سلام خسته نباشید
ببخشید من توی اینستا وقتی که دنبال کننده ای دارم و همو به صورت هم زمان دنبال میکنیم
اینجای من مشخص نمیشه و نشون نمیده که کی داره منو دنبال میکنه یا من دارم کیو دنبال میکنم
ممنون میشم کمکم کنید
سلام خسته نباشید
ببخشید من توی اینستا وقتی که دنبال کننده ای دارم و همو به صورت هم زمان دنبال میکنیم
اینجای من مشخص نمیشه و نشون نمیده که کی داره منو دنبال میکنه یا من دارم کیو دنبال میکنم
ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوستان ،حدود یه هفتس که صفحه اینستا کاملا سفید شده ،البته بعد از اینکه اپدیت شد،این مشکل بوجود اومد، اینم بگم که اینستا تحت وب بدون مشکل اجرا میشه روی یه گوشی دیگه نصب کردم،اجرا شد ،فقط روی گوشی خودم که لود میشه یه صفحه کاملا سفیده ،ممنون میشم کمکم کنید
سلام
در مواردی که مشکل از اپدیت ها ایجاد میشه , میتونید با حذف نسخه نصب شده و سپس نصب مجدد تست کنید . اگر مشکل رفع نشد , نسخه قدیمی تر رو گیر بیارید و نصب کنید .
تیک اتوماتیک اپدیت برنامه ها رو در گوگل پلی هم کنسل کنید , البته اگه تیک زده شده .
این موارد رو هم ابتدا تک تک چک کنید :
مواردی همچون باز بودن زیاد برنامه ها در پس زمینه و اینترنت ضعیف و برنامه های تغییر ای پی و همچنین ریستارت مجدد گوشی و خاموش و روشن کردن حالت هواپیما و پر بودن حافظه خیره سازی میتونه مشکل ساز باشه , ضمنا یه بار هم میتونید از حساب کاربری تون خارج بشید و مجددا لاگین کنید , و همچنین حالت ذخیره باتری رو هم خاموش کنید , ببینید تاثیری داره .موفق باشید
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
بوک مارک ها