با سلام
من چه جوری میتونم یه فایل dll رو به exe تبدیل کنم؟ بدون استفاده از ابزار کمکی
با سلام
من چه جوری میتونم یه فایل dll رو به exe تبدیل کنم؟ بدون استفاده از ابزار کمکی
من تجربه ی خاصی ندارم و اطلاعاتمم محدوده اما تا اساتید Media Stream و صهبا بیان ، میتونم بگم که باید تو نرم افزارهای برنامه نویسی ، تابع ای که تو فایل dll هست رو بگیری و خروجی exe ازش بگیری
با نرم افزارهای جانبی دیگه بشه یا نه رو خبر ندارم
نمایش امضاءدانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
فکر کنم چنین چیزی نباشه. هر چی تو اینترنت گشتم خبری نبود. تبدیلهای cs to exe و cs to dll بود اما dll to exe نبود. بازم ممنون از جوابتون
نمایش امضاءدانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
درود
همونطور که دوستات توضیح دادن { Sajjadkhati و Gem } عزیز و با احترام به نظر هردو منم با نظرشون موافقم , اما ! این کار ممکن هست به شرطی که فایل dll شما ساختارش از c++ به Exe باشه , اگر کمی وارد باشید و با برنامه Word pad باز کنین فایل رو و دقیق مطالعه کنین به یک سطری میرسین که اینطور توضیح داده شده , ++T File Exe t c { در زبان برنامه نویسی کلمات رو مختصر بیان میکنند } اگر این گزینه وجود داشت یعنی شما میتونین با چسباندن فایل dll { کرک کردنش } اون رو به یک فایل اجرایی تبدیل کنین و کار بسیار دشواریه اگه از یک برنامه نویس کمک بگیرید به نتیجه مطلوبی میرسید , چون نصف ساختار فایل های dll شاید هم 80% زبان ++C هستش .
موفق باشید
بوک مارک ها