سلام
وقتی آیکون audioable داخل یاهو مسنجر میزنم این اروز میاد که فلش نصب کن من آخرین ورژن adobe flash player دارم حتی آنلاین هم نصب کردم باز درست نشد ( گزینه yes ارور رو زدم و آنلاین فلش پلایر نصب شد )
qid887xf7py80xjf9g7y.jpg
سلام من با یوزرنیم و پسورد میخوام برم تو مسنجرم نمیشه
میگه اتصال نداری با نت
عکس ناراحتی میاره
یاهو مسنجرمم 11.5 هست
زود بگید چه کنم
ویندوز=xp
32 biti
سلام
این مشکل تا اونجایی که یادم میاد مربوط به خود سروریاهو هست و مشکلی از طرف کاربر نیست.به طوری که ممکنه تا چند ساعت یا چند روزه دیگه حل بشه.خودمم قبلا زیاد باش این مشکل رو داشتم.حالا علی الحساب اگر از فیل تر شکن استفاده می کنید قطعش کنید.
به قسمت تنظیمات مرورگر ieبرید و وارد بخش کانکشن بشید و در قسمت تنظیمات lanچک کنید که گزینه ی Automatically detect settingsانتخاب شده باشه .و یه بار هم سیستم رو ری استارت کنید.اگر جواب داد که هیچی اگرنه به نظرم وارد خود اکانت یاهوتون بشید و از اونجا وارد قسمت چت بشید.چون این مشکل عدم اتصال یاهومسنجر مشکل جدیدی نیست و شخصا تا اون موقع که ازش استفاده میکردم نتونستم راه حل قطعی واسش پیدا کنم!!!
و به عنوان پیشنهاد:به نظرم از هنگ اوتس جیمیل به عنوان مسنجر استفاده کنید چون یه سر و گردن بهتر از این یاهو مسنجر هست.اینها هرچند اندک ولی تنها مواردی بود که به ذهنم رسید.موفق باشید.
نمایش امضاء
رم -------------- مرورگرکروم
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها