اگر وی پی ان دارید یه بار امتحان کنید با وی پی ان اگر نشد ویندوزتان را عوض کنید حالا شما به کارتونادامه بدید
اگر وی پی ان دارید یه بار امتحان کنید با وی پی ان اگر نشد ویندوزتان را عوض کنید حالا شما به کارتونادامه بدید
با وی پی ان هم کار کردم که متاسفانه جواب نگرفتم.امیدوارم راه دیگری جز تعویض ویندوز وجود داشته باشد.
نمایش امضاءMo.Re.Za
رفتی و آدمکا رو جا گذاشتی
قانون جنگلو زیر پا گذاشتی
اینجا قهرن سینهها با مهربونی
تو تو جنگل نمیتونستی بمونی
با سلام خدمت دوستان عزیزشما برای حل شدن مشکل Sign In شدن در اسکایپ (اخیرا) کافیست وارد تنظیمات شوید و از منوی Advanced سپس connection تیک .... Use Port 80 And 443 را بردارید ( یا اگه باز قطع شد تیک upnp را نیز بردارید). سپس skype را بسته دوباره باز کنید می بینید که مشکل رفع شده و برای همیشه در اسکایپ هستید و قطع نمی شوید !!!!!!!!!!!!!!!!
منبع:فروم پی سی دانلود![]()
نمایش امضاءمن از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکَس،کَسْ نمیگردد بدین بالانشینیها
رفع مشکل نصب نشدن درایور کارت گرافیک های AMD لپ تاپ
با سلامک من می خوام از طریق Skype میسخوام زنگ بزنم کانادا با وی پی ان هم متصل هستم چرا زنگ نمی خوره ممنون میشم راهنمایی کنید وصل نمیشود
نمایش امضاءMo.Re.Za
رفتی و آدمکا رو جا گذاشتی
قانون جنگلو زیر پا گذاشتی
اینجا قهرن سینهها با مهربونی
تو تو جنگل نمیتونستی بمونی
هدست دارم کد کشور را زدم و تماس گرفتم میگه تماس حاصل نمیشه میگه باید بخری شارژ آخه من یادمه دوستانم به صورت رایگگان تماس می گرفتن
با سلام،اسکایپ من الان 1ماهه قطعه،قبلا از ورزن 6.0استفاده میکردم به چیز شکن نیاز داشت تا دکمه Call فعال بشه ولی در ادامه قطع میشد ،الان هم ورزن Skype 6.3.0.105رو از این سایت دانلود کردم،بعداززدن دکمه Call حدود15ثانیه بی صدا میزنگه ولی بازم قطع میشه،از دوستان جهت رفع این مشکل راهنمایی میخوام،ممنون.
نمایش امضاء
📌 دوستان گرامی لطفا سوالات خودتان را در انجمن مطرح کنید.
تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین اپدیتهای رسمی ویندوز 10
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
نمایش امضاء**آموزش تصويري فعال سازي ويندوز 8 از طريق اسکايپ**
میبینی چی به روزم عشق آورد ،،، منی که گرگ بارون دیده بودم
تموم لحظه های این عذابـو ،،، از آشوب نگات فهمیده بودم
…
بوک مارک ها