صفحه 3 از 157 اولین 123451353103153 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 1570

موضوع: مباحث و مشکلات فعالسازی و آپدیت آنتی ویروس Kaspersky

1. عضو ثابت avira آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: مشکل با تریال ریست KasperSky PURE

نوشته اصلی توسط SOFTWAER
    یه سوال:
    کرک پیور قبلی به این پیور جدیده میخوره
    خیر.چون نسخه 9.1 یک Release جدید هست و باید از کرک مربوط به آن استفاده کنید.
    نمایش امضاء

2. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: انجمن حرفه ای کسپرسکی(سوالات و مشکلات خودرا اینجا مطرح ک

من طبق اون عكسه انجام ميدم ولي چراغ كسپر قرمز ميمونه جا سبز شدن و من تو نصبش وقتي به اون تريال يا كي برا اكتيو كردن ميرسم اينا اخرش ميمونم چيرو بزنم چيكار كنم بعد ازين كركه كه ميگي چتو استفاده كنم بلد نيستم چتو از كركشش استفاده كنم تا به كي نيازي پيدا نكنم اگه ميشه بيشتر توضيح بدين ممنون ميشم

3. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط moein aghaei
    من طبق اون عكسه انجام ميدم ولي چراغ كسپر قرمز ميمونه جا سبز شدن و من تو نصبش وقتي به اون تريال يا كي برا اكتيو كردن ميرسم اينا اخرش ميمونم چيرو بزنم چيكار كنم بعد ازين كركه كه ميگي چتو استفاده كنم بلد نيستم چتو از كركشش استفاده كنم تا به كي نيازي پيدا نكنم اگه ميشه بيشتر توضيح بدين ممنون ميشم
    بیخیال چراغ کسپر شاید دلایل زیادی داشته باشد
    تریال و کی را هم بیخیال طبق آموزش سایت کاسپر را از کار بینداز سپس کرک را به راحتی نصب کن
    اگه مشکلی بود باز در خدمتم

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

آنتی بلک لیست به چه درد ميخوره فعال بشه يا تریال ریست به چه دردي ميخوره توضيخ ميدين ممنون بع گفتين طبق روش سايت گفته كي و تريلو بيخيال فقط كسپر غير فعال كن بعد كركو نصب كن اينو كجا اموزش دادين ميشه ادرسشو بگين ممنون ميشم

5. نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل در بروز رسانی آفلاین کسپراسکای

به نام خدا

با سلام و احترام خدمت شما

دوست من از Internet Security Kaspersky 2011 استفاده می کند و چون از اینترنت پرسرعت استفاده می کند همیشه آن را آپدیت می کند من هم از همین نسخه استفاده می کنم و تصمیم گرفتم فایل های آپدیت را روی فلش مموری بریزم تا کسپراسکای خودم را هم به صورت آفلاین آپدیت کنم اما چون نمی دانستم کدام فایل ها و پوشه ها را باید روی فلش مموری کپی کنم کارهای ذیل را انجام دادم:

1- تیک Self Defense را برداشتم و نرم افزار را Exit کردم سپس پوشه Kaspersky Lab که در پوشه مخفی Program Data در ویندوز 7 قرار داشت را روی فلش مموری کپی کردم.
    2- پوشه Kaspersky Lab هم که در Program Files x86 بود را هم به صورت جدا روی فلش مموری کپی کردم.

کدام یک از پوشه ها را باید Add کنم زیرا من هر کدام از پوشه های فوق(بخصوص مورد اول) را با زیر پوشه های آن برای Add کردن امتحان می کنم Update انجام نشد و سریع به 100 درصد می رسید بدون آنکه آپدیتی انجام شود دقیقا بگویید کدام پوشه را باید برای Add کردن انتخاب کنم

* در سیستم دوستم پوشه Update distribution که در مسیر C:ProgramDataKaspersky LabAVP11Update distribution قرار دارد کاملا خالی بود با اینکه کسپراسکای در سیستم دوستم کاملا آپدیت بود پس آپدیت ها کجا ریخته می شوند؟!

** بقیه پوشه ها هم که در مسیر C:ProgramDataKaspersky LabAVP11 هستند را هم یکی یکی Add کردم ولی آپدیت باز هم انجام نشد!

موفق باشید.

6. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

انتی بلک لیست باعث میشود که کی ها نرم افزار بلاک نشوند به اصطلاح شما مجبور نیستید هر چند مدت کی جدید به نرم افزار بدهید
    تریال ریست هم تاریخ استفاده ازمایشی نرم افزار را بالا میبرد تا مدت زمان بیشتری از نرم افزار استفاده کنید

برای کرک توضیح خاصی داده نشده است ولی چون خودم با کرک ( البته با تمامی این سه روش) کار کرده ام و اطلاع دارم که باید کاسپر حتما غیر فعال باشد اینگونه گفتم

روش راحت تری میباشد کرک....
    نوشته اصلی توسط Stina
    به نام خدا

با سلام و احترام خدمت شما

دوست من از Internet Security Kaspersky 2011 استفاده می کند و چون از اینترنت پرسرعت استفاده می کند همیشه آن را آپدیت می کند من هم از همین نسخه استفاده می کنم و تصمیم گرفتم فایل های آپدیت را روی فلش مموری بریزم تا کسپراسکای خودم را هم به صورت آفلاین آپدیت کنم اما چون نمی دانستم کدام فایل ها و پوشه ها را باید روی فلش مموری کپی کنم کارهای ذیل را انجام دادم:

1- تیک Self Defense را برداشتم و نرم افزار را Exit کردم سپس پوشه Kaspersky Lab که در پوشه مخفی Program Data در ویندوز 7 قرار داشت را روی فلش مموری کپی کردم.
    2- پوشه Kaspersky Lab هم که در Program Files x86 بود را هم به صورت جدا روی فلش مموری کپی کردم.

کدام یک از پوشه ها را باید Add کنم زیرا من هر کدام از پوشه های فوق(بخصوص مورد اول) را با زیر پوشه های آن برای Add کردن امتحان می کنم Update انجام نشد و سریع به 100 درصد می رسید بدون آنکه آپدیتی انجام شود دقیقا بگویید کدام پوشه را باید برای Add کردن انتخاب کنم

* در سیستم دوستم پوشه Update distribution که در مسیر C:ProgramDataKaspersky LabAVP11Update distribution قرار دارد کاملا خالی بود با اینکه کسپراسکای در سیستم دوستم کاملا آپدیت بود پس آپدیت ها کجا ریخته می شوند؟!

** بقیه پوشه ها هم که در مسیر C:ProgramDataKaspersky LabAVP11 هستند را هم یکی یکی Add کردم ولی آپدیت باز هم انجام نشد!

موفق باشید.
    دوست عزیز تا در قسمت تنظیمات آپدیت تیک گزینه ای را که به صورت اتوماتیک آپدیت را برای آقلاین دانلود کند را نزنید قادر نیستید به صورت افلاین آپدیت کنید

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام.چرا سرعت آپدیت شدن کاسپر پایین میباشد؟

9. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز من هم هم درد شما بودم مال من هم بسیار پایین بود
    برای همین هم اصلا از ورژن 2011 خوشم نیامد و آنرا حذف کردم

ولی مثل اینکه این مشکل در ورژن 2011 وجود دارد در ورژن های قبلی چنین مشکلی نیست

10. نمایش اطلاعات

پیش فرض trial resseter

درحال استفاده از Windows 7 نسخه 64 بیتی هستم. بعد از 30 روز Trial Reset را که با disable کردن Selfdefence و Exit کامل برنامه، استفاده کردم، کار نمی کند...
    (یعنی بعد از اجرای Trial Reset، آنتی ویروس نشان می دهد که صفر شده و انگار نه انگار که TR را اجرا کردیم!)
    چه کار باید کرد؟

11. نمایش اطلاعات

پیش فرض تفاوت بین trial,key

سلام می‌خواستم فرق بین trial و key که بابتش پول میدن بدونم(ازنظر قدرت آنتی ویروس کسپر)

صفحه 3 از 157 اولین 123451353103153 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •