نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: تبدیل dll to exe

1. عضو ممتاز shahrabiamir آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض تبدیل dll to exe

با سلام

من چه جوری میتونم یه فایل dll رو به exe تبدیل کنم؟ بدون استفاده از ابزار کمکی

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من تجربه ی خاصی ندارم و اطلاعاتمم محدوده اما تا اساتید Media Stream و صهبا بیان ، میتونم بگم که باید تو نرم افزارهای برنامه نویسی ، تابع ای که تو فایل dll هست رو بگیری و خروجی exe ازش بگیری
    با نرم افزارهای جانبی دیگه بشه یا نه رو خبر ندارم
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط shahrabiamir
    با سلام

سلام. ولی به نظر بنده شدنی نیست. اصلا ساختار دو فایل dll و exe ذره ای مشابه نیست. به همین دلیل امکان تبدیل وجود ندارد. باز هم منتظر نظرات سایر دوستان هم باشید.

6. نمایش تشکر

7. عضو ممتاز shahrabiamir آواتار ها
    نمایش اطلاعات

فکر کنم چنین چیزی نباشه. هر چی تو اینترنت گشتم خبری نبود. تبدیلهای cs to exe و cs to dll بود اما dll to exe نبود. بازم ممنون از جوابتون

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

فکر کنم چنین چیزی نباشه. هر چی تو اینترنت گشتم خبری نبود. تبدیلهای cs to exe و cs to dll بود اما dll to exe نبود. بازم ممنون از جوابتون
    منم گفتم که
    نرم افزار خاصی برای تبدیل مستقیم dll به exe شاید نباشه
    اما میتونی با گرفتن نوع ورودی و خروجی ، تو یه برنامه ای که برنامه مینویسن ، اون تابع dll رو به exe تبدیل کنی
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام

درود

همونطور که دوستات توضیح دادن { Sajjadkhati و Gem } عزیز و با احترام به نظر هردو منم با نظرشون موافقم , اما ! این کار ممکن هست به شرطی که فایل dll شما ساختارش از c++ به Exe باشه , اگر کمی وارد باشید و با برنامه Word pad باز کنین فایل رو و دقیق مطالعه کنین به یک سطری میرسین که اینطور توضیح داده شده , ++T File Exe t c { در زبان برنامه نویسی کلمات رو مختصر بیان میکنند } اگر این گزینه وجود داشت یعنی شما میتونین با چسباندن فایل dll { کرک کردنش } اون رو به یک فایل اجرایی تبدیل کنین و کار بسیار دشواریه اگه از یک برنامه نویس کمک بگیرید به نتیجه مطلوبی میرسید , چون نصف ساختار فایل های dll شاید هم 80% زبان ++C هستش .

موفق باشید

12. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •