دوستان من از ورژن 6 به بعد به مشکل برخوردم و اسکایپ که نصب میکنم توی صفحه ای که قرار میدم میمونه وتغییری نمیکنه.با چیزپی ان هم تست کردم حل نشد.کاملا" حذف و باز نصب کردم حل نشد.ورژن های 5 به خوبی کار میکنن
دوستان من از ورژن 6 به بعد به مشکل برخوردم و اسکایپ که نصب میکنم توی صفحه ای که قرار میدم میمونه وتغییری نمیکنه.با چیزپی ان هم تست کردم حل نشد.کاملا" حذف و باز نصب کردم حل نشد.ورژن های 5 به خوبی کار میکنن
نمایش امضاء**آموزش تصويري فعال سازي ويندوز 8 از طريق اسکايپ**
میبینی چی به روزم عشق آورد ،،، منی که گرگ بارون دیده بودم
تموم لحظه های این عذابـو ،،، از آشوب نگات فهمیده بودم
…
نمایش امضاء**آموزش تصويري فعال سازي ويندوز 8 از طريق اسکايپ**
میبینی چی به روزم عشق آورد ،،، منی که گرگ بارون دیده بودم
تموم لحظه های این عذابـو ،،، از آشوب نگات فهمیده بودم
…
سلام پس از آپدیت برنامه اسکایپ بنده هم به همین مشکل دوستمان برخورد کردم.برنامه را پاک کردم و ورژن قبلی را نصب کردم باز هم درست نشد.از دوستان برای حل این مشکل راه حلی دارد ممنون میشم بفرمایند.
در ضمن آنتی ویروس سیستم کسپر اسکای پیور هست.تا قبل از آپدیت اسکایپ درست کار میکرد اما بعد از آپدیت برنامه اسکایپ تصویر زیر باز میشود و برنامه کار نمیکند.
متاسفانه اسکایپ منم کار نمیکنه من نه آنتی ویروس دارم نه چیزه دیگه اسکایپ هم آخرین نسخه بود البته الان دوباره هنوز تست نکردم ولی حدود دو هفته ی پیش توی ویندوز قبلی کار نمیکرد
نمایش امضاءWe was young and we was dumb, but we had heart
In the dark, will we survive through the bad parts
برنامه با استفاده از Your unistaller پاک کنید و آخرین نسخه را از سافت گذر دانلود کنید امتحان کنید پیشنهذ می کنم برنامه را آپدیت نکنید هر وقت نسخه جدید آمد دانلود و نصب کنید دیگه احتیاجی ه پاک کردن برنامه قبلی نیست
[DLBUTTON]:Download Link:[/DLBUTTON]
برنامه را کاملا پاک کردم و هم نسخه سافت گذر و هم یکبار یک نسخه قدیمی را نصب کردم و متاسفانه مشکل پا بر جاست.من قبلا هم برنامه را از طریق خودش آپدیت میکردم که مشکلی پیش نمیامد.
بوک مارک ها