صفحه 2 از 8 اولین 1234 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 71

موضوع: آیا نرم افزارهای اجتماعی از ما جاسوسی می کنند

1. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

مهم جمع آوری اطلاعات است . مهم نیست جاسوسی کلاسیک و با استفاده از دوربین و میکروفن و ... باشد یا روش های مدرن .
    متاسفانه بعضی ها ساده لوحانه فکر می کنند مگر ما چی داریم که اونا بخوان از ما جاسوسی کنند . اگر کسی متوجه شود که شما چه لینک هایی استفاده می کنید می توانند از همان بر روی افکار شما تاثیر بگذارند و خواه ناخواه شما را در کنترل داشته باشند . شمایی که مدام در فیسبوک و توییتر یا وایبر و ... هستید و خوشحالید به اطلاعات دسترسی دارید از کجا مطمئن هستید کی این اطلاعات را منتشر کرده است و به چه دلیل . ممکن است از همین طریق فردی را متهم کنند و شما هم گول خورده و به ان دامان زنید ولی بعد متوجه شوید اشتباه کرده اید که دیگر خیلی دیر شده است .
    حتی ممکن است روی رفتار اقتصادی شما تاثیر بگذارند و شما را ترغیب به خریدهایی کند که الزاما به ان نیاز ندارید .
    و یا حتی در دیگر مسایل زندگی شما هم تاثیر بگذارند . طرز لباس و آرایش و حتی غذا و مسافرت و رفتار و اخلاق و ... .

حقیقت ان است که فراموش می کنیم گربه برای رضای خدا ماهی نمی گیرد .

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Moralist!
    با سلام
    بسیار استدلال عالی و خوبی بود
    ولی یک نکته

دوست عزیز بحث فیس بوک یک بحث جدا گانه و شاید بتوان گفت به هیچ عنوان قابل مقایسه با نرم افزار های social نیست. به دلیل گستردگی بسیار بالا فیس بوک که خوب این گستردگی در نرم افزارهای معمولی وجود ندارد.
    ضمنا ادعای اینک هر دولتی می تونه وایبر رو چک کنه یک ادعای بسیار بزرگ هست و نیاز به اثبات منطقی داره
    بحث Social Network که مطرح میشه اصولاً اولین چیزی که روش کار میشه "تبلیغ یک برند" هست. اساسش نکاتی هست که در مورد این شبکه ها وجود داره، این که میگم این شبکه ها فدرتمند هستند برای اینه که یک "شایعه" یا یک "خبر" در این شبکه ها با سرعت بسیار زیاد پخش میشه و این پخش شدن اخبار تصادفی و شانسی نیست و حساب کتاب داره. بنده درسی در مقطع کارشناسی ارشد داشتم به عنوان "سازمان های شبکه" که در اون به آنالیز شبکه ها می پرداختیم و با گراف هایی که رسم میشد و ارتباطشون با روابط ریاضی میشد کاملاً فهمید که یک برند داره چه جوری تبلیغاتش رو انجام میده. تنها فرق فیسبوک با وایبر اینه که "قدیمی تره" و اینکه الانم دقت کنید می بینید که تبلیغات به چه صورت داره در وایبر انجام میشه. در ضمن عرض کردم Whatsapp در اختیار Facebook هست و اینکه الان کاملاً مشهوده که شبکه های مثل "Instagram" خیلی بیشتر طرفدار پیدا کرده تا Facebook و باز این Facebook بود که پیش دستی کرد و این شبکه رو هم خرید! اتفاقاً Facebook کاملاً در رده ی این اپلیکیشن هاست چون ملاک تبلیغات و بازاریابیه، این که بحث جاسوسی و داشتن اطلاعات پیش میاد تنها دلیلش همینه، بازاریابی ، تبلیغات و در نهایت سود و این یعنی "تجارت الکترونیک".
    در مورد دولت هم باید بگم که اگه به صورت قانونی بخوان اقدام کنن ، این دولت آمریکاست که میدونم حکم قضایی داره و جنجالی سر این قضیه خصوصاً در مورد Facebook وجود داشت. دولت ما هم با حکم قوه ی قضاییه بود که به پلیس فتا دستور داده شد تا یک سری از بی اخلاق هایی رو که در وایبر فعالیت داشتند دستگیر کنند، ولی کارشون مسلماً خیلی سخت تر از دولتی مثل آمریکاست چون دولت آمریکا کاملاً راحت با Facebook و Viber تبادل دارند و نیازی به سرقت اطلاعات یا هک کردن ندارند.

نوشته اصلی توسط SajjadKhati
    دیگه سایت yjc (خبرگذاری صدا و سیما) و سایت خبری بسیار معتبر رجانیوز رو به عنوان معتبریترین سایت های خبری نمیدونی ، ندون
    حالا به نظرت کدوم سایت ها منبع معتبر هستن که اگه شد از اونجا لینک بدم؟ bbc فارسی نکنه مد نظرت باشه یا صدای آمریکا

درباره ی جاسوسی اون لینک هم اولا چرا جاسوسی محسوب نمیشه؟ دوما برای این قضیه ی آموزش جاسوسی وایبر و واتس آپ من تحقیق نکردم که کی آموزش داد . داشتم برای جاسوسی بودن خود وایبر سرچ میکردم که این مطلب که تو انجمن آشیانه بود گیرم اومد . حالا خیلی میخای متوجه شی ، وایبر که داری ، چک کن ببین درست گفت یا نه
    مسئله ی نا امن بودن و رمز نگاری نکردن اطلاعات هم بازم تو همه جا درباره شون ریخته هه که نمیدونم کدوم سایت رو منبع خبری معتبر میدونی!!!
    میتونی از استادهای امنیت انجمن که دو تاشو میشناسم یکی استاد محسن و یکی استاد مدیا استریم هستن ، بپرسی که چجوری میشه جاسوسی کرد؟!
    میخای ، استفاده کن . استفاده ی تو ازش شاید به ضرر جامعه که یکیش من هستم باشه اما دقیق مثل این رو میمونه که بالای درخت باشی و با اره شاخه ای که روش نشستی رو ببری . قطعا اولین کسی که با بریدن شاخه ضرر میکنه خودت با کسایی که روی اون شاخه هستن ، هستین
    خبرگزاری هایی مثل رجانیوز صرفاً به دشمنی با غرب اخبار منتشر می کنند و در زمینه ی کامپیوتر کاملاً بی اطلاعات هستند در زمینه ی تکنولوژی اصلاً منبع به حساب نمیان، حتی خبرگزاری هایی که عنوان کردید اصلاً در این باره نظری نمیدن کلاً!
    بنده همون اول که ورژن مربوط به PC اومد متوجه این بودم که اطلاعات بین گوشی و کامپیوتر Sync میشه در وایبر و خیلی واضحه این قضیه! من فقط موندم این چه جور جاسوسی ای هست که گوشی طرف رو دستت میگیری ، بعد وایبر رو نصب می کنی روی کامپیوتر بعد شماره ی طرف رو وارد می کنی بعدش کدی که روی گوشی میاد رو وارد کنی در کامپیوتر و بعدش پاک کنی کد رو از گوشی طرف بعد گوشی رو بدی دستش این یعنی کاربری که داره ازش سوء استفاده میشه کلاً نمیدونه حریم شخصی چیه!
    من الان موندم به نظر شما این شبکه ها که جاسوسی هستند، چرا قوه ی قضاییه تا الان فیلترشون نکرده؟! کاری مگه داره واسشون که دستورش رو صادر کنند؟! حتی در Instagram هم اومدن صفحات بی اخلاق رو فیلتر کردن و به بقیه ش کاری نداشتن!

نوشته اصلی توسط nejati
    مهم جمع آوری اطلاعات است . مهم نیست جاسوسی کلاسیک و با استفاده از دوربین و میکروفن و ... باشد یا روش های مدرن .
    متاسفانه بعضی ها ساده لوحانه فکر می کنند مگر ما چی داریم که اونا بخوان از ما جاسوسی کنند . اگر کسی متوجه شود که شما چه لینک هایی استفاده می کنید می توانند از همان بر روی افکار شما تاثیر بگذارند و خواه ناخواه شما را در کنترل داشته باشند . شمایی که مدام در فیسبوک و توییتر یا وایبر و ... هستید و خوشحالید به اطلاعات دسترسی دارید از کجا مطمئن هستید کی این اطلاعات را منتشر کرده است و به چه دلیل . ممکن است از همین طریق فردی را متهم کنند و شما هم گول خورده و به ان دامان زنید ولی بعد متوجه شوید اشتباه کرده اید که دیگر خیلی دیر شده است .
    حتی ممکن است روی رفتار اقتصادی شما تاثیر بگذارند و شما را ترغیب به خریدهایی کند که الزاما به ان نیاز ندارید .
    و یا حتی در دیگر مسایل زندگی شما هم تاثیر بگذارند . طرز لباس و آرایش و حتی غذا و مسافرت و رفتار و اخلاق و ... .

دوست عزیز ساده لوح بودن بهتر از اینه که آدم دانش استفاده از نکنولوژی رو نداشته باشه و خودش رو به خاطر توهم جاسوسی از استفاده از این اپلیکیشن ها محروم کنه! بعدشم آدم باید فعالیت های منطقی داشته باشه ، نه این که جوک بفرسته و لینک های مختلف بفرسته و از این کارا کنه! در ضمن بنده هیچ فعالیت خاصی در وایبر ندارم و بازم میگم مگه من کی هستم و مگه قانون شکنی کردم که بخوان اطلاعات من رو بدزدن؟! یا مگه جزء افراد مشهور به حساب میام؟ بنده به شخصه حتی اجازه نمیدم کسی منو در این گروه های بیخود وایبر Add کنه! کسی که فعالیتش افراطی نباشه و صرفاً برای راحتی ارتباط از این اپلیکیشن ها استفاده کنه نباید نگران چیزی باشه
    در مورد خرید هم اشاره کردم بهش، الان برند ها واسه تبلیغاتشون همونطور که شما فرمودید دارن روی رفتار اقتصادی کار می کنند و این یک راه بازاریابیه و چیز بدی اصلاً نیست! بنده هم دلایل این که گربه برای رضای خدا موش نمی گیرد رو عرض کردم.

در کل بنده تابع قوانین کشورم هستم، هر وقت به دلیل جاسوسی این اپلیکیشن ها فیلتر شد حتی اگه دلیلشون رو قبول نداشته باشم، از این اپلیکیشن ها استفاده نخواهم کرد. چون واقعاً استفاده از قندشکن برای مثلاً وایبر خیلی مسخره به نظر میاد و آدم ترجیح میده استفاده نکنه وقتی فیلتر بشه.

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nejati

دوست عزیز عنوان جاسوسی برای این حرکت اینها عنوان درستی نیست. در حقیقت آنها تکلنولوژی را ارائه کردند و گفتند هرکه از آن استفاده نکند به نوعی بی سواد هست حال دلیل نمی شود که چون انها ارائه کرده اند و ما هم نمیخواهیم بی سواد باشیم از انها استفاده کنیم و چون راه گریزی نداریم بگوییم جاسوسی می کنند. در حقیقت این شرکت ها با ارائه تکنولوژی قصد در بدست آوردن امار و اطلاعات ما با تایید خودمان دارند که خوب با تعریف جاسوسی متفاوت می باشد.

بحث تبلیغات یک بحث بسیار گسترده هست که فعلا قصد بررسی ان را نداریم هدف از این تاپیک بررسی این نکته بود که ایا اصل جاسوسی این برنامه به صورت مستقیم صحت دارد یا خیر؟؟؟

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نگاه کنید بحث دشمنی ما با غرب یک بحث خاص هست و نمی توان گفت چون غرب با ما دشمن هست پس تمامی این برنامه ها را برای جاسوسی از ما ارائه می کند
    نکته بعد اینکه متاسفانه خبرهایی که در سایت های اغلب ایرانی که متاسفانه هیچ تخصصی هم در زمینه کامپیوتر ندارند ارائه می شود بدون هیچ مدرک معتبر ارائه می شود یعنی یک منبع مطمئن و اگاه انها را بیان نکرده است طبق یک سری استحساناتی است که ان سایت به ذهن خودش رسیده و قصد داره از این طریق برای خود مشتری جذب کند. این قضیه در مورد اشخاص هم صادق می باشد.
    آقا یونس با ضمیر "تو" باهام صحبت کنی راحت ترم . ممنون (چن نفر که نیستم)
    واقعا تاسف میخورم که الان باید بیام دشمن شناسی رو اینجا بشکافم . حداقل اگه شک داشتی که سازنده ی این نرم افزار ارتش اسرائیل و آمریکا نیستن ، یه چیزی اما اینکه درباره ی دشمن بودن شون الان بیام بحث کنم ، برام جای تاسف داره
    اولا من نگفتم که هر نرم افزار غربی ای این طوره . دو بحث سازنده ی ارتش و دولت با سازندگان بخش خصوصی تو غربی هر چند با هم علنی شاید اختلاف داشته باشن و باطنا نداشته باشن اما بحث ما روی دشمنی دولت شونه . اینکه گوگل و یاهو و مایکروسافت و ... با اونکه تقریبا بخش خصوصی هستن و ظاهرا جاسوس نیستن (که اینا هم قطعا باید باشن) بحث اش جدای از دولت و ارتش شونه
    اینکه میگی "نمی توان گفت چون غرب با ما دشمن هست پس تمامی این برنامه ها را برای جاسوسی از ما ارائه می کند" ، با اونکه میدونی سازنده اش ارتش اسرائیل و آمریکاست به نظرم نشون از باور نکردن جنگ نرم میده .
    در اثبات حرفم که دیگه شکی توش نیاد ، همین قدر بس که موقع ثبت نام ، توی قواعد استفاده که این نرم افزار میده تا کاربر تایید کنه ، خودش همینا رو اونجا گفت . (دیگه فکر نکنم علنی تر و مستحکم تر از این دلیلی باشه)
    خیلی خوش خیالی هه که فکر کنیم توی جنگ نیستیم و جنگ نرم رو جزء جنگ حساب نکنیم . آمریکا به همراه رژیمی که همین الان توی جنگ سخت به معنی واقعی سلاخی میکنه (هر کسی که اندکی شک داره به جنگ نرم ، چشم باز کنه ببینه همین الان توی جنگ سخت سگ (صد رحمت به سگ) آشغالی که در صدرش آمریکا و اسرائیل هستن تو همین سال 2014 چی کار کرد) :

نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

الان باید کار به جایی برسه که من بیام این جنایات رو اثبات کنم و بگم بچه ها تو رو خدا باور کنین که این دشمن ای که واتس آپ وایبر میده همینی هه که تو همین سال (نه سال های قبل که از یادمون رفته باشه) توی جنگ این جور سلاخی میکنه؟ یا میخاین بگین این ها هم احساسی یا دروغ هست؟ یا باید جنایات سگ سگ شون (لفظ بهتر رو خودتون جایگزین کنین) که داعش که دست پرورده ی ارتش اسرائیل و آمریکا با هم هست رو ثابت کنم؟ :

(عکس بالا ، جلوی بچه ، سر پدر و مادرش رو بریدن)

حالا کار به اینجا برسه که قسم حضرت عباسی بخورم که والا با... کسی که این کودکان سلاخی کرد همونی هه که وایبر و واتس آپ رو داد؟ حالا کار تا اونجایی پیش بره که من دلیل بیارم که اینا هدف شون جنگ نرم و سرقت اطلاعاته که تو خطرات اجتماعی ، مدیریت و حربه شونو پیاده کنن؟
    قطعا هم مطمئن هستیم که اینها این شبکه های اجتماعی مثل وایبر و واتس آپ و شبکه های ماهواره ای مثل bbc و صدای آمریکا و فارسی وان و 2000 تا ... دیگه رو برای رضای خدا برای ما خرج میکنن و از جیب خودشون برای ما ثرمایه گزاری میکنن . کسایی که 8 سال بالای 250 هزار تا از گل های ما رو پر پر کردن ...
    فقط میتونم بگم کسی که این نظر رو داره ، چیزی از جنگ نرم نمیدونه . همین
    اگه منبع خبرگذاری فناوری اطلاعات میخاین :

http://www.iritn.com/6-%D8%B1%D9%88%...AA%D9%86%D8%AF

و

http://www.iritn.com/8-%D9%85%D9%82%...A8%D8%B1%DB%8C

و

http://www.iritn.com/6-%D8%B1%D9%88%...A7%D8%B9%DB%8C

اصلا هیچ خبرگزاری ای نمیگفت و همین الان هم به هیچ خبر گذاری ای اکتفا نمیکنم . خودم میگم این نرم افزارا جاسوسی هستن . مدرکش؟ بزرگ ترین کتاب مون که قرآن هست (سوره مائده آیه ی 82) :
    بطور مسلم دشمن ترین مردم نسبت به مومنان را یهود و مشرکان خواهی یافت
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nejati

احسنت
    عالی بود
    حرف دل من
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Amirkia
    بحث Social Network که مطرح میشه اصولاً اولین چیزی که روش کار میشه "تبلیغ یک برند" هست. اساسش نکاتی هست که در مورد این شبکه ها وجود داره، این که میگم این شبکه ها فدرتمند هستند برای اینه که یک "شایعه" یا یک "خبر" در این شبکه ها با سرعت بسیار زیاد پخش میشه و این پخش شدن اخبار تصادفی و شانسی نیست و حساب کتاب داره. بنده درسی در مقطع کارشناسی ارشد داشتم به عنوان "سازمان های شبکه" که در اون به آنالیز شبکه ها می پرداختیم و با گراف هایی که رسم میشد و ارتباطشون با روابط ریاضی میشد کاملاً فهمید که یک برند داره چه جوری تبلیغاتش رو انجام میده. تنها فرق فیسبوک با وایبر اینه که "قدیمی تره" و اینکه الانم دقت کنید می بینید که تبلیغات به چه صورت داره در وایبر انجام میشه. در ضمن عرض کردم Whatsapp در اختیار Facebook هست و اینکه الان کاملاً مشهوده که شبکه های مثل "Instagram" خیلی بیشتر طرفدار پیدا کرده تا Facebook و باز این Facebook بود که پیش دستی کرد و این شبکه رو هم خرید! اتفاقاً Facebook کاملاً در رده ی این اپلیکیشن هاست چون ملاک تبلیغات و بازاریابیه، این که بحث جاسوسی و داشتن اطلاعات پیش میاد تنها دلیلش همینه، بازاریابی ، تبلیغات و در نهایت سود و این یعنی "تجارت الکترونیک".
    در مورد دولت هم باید بگم که اگه به صورت قانونی بخوان اقدام کنن ، این دولت آمریکاست که میدونم حکم قضایی داره و جنجالی سر این قضیه خصوصاً در مورد Facebook وجود داشت. دولت ما هم با حکم قوه ی قضاییه بود که به پلیس فتا دستور داده شد تا یک سری از بی اخلاق هایی رو که در وایبر فعالیت داشتند دستگیر کنند، ولی کارشون مسلماً خیلی سخت تر از دولتی مثل آمریکاست چون دولت آمریکا کاملاً راحت با Facebook و Viber تبادل دارند و نیازی به سرقت اطلاعات یا هک کردن ندارند.

خبرگزاری هایی مثل رجانیوز صرفاً به دشمنی با غرب اخبار منتشر می کنند و در زمینه ی کامپیوتر کاملاً بی اطلاعات هستند در زمینه ی تکنولوژی اصلاً منبع به حساب نمیان، حتی خبرگزاری هایی که عنوان کردید اصلاً در این باره نظری نمیدن کلاً!
    بنده همون اول که ورژن مربوط به PC اومد متوجه این بودم که اطلاعات بین گوشی و کامپیوتر Sync میشه در وایبر و خیلی واضحه این قضیه! من فقط موندم این چه جور جاسوسی ای هست که گوشی طرف رو دستت میگیری ، بعد وایبر رو نصب می کنی روی کامپیوتر بعد شماره ی طرف رو وارد می کنی بعدش کدی که روی گوشی میاد رو وارد کنی در کامپیوتر و بعدش پاک کنی کد رو از گوشی طرف بعد گوشی رو بدی دستش این یعنی کاربری که داره ازش سوء استفاده میشه کلاً نمیدونه حریم شخصی چیه!
    من الان موندم به نظر شما این شبکه ها که جاسوسی هستند، چرا قوه ی قضاییه تا الان فیلترشون نکرده؟! کاری مگه داره واسشون که دستورش رو صادر کنند؟! حتی در Instagram هم اومدن صفحات بی اخلاق رو فیلتر کردن و به بقیه ش کاری نداشتن!

دوست عزیز ساده لوح بودن بهتر از اینه که آدم دانش استفاده از نکنولوژی رو نداشته باشه و خودش رو به خاطر توهم جاسوسی از استفاده از این اپلیکیشن ها محروم کنه! بعدشم آدم باید فعالیت های منطقی داشته باشه ، نه این که جوک بفرسته و لینک های مختلف بفرسته و از این کارا کنه! در ضمن بنده هیچ فعالیت خاصی در وایبر ندارم و بازم میگم مگه من کی هستم و مگه قانون شکنی کردم که بخوان اطلاعات من رو بدزدن؟! یا مگه جزء افراد مشهور به حساب میام؟ بنده به شخصه حتی اجازه نمیدم کسی منو در این گروه های بیخود وایبر Add کنه! کسی که فعالیتش افراطی نباشه و صرفاً برای راحتی ارتباط از این اپلیکیشن ها استفاده کنه نباید نگران چیزی باشه
    در مورد خرید هم اشاره کردم بهش، الان برند ها واسه تبلیغاتشون همونطور که شما فرمودید دارن روی رفتار اقتصادی کار می کنند و این یک راه بازاریابیه و چیز بدی اصلاً نیست! بنده هم دلایل این که گربه برای رضای خدا موش نمی گیرد رو عرض کردم.

در کل بنده تابع قوانین کشورم هستم، هر وقت به دلیل جاسوسی این اپلیکیشن ها فیلتر شد حتی اگه دلیلشون رو قبول نداشته باشم، از این اپلیکیشن ها استفاده نخواهم کرد. چون واقعاً استفاده از قندشکن برای مثلاً وایبر خیلی مسخره به نظر میاد و آدم ترجیح میده استفاده نکنه وقتی فیلتر بشه.

این طور باشه که کل ایران که اخبارشون صادق نیست چون اکثرا دارن با دشمنی با غرب اخبار منتشر میکنن
    جوابت تو پست 14 و 15 هست
    به علاوه اصلا مگه جاسوسی نیست؟ چرا ارتش عربستان و مصر و دو کشور دیگه استفاده ازش رو ممنوع اعلام کرد؟ چرا سرویس های دیگه رو نکرد؟ علنی تر از این که خود سازنده ی نرم افزار بیاد خودش بگه؟ اون که اونه داره خودش اعلام میکنه و تو هم تایید میکنی که میخاد جاسوسی کنه ، تو داری ازش دفاع میکنن که جاسوسی نمیکنه؟ جالبه برام. مثل این میمونه که یه دزد به دزدی اش اعتراف کنه ، یکی دیگه بگه اون دزد نیست
    چشم باز کن ببین داری از کی دفاع میکنی؟!!
    خبرگذاری ای هم که فقط منبع it باشه هم تو پست 15 دادم
    اتفاقا برای ممنون اعلام کردن توسط دستگاه قضا هم توی همون پست 15 لینک دادم. خود اخبار هم اعلام کرد که درخواست اش صادر شد به قوه ی قضاییه

درباره ی بقیه ی نظراتت هم یا تو همون پست ها دادم جواب رو یا دیگه بحث نکنم بهتره چون وارد حوضه ی جنگ نرم و اعتقاد بهش میشه
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

درود دوستان
    تاپیک خیلی خوبی ایجاد شده امیدوارم بحث های مفیدی صورت بگیره.
    دوستان نظراتشون رو دادن یک سری مخالف و یک سری موافق. اما نظر بنده، بنده جزو موافق ها هستم، یعنی جاسوسی سرویس های پیام رساتی و اجتماعی رو تایید میکنم اما چرا. من این چرا رو از این و اون و این شبکه و این سایت و اون سایت و اون شبکه پیدا نکردم. اول منطق.و گذاشتم جلوم، اینکه شبکه ای مثل وایبر که هممون میدونیم سرور مادرش در اسراییله و اطلاعات هر ان کسی که عضو این شبکه باشه بدون هیچگونه درد سری در دستان مالکان سروروه، وایبر تونسته حداقل توی ایران به موفقیت دست پیدا کنه، وایبر تونسته یه جامعه اماری عالی رو از حداقل افرادی که به اینترنت دسترسی دارن و در ایران هستن بدست بیاره، متن ها، فایل صوتی شخصی، تصاویر اکانت شخصی، ویدیو های شخصی، نوع رفتار های شخص، محل سکونت، مقدار فعالیت هر شخص در اینترنت، سرعت اینترنت شخص و شماره تلفن شخص رو تونسته به راحتی و بدون هیچ دردسری بدست بیاره. بازم همه گمان و حدس بود، ولی چند روز پیش یه تاپیکی زدم تو قسمت ماژول ها، این دفه از نظر علمی و فنی و در عمل دیدم که بععععله، واقعا همینطوره، تونستم بفهمم چه کارها که این جناب وایبر انجام نمیده، حتی به برنامه های درحال اجرای سیستم گوشی هم رحم نکرد و خواست ببینه من کاربر رو،گوشیم،چه نرم افزار هایی نصبه .البته این رو پلتفورم اندروید، حالا سایر موارد رو بنده خودم مشاهده،نکردم. ببینید همیشه گفتم و خواهم گفت ، همیشه برای رایگان بودن یک دلیلی وجود داره، و ما هم مجبوریم از نرم افزاری مانند وایبر استفاده کنیم، چرا؟ چون چنین چیزی در کشور خودمون وجود نداره که ، اگه هم وجود داشته باشه به این کیفیت نیست و این جای تاسف داره.
    در زیر میتونید تعدادی شات گرفته شده از دسترسی های وایبر رو ملاحظه کنید، چون بنده از سایر نرم افزار ها مثل واتس اپ استفاده نمیکنم شات قرار ندادم.
    Screenshot_2015-03-03-16-09-17.jpg Screenshot_2015-03-03-16-09-25.jpg Screenshot_2015-03-03-16-09-42.jpg
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SajjadKhati
    این طور باشه که کل ایران که اخبارشون صادق نیست چون اکثرا دارن با دشمنی با غرب اخبار منتشر میکنن
    جوابت تو پست 14 و 15 هست
    به علاوه اصلا مگه جاسوسی نیست؟ چرا ارتش عربستان و مصر و دو کشور دیگه استفاده ازش رو ممنوع اعلام کرد؟ چرا سرویس های دیگه رو نکرد؟ علنی تر از این که خود سازنده ی نرم افزار بیاد خودش بگه؟ اون که اونه داره خودش اعلام میکنه و تو هم تایید میکنی که میخاد جاسوسی کنه ، تو داری ازش دفاع میکنن که جاسوسی نمیکنه؟ جالبه برام. مثل این میمونه که یه دزد به دزدی اش اعتراف کنه ، یکی دیگه بگه اون دزد نیست
    چشم باز کن ببین داری از کی دفاع میکنی؟!!
    خبرگذاری ای هم که فقط منبع it باشه هم تو پست 15 دادم
    اتفاقا برای ممنون اعلام کردن توسط دستگاه قضا هم توی همون پست 15 لینک دادم. خود اخبار هم اعلام کرد که درخواست اش صادر شد به قوه ی قضاییه

درباره ی بقیه ی نظراتت هم یا تو همون پست ها دادم جواب رو یا دیگه بحث نکنم بهتره چون وارد حوضه ی جنگ نرم و اعتقاد بهش میشه
    اولاً من از هیچ کسی دفاع نکردم لطفاً به این عادت نکنید که بیخودی حرف تو دهن کسی بذارید، نمیدونم کجای این برنامه میگه "ما جاسوس هستیم" و واقعاً چقدر اون برنامه باید سازندگان آماتوری داشته باشه که بیاد بگه ما جاسوسیم، دوماً راه مبارزه با جنگ نرم ارائه ی عکس های جنایات اسرائیل نیست، راهش اینه که دانش خودمون رو ببریم بالا تا در این جنگ نرم شکست نخوریم. من فکر می کنم اگه کسی نخواد از نرم افزارهای امریکا و روسیه استفاده کنه، کلاً کامپیوتر رو باید بذاره کنار! چون همون کامپایلری که داریم توش کد میزنیم تولید آمریکاست!
    بنده به شدت از اسرائیل بدم میاد و واسه جنایاتی که مرتکب شده باید جواب پس بده، امّا به نظر شما انحمن سافت گذر واسه چی ایجاد شده؟ واسه اینه که بیایم به مردم در زمینه های نرم افزاری خدمت کنیم، که چی بشه؟ که مردم اطلاعات کامپیوتریشون هر چقدر هم اندک بره بالا ، تا در این جنگ نرم شکست نخوریم! با عکس گذاشتن فقط خشممون بیشتر میشه و عملاً دشمن رو با خشم خودمون خوشحال می کنیم. مطمئن باشید اگه وایبر یک سرویس جاسوسی باشه، دولت ما به هیج عنوان اجازه ی استفاده ازش رو نمیده و وزیر ارتباطات اولین کسی خواهد بود که جلوش رو میگیره. بهتره در برابر دشمن قوی باشیم ، و قدرت یعنی اطلاعات بالا.

18. نمایش تشکر

19. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز عنوان جاسوسی برای این حرکت اینها عنوان درستی نیست. در حقیقت آنها تکلنولوژی را ارائه کردند و گفتند هرکه از آن استفاده نکند به نوعی بی سواد هست حال دلیل نمی شود که چون انها ارائه کرده اند و ما هم نمیخواهیم بی سواد باشیم از انها استفاده کنیم و چون راه گریزی نداریم بگوییم جاسوسی می کنند. در حقیقت این شرکت ها با ارائه تکنولوژی قصد در بدست آوردن امار و اطلاعات ما با تایید خودمان دارند که خوب با تعریف جاسوسی متفاوت می باشد.

بحث تبلیغات یک بحث بسیار گسترده هست که فعلا قصد بررسی ان را نداریم هدف از این تاپیک بررسی این نکته بود که ایا اصل جاسوسی این برنامه به صورت مستقیم صحت دارد یا خیر؟؟؟
    اوستا یونس ، درباره ی جاسوسی اش که بحث کردم
    درباره ی تکنولوژی که تو پست نقل قول گفتی
    یه جوری میگی تکنولوژی که انگار تا حالا مثلا ماشین داشتیم ، اینا هواپیما اختراع کردن
    اولا نمیدونم گفتن یا نگفتن اما اگه گفتن خیلی غلط کردن که گفتن . برام جای تعجبه که صهیونیست ها رو جزء آدم حساب میاری . دوما اگه قرار باشه استفاده از نرم افزار اونم نرم افزار تلفن و ارسال پیام بخاد پیشرفته بودن مون رو برسونه که هم بچه های 7 ساله مون که از این نرم افزار استفاده میکنن ، پیشرفته ان و هم کسایی که کلا با موبایل بلدن زنگ بزنن و sms بفرستن از طریق همراه اول و ...
    پیشرفته میخایم شیم ، قطعا راه های دیگه مثل ساخت نرم افزار و سخت افزار رو انتخاب میکنیم نه استفاده از نرم افزار اونم نرم افزاری که قدمت ساخت اش به سال ها برمیگرده
    همه میدونیم که برق رایگان بودن و پول نپرداختن برای sms و صحبت و ... اش چشمونو گرفت وگرنه نه شبکه های اجتماعی کم هستن و نه خدمات پولی همراه اول و ...
    نمایش امضاء

20. نمایش تشکر

صفحه 2 از 8 اولین 1234 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •