صفحه 3 از 20 اولین 1234513 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 197

موضوع: مباحث Skype

1. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اگر وی پی ان دارید یه بار امتحان کنید با وی پی ان اگر نشد ویندوزتان را عوض کنید حالا شما به کارتونادامه بدید

2. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

با وی پی ان هم کار کردم که متاسفانه جواب نگرفتم.امیدوارم راه دیگری جز تعویض ویندوز وجود داشته باشد.

3. نمایش تشکر

4. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ahmadkhalaj
    با وی پی ان هم کار کردم که متاسفانه جواب نگرفتم.امیدوارم راه دیگری جز تعویض ویندوز وجود داشته باشد.
    دوست من!
    کسپر را کامل غیر فعال کنید و اگه Proxifire دارین، اونو هم حذف کنید، بعد امتحان کنید ببینید می‌شه؟!
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

6. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

یه بار اکانت بسازید ببنید وارد می شوید یا نه

7. نمایش تشکر

8. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ahmadkhalaj
    سلام پس از آپدیت برنامه اسکایپ بنده هم به همین مشکل دوستمان برخورد کردم.برنامه را پاک کردم و ورژن قبلی را نصب کردم باز هم درست نشد.از دوستان برای حل این مشکل راه حلی دارد ممنون میشم بفرمایند.
    با سلام خدمت دوستان عزیزشما برای حل شدن مشکل Sign In شدن در اسکایپ (اخیرا) کافیست وارد تنظیمات شوید و از منوی Advanced سپس connection تیک .... Use Port 80 And 443 را بردارید ( یا اگه باز قطع شد تیک upnp را نیز بردارید). سپس skype را بسته دوباره باز کنید می بینید که مشکل رفع شده و برای همیشه در اسکایپ هستید و قطع نمی شوید !!!!!!!!!!!!!!!!

منبع:فروم پی سی دانلود
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلامک من می خوام از طریق Skype میسخوام زنگ بزنم کانادا با وی پی ان هم متصل هستم چرا زنگ نمی خوره ممنون میشم راهنمایی کنید وصل نمیشود

11. نمایش تشکر

12. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali68124
    با سلامک من می خوام از طریق Skype میسخوام زنگ بزنم کانادا با وی پی ان هم متصل هستم چرا زنگ نمی خوره ممنون میشم راهنمایی کنید وصل نمیشود
    سلام دوست من.
    مطمئنید اون شماره‌ای که می‌خواین بگیرید تماس باهاش رایگان هست؟ یا اینکه اکانت اسکایپ‌تون رو شارژ کردین؟!
    راستی! باید میکروفن حتماً وصل باشه ها!
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

14. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

هدست دارم کد کشور را زدم و تماس گرفتم میگه تماس حاصل نمیشه میگه باید بخری شارژ آخه من یادمه دوستانم به صورت رایگگان تماس می گرفتن

15. نمایش تشکر

16. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام،اسکایپ من الان 1ماهه قطعه،قبلا از ورزن 6.0استفاده میکردم به چیز شکن نیاز داشت تا دکمه Call فعال بشه ولی در ادامه قطع میشد ،الان هم ورزن Skype 6.3.0.105رو از این سایت دانلود کردم،بعداززدن دکمه Call حدود15ثانیه بی صدا میزنگه ولی بازم قطع میشه،از دوستان جهت رفع این مشکل راهنمایی میخوام،ممنون.
    نمایش امضاء

17. نمایش تشکر

18. عضو متخصص N!MA آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط bmwx2014
    با سلام،اسکایپ من الان 1ماهه قطعه،قبلا از ورزن 6.0استفاده میکردم به چیز شکن نیاز داشت تا دکمه call فعال بشه ولی در ادامه قطع میشد ،الان هم ورزن skype 6.3.0.105رو از این سایت دانلود کردم،بعداززدن دکمه call حدود15ثانیه بی صدا میزنگه ولی بازم قطع میشه،از دوستان جهت رفع این مشکل راهنمایی میخوام،ممنون.
    درود.
    دوست عزیز این مشکل شما رو خیلی ها دارن.
    هنوزم دلیل موجهی براش نیست،
    برای اسکایپه ، برای isp ، برای ویندوز 8 !
    شما با نسخه قابل حمل اسکایپم مشکلتون ادامه داره؟
    نمایش امضاء

19. نمایش تشکر

صفحه 3 از 20 اولین 1234513 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •