارائه کنند تا بررسی شود

10. نمایش تشکر

11. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SajjadKhati
    همین که از رژیم (هم آمریکا و اسرائیل) ای که جنایات اش معلومه ، مخالفت نمیکنی ، این خودش یعنی دفاع چه برسه موافق هم هستی و چه برسه مدارک ای که علیه اش هم خودش و هم چند سایت معتبر ایرانی و هم آیه ی قرآن پشتش هست ، رو قبول نداری
    همونطور که میدونی هر نرم افزار قبل از نصب ، قوانین استفاده رو میگه که مورد تایید کاربر قرار بگیره . هر چند من تا حالا وایبر رو ندیدم ، اما اون متن رو ممنون میشم برام بزاری (مستندات هم قبلا ارائه شد) . خود این اوستا عارف هم تو پست 18 که دیگه گفت . بازم قبول نداری حتما؟
    دیگه وقتی طرف این قدر رو متوجه نشه که ابعاد جنگ نرم کجاست ، مجبور میشیم برای روشنگری ، ابعاد جنگ سخت شو برملا کنیم و بگیم که آشغال هایی مثل اینا قطعا دل شون برای ماها نسوخت (طوری که دست شون بهم مون برسه ریز مون میکنن) که میان این طور برای ما پول خرج میکنن (شبکه اجتماعی و ماهواره و ...)
    پشت بندشم که گفتم متاسفم که تا این حد باید بیام روشنگری کنم که برای بخش بسیار کوچیک جنگ نرم که آیا وجود داره یا نه و همینطور ابعاد این جنگ نرم، از جنگ سخت حرف بزنم (چون خلق اکثر افراد جنگ سخت رو واضح تر میبینه مثل خودم)
    اولا من نگفتم هر نرم افزاری که آمریکا میده . حرفم اینه که حداقل ارتش و سازمان موساد و سیا آمریکا و اسرائیل رو که میشناسیم ، حداقل میتونیم از نرم افزارای اینا استفاده نکنیم (هر چند بقیه هم نباید از لحاظ جاسوسی از اینا کم داشته باشن ولو یه کم تفاوت رو داشته باشن و حداقل سعی در امن کردن ارتباط شون میکنن ولی اینجا میشه گفت تا حدودی مجبوریم مثل استفاده از gps شرکت گوگل یا خدمات این شرکت و شرکت های خصوصی دیگه ی آمریکایی و ...)
    شما مثه اینکه عادت دارید حرف تو دهن این و اون بذارید، واسه همین بحثی دیگه ندارم. چون صحبت های شما افراطی و دور از موضوع مرتبط با پست هست و حتی ما رو محکوم می کنید و تمامی حرفای شما به جای این که اثبات جاسوسی باشه، سفسطه هست! شما حتی دقیق نمی دونید ایجادکننده ی وایبر کیه!
    در ضمن مانند وایبر خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد هستند و با این حساب شما میگید که تمامی این اپلیکیشن ها جاسوسی می کنند، پس بهتره اصن با همون گوشی های نوکیا 1100 کار کنیم، البته اونا هم که جاسوسی می کنند، پس بهتره کلاً نریم سر تکنولوژی
    یه نکته ی دیگه، وایبر در کل دنیا داره استفاده میشه! نه فقط ایران! حتی بگم خیلی دیرتر از کشورهای دیگه مردم ما شناختن وایبر رو.

به هر صورت ما سرباز این مملکت هستیم و پیرو قوانین و همیشه با عقل و درایت نقشه ی دشمن رو نقش بر آب می کنیم.

12. نمایش تشکر

13. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط arefgh96
    درود دوستان
    تاپیک خیلی خوبی ایجاد شده امیدوارم بحث های مفیدی صورت بگیره.
    دوستان نظراتشون رو دادن یک سری مخالف و یک سری موافق. اما نظر بنده، بنده جزو موافق ها هستم، یعنی جاسوسی سرویس های پیام رساتی و اجتماعی رو تایید میکنم اما چرا. من این چرا رو از این و اون و این شبکه و این سایت و اون سایت و اون شبکه پیدا نکردم. اول منطق.و گذاشتم جلوم، اینکه شبکه ای مثل وایبر که هممون میدونیم سرور مادرش در اسراییله و اطلاعات هر ان کسی که عضو این شبکه باشه بدون هیچگونه درد سری در دستان مالکان سروروه، وایبر تونسته حداقل توی ایران به موفقیت دست پیدا کنه، وایبر تونسته یه جامعه اماری عالی رو از حداقل افرادی که به اینترنت دسترسی دارن و در ایران هستن بدست بیاره، متن ها، فایل صوتی شخصی، تصاویر اکانت شخصی، ویدیو های شخصی، نوع رفتار های شخص، محل سکونت، مقدار فعالیت هر شخص در اینترنت، سرعت اینترنت شخص و شماره تلفن شخص رو تونسته به راحتی و بدون هیچ دردسری بدست بیاره. بازم همه گمان و حدس بود، ولی چند روز پیش یه تاپیکی زدم تو قسمت ماژول ها، این دفه از نظر علمی و فنی و در عمل دیدم که بععععله، واقعا همینطوره، تونستم بفهمم چه کارها که این جناب وایبر انجام نمیده، حتی به برنامه های درحال اجرای سیستم گوشی هم رحم نکرد و خواست ببینه من کاربر رو،گوشیم،چه نرم افزار هایی نصبه .البته این رو پلتفورم اندروید، حالا سایر موارد رو بنده خودم مشاهده،نکردم. ببینید همیشه گفتم و خواهم گفت ، همیشه برای رایگان بودن یک دلیلی وجود داره، و ما هم مجبوریم از نرم افزاری مانند وایبر استفاده کنیم، چرا؟ چون چنین چیزی در کشور خودمون وجود نداره که ، اگه هم وجود داشته باشه به این کیفیت نیست و این جای تاسف داره.
    در زیر میتونید تعدادی شات گرفته شده از دسترسی های وایبر رو ملاحظه کنید، چون بنده از سایر نرم افزار ها مثل واتس اپ استفاده نمیکنم شات قرار ندادم.
    فایل پیوست 18146 فایل پیوست 18147 فایل پیوست 18148

البته دوست عزیز این فقط نرم افزار وایبر نیست که این کارو می کنه ، تمامی نرم افزارهای شبکه های اجتماعی به این صورت برای اجرا شدن به این ماژول ها نیاز دارند. مثلا خیلی از موارد داخل عکس مربوط به Storage بود. و دسترسی به فایل های سیستمی که هر نرم افزاری چه در کامپیوتر چه در گوشی با فایل های سیستمی سر و کار داره! چیزایی که من در این عکس ها دارم می بینم صرفاً دسترسی به یک سری پورت ها و پروتکل ها برای برقراری ارتباط با اینترنته و مورد مشکوکی دیده نمیشه. مثلاً این که وایبر اجازه می خواد که به عکس ها دسترسی داشته باشه خیلی طبیعیه مگر اینکه نخواید عکس بفرستید!

14. نمایش تشکر

15. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اره درسته، همه مربوط به کار های شیطانی نیست ، بعضی از موارد رو نرم افزار نیاز داره دسترسی بهش رو داشته باشه ولی بعضی دیگه چی؟ که اصلا تو نرم افزار نیازی به استفادش نیست، وایبر واتس اپ و نرم افزار هایی مانند اینا به بهانه های مختلف سعی در دریافت اطلاعات دارن، اینکه حتما نیاز به شماره تلفنه، این مورد هم بهترین چیزه، به مخاطبان دسترسی پیدا میشه کرد ، و اینکه این فقط وایبر نیست، بنده که نقض نکردم، :))) . لپ کلام، شرط احتیاط نیازه، حریم شخصی توی دنیای مجازی فقط شده حرف در حالی که خود تعیین کنندگان حریم شخصی اون رو به نحوی دور میزنن.
    پیروز باشید/
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط arefgh96
    اره درسته، همه مربوط به کار های شیطانی نیست ، بعضی از موارد رو نرم افزار نیاز داره دسترسی بهش رو داشته باشه ولی بعضی دیگه چی؟ که اصلا تو نرم افزار نیازی به استفادش نیست، وایبر واتس اپ و نرم افزار هایی مانند اینا به بهانه های مختلف سعی در دریافت اطلاعات دارن، اینکه حتما نیاز به شماره تلفنه، این مورد هم بهترین چیزه، به مخاطبان دسترسی پیدا میشه کرد ، و اینکه این فقط وایبر نیست، بنده که نقض نکردم، :))) . لپ کلام، شرط احتیاط نیازه، حریم شخصی توی دنیای مجازی فقط شده حرف در حالی که خود تعیین کنندگان حریم شخصی اون رو به نحوی دور میزنن.
    پیروز باشید/
    ببینم شما یک اپلیکیشن معرفی کنید که دسترسی به Contact نخواد! آخه اصن معنی داره همچین چیزی؟ پس هیچ کس نباید از این اپلیکیشن ها استفاده کنه! بله احتیاط واجبه کاملاً اینو قبول دارم! راه عملیش رو هم قبول دارم!
    لب کلام، از نظر شما و دوست دیگمون بهتره کلاً استفاده نکنیم از این اپلیکیشن ها و منتظر باشیم شاید یک اپلیکیشن بیاد و مثلاً خواستیم باهاش عکس بفرستیم دسترسی به عکسامون نخواد و از رو هوا عکسایی که میخوایم رو بفرسته واسمون.

18. نمایش تشکر

19. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Amirkia
    ببینم شما یک اپلیکیشن معرفی کنید که دسترسی به Contact نخواد! آخه اصن معنی داره همچین چیزی؟ پس هیچ کس نباید از این اپلیکیشن ها استفاده کنه! بله احتیاط واجبه کاملاً اینو قبول دارم! راه عملیش رو هم قبول دارم!
    لب کلام، از نظر شما و دوست دیگمون بهتره کلاً استفاده نکنیم از این اپلیکیشن ها و منتظر باشیم شاید یک اپلیکیشن بیاد و مثلاً خواستیم باهاش عکس بفرستیم دسترسی به عکسامون نخواد و از رو هوا عکسایی که میخوایم رو بفرسته واسمون.
    ای بابا من کی گفتم نباید از این نرم افزار ها استفاده کرد، من خودم بدون وایبر کارام لنگه، یکی از بهترین مسیر های ارتباطی بین من و دوستان و اشناهامه، کی گفتم اخه برادر. خیلی از نرم افزار ها نیاز به کانتکت ها ندارن، در حال حاضر هم من وایبر رو فقط اجازه دادم بشه پیام متنی ارسال کرد حتی اجازه دسترسی به استیکر هم بهش ندارم، چون خودم ازش استفاده نمیکنم. یکم مثبت بنگر برادر :))
    بدرود/
    نمایش امضاء

20. نمایش تشکر

صفحه 3 از 8 اولین 12345 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •