بحث Social Network که مطرح میشه اصولاً اولین چیزی که روش کار میشه "تبلیغ یک برند" هست. اساسش نکاتی هست که در مورد این شبکه ها وجود داره، این که میگم این شبکه ها فدرتمند هستند برای اینه که یک "شایعه" یا یک "خبر" در این شبکه ها با سرعت بسیار زیاد پخش میشه و این پخش شدن اخبار تصادفی و شانسی نیست و حساب کتاب داره. بنده درسی در مقطع کارشناسی ارشد داشتم به عنوان "سازمان های شبکه" که در اون به آنالیز شبکه ها می پرداختیم و با گراف هایی که رسم میشد و ارتباطشون با روابط ریاضی میشد کاملاً فهمید که یک برند داره چه جوری تبلیغاتش رو انجام میده. تنها فرق فیسبوک با وایبر اینه که "قدیمی تره" و اینکه الانم دقت کنید می بینید که تبلیغات به چه صورت داره در وایبر انجام میشه. در ضمن عرض کردم Whatsapp در اختیار Facebook هست و اینکه الان کاملاً مشهوده که شبکه های مثل "Instagram" خیلی بیشتر طرفدار پیدا کرده تا Facebook و باز این Facebook بود که پیش دستی کرد و این شبکه رو هم خرید! اتفاقاً Facebook کاملاً در رده ی این اپلیکیشن هاست چون ملاک تبلیغات و بازاریابیه، این که بحث جاسوسی و داشتن اطلاعات پیش میاد تنها دلیلش همینه،
بازاریابی ،
تبلیغات و در نهایت
سود و این یعنی "
تجارت الکترونیک".
در مورد دولت هم باید بگم که اگه به صورت قانونی بخوان اقدام کنن ، این دولت آمریکاست که میدونم حکم قضایی داره و جنجالی سر این قضیه خصوصاً در مورد Facebook وجود داشت. دولت ما هم با حکم قوه ی قضاییه بود که به پلیس فتا دستور داده شد تا یک سری از بی اخلاق هایی رو که در وایبر فعالیت داشتند دستگیر کنند، ولی کارشون مسلماً خیلی سخت تر از دولتی مثل آمریکاست چون دولت آمریکا کاملاً راحت با Facebook و Viber تبادل دارند و نیازی به سرقت اطلاعات یا هک کردن ندارند.
خبرگزاری هایی مثل رجانیوز صرفاً به دشمنی با غرب اخبار منتشر می کنند و در زمینه ی کامپیوتر کاملاً بی اطلاعات هستند در زمینه ی تکنولوژی اصلاً منبع به حساب نمیان، حتی خبرگزاری هایی که عنوان کردید اصلاً در این باره نظری نمیدن کلاً!
بنده همون اول که ورژن مربوط به PC اومد متوجه این بودم که اطلاعات بین گوشی و کامپیوتر Sync میشه در وایبر و خیلی واضحه این قضیه! من فقط موندم این چه جور جاسوسی ای هست که گوشی طرف رو دستت میگیری ، بعد وایبر رو نصب می کنی روی کامپیوتر بعد شماره ی طرف رو وارد می کنی بعدش کدی که روی گوشی میاد رو وارد کنی در کامپیوتر و بعدش پاک کنی کد رو از گوشی طرف بعد گوشی رو بدی دستش

این یعنی کاربری که داره ازش سوء استفاده میشه کلاً نمیدونه حریم شخصی چیه!
من الان موندم به نظر شما این شبکه ها که جاسوسی هستند، چرا قوه ی قضاییه تا الان فیلترشون نکرده؟! کاری مگه داره واسشون که دستورش رو صادر کنند؟! حتی در Instagram هم اومدن صفحات بی اخلاق رو فیلتر کردن و به بقیه ش کاری نداشتن!
دوست عزیز ساده لوح بودن بهتر از اینه که آدم دانش استفاده از نکنولوژی رو نداشته باشه و خودش رو به خاطر توهم جاسوسی از استفاده از این اپلیکیشن ها محروم کنه! بعدشم آدم باید فعالیت های منطقی داشته باشه ، نه این که جوک بفرسته و لینک های مختلف بفرسته و از این کارا کنه! در ضمن بنده هیچ فعالیت خاصی در وایبر ندارم و بازم میگم مگه من کی هستم و مگه قانون شکنی کردم که بخوان اطلاعات من رو بدزدن؟! یا مگه جزء افراد مشهور به حساب میام؟ بنده به شخصه حتی اجازه نمیدم کسی منو در این گروه های بیخود وایبر Add کنه! کسی که فعالیتش افراطی نباشه و صرفاً برای راحتی ارتباط از این اپلیکیشن ها استفاده کنه نباید نگران چیزی باشه

در مورد خرید هم اشاره کردم بهش، الان برند ها واسه تبلیغاتشون همونطور که شما فرمودید دارن روی
رفتار اقتصادی کار می کنند و این یک راه بازاریابیه و چیز بدی اصلاً نیست! بنده هم دلایل این که گربه برای رضای خدا
موش نمی گیرد رو عرض کردم.
در کل بنده تابع قوانین کشورم هستم، هر وقت به دلیل جاسوسی این اپلیکیشن ها فیلتر شد حتی اگه دلیلشون رو قبول نداشته باشم، از این اپلیکیشن ها استفاده نخواهم کرد. چون واقعاً استفاده از قندشکن برای مثلاً وایبر خیلی مسخره به نظر میاد و آدم ترجیح میده استفاده نکنه وقتی فیلتر بشه.
بوک مارک ها