صفحه 2 از 157 اولین 12341252102152 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 1570

موضوع: مباحث و مشکلات فعالسازی و آپدیت آنتی ویروس Kaspersky

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض تمامی مباحث،مشکلات،و اموزش های Kaspersky

key، فایل لایسنس کاسپرسکی هست. به عبارت دیگه یک key معتبر یعنی فایلی که اطلاعاتی از قبیل شماره سریال و نام خریدار محصول از کاسپرسکی درونش موجوده و محصولات کاسپرسکی با خواندن این اطلاعات از درون فایل تشخیص میدن که کسی که داره استفاده می‌کنه این محصول رو خریده و بابتش پول پرداخت کرده و به صورت قانونی داره استفاده می‌کنه و همچنین تا چه تاریخی معتبره.
    اما با توجه به اینکه ملت این key ها رو از اینترنت به صورت غیر قانونی تهیه می‌کنن کاسپرسکی هر چند وقت یه بار توی آپدیت‌هایی که میده اطلاعات key های غیر قانونی رو وارد میکنه و اونا رو بلاک میکنه. برای همین کاربر باید یه key جدید پیدا کنه. برای حل این قضیه دو تا راه دیگه هست. یکی استفاده از crack. یعنی اینکه یه بلایی سر نرم افزار بیاری که دیگه key های شما رو بلاک نکنه. زحمت این کار رو قبلا کرکرها کشیدن و شما فقط باید crack آماده شده رو استفاده کنی. راه دوم هم اینه که از Trial Reset استفاده کنی. تقریبا اکثر قریب به اتفاق نرم افزارهای خارجی یه مدتی رو برای تست نرم‌افزار دارن که اجازه میدن مشتری به صورت رایگان توی این مدت از برنامشون استفاده کنه تا اگه خوشش اومد اونو بخره. مسلما ایم مدت محدوده. Trial Reset کاری که میکنه اینه که این مدت رو افزایش میده و یا تمدید می‌کنه تا کاربر بتونه بدون نیاز به پرداخت پول و خرید لایسنس به طور رایگان از نرم‌افزار استفاده کنه. زحمت آماده کردن Trial Reset رو هم کرکرها کشیدن. شما فقط باید ازشون استفاده کنی. انتخاب بین اینکه از کرک استفاده کنی یا Trial Reset یا فایل key، با خودته.

2. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: انجمن حرفه ای کسپرسکی(سوالات و مشکلات خودرا اینجا مطرح ک

سلام
    من کار با اون رو کاملا بلدم و هیچ مشکلی ندارم.

فقط چند تا مشکل داره که آدم رو کلافه میکنه
    1- سنگین کردن سیستم که اگه سیستم خوبی داشته باشی زیاد مهم نیست

2- آپدیت سنگین و بسیار طولانی مدت که اعصاب آدم رو خورد میکنه

3- چک کردن برنامه ها برای اجرا شدن و نصب شدن به مدت طولانی که یکی از بدترین مشکلاتش هست

4- خیلی زود به آپدیت گیر میده

با این حال آنتی ویروس خیلی خوبیه
    البته دارم از اویرا هم استفاده میکنم تا حالا که خوب بوده.

3. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض کمک برای Trial Reset کردن کسپرسکی 2011

کمک برای Trial Reset کردن کسپرسکی 2011
    با سلام اگه میشه Trial Reset کردن کسپرسکی 2011 برام بگید چکار کنم آموزش

4. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: کمک برای Trial Reset کردن کسپرسکی 2011

نوشته اصلی توسط ali68124
    کاسپر را از کنار ساعت Exit کنید
    نرم افزار را باز و سپس بر روی Reset کلیک نمایید

البته همانطور که بارها گفته ام استفاده از کرک موجود در سایت بهتر است

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali68124
    سلام.این را دانلود کن وآموزش بصورت فایل پی دی اف (هم نوشته و هم تصویری) همراه با کرک و تریال ریسیت در آن است و ...
    لینک مستقیم:
    کد:
    http://iransetup.org/Files/KManual.exe
    این هم کی های جدید کاسپر هست که نحوه استفاده در آن هم در لینک بالاست:لینک کی مستقیم:
    کد:
    http://iransetup.org/Files/26Nov2010.exe
    پسورد هر دو فایل:
    کد:
    www.iransetup.com

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پسورد هر دو فایلی که گذاشتم:
    کد:
    www.iransetup.com

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام به همگي خسته نباشيد ميگم به همتون من سيستمم power 600W - Active real cpu core i7 6gig ram ddr3 vga 5870 داره ويندوز 7 64 بيت نصب ميكنم كليم از سيستمم رازيم من خودم الان 4 سال نود استفاه ميكنم ولي با بحث هائي دوستان كردن منو گيج تر كردن من خودم خوشم مياد از كسپر استفاده كنما ولي چون به اينترنت پر سرعت دسترسي ندارم نمي تونم ولي از كافي نت اپديتاي Kaspersky Internet Security 2011 Offline Update 2010-11-22 ميگيرم تو نصبش به مشكل ميخورم اونجاكه تريال يا كي ميخاد من همونجوركه سايت سافت گذر گفته اپديت ميكنم اونجوركه تو تصاويرش گذاشته ولي باز اكتيو نميشه مشكل من تو نصب اخراشه اونجاكه تريال اينا ميخاد اصلا نميدونم كي بزنم يا چي اگه ميشه خواهشن كله نصب Kaspersky Internet Security 2011 از اول نصب تا اخر نصب برا اپديت افلاين تصاويرشو كامل بزارين ممنون ميشم كليم دعاتون ميكنم عزيزان.

8. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط moein aghaei
    سلام به همگي خسته نباشيد ميگم به همتون من سيستمم power 600W - Active real cpu core i7 6gig ram ddr3 vga 5870 داره ويندوز 7 64 بيت نصب ميكنم كليم از سيستمم رازيم من خودم الان 4 سال نود استفاه ميكنم ولي با بحث هائي دوستان كردن منو گيج تر كردن من خودم خوشم مياد از كسپر استفاده كنما ولي چون به اينترنت پر سرعت دسترسي ندارم نمي تونم ولي از كافي نت اپديتاي Kaspersky Internet Security 2011 Offline Update 2010-11-22 ميگيرم تو نصبش به مشكل ميخورم اونجاكه تريال يا كي ميخاد من همونجوركه سايت سافت گذر گفته اپديت ميكنم اونجوركه تو تصاويرش گذاشته ولي باز اكتيو نميشه مشكل من تو نصب اخراشه اونجاكه تريال اينا ميخاد اصلا نميدونم كي بزنم يا چي اگه ميشه خواهشن كله نصب Kaspersky Internet Security 2011 از اول نصب تا اخر نصب برا اپديت افلاين تصاويرشو كامل بزارين ممنون ميشم كليم دعاتون ميكنم عزيزان.
    دوست عزیز آپدیت افلاین که به صورت تصویری بر روی سایت گذاشته شده است
    برای استفاده از نرم افزار هم از کرک استفاده کنید راحت تر از کی میباشد

9. نمایش تشکر

10. نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: مشکل با تریال ریست KasperSky PURE

یه سوال:
    کرک پیور قبلی به این پیور جدیده میخوره

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض کرک کسپر

با سلام و تشکر
    سوالی دارم من تو ویندوز 7 از کرک 3700 روزه استفاده کردم ولی دکمه آپدیتش از کار افتاده و فایله MicrosoftFixit50267 امتحان کردم ولی نشد
    لطفآ راهنماییم کنید
    اگه بخوام از آنتی بلک لیست استفاده کنم با برنامه رم پاک کنم بعد دوباره نصب کنم بعد رویه تریال بزارم و از آنتی بلک لیست استفاده کنم؟؟
    خواهش میکنم کمکم کنید

صفحه 2 از 157 اولین 12341252102152 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •