درود دوستان
تاپیک خیلی خوبی ایجاد شده امیدوارم بحث های مفیدی صورت بگیره.
دوستان نظراتشون رو دادن یک سری مخالف و یک سری موافق. اما نظر بنده، بنده جزو موافق ها هستم، یعنی جاسوسی سرویس های پیام رساتی و اجتماعی رو تایید میکنم اما چرا. من این چرا رو از این و اون و این شبکه و این سایت و اون سایت و اون شبکه پیدا نکردم. اول منطق.و گذاشتم جلوم، اینکه شبکه ای مثل وایبر که هممون میدونیم سرور مادرش در اسراییله و اطلاعات هر ان کسی که عضو این شبکه باشه بدون هیچگونه درد سری در دستان مالکان سروروه، وایبر تونسته حداقل توی ایران به موفقیت دست پیدا کنه، وایبر تونسته یه جامعه اماری عالی رو از حداقل افرادی که به اینترنت دسترسی دارن و در ایران هستن بدست بیاره، متن ها، فایل صوتی شخصی، تصاویر اکانت شخصی، ویدیو های شخصی، نوع رفتار های شخص، محل سکونت، مقدار فعالیت هر شخص در اینترنت، سرعت اینترنت شخص و شماره تلفن شخص رو تونسته به راحتی و بدون هیچ دردسری بدست بیاره. بازم همه گمان و حدس بود، ولی چند روز پیش یه تاپیکی زدم تو قسمت ماژول ها، این دفه از نظر علمی و فنی و در عمل دیدم که بععععله، واقعا همینطوره، تونستم بفهمم چه کارها که این جناب وایبر انجام نمیده، حتی به برنامه های درحال اجرای سیستم گوشی هم رحم نکرد و خواست ببینه من کاربر رو،گوشیم،چه نرم افزار هایی نصبه .البته این رو پلتفورم اندروید، حالا سایر موارد رو بنده خودم مشاهده،نکردم. ببینید همیشه گفتم و خواهم گفت ، همیشه برای رایگان بودن یک دلیلی وجود داره، و ما هم مجبوریم از نرم افزاری مانند وایبر استفاده کنیم، چرا؟ چون چنین چیزی در کشور خودمون وجود نداره که ، اگه هم وجود داشته باشه به این کیفیت نیست و این جای تاسف داره.
در زیر میتونید تعدادی شات گرفته شده از دسترسی های وایبر رو ملاحظه کنید، چون بنده از سایر نرم افزار ها مثل واتس اپ استفاده نمیکنم شات قرار ندادم.
فایل پیوست 18146 فایل پیوست 18147 فایل پیوست 18148
بوک مارک ها