در فروم هم سریال مخصوص نسخه های ( ویندوز + اندروید ) و هم نحوه فعال سازی و نصب و ... قرار داده شده , جهت اطلاع سازی
در فروم هم سریال مخصوص نسخه های ( ویندوز + اندروید ) و هم نحوه فعال سازی و نصب و ... قرار داده شده , جهت اطلاع سازی
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
سلام از این که مگید افسیکور به گرد پای کاسپر نمیرسه نتایج تستهای جدید رو براتون میزام 22.PNGCapture.PNG11.PNG
محمد جان حرفم رو زدم ! "از کسپر در جاهای نظامی و فوق حساس استفاده میکنن!!!"- فایروالش فوق العاده قوی هست ! هیچ فایروالی قدرت فایروال کسپر رو نداره ! اگه ای پیت رو بدی به یه هکر این رو بهت میگه !
ممکنه یه انتی ویروس با دیتابیس قوی نمرش 100 بشه تو این تست ها ! مثلا 6-7 تا انتی ویروس اول 100 هستن.( یا 99.8 فرقی نداره)
اما تشخیص بر اساس رفتار انتی ویروس کسپر حرف اول رو سالهاست میزده و میزنه و خواهد زد!
اونا تشخیص اشتباست که عدد اف سکیور 37 هست ؟
واسه ما ایرانیا که از کرک نرم افزار ها استفاده میکنیم و اونا رو نمیخریم (متاسفانه !!! ) استفاده از کسپر بهترین انتخابه
حالا اگر هم پولش رو داری لایسنس رو بخر
فقط حواست باشه لایسنس 1 ساله بخری و از این 3 ماهه ها که ایران ستاپ مجانی به دست میاره و میفروشه استفاده نکنی
میخوام اگر پول میدی برسه به دست کسپر اسکای یا افسکیور نه یه سو استفاده چی !!!
موفق و پاینده باشی دوست من
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
- - - - - - - - - - - -
سلام وقت همگی دوستان بخیر
اول:
ورژنی ازکسپرسکی سکیوریتیبهم معرفی کنید که هم خوب باشه هم بشه باkeyنرم افزار فعال کرد ؛ ورژن های 2015-تا 2017 فقط با تریال ریست میشه فعالشون کرد
دوم:
وقتی کسپرسکی رو پاک میکنم دیگه نمیتونم به اینترنت وصل بشم کلا قطع میشم تا زمانی که دوباره یه آنتی ویروس نصب کنم!!! لطفا راهنمایی بفرمایید چطور میتونم کسپرسکی رو پاک کنم و بعدش هم بتون به اینترنت دسترسی پیدا کنم!؟
نمایش امضاء
📌 دوستان گرامی لطفا سوالات خودتان را در انجمن مطرح کنید.
تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین اپدیتهای رسمی ویندوز 10
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
سلام
روی ویندوز 10 کسپر اکتیو شده با لایسنس OEM دارم، اگه از داخل خود ویندوز، ویندوزو به بیلد بالاتر ارتقا بدم ،لایسنس فعال میمونه یا از دست میره؟
- - - - - - - - - - - -
بوک مارک ها