صفحه 2 از 20 اولین 123412 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 197

موضوع: مباحث Skype

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

دوستان من از ورژن 6 به بعد به مشکل برخوردم و اسکایپ که نصب میکنم توی صفحه ای که قرار میدم میمونه وتغییری نمیکنه.با چیزپی ان هم تست کردم حل نشد.کاملا" حذف و باز نصب کردم حل نشد.ورژن های 5 به خوبی کار میکنن
    تصاویر پیوست شده

2. عضو متخصص N!MA آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط dr1358
    دوستان من از ورژن 6 به بعد به مشکل برخوردم و اسکایپ که نصب میکنم توی صفحه ای که قرار میدم میمونه وتغییری نمیکنه.با چیزپی ان هم تست کردم حل نشد.کاملا" حذف و باز نصب کردم حل نشد.ورژن های 5 به خوبی کار میکنن
    سلام.
    دوست عزیز شما یک بار از نسخه پرتابل این برنامه و ورژن 6 رو استفاده کنید ببینید بازم همین مشکل وجود داره!
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط booyegandom
    سلام.
    دوست عزیز شما یک بار از نسخه پرتابل این برنامه و ورژن 6 رو استفاده کنید ببینید بازم همین مشکل وجود داره!
    قبلش استفاده کردم.همین مشکلو دارم.همون صفحه میاد و گیر میکنه.

5. عضو متخصص N!MA آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط dr1358
    قبلش استفاده کردم.همین مشکلو دارم.همون صفحه میاد و گیر میکنه.
    دوست عزیز گر از اینترنت سیکوریتی استفاده میکنید یکبار آنرا غیر فعال کنید و سپس امتحان کنید .
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط booyegandom
    دوست عزیز گر از اینترنت سیکوریتی استفاده میکنید یکبار آنرا غیر فعال کنید و سپس امتحان کنید .
    مشکل پابرجاست

8. نمایش تشکر

9. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

سلام پس از آپدیت برنامه اسکایپ بنده هم به همین مشکل دوستمان برخورد کردم.برنامه را پاک کردم و ورژن قبلی را نصب کردم باز هم درست نشد.از دوستان برای حل این مشکل راه حلی دارد ممنون میشم بفرمایند.

10. نمایش تشکر

11. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

در ضمن آنتی ویروس سیستم کسپر اسکای پیور هست.تا قبل از آپدیت اسکایپ درست کار میکرد اما بعد از آپدیت برنامه اسکایپ تصویر زیر باز میشود و برنامه کار نمیکند.
    تصاویر پیوست شده

12. نمایش تشکر

13. عضو حرفه ای MoRe آواتار ها
    نمایش اطلاعات

متاسفانه اسکایپ منم کار نمیکنه من نه آنتی ویروس دارم نه چیزه دیگه اسکایپ هم آخرین نسخه بود البته الان دوباره هنوز تست نکردم ولی حدود دو هفته ی پیش توی ویندوز قبلی کار نمیکرد
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

برنامه با استفاده از Your unistaller پاک کنید و آخرین نسخه را از سافت گذر دانلود کنید امتحان کنید پیشنهذ می کنم برنامه را آپدیت نکنید هر وقت نسخه جدید آمد دانلود و نصب کنید دیگه احتیاجی ه پاک کردن برنامه قبلی نیست
    [DLBUTTON]:Download Link:[/DLBUTTON]

16. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

برنامه را کاملا پاک کردم و هم نسخه سافت گذر و هم یکبار یک نسخه قدیمی را نصب کردم و متاسفانه مشکل پا بر جاست.من قبلا هم برنامه را از طریق خودش آپدیت میکردم که مشکلی پیش نمیامد.

17. نمایش تشکر

صفحه 2 از 20 اولین 123412 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •