نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 از مجموع 4

موضوع: نرم افزار بازگردانی درایوهای حذف شده بعد از نصب ویندوز

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض نرم افزار بازگردانی درایوهای حذف شده بعد از نصب ویندوز

با سلام.

دوستانی که با حذف یا مخفی شدن درایو ها بعد از نصب ویندوز مواجه می شوند با برنامه می توانند مشکل خود را رفع و اطلاعات خود را به طور کامل باز گردانی کنند
    با نصب برنامه DiskGetor Data Recovery ، مشکل به صور کامل حل می شود و همه درایو ها بدون هیچ کمی و کاستی بازگردانده می شود .

جهت انجام این کار تنها کفی است برروی قسمت Recover Missing Drives کلیک کنید تا درایو ای حذف شده بازگردانده شود .

.
    اسکرین شات از صفحه اصلی برنامه :

از برنامه Partition Find and Mount هم میتوانید استفاده کنید.

موفق وپیروز باشید.

آخرین نسخه برنامه پیوست شد / رمز فایل زیپ : forum.softgozar.com

Update : نسخه 3.2.8 به همراه سریال جهت فعال سازی نیز پیوست شد ( برای نسخه 3.3 سریالی موجود نبود )
    فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط The king : 07-09-2014 در ساعت 23:54

2. نمایش تشکر

3. نمایش اطلاعات

سلام
    من به توصیه شما برنامه فوق را تصب کرده و چون درایو اطلاعاتم توی بازگردانی سیستم به تنظیمات کارخانه از بین رفته بود گذینه سوم را انتخاب کرده و مراحل را پشت سر گذاشته تا به مرحله ذخیره که رسیدم یک هارد اکسترنال فرمت شده (NTFS) وخالی رو به سیستم وصل کردم و اونو انتخاب کردم بعد از 4 الی 5 ساعت که ذخیره اطلاعات به اتمام رسید و پیغام "عملیات موفقیت آمیز" از سوی برنامه نمایش داده شد خواستم وارد هارد بشم و اطلاعاتم رو چک کنم با پیغام زیر مواجه شدم
    IMG_20140717_150649.jpg
    بعد از این روی یه سیستم دیگه هم امتحانش کردم باز هم همین پیغام میومد
    بعد به قسمت DISK MANAGEMENT رفتم تا یه چک ارور تا دیفرگمنت کنم تا شاید درست بشه که نشد بعد دیدم که فرمتش شده RAW به صورت زیر
    IMG_20140717_150718.jpg
    لذا از دوستان تقاضای کمک عاجل دارم
    با تشکر

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با سلام خدمت شما
    فرمت فایل سیستم از NTFS به فرمت RAW تغییر پیدا کرده و ویندوز این فرمت رو نمیشناسه .برای رفع مشکل خودتون باید از نرم افزار استفاده کنیدواطلاعات خودتون رو برگردونیدو وقتی اطلاعات برگشت هارد را فرمت کرده و اطلاعات خود را داخل آن بریزید.
    نرم افزار Mini Tool Power Data Recovery یکی از بهترین نرم افزارها برای بازگشت اطلاعات پارتیشن هایی است که فرمت اونها به RAW تغییر کرده. با استفاده از این نرم افزار میتونید به صورت کامل اطلاعات رو بازیابی کنید.برای استفاده از این نرم افزار بعد ازنصب گزینه ی Damaged Partition Recovery روانتخاب کنید ولیست پارتیشن های موجود رو برای شما نمایش میدهد.ازبین پارتیشن ها اونی که مربوط به هارد شما میشه رو انتخاب کنیدبعد از انتخاب پارتیشن ، از منوی سمت چپ بر روی گزینه ی Full Scan کلیک کنیدو بعد ازگذشت مدت زمانی لیست فایل ها را برای شما نمایش میدهدومیتوانید فایل های خود را save کنید.
    ازنرم افزار Recovery Studio هم میتوانید استفاده کنید

از دوستان دیگه هم کمک بگیر شاید راه حل بهتری بهتون پیشنهاد دادند.

موفق باشید

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام دوستان
    چند روز پیش بعد از روشن کردن سیستمم دیدم یکی از درایو هام هنگام باز کردن اخطار فرمت دیسک میده.(فرمتش نکردم)
    درایوم 176 گیگی بود و توش اطلاعات مهمی بود
    Acronis Disk Director نصب کردم و کل 176گیگ رو ایمیج گرفت و تو یک هارد دیگه سیو کردم.
    حالا مشکل من نحوه کار کردن با همین فایلهای ایمیج هست.
    در کل 89 تا فایل وجود داره که حجم هر کدومشون 2 گیگ هست و فرمتش DIM هست که نمیدونم چیه و با چه برنامه ای باز میشه اسم کامل فایل ها هم اینه Disk Image (RAW).DIM
    ممنون میشم اگر کمکم کنید

8. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •