صفحه 3 از 3 اولین 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 28 از مجموع 28

موضوع: مشکل در اجراء gta iv

1. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط *1313*
    سلام دوستان من بازی GTA EFLC رو نصب کردم موقع لودینگ (لوگوی راک استار) از بازی میپره بیرون نمیدونم مشکل از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید
    درود
    برای اجرا این بازی حتما از اخرین نسخه Game Live و اخرین نسخه Visual ها و همینطور Social Rockstar استفاده کنید و دقت کنید اینها پیش نیاز های بازی هستند مشکل شما به احتمال خیلی زیاد از کرک بازی هست از یک کرک معتبر و سالم استفاده کنید و همینطور اپدیت های بازی در صورت دسترس نصب کنید .

موفق باشید

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Helper
    درود
    برای اجرا این بازی حتما از اخرین نسخه Game Live و اخرین نسخه Visual ها و همینطور Social Rockstar استفاده کنید و دقت کنید اینها پیش نیاز های بازی هستند مشکل شما به احتمال خیلی زیاد از کرک بازی هست از یک کرک معتبر و سالم استفاده کنید و همینطور اپدیت های بازی در صورت دسترس نصب کنید .

موفق باشید

ممنونم از شما دوست عزیز کرک هارو امتحان کردم همچینن فایل EFLC.exe رو دانلود کردم و کپی کردم ولی فایده ای نداشت ممنون میشک بیشتر راهنمایی کنید

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Helper
    درود

موفق باشید

ممنونم از شما دوست عزیز کرک هارو امتحان کردم همچینن فایل EFLC.exe رو دانلود کردم و کپی کردم ولی فایده ای نداشت ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید

5. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط *1313*
    ممنونم از شما دوست عزیز کرک هارو امتحان کردم همچینن فایل EFLC.exe رو دانلود کردم و کپی کردم ولی فایده ای نداشت ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید
    این کرک ها رو هم یک تستی کنین :

این کرک سازگار با نسخه اصلی Razor هست و همینطور مشکل کرش بازی رو رفع میکنه اگه به نسخه نصبی بازی دسترسی دارین بازی رو پاک کنین و دوباره نصب کنین و این کرک رو تست کنین
    لینک دانلود پسورد فایل زیپ : Crackbaz

میشه بگید بازی رو شما از روی سی دی نصب کردی یا از سایتی دانلود کردید ؟ ممکنه نسخه بازی ایراد داشته باشه ؟

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Helper
    این کرک ها رو هم یک تستی کنین :

این کرک سازگار با نسخه اصلی Razor هست و همینطور مشکل کرش بازی رو رفع میکنه اگه به نسخه نصبی بازی دسترسی دارین بازی رو پاک کنین و دوباره نصب کنین و این کرک رو تست کنین
    لینک دانلود پسورد فایل زیپ : Crackbaz

میشه بگید بازی رو شما از روی سی دی نصب کردی یا از سایتی دانلود کردید ؟ ممکنه نسخه بازی ایراد داشته باشه ؟

دوست عزیز از راهنمایی و پیگیری شما واقعا ممنونم اما نسخه ی کرکی که گذاشتید مربوط به GTA IV هست اما GTA من ELFC هست با این حال در محل نصب بازی کپی کردم اما جواب نداد درضمن در رابطه با سوال شما درباره منبع نصب بازی باید بگم که سی دی بازیو از بیرون خریدم و متاسفانه نسخه 4 DVD هست که دوستان گفتند که GTA های 4DVD این مشکلاتو دارن و باید در اصل 5 DVD باشه.

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

خب خداروشکر یه کرک سالم پیداکردم واسه بازی پیوست میکنم دوستان هم استفاده کنن.
    اما یه مشکل جدید!!!! وقتی که بعد از لودینگ به قسمت انتخاب شخصیت ها میرسیم و دکمه start رومیزنیم این خطا(در تصویر پیوست شده) رو میده و وقتی Enter رو میزنی از بازی میپره بیرون فکر میکنم مشکل از فایل های gta4Browser.exe و gtaEncoder.exe باشه ممنون میشم راهنمایی کنید.
    EFLC 2015-11-29 03-06-36-13.jpg
    فایل های پیوست شده

9. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط *1313*
    دوست عزیز از راهنمایی و پیگیری شما واقعا ممنونم اما نسخه ی کرکی که گذاشتید مربوط به GTA IV هست اما GTA من ELFC هست با این حال در محل نصب بازی کپی کردم اما جواب نداد درضمن در رابطه با سوال شما درباره منبع نصب بازی باید بگم که سی دی بازیو از بیرون خریدم و متاسفانه نسخه 4 DVD هست که دوستان گفتند که GTA های 4DVD این مشکلاتو دارن و باید در اصل 5 DVD باشه.
    بله منم میخواستم همین رو بدونم چون همینطور که میدونین نسخه 4DVD این مشکلات و دردسرهارو داره , درباره کرکی هم دادم برای جفت نسخه هست Libercity به تنهایی یه بازی مستقل نیست مثل یه پچ میمونه که به نسخه اصلی اضافه و تغییر نام داده , حالا بگذریم .

شما زمان اجرا بازی کاملا اینترنت رو قطع کنید و بعد برید به قسمت Document در سیستمتون برید و دنبال پوشه Rockstar Games بگردید زمانی که پیدا کردین پوشه رو باز کنین باید یه پوشه بنام بازیتون که GTA IV یا Libercity زده اونجا باشه , اگر پیدا کردین اول یک کپی { Backup } حتما از بگیرین و بعد برگردین به Document و اینبار به پوشه Social Rock Star برید و پوشه Profile رو یک کپی { Backup } ازش بگیرین و این رو هم پاک کنین , حالا مجددا بازی رو اجرا کنید . این کار برای اینه که چون شما نسخه 4DVD رو دریافت کردید و اونم نسخه Libercity رو برنامه به صورت خودکار برای اجرا برنامه های مورد نیاز رو برای قسمت دونفره دانلود میکنه که داخل قسمت Profile و پوشه Rockstar ذخیره میشه اگر با انجام روش های بالا مشکل حل نشد به لینکی زیر که میزارم برید و اپدیت رو دانلود و نصب کنین , چه بعد از انجام روش بالا و چه قبلش امیدوارم جواب بگیرید .
    New Update GTA IV Liberti City

البته اگر بازهم رفع نشد حتما چرخی به سایت های خارجی بزنید اونجا کرک ها و اپدیت های معتبر تری پیدا میکنید نسبت به سایت های پارسی چون اکثرا یا ف.ی.ل.ت.ر هستن یا لینک ها خرابه .

موفق باشد

10. نمایش تشکر

11. نمایش اطلاعات

میشه یک عکس بزاری ممنون

صفحه 3 از 3 اولین 123

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •