سلام،
دوستان چرا فایل ضمیمه رو نمیشه دانلود کرد؟
تماس و پیامک رایگان از Skype به کلیه ی خطوط /بدون افتادن شماره
کسی هست این pdf آموزشی رو جای دیگه ای آپلود کرده باشه؟ میشه لطفا دوباره ضمیمه کنید؟
سپاسگزارم
سلام . و خیلی به انجمن خوش امدید .
در صورتیکه سایر دوستان این فایل اموزشی را نداشتند , در صورت ارتباط با استارتر اموزش اقا علی عزیز ( ARTHUR ) , بهتون خبر میدم .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
سلام.
خدمتتون عرض کنم که چند ماه پیش که خودم برای فعالسازی یه اکانت اقدام کردم ، مشکلاتی وجود داشت که با آموزش فوق حل نمی شد. ( چون این آموزش مختص آمریکایی هاست مایکروسافت سخت گیری هاش رو بیشتر کرده تا مطمئن بشه که شما آمریکایی هستید لذا این آموزش دیگه جوابگو نیست).
موفق باشید.
سلام دوستان
چندین بار است که می خواهم اسکایپ جدید که در سایت را ستاپ کنم و اسکایپم را بروز نگه دارم با این پیغام مواجه می شوم و مثل قبل وارد پروسه ستاپ شدن نمی شه . می شه راهنمایی کنیید که چطوری مثل قبل ستاپ کنم ؟ گیج شدم . راستی وقتی هم که ok را هم می زنم وارد سایتی میشه و بعد وقتی می خواهم ادامه دهم بازم با مشکلاتی روبرو می شوم . عکس تمام مراحل را گذاشتم . بازم سپاس
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
سلام
فایل ضمیمه رو میشه ایمیل کنید؟
ایمیل: hamidreza.nomore@gmail.com
اگر شخص دیگری هم داره لطفا توی جواب نقل قول یا ایمیل کنه خیلی ممنون میشم
بوک مارک ها